| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:27
- Nahlásit
jo seno mu taky dam...to jo..to je dobrej napad... a delam to presne jak pise gabi, mam ho zabalenyho v rucniku, kouka jen hlava a ve spolupraci s pritelem, ktery mu drzi hlavicku nasilym krmime...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
viky
Vam nemuzo dat vobraz bo vy by ste pak byla furt podvobraz a to nemuzeme takto riskovat, bo to by bylo verejny pohorsovani a zasejc by ste zkoncila zpatky na Mirove
a nebylo by to v tomdle případku spíš u Apolináře? Nebo kde to končej alkahůlici? běhala bych tam v lajntuchu s pentličkama na zádech a holým zadkem. To je hrozná představa, tagle skončit kvůli zajícovi
handula
ktery mu drzi hlavicku nasilym krmime...
no tak je to jasný, další co se dopouští násilí na zvířeti, tejrá ho, takže šup do lochu až zčernáš!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:33
- Nahlásit
PetraK
běhala bych tam v lajntuchu s pentličkama na zádech a holým zadkem
hola bys byla cela, dyt rikam, ze danmove poplatnik nema love na naky lajntuchy, staci ze ti calnem ten pobyt
To je hrozná představa, tagle skončit kvůli zajícovi
helejc furt lepci nez kuliva chlapovi
handula
kouka jen hlava a ve spolupraci s pritelem, ktery mu drzi hlavicku nasilym krmime...
esik to nebude kamen urazu, jako ste nan ho dva a on sa mozna boji. Zkus to sama, tra to bude lepsi
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:37
- Nahlásit
no tak je to jasný, další co se dopouští násilí na zvířeti, tejrá ho, takže šup do lochu až zčernas
to jsem presne cekala , no jo to je potvrzuje, ze lidi, co zachranujou zajicky,jsou podivny individua s divnejma choutkama..
esik to nebude kamen urazu, jako ste nan ho dva a on sa mozna boji. Zkus to sama, tra to bude lepsi
jo i sama to zkousim, tohle bylo jen v zachvatu zoufalstvi, ze tu papulku zaťal a hlavickou cukal...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
handula
ze tu papulku zaťal a hlavickou cukal...
ja mu nacukam, mu rekni ze jak nebude jest tak ze dojedu a uvidi co este nevidel.
PetraK
no tak je to jasný, další co se dopouští násilí na zvířeti, tejrá ho, takže šup do lochu až zčernáš!
a ze se to tyrani tych nebohyh zajicu co so majetkem myslivca a kery mse upytlacili nak rozmaha co ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
viky
hola bys byla cela,
počkat, to je ňáký divný todle, to spíš vypadá, že skončim v ňáký pípšou a to bych jako nerada, to pozor, to vopatrně.
helejc furt lepci nez kuliva chlapovi
to je fakt, lepčí je vobětovat se kvůlivá záchraně přírody.
handula
to jsem presne cekala
se nediv tyrane .
Hele ale mi tak napadá, že to bude chtít možná změnit přístup-pokud to už tak neděláš teda. Že ho to bude chtít mít asi víc u sebe a v klidu, jak píše viky. a určo zatím stranou od hafana. Myslím, že i ten klid bude hrát svou roli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:44
- Nahlásit
viky
nak rozmaha co ?
ale hele je Ti jasný, že jakmile z toho bude organizovanej zločin, zvedá se sazba a ty jako hlava celý organizace nakoupíš nejvíc? To já jen tak, abys byla informovaná.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:47
- Nahlásit
PetraK
ale hele je Ti jasný, že jakmile z toho bude organizovanej zločin, zvedá se sazba a ty jako hlava celý organizace nakoupíš nejvíc?
Oukej ale esik mam byt Kapo, chcu vod vas naky to nevimn jak se to rekne v mafijanstne ale prachy
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
PetraK
jo jo, pesana jsem vcera vyhodila pryc, aby mel klid...to byla fakt blbost...ja zase, ze ten nas pitomec tak strasne zarlil, byl uplne bezsebe, tak jsem zas nechtela, aby si myslel,ze ted mame zajicka a jeho uz nechceme....to je taky kapitola sama pro sebe...neuveritelnej zarlivec to je a vcera na nej koukal nejak divne a olizoval se....snad ani radsi nevedet, co se mu honilo hlavou....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:49
- Nahlásit
viky
jak se to rekne v mafijanstne ale prachy
JAKO VÝPALNÝ?????????????????????????????,
tak moment! Odteď bych si na tvým místě dávala dobrej pozor na Fefina. Páč se Ti taky může stát že............... jako únos a výkupný a podobně, jasný?
Chtělas válku? Máš ji!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:52
- Nahlásit
handula
jo jo, pesana jsem vcera vyhodila pryc, aby mel klid...to byla fakt blbost...ja zase, ze ten nas pitomec tak strasne zarlil, byl uplne bezsebe, tak jsem zas nechtela, aby si myslel,ze ted mame zajicka a jeho uz nechceme....to je taky kapitola sama pro sebe...neuveritelnej zarlivec
no, není to lehký, to teda ne, rozhodně počítej s tím, že pokud hafan není zvyklý, tak to rozhodně bere spíš jako svačinku, dokud nebude zajoch naprosto zabydlenej, tak fakt ať má absolutní klid. Ber to podle sebe, kdybys byla takovej mrňous, taky bys šílela strachy v takovýhle situaci a neměla chuť tím pádem na jídlo. No není to jednoduchý teda.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:53
- Nahlásit
PetraK
Odteď bych si na tvým místě dávala dobrej pozor na Fefina. Páč se Ti taky může stát že............... jako únos a výkupný a podobně, jasný?
kua pani tak to teda ne, hezky vypalite to vypalny bo ja tedak jako zadara za vas sedet nebudu
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:55
- Nahlásit
handula
tra kokcu nemas ? Nako hodno ? Ne jak Baruna kera s nim hrala fotbal po kuchyni, ale tra Cipis sice pred nema cofal ale dycky jen kosek a sedel a cucel a voni si mysleli ze je to divne zajic a furt za nem chodili a chteli aby je kojil a to si myslim ze taky pomohlo k tomu rozkrmeni.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:58
- Nahlásit
viky
ne to teda nemam a hlavne pes neni blbej... nevim, jestli by si splet kocku se zajicem...to asi ne...mam jen papouchy a s tema si to asi nesplete...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:03
- Nahlásit
handula
ne to teda nemam a hlavne pes neni blbej...
vo psa nende ale zajic by se na kocku tra chytl
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:05
- Nahlásit
viky
jo tak jsi to myslela...nemam bohuzel no...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:06
- Nahlásit
viky
tedak jako zadara za vas sedet nebudu
ale tak stát byste třeba mohla zkusit, ne?
viky
zcela blbej dotaz- plyšák nějakej by se jako atrapa použít nedal?????
Kurnik to sou ciráty se zajícem, furt aby člověk vymejšlel něco
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:07
- Nahlásit
handula
toz nic, toz vyhodit pritela z postele a vzit si tam zajica, ale pani tadyk toho malickatyho ne ze si tam potahnete nakyho zajica co potkate na ulici
Musi zacit mit pocit bezpeci.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:09
- Nahlásit
PetraK
ale tak stát byste třeba mohla zkusit, ne?
no este stat pani, gde vy na to chodite ???
zcela blbej dotaz- plyšák nějakej by se jako atrapa použít nedal?????
ty jako do dneska ma vovcu, ale nak ju nechcel jako male a ted jako velke ju tak akurat pochcil
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
holky tak ja mazu nakupovat seno a lahvicku a plysaka a kocici suseny mliko...zitra vam zas napisu a poslu nejakou fotku...doufam ze zpravy nebudou spatny...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:12
- Nahlásit
handula
co zitra vecer podas hlaseni inak neusnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:15
- Nahlásit
viky
no este stat pani
no tak dobře, tak si lehněte, ale dávejte bacha, esli to bude na dýl, abyste neměla otlačky.
ty jako do dneska ma vovcu, ale nak ju nechcel jako male a ted jako velke ju tak akurat pochcil
nu což, když to nezabere jako chůva, zabere to jako hajzlík. no. Ale tak mi to nějak napadlo, že by měl něco chlupatýho k dispozici. Třebas by to pomohlo. U nás jsem vždycky našla páreček namáčknutej k sobě,tak třeba by mu to bylo příjemný.
Hele třeba Ešus když byl malej, byl zvyklej spát v hromadě sourozenců, jak jich bylo deset. A doma pak chodil nešťastnej jak bludnej holanďan a nemohl sám usnout, páč neměl tu hromadu. Jemu se nestejskalo, ale potřeboval hromadu. Je to asi od narození hromadič ňákej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:16
- Nahlásit
handula
viky
co zitra vecer podas hlaseni inak neusnu
má naprostou pravdu! taky se chci vyspat!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:17 - Změnil/a: viky
- Nahlásit
PetraK
U nás jsem vždycky našla páreček namáčknutej k sobě,tak třeba by mu to bylo příjemný.
jak velke ten parecek byl ????
a kam ste si ho mackala pani ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
viky
jak velke ten parecek byl
pani ste blpka!!!!!!!!! , sem kvůlivám šňupla kafe i s hrnkem .......... byly na něm bérušky!
a kam ste si ho mackala pani ?
a teď ste blbka ešče víc!! Aspoň, že už nemám to kafe v ruce .
Mám ho už celý na klíně
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
PetraK
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
PetraK
Jemu se nestejskalo, ale potřeboval hromadu. Je to asi od narození hromadič ňákej
Hovorí sa tomu grupák...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:23
- Nahlásit
gabi
Hovorí sa tomu grupák...
gdo vi kolik tech parecku vlastne mackala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:24
- Nahlásit
viky
co se gebíte osobo?? Já tady nivě píšu vo malilinkatejch zajíčkách a vona prasák jeden starej sem zatáhne todle!!!
gabi
Hovorí sa tomu grupák...
a další!!
ňáký érupce někde asi, nebo sem si spletla fóru
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:25
- Nahlásit
viky
gdo vi kolik tech parecku vlastne mackala
fuuuu, pomačkaný páreček, to musí byť humus. Dúfam že to nieje aj po zemi pováľaný.
|