| Autor |
Zpráva |
bea
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 14:47
- Nahlásit
viky
To je super - i ten bezucháč?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 15:53
- Nahlásit
bea
no ten je prave nejveci bojovnik
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 16:03
- Nahlásit
viky
taaak neska uz sme pili sami z dudlikuuuuuuu
Ty taky jo? Já ti nevím, v tvým věku a ještě to takhle zveřejňovat....
|
viky
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 16:11
- Nahlásit
Biluška
tak vis jak no, kdyz musis tak musis. Hold ja mam potrebu neco dudlat furt
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
viky
a kde jsou fotkyyyyy!!!! ) jsem zvědavá na zaječí partu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
viky
no tak každý máme nějakou úchylku, no....ale málokdo se tím takhle veřejně chlubí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
viky
zajíci fšeho světa spojete se!!
taky chci fotky a taky vídejo!! přestaň dudlat a začni dokumentovat.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2011 15:00
- Nahlásit
Děckááá video bude, kraticky ale bude, hned jak seci vypadno z hokny, tak ho zkusim nahrat na nekam a hodit odkaz. Ale musim pockat tak do peti, nez tu vybalim svuj soukromej notas
|
viky
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:00
- Nahlásit
Děcká držte pěsti, zajíček bez ouska je spatnej, od soboty nechce papat a ej apatickej
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 17:12
- Nahlásit
viky
zkoušelas probiotika? Stačí i klasickej aktimel
|
bea
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:01
- Nahlásit
viky
Co zajucha bezucháč? Je to lepší?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:08
- Nahlásit
decka nevim, v pet budu mit vysledky trusu, objevil se hlenovity prujem, nebo to ani neni prujem enem ty bobky so takovy hlenovity. Mam aptobalance pet, ale nevim tu se pise ze je to pro psy a kocky, muzu jit dat?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:37 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
viky
Mam aptobalance pet, ale nevim tu se pise ze je to pro psy a kocky, muzu jit dat?
Ale zajíc je býložravec ne? To bych spíš dala probiotika morčecí když už... Bio-Lapis například.
http://obchod.kralici.cz/k64-vitaminy-a-leciva-pre biotika-a-probiotika.aspx
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:39
- Nahlásit
praveee hele mam actviu a ten actimel nebude to lepsi?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:42
- Nahlásit
viky
Hele nevím - říká se, že morčata by neměli mléčné výrobky, na druhou stranu jsem slyšela, že několik lidí na Actimelu dokonce odchovalo nějak mladé.
Takže bych ho možná i zkusila. Spíš než ty psí a kočičí probiotika.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:43
- Nahlásit
jako tak oni jeste na mliku jsou, pac je "kojim" tze to teda zkusim. asi....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:46
- Nahlásit
Morčata i králíčci při nějakém incidentu s jejich matkou se běžně odkrmují aktimelem. Je to takový doplnění probiotik. Neuškodí to a pokud je problém ve střevech, tak to pomůže.. samozřejmě pokud máš doma přímo vet přípravky, tak proti tomu nic nemám,ale nevím, zda jsi tak vybavená.
Pokud je už starší a pije vodu, tak všem okyseluj vodu třeba celaskonem nebo citronem. Je to prevence kokcidií
Zajíce sice nechovám, ale králíky a morčata 30 let
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:56
- Nahlásit
stetisek123
ještě jsou maly zaim jen na mliku, o okyselovani vím, vet pripravek prave mam ale rikam je pro psy a kocky, tze jim dam ten actimel. Vysledky este nejsou kua, zacinam byt nervni.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:17
- Nahlásit
stetisek123
kolik jim toho tak mam dat? Moc jim nejede a da se to kombinovat s tou tatrou?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 17:57
- Nahlásit
no s tou tatrou to asi naředit můžeš,a le samotná je taky moc silná. Já takhle odkojila i osmičetný vrh králíků. Zpočátku po třech hodinách. Tahala jsem je i do práce a v noci jsem měla nařízenej budík. Ale pak po těch 3 týdnech už začali papkat na kousky natrhanou trávu. Jestli to psí jsou vyloženě probiotika, bez nějakých vitamínů a minerálů, tak bych se to nebála použít. Má průjem? Odhadneš stáří? Koukaj? Když tak vlez na forum kralici.cz, jsou tam i zkušení chovatelé. Ale zajíce ti asi málokdo poradí, tam bude hrát hodně i psychika
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 18:04
- Nahlásit
stetisek123
Koukaj?
vzhledem k tomu, že zaječata se roděj chlupatý, vidící,slyšící, měli by
viky
má cenu, abych zjišťovala název těch pro králíky? Podle mě je to to samý jako ty psí. Ale můžu se zeptat.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
stetisek123
Koukaj?
Acha, no vidiš, já sem psala, že nejsem zaječí
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
kachna_
sim te zeptej se, kdyby tam byl rozdil tak at je nervu necim co jim ublizi.
stetisek123
jasne ze koukaj od zacatku ted maj tak cca 10 dni, maji ne primo prujem ale ridsi hlenovity hovninko, asik od pondeli nebo nevim mozna sem si toho pred tym nevsimla. Kokcidioza by to podle rozboru byt nemela, jeste mi bude vetka volat. Tze myslim ze spis naky ty zazivaci potize no.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
viky
a cim je krmis? normalne redenou tatrou ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
viky
tak ta odpověď, kopíruju přímo z mailu od mamči:
jmenuje se to Bio-Lapis for rabbits, od Protexin veterinary. E-shop si nepamatuji, ale prodávali tam hlavně psí věci. Jestli chceš, zbytek Ti ráda dám, moji králíci to dobrovolně nepili ani nežrali. Saša to do nich cpe injekční stříkačkou, ale ani to není sranda. Velkého králíka musíš přeprat.
http://www.bioveta.sk/katalog-produktov/probiotika /
já mám ještě zkušenosti s tímhle:
http://www.bioveta.sk/images/200000253-35842367df/ propul.png
ale ohledně zastoupení v ČR neporadím, já to kupovala na Slovensku
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:09
- Nahlásit
tže sem dala ten actimel napul s tatrou, děcka papkali, do rana se konecne objevili bobecky normalni konzistence, ale jen od jednoho zajicka a pomerne malo. Zajda bez ucha ma nafoukly brisko a nekaka ted vubec. Zkusila sem bilej jogurt activia, ten mu teda chutna moc, tak uvidim. Jinak teda koupim spesl probiotika a pak uz nevim.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:26
- Nahlásit
Zajda bez ucha ma nafoukly brisko a nekaka ted vubec
u nafouklejch králíků se mi vždy osvědčilo je rozpohybovat. Ty plyny pak odešly. Jinak můžeš dávat Saab simplex. To jsou lidský kapky na prdíky, používaj se i u novorozeňat a u zvířat taky. Stačí tak dvě tři kapky. Ale obávám se, že Bezouško asi bude dost těžkej případ..
|
handula
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 14:37
- Nahlásit
viky
tak jak to vypadá s milackama usatejma???
|
viky
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2011 23:02
- Nahlásit
handula
cauky, blbe teda s bezouskem blbe. Dostal uz aj naky antikokcidika, snazi se moc, papka, ale presto hubne, porad ma prujmik stridave s normalnim bobeckem, porad spi... Druhej je docela ok, prospiva hraje si, papka, ale aj tak nevim nechci to zakriknot. Z prdele zivot no
|
handula
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 21:46
- Nahlásit
viky
ale tak snazis se, co se da... nekdy jsme proste proti prirode bezmocny a nezvratime, co je zrejme dany...uvidis, treba se z toho vylize... ja nejaky antikokcidika mam, muzu ti je poslat... me jsou uz k nicemu...a zabirali, teda pokazdy, az naposled ne...
ten prujem to je divny, davas tatru s vodou michanou? ja bych asi moc nemichala s tem kysanejma napojema...preci jenom je to pro ne neprirozeny, nevim....tak drzim palce kazdopadne... a myslim na vas... !
|