Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:40
- Nahlásit

viky
jakej clanek?

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:44 - Změnil/a: viky
- Nahlásit

handula
http://www.knirac.cz/clanky/domaci-odchov-mladat-v olne-zijicich-zivocichu.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

handula
holky ja mu zatim ani jmeno nedala,

to nemusíš, je to přeciž JUNIJÓR!

Žádnej kopeček se hrobat nebude!! Seš velká holka? Seš, tak se nebuj a makej, však to zvládneš.

jakej clanek?

viky na minulý stránce dávala odkaz na jedny stránky někoho od kníračů - číhni tam, tam máš nějaký ty info taky.

aha, takže viky sem už ten odkaz přihodila.

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:49
- Nahlásit

PetraK
aha, takže viky sem už ten odkaz přihodila.

bo vïky je rychlä jako sracka

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

viky
bo vïky je rychlä jako sracka

to mi prosimTě rači ani nepřipomínej takovýdle chvilky! Ešče tetkon se mi vorosilo čelo, dyš sem si vzpomněla, jak jsem byla takto donucena z polí k rychlýmu ústupu, který ale by býval byl potřeboval být mnohem rychlejší neb postup zdržovali dva starý dýchavičný černý čokli, který jsem vlekla chudáčky dom. Ani nevim, kdo z nás byl po příchodu domů víc uřícenej. Jestli já z tý představy, že to nestihnu a nebo voni z toho, jak jsem je vláčela. Když jsem sousedce fenku, kterou jsem měla s sebou vracela, divila se, že pak dva dny spala

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 14:59
- Nahlásit

Žádnej kopeček se hrobat nebude!! Seš velká holka? Seš, tak se nebuj a makej, však to zvládneš

dobre mami... uz budu hodna... a nebudu fnukat

ale mi ten odkaz nende otevrit, pisou nenalezeno...

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:01
- Nahlásit

uz jsem na to prisla, jdu cist

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

handula
dobre mami... uz budu hodna... a nebudu fnukat

no vidiš, že to de, dyš se chce, furt aby na Tebe jeden hartusil, jinak neposloucháš!........ a di si uklidit ty hračky do pokoje, nebo nebude večerníček

A JUNIJÓROVI že vzkazuju, že pokud nebude sát, dostane na zadel.

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:13
- Nahlásit

ty jo to je bomba clanek, 90g jo? tak to mi zase vlilo nadeji, ze by to mohlo dobre dopadnout...! a taky krmili casto...udelala jsem vcera i ve stredu chybu, ze jsem mu nedavala casto, proto ztraci vahu, ted uz vidim, ze to byla chyba...No nic, ja doufam, ze po vikendovy celodenni peci zacne nabirat...Asi to nepujde jak po masle, jako v tom clanku...modlim se za kazdej gram navic...tam ty zajochove meli po ctyrech dnech o 30g vic ty brdo, to se nam nemuze stat...

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:15
- Nahlásit

JUNIJÓROVI že vzkazuju, že pokud nebude sát, dostane na zadel

vsak jsem mu vcera rikala, ze bude sekec mazec, jestli nevypije aspon 2ml....a vypil...tak se na nej musi...zadny tutu nunu...kdepak...

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:20
- Nahlásit

handula
a hled podavat zpravy pres vikend

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:43
- Nahlásit

Holky a případně klucí....první dobrá zpráva!! Od rána vypil 6ml, váží 131g o 5g víc jak ráno...!!! A to jeste bude papat o půl osmý a o půl dvanáctý...

Vikula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:49
- Nahlásit

handula
http://www.ifauna.cz/rubriky/clan_show.php?id=2146 &r=9
nevím jestli jsi to už viděla a vyzkoušela, ale na tatře jsem odchovala mláďata králíků, když se nám nadmula ramlice a o několik let později jsem na tom odchovala dvoudenní holátka křečků, čtyři z šesti to přežili, takže mám vyzkoušené, že to funguje. Přeji hodně štěstí s prckem.

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:55
- Nahlásit

Vikula
dekuju dekuju, tatra nam nezabirala, po ni hubnul, nevim no, zda se mi to tedka lepsi s tim tucnym kocicim mlikem, snad nebude mit srajdu

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:45
- Nahlásit

handula
Od rána vypil 6ml, váží 131g o 5g víc jak ráno...!!!

supeeeeeeer

Zaklam klub chovatelu zajicu KCHZ

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Holky a případně klucí....první dobrá zpráva!! Od rána vypil 6ml, váží 131g o 5g víc jak ráno...!!! A to jeste bude papat o půl osmý a o půl dvanáctý...

[b]Handulaááááááááááááááááááááááááááááá/b] to vypadá nadějněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě

handula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 11:08
- Nahlásit

poslusne hlasim dalsi uspech... RANO VYPIL 12ml!!! (ano čtete správně slovy dvanáctmililitrů, to jest celá lahvicka a kus) naprosto neskutecný!! a kdybych se jeste trochu snazila chtel by jeste...ale to se zase bojim, zda se mi to jako velkej skok, vcera na jedno krmeni ani 3ml a dneska ctyrnasobek...posunu krmení ne po ctyrech hodinach, ale po sesti...ted vazi 139g.. a ráno provadel i ranní hygienu, cistil si pacicky, jako spravnej cistotnej zajoch polni... JO A KRÁSNĚ SAJE, naprosto predpisove, takze po ctyrech dnech se konecne poradne najedl... Takze vsem co drzi palce,pacicky a pesti mooooooooc dekujeme.....

viky
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 17:30
- Nahlásit

handula
jeziiiiis u nas ti drzime seci upo seci s Fefinem v cele

viky
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:32
- Nahlásit

handula
tak co Juniooooor, jak se mu dari ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 08:58
- Nahlásit

handula
RANO VYPIL 12ml!!!

to je gůůůt, gůůůt Jarkofskýýýý

se těším na další zprávy ze zaječího doupětě.

handula
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:42
- Nahlásit

viky
PetraK

tak zatím se to vyvíjí slibně, nechci teda neco zakriknout a nejak se radovat predcasne, ale preci jenom jsou to první vlaštovicky.... Takze tedka pri kazdym krmeni sporada 10-12-15ml, krmíme ctyrikrat denně....bobany v pohodě, je divokej, hrozne cistotnej, porad si olizuje tlapicky, vypada to strasne srandovne, takova mala papulka, obcas ztrati u toho cisteni balanc a skutali se...fakt lepsi jak televize... Co me teda jenom strasne dneska rano zarazilo, kdyz jsem ho vazila bylo to, ze vecer mel 164g a ráno 134!!! Přes noc ztratil 30g, coz absolutne nechapu... Zase na druhou stranu v sobotu rano mel 123g, takze je to uspech...sice malinkej a jde nam to pomalu, ale jde... Hodim sem jednu fotku z krmeni,abyste videli, jaka je to drzticka... Jo a beha za nama jako pes, kdyz ho mame pustenyho na zemi, tak musime dat pozor, abysme na nej neslapli, kam se hnem, tam je taky... a vcera jsem si k nemu klekla, tleskla a on mi skocil do naruce....tak jen pritel procedil mezi zuby "hm koukam ze budeme mit dalsiho rozmazlenyho mamanka...bezva"

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:45
- Nahlásit

handula
. a vcera jsem si k nemu klekla, tleskla a on mi skocil do naruce....tak jen pritel procedil mezi zuby "hm koukam ze budeme mit dalsiho rozmazlenyho mamanka...bezva"

- sedim tu s hubou kolem celý hlavy!!! Vypadá to hodně dobře, tak doufám, že to vydrží! Důležitý je, že už má chuť k jídlu, přišel tomu na chuť a pere to do sebe co to dá!

viky
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:46
- Nahlásit

handula
jeziiis supeeeer, to je upo jak Feficek dyz byl miminko. To uz je davno....
Hodne fotek udelej moc moc moc. S tim vazenim, ono je to tak ze kazdej verec vazi vic nez rano ( ja tra aj o 2kg ), tkaze to bych za nenormalni nepovazovala, to jen vytravil. Ja su zvedava jak budete pokracovat dal. Jen nezapomen mu tak cca po tydnu dvou zacit do mlicka pridavat vodu.

handula
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:49
- Nahlásit

PetraK
sedim tu s hubou kolem celý hlavy!!!
Taky doufame, predstava, ze by se to ted melo nejak pokazit, to si vubec nedovedu predstavit...ale porad jsem nohama na zemi radsi...sance na uspech nejsou velky a hlavne pak nas strasej tim prechodem na tuhou stravu, ale nechci predbihat...uvidime no....

viky
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:52
- Nahlásit

handula
hlavne pak nas strasej tim prechodem na tuhou stravu

gdo a jak a proc ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

handula
porad jsem nohama na zemi radsi...

ty seš jako já!! Tohle znám naprosto dobře . Neboj, neboj, dopadne to dobře. Byl to jen špatnej rozjezd!

handula
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

[Jen nezapomen mu tak cca po tydnu dvou zacit do mlicka pridavat vodu
a nevis proc? nemuzu mu tu vodu davat na piti jako bokem? rikam si, ze je skoda to vyzivny mliko nejak redit... a pripadne kdyz redit, tak jakym pomerem?

viky
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 09:59
- Nahlásit

handula
nee to seda, aby mlicko zacalo byt min a min vyzivny, stejne jako kdyz zajice o nej prichazi postupne tak ridne, ridne az neni a maly zajicky to nuti jist samotny. Jak zacne sam jist uz by mlicko nemel, nedela mu dobre. Ja sem musela pak davat hermankovej caj, bo fefin nechtel bez dudliku spat.

handula
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:01
- Nahlásit

gdo a jak a proc ?

hele rekli mi to na ty zachranny stanici myslim v Jinonicich...pani prvni vetu co rekla bylo, ze za A) zajicek je mrtvej, ze jsem ho nemela brat, kdyz jsem ji vysvetlila, proc jsem ho vzala, tak pak mi rekla, ze kdyz prezije ten zacatek, tak za B) neprezije prechod na tuhou stravu, ze prej je to strasne slozitej proces, ze zajecice mu to nejak nejdriv predkusuje a tak, a ze v zajeti je hrozne tezky to nasimulovat tak, aby se zajic po nejaky dobe nenafoukl...no a pak jdu k veterinari a ten mi rekne, ze mam tak 5% sanci vic ne...no a pak mam bejt jako optimisticka...

viky
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

handula
hovno. Davej mu seno, z toho se nemuze nafouknout. To hrozi u zelenyho, ale ja davala aj zeleny v malym mnozstvi, pampelisku, jatelicek a nako travu a smesi pro zakrslyky, ty kupuju furt. Kousek jablicka, nic sem mu nepredzvejkavala a zije a nafokle neni.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání