| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:14
- Nahlásit
Mucholabka
ne to se prý nesmí, čím časteji tim hur mi bylo receno z více zdroju, jak veterinar tak na zachranny stanici... prej maximalne 3 krát denně...ze maj zajici strasne moc pomalej metabolismus a ze pak maj problemy a hynou...že prý dokonce zajecice ho krmi jen jednou denně...tak mi to bylo receno...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:17
- Nahlásit
handulaže prý dokonce zajecice ho krmi jen jednou denně...tak mi to bylo receno...
Mě taky. Možná je to zařízeno tak i kvůli predátorům.
Aby je samice nelákala do hnizda.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 21:28
- Nahlásit
handulaSmečka
Aha, tak to pak ano. Tak jooo, no
|
viky
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2009 23:02
- Nahlásit
Smečka
Mě taky. Možná je to zařízeno tak i kvůli predátorům.
Aby je samice nelákala do hnizda.
jj tak, presne z toho duvodu.
handula
jj brisko to sem ti zapomela napsat, ale nijak zvlast sem to neprehanela, jak sem videla ze bobci sam a v pohoe tak sme pak uz tolika nemasirovali. Z krabice pocitej s tim ( pokud teda neni hooodne vysoka ) ze se mu to driv nebo pozdeji povede vylezt, oni uz i takto malinci umi solidne skakat. Takze my sme kolem druhyho tydne stehovali do klece
Pokud se pokousi sam sat, mas na pul vyhrano. Moooc drzim pesti.
Jooo a taky flek na Mirove
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 08:34
- Nahlásit
handula
tak jak pokracujete ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
viky
vzhledem k tomu ze predpokladam, ze Brtnik to ukazoval s tebo, ta bude gepet taky a my budeme ve perdeli bo babovka nic.
Brtnik zalígrovanej kvůlivá zajícovi, to je jak z ňáký blbý ruský bajky!!
handula
nevidííím žádnou fotku
Trochu se i pokousel sat
a jak dneska????????? Sem napnutá jak dědovy šle!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:17
- Nahlásit
viky
Jooo a taky flek na Mirove
tý vado a s jarem tam bude pěkně narváno!!! abychom se pak moc netlačili???
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:35
- Nahlásit
PetraK
Brtnik zalígrovanej kvůlivá zajícovi, to je jak z ňáký blbý ruský bajky!!
tý vado a s jarem tam bude pěkně narváno!!!
to asik bude, budem jak v tem ameru jak budo muset propostet bo je namajo kam davat.
Honeeeem jak je na tem Ferda junior ?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:38
- Nahlásit
viky
to asik bude, budem jak v tem ameru jak budo muset propostet bo je namajo kam davat
a až začneme zpívat tu písničku s názvem "Až nás budou milijouny!", tak je to položí!
Honeeeem jak je na tem Ferda junior
budeme mu řikat JUNIJÓR!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:42
- Nahlásit
PetraK
budeme mu řikat JUNIJÓR!
sohlas
cece ale asik fakt uz budo Juniori bo sem asi neska videla jednoho zajetyho na silnici nevim jiste esik to byl zajicek, ale myslim ze jo, malej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:45
- Nahlásit
viky
esik to byl zajicek, ale myslim ze jo, malej
ach jo.
Moc nepobírám, proč se nedělaj zábrany. V německu jsou skorem všude.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 09:47
- Nahlásit
PetraK
Moc nepobírám, proč se nedělaj zábrany. V německu jsou skorem všude.
pac by je to stalo prachy a ty voni raci investujo do svech premii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
viky
pac by je to stalo prachy a ty voni raci investujo do svech premii
no jestli jsem to nějak nezmotala, tak tam ty zábrany myslím dělají myslivci, páč PRÝ - nevím fakt jestli to tak je - když pak zvěř vlítne na silnici a nastane škoda, tak jí hradí myslivci. To u nás jaksi ovšem nepřipadá v úvahu, že. tady jsi pytlák když jim ještě tu zvěř, která je jejich majetkem a která Ti dle zákona (když už oni se jich furt držej jak houno košile) poškodí tvou věc (auto), tak když jim to zvíře nedoneseš, tak seš pytlák.
ale co, budem si jen kazit náladu a budem nasraté jako Fefino , jsem radši zvědavá s čím přijde Handula.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:13
- Nahlásit
PetraK
jsem radši zvědavá s čím přijde Handula.
ja taky uz su docela nervozni
nasraté jako Fefino
jakoo vcera sem dosla dom az v jedenact vecir a byl teda hooodne nesranej, byli seci aj s kocicakama. Este ze nemajo hodinky na pacinach bo by na ne cumeli. Seci 5 sedeli za dverama a ja mela dojem ze tam sedi moja mamka aj tatkem jako dyz me bylo 15 a dosla pozde dom.
Cek aby se bal, ty jo ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
viky
Cek aby se bal, ty jo ....
a dali Ti zaracha???
No ale nediv se jim, víš jak to dneska chodí, mladá holka sama ve městě. Měli prostě strach. O tebe.............. a nebo vo to ,že nedostanou večeři?????
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
PetraK
a nebo vo to ,že nedostanou večeři?????
to spis bo hned valili k miskam a tlemili do nic jako ze so prazdny. Sem si kua dovolila moc.
su zvedava gdo jim ju da az budu na Mirove, toz at si vazijo teho ze ted ju majo pozde ale prece
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
viky
PetraK
holky jste hodny, ze fandite... S tím sáním je problém. On to proste neumí. Ja musím vzdycky do nej vrazit to kapatko, vstriknout, pak kucka a ma to i v cumacku...kdyz on je tak straasne malikantej, ze to je hrozna manipulace s nim. Kazdopadne krabice je zatim dost vysoka, vcera po tech par kapkach byl strasne aktivni, lital v ty krabici a v noci jsem ho slysela skrabat, byl fakt hrozne divokej. Vubec nechapu, kde bere tu energii, kdyz skoro vubec neji. Fakt nevim. Rano vazil zase o 4g min, ma uz jen 137g. Ach jo. Uvidim vecer. Krmim ho 3krat denne, kdyby jedl hodne, tak bych ho krmila jen jednou, ale takhle po tech kapkach me to nutí zkouset casteji. Proste chci, aby mel silu. Musim koupit tu kocici flasku, i kdyz to kapatko taky neni spatny.
S tim Mirovem jsem to nepochopila, asi protoze jsem necetla tu diskusi predtim, vubec jsem na to nemela cas...To nejak chytrak te oznacil za zlocince, ze jsi se pokusila zachranit zajice jo? TAk to pak chci mít s tebou celu.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:32
- Nahlásit
handula
jeeee no pani my tu na te od rana cekame
musi, musi i kdyz neumi, to se nauci. MUSÍÍÍÍÍ. Fefinovi uz sem o nem rikala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:35
- Nahlásit
handula
sem tu jen na skok, nestíhačka dneska, ale co zkusit namočit cíp hadříku nějakýho?? nebo mu to zkusit dát tak, že namočíš malíček do toho mlíka a strčíš mu to do kušny??
Viky - je to blbej nápad??? Ten hadřík by mohl být přeciž jen víc "podobnej" struku, tím že neni tak umělohmotnej a nebo ten namočenej prst. Myslím, že jak je ten prst teplej, třebas by to vyšlo???????? Kurnik lenoch jeden malej línej nesavej
ten Mírov znamená, že podle některých lidí seš vlastně zločinec, když jsi ho zachánila, víš? Aspoň tak to prezentovali Viky, takže ta už skorem na jisto počítá s tim, že ji přijdou zatknout a usaděj za katrem na Mírově
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:38
- Nahlásit
viky
jo mas bozskyho zajanka...ani jsem nepochvalila, zkoukla jsem i videa a vsechno a tomu mojemu rikam, ze musi taky bejt takhle sikovnej...
vazila jsi toho tvyho? me porad desi, ze hubne, zatim ma min a min...ja se z nej zblaznim...hledam v tom i pozitiva, rikam si, ze bobany ma dobry, ale prijde mi ze vubec necura, a taky ze je divokej, to jsou ty pozitiva...ale ze vzduchu neztloustne no...a taky ty maly sance... a co vodu? mam do nej i trosku vody davat? nebo to mliko staci?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:52
- Nahlásit
handula
ja ho nevazila vubec. Ja sem si ani nak nepripoustela ze by se to nepovedlo, s tym az pak dosly naky lidi, ze to jako nende.
Kdyz byl malej tak taky asi necural, bobky so dobry znameni. Vodu nedave jen mliko max to mliko naredit.
PetraK
Myslím, že jak je ten prst teplej, třebas by to vyšlo????????
to by slo to zkusit.
handula
hele a chce to jidlo ? Jako nebrani se uz tolik ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:53
- Nahlásit
viky
to by slo to zkusit.
tak to třebas vyjde. Pak mě navrhněte na Nobelofku.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:55
- Nahlásit
PetraK
Pak mě navrhněte na Nobelofku.
mysis ze ti jako dajo milost, dyz budes met nobelofku as pustijo te z Mirova aj z Brtnikem ????
|
handula
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 13:59
- Nahlásit
viky
braní se porad stejne, nema o jidlo vubec zajem...jako kdyby nemel vubec hlad....ted jsem volala do zverimexu, maj specialni lahvicku na dokrmovani kralicku, tak ji koupim, treba se mu zalibi...ja uz fakt nevim..
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:01
- Nahlásit
handula
hele mas ho dva dny, nepropadej panice, ono pud sebezachovy ma kazdej Spis si myslim, ze se jeste trosku boji.
Ja sem s nema ( puvodne byli dva ) spavala aj v posteli aby si zvykli, ne teda celo noc ale tra na chvliku pred den sme si lehli. Aby vedeli ze jim nic nehrozi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
viky
mysis ze ti jako dajo milost, dyz budes met nobelofku as pustijo te z Mirova aj z Brtnikem
no esli si může Nobelofkou voceněnej vybírat jakou chce cenu, tak jsem si to tak nějak představovala. Že přece svět nevochuděj vo takovej exponát jako jsem já . Páč třeba vobraz, kterej je zašpérovanej někde kde ho nikdo nevidí, to je taky k ničemu, proto se dávaj do vobrazáren, že jo?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:16
- Nahlásit
Do krabice mu daj seno, možno ak už má zuby začne ohryzkávať. Domáce zajačiky začínajú okusovať seno veľmi skoro.
A ak nie, tak aspoň sa v tej krabici nebude tak hádzať a zalezie si do sena.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:19 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Mama párkrát dokrmovala domáce(keď nám uhynula matka), a vždy to bol boj. Pritom ich dobre zabalila do handričky, len hlava im trčala a tak viacmenej nasilu nakŕmila. A pamätám že boli aj tak celí upatlaní od vytečeného mlieka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:22
- Nahlásit
handula
tý jo, tak vidíš co napsala Gabi!
Nemáš se čeho bát, prostě se nezamýšlej nad tím, že dělá fóry a "necrcej" se s ním tak. Přece nad sebou nenecháš vyhrát zajíce, ne? Nejsi žádnej vlk!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 14:23
- Nahlásit
PetraK
Páč třeba vobraz, kterej je zašpérovanej někde kde ho nikdo nevidí, to je taky k ničemu, proto se dávaj do vobrazáren, že jo?
pani vobraz ? Vam nemuzo dat vobraz bo vy by ste pak byla furt podvobraz a to nemuzeme takto riskovat, bo to by bylo verejny pohorsovani a zasejc by ste zkoncila zpatky na Mirove, akorat kua zasejc by sme my danovy poplatnici secko museli za vas uhradit. A de jako ja danove poplatnik ubohe na to mam vzit ?
|