| Autor |
Zpráva |
enri
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:59
- Nahlásit
viky
no a takovýhle k.o.i se najdou všade - náš soused mi minulý týden vyhrožoval, že na nás zavolá policii pro týrání psů (máme dva velké psy v bytě)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:02
- Nahlásit
viky
zkus zavolat na KVS a zeptat se, třeba poradí... Ale jinak bych to asi moc neřešila... Člověk, co výcvik psů považuje zatýrání To už mluví samo za sebe
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:08
- Nahlásit
Eimy
zkus zavolat na KVS
co to je ?
Člověk, co výcvik psů považuje zatýrání To už mluví samo za sebe
no a ja to fakt mam jako byznys
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:18
- Nahlásit
viky
To mě púoser, svět se v prdel obrací, radši budu chodit kanálama, aby se někdo nedověděl, že chodím se psema na cvičák. Jsi chudák, nevím zda se smát nebo brečet. Pokud vím, určité povolení by mělo být k chovu lišky, na zajíce nevím.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 11:21 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
viky
Asi by se to ale někde hlásit, nebo takněco mělo ..
KVS je myslí krajská veterinární správa - určo tam zavolej a poptej se
Ale taky mám pocit, že si někde psala, že je pod veterinárním "dohledem", ne? Tím by měly být problémy minimalizovaný
A my králíky pečem normálně na kmíně nebo česneku, se zelim a bramborovejma knedlíkama Myslím že v tom rozdíl nebude, když je vlastně Ferda zajíc domácí = králík
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
Poslala sem tam maila tak su vzedava, ale kurna co je kemu po tem esik mam doma zajica nebo slepicu nebo co ? Nejni to jedno ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:13
- Nahlásit
viky
S pozdravem,
J.P.
CO TO JE ZA DEMENTA???????
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:14
- Nahlásit
PetraK
CO TO JE ZA DEMENTA???????
jirkapazder@seznam.cz
z tehoto mailu to doslo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:18
- Nahlásit
viky
hele mi to připadá jako čurina někoho odsud, kdo zná tvýho emila, neni to možný?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:19
- Nahlásit
PetraK
hele mi to připadá jako čurina někoho odsud, kdo zná tvýho emila, neni to možný?
Mar
zes to byla ty bo ho chces zezrat bo kriza a brgul ti uz nejede ????
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
viky
vzhledem k tomu,ze znas moje vyjadrovani, se divim,ze te to vubec napada ale nee, nebyla, ja bych to tyjo nehlasila na zadny ourady neeee? bych rovno dosla s nakym "odbornikem" k tobe ne? spis me prekvapuje,ze ten,co psal ten mail,asik i vi, kde bydlis ne? bo to se musi to udani davat s adreso teho zajica ne? nebo aspon si to myslim....bo jako jak by vedeli naky ourednici, kam to maj jit zkontrolovat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:22
- Nahlásit
viky
Mar
zes to byla ty bo ho chces zezrat bo kriza a brgul ti uz nejede ????
možná závidí, že máš soukr kadeřníka
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:26
- Nahlásit
Mar
vzhledem k tomu,ze znas moje vyjadrovani
toz jako asik jo asik vim ze bys napsala asik toto
"kurva neser de sem teho hajzla usatyho ja ho klepnu a sezeru bo mam hlad"
PetraK
možná závidí, že máš soukr kadeřníka
to zavidi sak byla tehda nasrana, ze nema nove uces aj vona
a jak by mohl vedet gde bydlim ?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
viky
a jak by mohl vedet gde bydlim ?????
no právě, celý je to canc, někdo si z tebe dělá dobrej den si myslím. - hele i kdyby ne- veterinář o tom ví, ví i jak jsi k němu přišla, takže já bych byla v klidu a nic neřešila.
to zavidi sak byla tehda nasrana, ze nema nove uces aj vona
škoda, že jste tak daleko, přemýšlím o změně ímidž
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
viky
no,toz vidis, ze sem tutok vyhruzku ja nepsala ne?
uces tak z avidim,ze sem si hned pak zasla k inymu kadernikovi taky doladit ofinu
hele nevim,jak by to moh vedet, ale tra tady nekdo bude vedet, eslik na to oznameni je potreba tva adresa a pak podle teho uvidis,esli jenom vyhrozuje, ale nevi, anebo eslik fakt vi, kde bydlis..........
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:35
- Nahlásit
decka ja su upo blba, ja ma na webu adresu, sice ne jako uplno ale tu prdel ve kere bydlim tam napsano mam a aj ten mail tam mam. Ted sem to zjistila.
PetraK
škoda, že jste tak daleko, přemýšlím o změně ímidž
ja myslim ze totok by se ti aj vyplatilo takato cesta...
Mar
esli jenom vyhrozuje, ale nevi, anebo eslik fakt vi, kde bydlis..........
ja sem tedka napsala na tu KVS a tak uvidim, ale kua esik ja sem e udala sama a zbytecne ....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:37
- Nahlásit
viky
tak ti na kauci neprispeju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:38
- Nahlásit
viky
a sem tedka napsala na tu KVS a tak uvidim, ale kua esik ja sem e udala sama a zbytecne ....
Si jim tam napsala adresu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:39
- Nahlásit
viky
tak esli je to takhle ja ma na webu adresu... tak to decka ja su upo blba.... s tebou naprosto souhlasím, ty trupko.
Ale i tak, prosím Tě kašli na to.
ja myslim ze totok by se ti aj vyplatilo takato cesta...
hele a nenapadá Tě, že bys s Ferďasem zřídila pojízdný kadeřnictví? Je skladnej, tak bys nepotřebovala ani velký auto.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:44
- Nahlásit
PetraK
no copak me napadlo ze to je tak nebezpecny, dat si na web adresu ? Ty jo, no nenapadlo, chjooo.
hele a nenapadá Tě, že bys s Ferďasem zřídila pojízdný kadeřnictví? Je skladnej, tak bys nepotřebovala ani velký auto
dyz ja nevim esik tra jako rad cestuje. Aby nebyl nasrate ze musi negde jezdit, bo von je prece kadernicka hvezda a za takovema si lidi normal jako dondo sami.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 12:52
- Nahlásit
viky
Řekni že ti utek a vůbec se s nikým nedohaduj. Nemají možnost kontroly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
viky
jen sem načíhla,tak se omlouvám,esi sem zas mimo mísu...s tim nahlášením bych to neviděla tak nemožně,nedávno se i tady nějkde publikovalo,že pokud ty jako ten debil někde sebereš nějakýho lesního tvora či co a tim mu zachráníš život bo byl třá raněnej,hrozí ti ad absurdum nějakej postih pokud toto někde(nevim kde a komu) nenahlásíš,takže to střevo může mít i pravdu.Možná si někdo vzpomene na podrobnosti nebo to dohledá,mě to jen tak mimoděk utkvělo v paměti,snad to řikali i v telce..jinak samo že pravdu má i smečka,dá se to tak řešit.Ovšem ted mne zas napadá ta novela,kdy pokud je podezření na týrání,může policie vstoupit bez pozvání a povolení..tož se s tim někdo popasujte..
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:30
- Nahlásit
davidkova renata
Úplně to vidim. Policajti stojej ve dveřích ložnice a zajoch na ně zírá z kanafasu
viky
To natoč, bude to trhák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:33
- Nahlásit
Smecka
zajoch na ně zírá z kanafasu
a navím tim věčně nasraným pohledem
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
A pak zalící na služebního psa a už to lítá
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
dofam, ze aspon pockaji az jim otevru a nerozkopo me dvere, to uz by byly druhy rozbity a na novy nemam ....
Secko to natocim ten zakrok dofam ze J.P. bude pritomen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Smecka
A pak zalící na služebního psa
šiš nepiš nic vo služebákách...si vzpomen co se stalo když vo kus dál vedle někdo chtěl definovat pracáka
P.S. moh by ho sestřelit bobkama
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 13:42
- Nahlásit
viky
skoda, ze jako nebydlis v Brne, bo to by tra s tema coklama policejnima dojeli tady mestaci a to by byla teprv prdel
|
viky
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:14
- Nahlásit
Mar
jako ze by me este pokutovali za to ze nemam posbirany bobky za gaucem bo co ?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:41
- Nahlásit
viky
jj, PRESNE TAK
|