Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:19
- Nahlásit

PetraK
no! Bude se jí blbě chodit

mno v pripade ze se voleze aj jinde, tak to se ji bude blbe secko ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:22
- Nahlásit

viky
tak to se ji bude blbe secko

majslíš třeba smrkat, že jo?

monika
sem u vás už byla a Hurvínek mi připomíná první dogu kteroun jsem potkala naživo. Jmenoval se Gapa a byl to strašnej vůůůůl hodnej.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:53
- Nahlásit

Saša
říkal, že je zkusí dát dohromady s králíkama,aby získali přírodní barvu
Promiň, ale pak je to pakovikuňa (co se chovu králíků týká určitě). Možná, kdyby aspoň zkusil zabrousit do literatury (od 40. let výše, nebo J.V. Kálal) zjistil by, že králík a zajíc se spářit nemohou.
to je taky určitej způsob chovu,ne?
Pro mě nepřijatelnej, ale proto taky nechovám dravce

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

kachna_

je hezký, když se kachna příde podívat k zajícoj
pardon, ale přemohlo mě to

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:14
- Nahlásit

PetraK
dokud se mě nesnažej narvat na pekáč... . I když, von Ferda rád maso, co? Tak já zasejc rychle jdu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:19
- Nahlásit

kachna_
I když, von Ferda rád maso, co?

klíd, prej má rád kuřecí

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:27
- Nahlásit

kachna_
PetraK
kachnu este nemel, tak nevim esik by mu jela, prece jen to maso je tmavsi nez kure

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

viky
kachnu este nemel, tak nevim esik by mu jela, prece jen to maso je tmavsi nez kure

to je hůůstě morbidní
Chudák kachna, příjde na návštěvu a zas jí hrozí, že skončí na jídeláku

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:40
- Nahlásit

PetraK
Chudák kachna, příjde na návštěvu a zas jí hrozí, že skončí na jídeláku
Hele, včera mě na kachnu zvala moje vlastní mamča... . Eště k tomu mi kachna navíc fákt nechutná (mám dojem, že tak nějak taky zrovna tenhle nick vzniknul)

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 15:44
- Nahlásit

kachna_
včera mě na kachnu zvala moje vlastní mamča

vůbec nevim, kam ten svět spěje. Ty rodiče už nejsou co bejvali. To by se za mejch mladejch let stát nemohlo todleto!!! Šlendryján!!

Eště k tomu mi kachna navíc fákt nechutná

mně taky ne, je to moc tučný.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:52
- Nahlásit

PetraK
a byl to strašnej vůůůůl hodnej
joooooooooo, to je můj Hurwínek.
Fanynka je úžasná, ale je nezávislák, venku má svůj svět a jenom mě hlídá kde jsem, jinak je jak gumídek, ale on je fakt truhlík, drží se u mě a doma ho mám věčně na klíně. No jo, je to chlap a je vidět, že mě fakt miluje. To jsem cítila i u Dorky. To je prostě ta láska bez hranic a bez výhrad. Fanka přemýšlí, vyhodnotí, poslechne,ale je tam vidět, že kdyby to šlo nějak obechcat, bylo by to fajn. Sem tam si lajzne i průser, ale on ne, je to taková čistá duše.

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

monika
Koukám, že máš číňánka od paní Švrčkové měli jsme od ní potkáňata, tak to jsme tak trochu rodina
... to já jen tak, aby řeč nestála....

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:03
- Nahlásit

Dáška
tož hoj rodino. Jj, mám od Míši Lexi. Potkanů má Míša fůru, dokonce jsem s ní absolvovala jednu přípravu na výstavu, jsem čuměla co všechno se dá s hlodavcem dělat.

petra3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:06
- Nahlásit

No přečetla jsem si vaše příspěvky. Opravdu netuším proč mě urážíte, pro můj ( a nejen můj ) názor ? Nebo spíše objektivní pohled na věc ?

Evicka

Víš, že u mě máš velké plus, udělala jsi to skvěle, podařilo se ti, co málokomu a můžeš být na sebe pyšná

za co na sebe má být pyšná, za to že vzala svobodu divokému zvířeti ?

viky
Ano natočte si další a další videa, pošlete je do televize, at jste vidět. Znam vaše stránky, viděla jsem i videa se psy, už se nedivím té vycepovanosti, když chodí na ostnatém obojku, že ? Jsem ráda, že jsem nakonec zvolila jiné cvičiště.
Osobně proti vám nic nemám, ani proti nikomu dalšímu z přítomných, jen mě udivuje vaše malost.
Tváříte se jako milovníci zvířat a přitom je možná podvědomě trápíte v nepřirozeném prostředí ( zajíc v bytě, vrabčák ve voliéře ...)

Dáška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:10 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

monika
No já jsem na výstavě nikdy nebyla, ale to napravím měli jsme od ní bezpapíráčky, takže se nás to netýkalo. Přestěhovali jsme je ke kámošce, která má dalších 10 potkyšek, takže teď žijí v potkaní kolonii a mají se jako prasátka v žitě... Kdyžtak ji pozdravuj, že jsou holky v pořádku (brali jsme si Rejčl a Fíbí, do Zlína, třeba si vzpomene)...rodino

Mně se u ní moc líbilo to, že při chovu potkanů to má stejně jako při chovu u psů. Mimina vymazlený, prošli jsme výslechem, dostali jsme žrádlo na začátek, představila nám ostatní potkyše, prostě super servis, je vidět, že jí na nich moc záleží

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:29
- Nahlásit

monika
ale on ne, je to taková čistá duše

se nedivte pani, že vás tak miluje, když mu takhle pomáháte. Je to prima mít pesana s takovou láskou k sobě,je to pak tak trochu o něčem jiným

petra3
za co na sebe má být pyšná, za to že vzala svobodu divokému zvířeti

Tak a teď mi došla trpělivost! Umíte číst osobo?? Umíte číst dobře? Vypadá to že NE! Měla je tam podle vás nechat chcípnout? A odpovězte mi, prosím. Chci vědět co tedy měla podle vás jako udělat.

(A jestli je to fakt provokačka, tak se máš Nadbůchu na co těšit!!!! Budu Tě za todle chodit strašit. Každej den v 0:37. Krom nedělě. To aby ses taky vyspal a nescípnul na nevyspání, abych Tě mohla mučit o to dýl!!! (

petra3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 19:55
- Nahlásit

PetraK
ja o sobě netvrdím, že jsem nějaký nadbůh nebo nadčlověk. Ovšem mluvila jsem o tom s jedním známým myslivcem u nás v obci a podle něj, měla toho zajíce jen poponést někam mimo tu cestu, samice - matka by si ho našla. Nebo v případě podezření, že jde o opuštěná mládata ( jeden zemřel, že ? Proč asi ? ), měla Viky kontaktovat někoho z místního mysliveckého sboru a jejich povinností je se postarat o tato mládata. To prosím říkám i pro budoucí možné případy.

Mar3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:00
- Nahlásit

petra3
a muzu se zeptat ja na neco?
proc vas tak strasne sere ze ma doma zajica? jako ten myslivec, se kterym ste mluvila, jich urcite zastrelil uz hafo,ale tje vam fuk,ale jeden proste nezastrelenej co nelita po poli vas tak desne zere? proc???

normalne ho ma viky na tu svoju seberealizaci ne? tak je to takovej problem? vo zajica na honu min?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:01
- Nahlásit

petra3
měla Viky kontaktovat někoho z místního mysliveckého sboru a jejich povinností je se postarat o tato mládata

ano jistě,říkal pan myslivec

četla jsi opravdu dobře?? Měla by ses začíst ještě jednou. Pak bys tak nějak pochopila, že kdyby Viky neudělala to co udělala, tak by tady už nebyl ani ten jeden

a ( jeden zemřel, že ? Proč asi ?

pročpak asi proč?? je vidět, žes nečetla moc pozorně

petra3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:29
- Nahlásit

Mar3
protože ten zajíc venku je sice v ohrožení když je hon, ale má šanci že přežije a je volný. A takto ? Co dělá ten zajíc celý den ? Samozřejmě je mi jasné, že to není jedinné zvíře v zajetí, ale proč rozšiřovat jejich řady.

Mar3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:39
- Nahlásit

petra3
a co dela zajic celej den na poli???
uprimne jeho sance ze prezije je taka miziva......

EngieB
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:49
- Nahlásit

Mar3
Nic slušnýho to není. Víš na co myslí zajíci? Na mrkev!

petra3
Ten zajíc je venku ohrožený pořád, hon, kočky, psi, auta, buď přežije nebo ne. Proto se v zajetí dožívají divoká zvířata vyššího věku než v přírodě. Taky nejsem pro chov divokých zvířat v zajetí, ale pokud mu Viky tímto zachránila život a zvíře se má dobře, nevidím v tom problém. Nemá ho na chov, nehodlá ho pak vystrčit ven jak se to dělá např. s bažanty. Takže vocode?

petra3
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 21:41
- Nahlásit

EngieB
Ten zajíc je venku ohrožený pořád, hon, kočky, psi, auta, buď přežije nebo ne.
ano, ale zde je ta možnost neboli selekce. Takto co ? Bude žít do ja nevím 4 let a co ? Co z toho má on a co z toho má ta příroda? Jak je prospěšný ? Navíc má být vykastrován.... nemám slov.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 22:53
- Nahlásit

Dáška
jo, jo Míša to správně žere. Je prima holka.

petra3
a mám tě! Ty si u myslivců a letos ses ještě netrefila do ušatce. Ty doufáš, že Viky vyprovokuješ, ona Ferdu vypustí, ty zkusíš jestli umíš přivolání a když se na třetí "stůj nebo střelím" nevrátí, tak ho odpráskneš.

Viky bacha na ni, už ví, kde cvičíš.

viky
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:02
- Nahlásit

petra3
nemám slov.
ani ja ne, sedim s votevreno hubo a cumim jak muze bet negdo taaak blbe.

EngieB
Nic slušnýho to není. Víš na co myslí zajíci? Na mrkev!
nene on mrkev nesnasi, dneska rano myslel na to gde zas ku*va dala ta krava ty granule. Co my kocky budeme zrat cele den ????

monika
bacha na ni, už ví, kde cvičíš

mysis ze se mam jako kryt ?

seckim

zasjic dela cele den to, ze bordel, bordel a este jedno bordel. A pak me sere, sere a este jedno sere, tim jake dela bordel....

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:02 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

kontaktovat někoho z místního mysliveckého sboru a jejich povinností je se postarat o tato mládata
Budiž jim země lehká!
Navíc má být vykastrován.... nemám slov
Má být raději sežrán?
Nebo spíše objektivní pohled na věc ?
Je Bursíkova propaganda objektivním názorem na svět?

viky
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:05
- Nahlásit

Kua toto sem prehlidla nak

už se nedivím té vycepovanosti, když chodí na ostnatém obojku, že

to je co ? Taaak a je to venku tyram aj pseky.

jen mě udivuje vaše malost

sem moc nevyrostla no, ale jakö nosim kuliva tomu vysoky podpatky

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:10 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit

petra3
ano, ale zde je ta možnost neboli selekce. Takto co ? Bude žít do ja nevím 4 let a co ? Co z toho má on a co z toho má ta příroda? Jak je prospěšný ? Navíc má být vykastrován.... nemám slov.
Jak je prospěšný? NO úplně stejně jak ty
A co? A nic Pokud bychom měli život poměřovat podle toho, co z toho má příroda, tak by tu nebyla půlka z nás
Já myslím, že Ferda patří k těm šťastnějším. Nikdy ho neporaní kočka a on nebude chcípat dva dny někde ve křu, nikdy ho nepostřelí myslivec, nikdy ho nezadáví pes. Možná nebude mít děti, ale život jako takovej nebude mít vůbec špatnej.
A nemusí ráno do práce!!!

viky
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:18
- Nahlásit

EngieB
¨nazdaaar pani, jako ja cumim ze sem zacnu chodit aj vecer a ne tlemit na ulicu

Mohla by se pani Petra treti sim dostavit v nedelu k nam na cvicak. Mam podezreni na tyrani zvirat a nemam se s tim komu sverit , dekuji

monika
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 07:28
- Nahlásit

Možná nebude mít děti, ale život jako takovej nebude mít vůbec špatnej.
No myslím, že o nic nepřichází, někdy mě neskutečně serou.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání