Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
To by asi zajochovi bylo nejblizsi.

to nevim, ale ja ho mela na tatre a jake je pekne
jde o to ze oniu fakt potrebujo hodne moc vyzivny mliko a ta tatra je fakt asik nejvic.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:46
- Nahlásit

PetraK
ano rikali kocici, taky to slysim poprve, ze se to da lehce pry sehnat, musim to zkusit, prave rikali, ze mliko z krabice ne, ze je idealni 9% plnotucny, ja koupila takovy to v ty maly krabicce, jak se dava do kafe Tatra Classic - ma to 7,5%, tak aspon neco, jiny nemeli...
ja doufam, ze vratim, ze az bude vetsi a bude schopny, ja nevim, ted mi jde o to, jak ho zachranit, nevypada to moc dobre...je tak sladkej s bilou lysinkou, moc bych chtela aby to dobre dopadlo...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:47
- Nahlásit

viky
peknej je to se musi uznat.

Je mozny, ze ty koteci mlika by mu nestacili, protoze i kotatum se tatra redi. Hele fakt netusim, nemam se zajici zadny zkusenosti.

To jsem nevedela, ze je matka krmi jen dvakrat denne
Hele a kdy je vodstavuje, jako vod jaky doby je uz mlade samostatny?

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK

jak rika viky, on nechce sat, musim to nasilym do nej dostavat, samozrejme kapatko nemam nic, nasla jsem ho vcera v sedm vecer, nebyla jsem na nej nejak pripravena... TAkze ta strikacka, to je jedina sance...i tak je to strasne tezky, brani se tomu.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:53
- Nahlásit

Stejně si říkám, kde se tam krusiš vzal v tuhle dobu.
ty jo to by me taky zajimalo prave

na ifaune psali, ze je to normalni, ze kdyz je teplá zima (teda nevim, jestli tohle berou, ze je tepla), tak zajecice rodi prvni vrh jiz koncem unora a zacatkem brezna a druhy vrh duben, kveten...tak nevim...a taky psali, ze tyhle unorovy dost umírají, protoze jim nedelá dobře ta kombinace zimy, destě a vlhka.

Meta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 12:55 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

handula
kapátkem to moc nepůjde, zkus obyčejnou dětskou lahev na čaj. Ale jestli se dobrovolně nepřicucne, tak nezbyde než ta stříkačka, nebo sonda, hlavně ho neutop - nesmí se mlíko dostat do plic.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:07
- Nahlásit

Meta

ale on ma tak malou tlamicku, ta detska lahev je moc velka..

Meta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:09
- Nahlásit

Na fotce je třídenní Valentýnka, jezevčice. Taky se nám dudlík zdál obrovský, ale osvědčil se nejvíc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

viky
to nevim, ale ja ho mela na tatre a jake je pekne

Pěkné, šikovné a věčně nasraté

handula
na ifaune psali, ze je to normalni, ze kdyz je teplá zima

no jo právě, ale kdyby byla teplá zima, tak neřeknu, ale letos je sníh a mráz i tady v Prahé. No asi jim to neva.
handula
nebyla jsem na nej nejak pripravena...

to je ta zásadní chybka! , kdybys byla moje máma, zalovila bys ve svý obří kabelce a............ vytáhla ne kapátko, ale nějakou celou soustavu na krmení opuštěných zajíců . Nevím jak to dělá, ale má tam vždycky snad všechno- nějaká malá pojízdná domácnost či co!

No určo bych to teda nekomplikovala a udělala jak píše Viky, páč u ní to prošlo. A bacha jak píše Meta- neutopit. To by mě taky nenapadlo.
Hele a máš doma termofor? Takovou tu umělohmotnou lahev na vodu? Že bys mu to mohla dát, byl by hodně v teple.

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:41
- Nahlásit

handula
na ifaune psali, ze je to normalni, ze kdyz je teplá zima

no bych brala loni ale letos ? Esik ti zajici se nezblaznili nak bo co.

Hele a máš doma termofor? Takovou tu umělohmotnou lahev na vodu?

staci kopit balik sena drzi to teplo a este pokud uz je schopnej sam jist tak se nadlabne.
Moc tepla taky asik neni upo ok, kor dyz ma jit zpatky do priroda ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:46
- Nahlásit

viky
Moc tepla taky asik neni upo ok, kor dyz ma jit zpatky do priroda ....

pani vy ste moudrá to by mě nenapadlo. Člověk se furt učí.

Esik ti zajici se nezblaznili nak bo co

možný by to bylo. Loni zase měli grůpnseks u nás na louce vedle klubka čoklů. A nijak je to netankovalo možná parta exhibošů???

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:53
- Nahlásit

viky

no nechci aby byl prechoulostivelej...dala jsem mu starou mikinu, a takovy ty kukuřicny bobule co mam pro papouchy jako podestylku a pak jsem mu udelala z frote ručníku takovej jako pelíšek, do kteryho leze. A je v technicky mistnosti, kde je kotel a bojler a je tam fakt teplo. Termofor nemam. Jen me zarazi to, ze ma zuby. Myslite ze se se zubama uz rodí? A kdyz ma zuby, tak uz by mel neco kousat ne? No ono je to stejne k nicemu resit, ze by mel kousat, kdyz ani nesaje a nepije.

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:54
- Nahlásit

PetraK
Loni zase měli grůpnseks

teda pani ja nevim a vy ste to ani nehlasila ? Jako ze verejny pohorsovani ?
by me zajimalo jak si ted muzo byt jisty cich ty decka so ???

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:56
- Nahlásit

handula
ze by mel kousat, kdyz ani nesaje a nepije

to je blbý. Ono je to taky o tom, že je člověk hoodně opatrnej. Já když jsme loni krmili Chmejří -toho ptáčka malýho-tak já tak něžně opatrně, aby se nerozplynulo........... a když jsme pak Chmejří odvezli do stanice a říkala jsem, že ten první večer nechtěl prcek nic žrát, tak mi ukázali, že jsem se s tím moc crcala. Jenže, najdi tu správnou míru, že , já se prostě bála, že tomu ublížím. Naštěstí se pak Chmejří rozjedlo.

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:58
- Nahlásit

handula
rodi se urco bez zubu. Ale vzhledem k tomu ze po tednu sdo schoni sami jist tak jim narosto docela rychle. Tvuj zajda muze ten tyden mit. Nemuzes ho vyfotit ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 13:58
- Nahlásit

viky
cich ty decka so

no jedno je jistý-čokli v tom nejeli , páč ty sou taky blbý a vůbec si jich nevšimli , takže jedinej kdo to viděl byli lidi, který paradoxně proti zvířatům mají oči, sluch a čich zcela na prt.

Ale fakt nekecám, byli tři a slušný představení to bylo , a to mi taky nepřijde zrovna normální, že jako ve třech. Asi už příroda rezignovala

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:00
- Nahlásit

PetraK
to je vono, gdo vi gde to videli, pani zamyslite se co ste delala vecir pred tym ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:12
- Nahlásit

viky
pani zamyslite se co ste delala vecir pred tym

jakože bych měla negativní vlif na sekcuální život místních zajíců? Já? Počestná žena? Ne to je tim, kde ty zajíci žijou, tady v Prahé se vobčas dějou věci!

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:17
- Nahlásit

PetraK
jakože bych měla negativní vlif na sekcuální život místních zajíců? Já? Počestná žena?

pani zeno pocestna, vite votom ze esik vam totok prokazo, tak je to tyrani bo totok se jako bezne zajicum neukazuje a zavro vas???? gdo me pak jako upece dvojbarevno babovku dyz budete gepet se mno na Mirove ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

viky
zajicum neukazuje a zavro vas????

budem sedět spolu? V zaječím oddělení ňákym??

gdo me pak jako upece dvojbarevno babovku

Brtnik. Jednou ji upek. To když jsem se načtvala, páč jsme se hádali, třiskla sem dveřma uprostřed procesu výroby a nechala to tam. Aby si udělal voko, tak to doplácal sám. Musela sem mu vodpustit, když už se mu povedla bábovka, ne?

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

PetraK
Brtnik.

vzhledem k tomu ze predpokladam, ze Brtnik to ukazoval s tebo, ta bude gepet taky a my budeme ve perdeli bo babovka nic.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:06
- Nahlásit

ja nevim jestli se mi to povede

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

blba fotka to je, takova nejaka zluta...no aspon neco, mi z druhy strany visel pes na ruce...ten se muze zblaznit

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:12
- Nahlásit

handula
to je mimisek, donut pit mliko, za kazdou cenu, on se rozkrmi, jak zjisti ze mu nic nehrozi tak pak zacne sat.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:23
- Nahlásit

viky
no je sladkej no... asi bych mela taky psa odehnat asi, toho se taky boji...aby mel klid...

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:29
- Nahlásit

handula
j nemel by byt ve stresu, psa zahnat a nechat zajicka v klidu. A nutit ho pit.

viky
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:32
- Nahlásit

handula
valim domu, kdyz budes neco potrebovat, mela bych byt na icq.

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 15:34
- Nahlásit

viky
díky jsi hodna...-)

handula
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:51
- Nahlásit

Tak jsme se vratili z veteriny, zajickovi je zhruba tyden, opravdu velmi maly, sance na uspech 5%. inu neni to mnoho, ale bojujeme. Slavime jeden malý uspech, nasilym jsme neco malo vypili. Rano vazil 141 g, kdyz jsem se vratila z prace mel 139g a ted vecer zase 141g. Tak aspon ze tak. Jo a dudlík jsem vyrobila tak, ze jsem vylila opthalmoseptonex a pouzila tu lahvicku a hlavne to kapatko, vyvarila a tím to jde. Trochu se i pokousel sat. Vypil asi 6ml. A je opravdu hodne zivej. Pustila jsem ho po posteli a nestacila ho chytat. Coz me docela prekvapuje. Ted skrabe a snazi se dostat z krabice. Jo a taky prej mame masirovat brisko, ze prej maj blby zazivani, bez toho prej taky asi umre...delala jsi to?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2009 20:54
- Nahlásit

Ne že bych někdy odchovala zajíce nebo něco takového, ale neměl by se krmit víc než třikrát denně? Osobně bych krmila jako štěně, co dvě hodiny.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání