Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:27
- Nahlásit

monika
Pijte to aspoň postupně

no dyk! Pěkně lahev po láhvičce. Začli jsme šeďákem, Viky si pak špuntla teda něco kapek sladšího-ani nevim po čem nakonec sáhla, ale já přešla k Portugalci,páč se bojim Eishemra a taky aby krvinky dostaly svoje

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:28
- Nahlásit

Mar
myslela sem, ze ho chcete vinem PODLIVAT aby se nepripekl

ja sem ti rikala ne nemas furt ZRAT !

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:28
- Nahlásit

viky
Ferda je zatim male na alkohol i dyz minule se mi do flasky dobyval taky

to je konec! To je konec! Zajíc, kterej se domnívá, že je harašivá kočičí seksuální mlátička a skončí jako alkahůlik!

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:34
- Nahlásit

PetraK
to je konec! To je konec! Zajíc, kterej se domnívá, že je harašivá kočičí seksuální mlátička a skončí jako alkahůlik!

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:39 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

viky
skončíš v klepetech a Ferda v děcáku. Potkáte se až na protialkoholce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:44
- Nahlásit

monika
Potkáte se až na protialkoholce

takže f podstatě hepíend! Emerickej hepíend, k tomu slzy a stendink ovejšn!

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:48
- Nahlásit

PetraK
no já už včera psala, že mám hepyjendy ráááááda.

Včera jsme na procházce potkali taky zajíce. Jsem volala Ferdo a ani se sviňák neohlídl. Jsem si říkala, že se teda asik jmenuje jináč, ale že se neohlídla ani Fanyna když za ním hnala, to mi hlava nebrala. Jsem si jistá, že jsem řvala Fanyno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

monika
no já už včera psala, že mám hepyjendy ráááááda

tak jsem Ti udělala radost, jo?

Jsem volala Ferdo a ani se sviňák neohlídl

Měla si ešče zkusit volat Fefine, to by třeba zabralo? Ale spíš asi ne, asi vstoupili do hluchýho místa, dyš neslyšel ani jeden.

a nebo tetkon mi napadá- seš si ale jistá, že se fakt Fanyna menuje Fanyna? Řikaj, že pes neni debil, aby nevěděl jak se menuje Mám s tim zkušenot, Zrzavohubec taky občas tvrdí, že se nejmenuje Ash

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:58
- Nahlásit

monika
PetraK
JAKO ale na kurva slysijo seci, to mam vozkoseny

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 11:59
- Nahlásit

viky
kurva

to je fakt! A víš proč?
Páč sou to kurvy prodejný, za pamlsek udělaj kotrmelec

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:00
- Nahlásit

PetraK
tak jsem Ti udělala radost, jo?
no jejda a jakou

asi vstoupili do hluchýho místa, dyš neslyšel ani jeden.
ona je tam mrcha žíhaná poslední dobou docela často.

že se fakt Fanyna menuje Fanyna
týýýýý jo, to bude ono, když zařvu "ku*va zpět" tak na to docela slyší. Ale je to přechodné, někdo mi kdysi řekl, že ve dvou letech se doga zklidní. Má sice už tři, ale dala jsem jí rok navíc. Jeden sem, jeden tam, to už je jedno...

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

monika
Má sice už tři, ale dala jsem jí rok navíc.

jako kazda dama byt ku*va si ubira na veku a nerekne kolik ji je ve skutecnosti, tak esik to nebude tim

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:03
- Nahlásit

PetraK
pamlsek udělaj kotrmelec
no já loni dovezla dogouše a ten nevěděl, co to pamlsek je. On teda nežral vůbec nic sám a tak to nikdy nezkusil, ale jak tak na to vzpomínám, to bylo naprosto úžasné. Pak to zkusil, naučil se a ted se řídí heslem, že zadarmo ani hovno nebude.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:04
- Nahlásit

jako kazda dama byt ku*va si ubira na veku a nerekne kolik ji je ve skutecnosti, tak esik to nebude tim
viky
já su fakt debil, dyt je to tak jasnééééé.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

monika
že zadarmo ani hovno nebude
žiš marjá to bych potřebovala naučit Ešusa, páč von se na starý kolena dal na dráhu hovnoužrouta (nechápu to, prostě nikdy nic a teď najednou si vyvzpomněl že to asi musí dohnat). Takže kdyby dospěl do stádia, že zadarmo ani to hovno nebude, dalo by se to výchovně využít. Páč by nedostal už nikdá nic a tím pádem by si hovňousů nevšímal

On teda nežral vůbec nic sám

jakože neuměl jíst?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:08
- Nahlásit

monika
Jeden sem, jeden tam, to už je jedno Jeden sem, jeden tam, to už je jedno

no samozřejmě! V tý velikosti se to ztratí!

ona je tam mrcha žíhaná poslední dobou docela často

taky někdy vyhrožuju návštěvou ORL a profouknutí ušních bubnů!!

no jejda a jakou

a to já ráda dělám radost.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:09
- Nahlásit

viky
monika

no ku*vy si určo ešče víc ubíraj, takže to je jasný! Vona si myslí, že je štěňátko!! No.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:11
- Nahlásit

PetraK
jakože neuměl jíst?
neuměl, šiškovali ho. Má kraniomandibulární osteopatii. Je u nás, dali jsme ho dohromady, žere sám a naučil se dělat i bordel. Sice zezačátku hodně zhubnul, protože docela trvalo, než se to naučil a mě to teda rvalo srdce, ale už je to fajn.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:13
- Nahlásit

Vona si myslí, že je štěňátko!!
PetraK
no jasně, to tak štěnátka mívaj 85cm v kohoutku a 65 kilo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:16
- Nahlásit

monika
neuměl, šiškovali ho. .

Jak šiškovali? Jako husu? Co to je todle?Má kraniomandibulární osteopatii

chudák malej velkej.

no jasně, to tak štěnátka mívaj 85cm v kohoutku a 65 kilo
mohla by bejt třeba štěňátko vod slona, možná?

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:18
- Nahlásit

PetraK
mohla by bejt třeba štěňátko vod slona, možná?

toz ale to je dalsi moznost, vona si mozna mysli z je stenatko vod slona a sloni precejc normalne honijo zajice, ne ?

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:19
- Nahlásit

PetraK
Co to je todle?Má kraniomandibulární osteopatii
no měl jakoby srostlou čelist a hlavu v podstatě jako kůn. Obrovské tvrdé boule na spodní čelisti. Ale je to na ústupu, měl by se z toho dostat. Asi ne úplně a do chovu nesmí, ale je to můj Hurwínek zlatý.

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:23
- Nahlásit

sloni precejc normalne honijo zajice, ne ?
no jasně. Ten můj teda určitě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:41
- Nahlásit

monika
no měl jakoby srostlou čelist a hlavu v podstatě jako kůn. Obrovské tvrdé boule na spodní čelisti. Ale je to na ústupu, měl by se z toho dostat

panebože,chůdě malý , vůbec si to nedovedu představit. Hurvínek měl zatr štěstí, že na vás narazil. To že to předtím nikdo neřešil bylo zanedbání?

viky
toz ale to je dalsi moznost, vona si mozna mysli z je stenatko vod slona a sloni precejc normalne honijo zajice, ne

no jistěže! Naprosto běžně je k vidění na savaně zajíc, jak ho honí štěně vod slona a volá:" Nu pagadi zajac!"

Mimochodem- uvědomujete si dámy, že jsme tady udělaly takovej bordel, že se z toho petra3 vosype i na chodidlech?

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK
Mimochodem- uvědomujete si dámy, že jsme tady udělaly takovej bordel, že se z toho petra3 vosype i na chodidlech?
je mi ji lito

Saša
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:55
- Nahlásit

viky
jen k tématu zajíce, jsem loni odchytil, když nám u práce sekali trávu a natrefili do místa kde byli zaječí mimina a vběhli nám do skladu, tak jsme je našli odchytili a jelikož jejich máma tam a nebyla,ale nějaká ležela před arealem přejetá, tak jsem zavolal kamošovi co dělá sokolníka a ten si je s radostí vzal, jeden teda nepřežil,ale zbytek jo...říkal, že je zkusí dát dohromady s králíkama,aby získali přírodní barvu a mohl na ně pouštět dravce jako trenink. to je taky určitej způsob chovu,ne?

Mar
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 12:58
- Nahlásit

tyjo tak teda po tom Sasovym prispevku se na petru3 vylozene tesim

viky
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:00
- Nahlásit

Saša
no to je pekne hnusny, to budu mer radeji doma vykastrovanyho kockozajica alkaca zerouciho maso

monika
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:13
- Nahlásit

PetraK
To že to předtím nikdo neřešil bylo zanedbání?
to ne, nebylo to zanedbáním. Prostě se v něm něco posralo. Už je docela v pohodě, není to ani moc už vidět. Žere sám, pije a do psychické pohody se už taky dostal. Měl problém a smečka mu to dávala sežrat, vzali jsme ho k nám a je u nás. Chovatelka je fajn, když mi umřela Dorka, tak mi bylo hodně zle, jela jsem k ní a viděla jsem ho tam. Byl tulínek a blbej jak troky, ale tak nějak už jsem nechtěla jet bez něj. Renda byla ráda, že bude u nás a Hurwajz mi hodně pomohl. Tím, že jsem s ním měla fakt hodně práce, tak to tak nějak rychlejc přebolelo. Navíc mám pocit, že v něm je kus Dorky a Hurwínkovi je u nás líp. Byl taková výzva, na kterou prostě musíš odpovědět a nelituju i když jsem si to odbrečela. Chovný nikdy nebude, docela trpí když u nás holky hárají, ale uhlídat se to dá a sousedi to holt musí vydržet. Mají raritu, držkujícího dogouše.

no a pak bude řešit chodidla a Ferdovi dá voraz.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 14:15
- Nahlásit

viky
je mi ji lito

no! Bude se jí blbě chodit

Saša
to je taky určitej způsob chovu,ne??

eh

monika
Byl tulínek a blbej jak troky, ale tak nějak už jsem nechtěla jet bez něj. Renda byla ráda, že bude u nás a Hurwajz mi hodně pomohl

Pipi malej velkej. Ešče že je osud někdy taky laskav a v tomdle případku na vícero stran teda. paní a máte někde Hurvínkův obrázek? Nemyslím kvůlivá zvědavosti, ale že když tak hásky o něm píšete, že bych se na troubulína koukla. Moment, moment, koukám, že pod členem jsou stránky. Jdu se na něj kouknout.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání