Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / je možný chovat zajíce ?
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 46 . 47 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:25
- Nahlásit

gdo vi kolik tech parecku vlastne mackala

POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC POMOOOOOOOOOOOCTE MI NĚKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

já vám takovou máčknu, že z vás bude plakát!

viky
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:27
- Nahlásit

gabi
Dúfam že to nieje aj po zemi pováľaný.

to si pis ze se aj po zemi valeli, sak gde to ty jejich zajici asik inde videli a sme zase u teho

PetraK
ze se nestydite pani

gabi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:30
- Nahlásit

Chovajte sa slušne, vy Zajace.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 15:32
- Nahlásit

viky
ze se nestydite pani
tak já se mám stydět jo?

Kdo mě tady chtěl zavřít bez lajntuchu do pípšou? A to byl jen první krok! Tetkon tady zase přitáhne párkový praktiky nějaký a já se mám stydět! A ešče si dovalí posily ze zahraničí!! to je mezinárodní komplot todleto!

handula
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:15
- Nahlásit

Tak jsem na pokraji zoufalstvi. zajicek ma 130g - tedy uz o 14min nez v utery vecer. Koupila jsem tu lahvicku pro kralicky, to absolutne vubec, proste neumi sat. Tak jsme se opet vratili k nasemu zlepsovaku kapatku. Vypil asi tak 3ml, ale to jsem ho krmila dobrou hodinu. Vzdycky kapicka, on se oliznul, cuknul. Pak nasilym do tlamicky, pak chvili nechat, aby se nadechnul a nezakuckal. No hruza. Koupila jsem to kocici mliko - ma 24% tuku. Tak jestli nepomuze tohle, tak ja uz fakt nevim. Ted zas lital jak pometlo po posteli, dvakrát skocil na zem, fakt nevim kde tu energii bere... Me z nej asi hrabne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:36
- Nahlásit

handula
Se teda zas přidám zase s nějakou pofiderní radou...když nesaje, tak bych asi vzala stříkačku a na ni nasadila šlaušek-sondičku, a strčila hloub a krmila tímhle...

viky
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 19:47
- Nahlásit

handula
3ml neni spatny, zkus za chvilku do nej dostat jeste aspon trosku. Hlidej bobecky. Jooo a zkus to mlicko osladit malinko hroznovym cukrem. Ten doda energii a podpori chut k jidlu.

handula
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:05
- Nahlásit

viky
bobecky jsou super, krasny, tvrdy..malinkaty...
musim fakt asi krmit casteji, aspon nez nezacne zase nabírat..
jako trikrat denne po kapickach, to fakt nabirat nezacne nikdy...ja ted verim tomu tucnymu kocicimu mliku, jeste meli 40% to uz mi prislo moc, mozna jsem ho mela ale koupit, ted nevim...
Mucholabka
s tou strikackou jsme to zkouseli a prave ze jsem ho malem utopila, casto kuckal a tak a hlavne je tvrda. To kapatko se zatim osvedcilo nejvic..a taky kdybych mu to strikla hloubs, tak bych se bala, ze mu to striknu do plic...to je strasne nebezpecny, vzdyt on ma tu papulku o prumeru tak 5mm.

handula
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:20 - Změnil/a: handula
- Nahlásit

http://handula.rajce.idnes.cz/unor/

viky
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:31
- Nahlásit

handula
ty vole ten je sladkej

Vikula
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 20:57
- Nahlásit

Kdyby sem náhodou nahlídla petra3 a úpěla nad dalším týraným zajíčkem tak bych ji chtěla potěšit.Můj gaučák dneska na poli našel a v hubě přitáhl přední zaječí nožku.V tomto případě konečně došlo na její propagovanou přirozenou selekci.
teď nevím jestli to mám hlásit mysliveckému svazu, prý se mají hlásit i nalezené uhynulé kusy.

handula
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 21:24
- Nahlásit

Tak jsem tak nahlídla do cely tyhle diskuse a to jsem teda netusila, kam jsem to vlezla...ja jsem zcela bezelstne potrebovala honem rychle poradit se zajochem a ani ve snu by me nenapadlo, co jsem to vlastne provedla za zlocin. No ja se picnu. Abych se s nim mohla chlubit na netu jo? To je teda dobry. To je docela draha, casove a psychicky narocna sranda, aby to clovek udelal kvuli zvyseni ega...boze muj...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 21:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

handula
týýý vado- to je pupík mrňatej!

takže nějaký pokroky jsou, tak to vypadá nadějně. Držím palce, ať se zas vo fous polepčíte. To proto, aby Tě pak mohli zavřít

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 22:13
- Nahlásit

handula
Je to taky ferda nebo paní ferdová?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 22:19
- Nahlásit

Smečka
Je to taky ferda nebo paní ferdová

my to zatím pořešili šalamounsky- je to JUNIJÓR!

Falco
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2009 22:50
- Nahlásit

Kdysi jsme taktéž vypiplali zajocha. Krmili jsme ho z dlaně. Když uděláš mističku z dlaně, je na opačné straně, než máš palec, vráska - járek. Mléko tou vráskou pomalu vytékalo a zajíc ho olizoval. Myslím, že se to naučil docela rychle, žádné boje si nepamatuju.

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 07:43 - Změnil/a: viky
- Nahlásit

Custe, decka J.P. se asik nasral ze sem mu nevodepsala a chce znam moje stanovisko, pise zas
tak sem mu ho napsala a ted ma zavro zcela jiste

handula
Pytlaku, jak pokracujete Junijorem ?

PetraK
pani tak jake parek ste mackala neska v noci, co ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:06
- Nahlásit

viky
http://www.csopvlasim.cz/stanice/rady/doma.php - kdybys Ferdu chtěla zlegalizovat.

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:15
- Nahlásit

kachna_
jj to jsem cetla, ale nejak namuzu najit zadnej kontakt na ti SSM, kde by mi snad vystavili naky povoleni. Jelikoz ze KVS se neozval nikdo

Smecka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:19
- Nahlásit

viky
Základní info by ti měli dát i na Krajské veterinární správě.
Ta mi vystavovala povolení na vlka. Zajíc není CITES tak by snad neměl být zas tak velký problém.

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 08:21
- Nahlásit

Smecka
tam jsem psala, hned po tom co mi dosel ten prvni mail, ale vubec mi neodpovedeli

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:00
- Nahlásit

ani se mi to sem nechce psat, rano mel zas o 4g min, ted vazi uz jen 126g...dneska najizdime na jinej rezim, budeme krmit po 4 hodinach, musi behem dneska vypit lahvicku od ocnich kapek, coz je 6ml, rano snedl tak 1ml, mozna dva...pres vikend se asi rozhodne...
desi me ta vaha, pisou ze porodni vaha je 140g...takze mi jsme hluboko pod ni...sakra...

gabi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:20
- Nahlásit

Tak tu už vyzerá pekne nasraný:
http://handula.rajce.idnes.cz/unor/#DSCN1676.JPG

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:23
- Nahlásit

handula
chjoooo zkus to tedyk casteji, pres vikend kdyz budes doma tak si treba i lip zvykne a bude to lepsi

gabi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:27 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

handula
Váhu zahoď, aj tak ťa len stresuje. Dôležité je že má bobky, takže niečo z toho čo mu dávaš ním prejde a strávi to. Skontroluj či nieje dehydrovaný (poznáš to podľa kože, ktorá prestáva byť pružná keď ju chytíš medzi prsty tak sa nevracia nazad k telu)
Vyskúšaj postup čo tu radí Falco. Ale pokiaľ je živý, skáče a bobkuje, tak by som flintu do žita nehádzala. Na pohreb je vždy dosť času až keď to príde. Netráp sa dopredu.

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:42
- Nahlásit

gabi
asi mas pravdu, uz jsem premyslela, ze ho budu vazit jen jednou denne vecer...
cilej zatim je, ale je jasny, ze slabne, po ranu ma vzdycky malo, protoze v noci zlobi a rajtuje v krabici...ma urcite vyssi vydej kalorii, nez prijem...dala jsem mu seno, tvari se docela spokojene, vcera jsem si ho vzala do postele, udelala jsem mu takovej pelisek z mekkyho hadru a prikrila perinou...to se mu moc libilo...ani nedutal... taky doufam, ze pres ten vikend se mu budu vic venovat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:48
- Nahlásit

handula

pani musíte bojovat, bojovat, přeciž nepodlehnete zajícovi ňákýmu! Sem vám to psala, nejste vlk, takže vzhůru do boje, vono to pude

viky
víte co sem dneska celou noc mačkala??? Tomu asi nebudete vůbec věřit. Krk. Mačkala jsem čísi krk a dyš sem se ráno už skorem vzbouzela...... tak sem zjistila, že ten krk patří někomu, koho vůbec neznám a menuje se VIKY ,pak mi došlo, že dybych domáčkla, zvostane mi na hrbu nasraté Fefin, tak sem zasejc honem povolila

už máte teda sbaleno na ten Mírov? A co ste tomu rozumbradovi napsala?

handula
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 09:57
- Nahlásit

PetraK
my se snazime...fakt...moc...dokonce i pes vymeknul a uz se neolizuje, dokonce, kdyz se vcera na nej koukal do krabice, malej se pohnul a ten nas pes se tak lekl, ze odskocil tak dva metry a bal se pak ke krabici priblizit.....tak i ten ho nakonec bude mit rad...vsechno by to bylo tak nadejny, az na tu vahu no...

Smecka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:03
- Nahlásit

tam jsem psala, hned po tom co mi dosel ten prvni mail, ale vubec mi neodpovedeliviky
Spíš bych tam zavolala.

viky
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 10:07
- Nahlásit

PetraK
už máte teda sbaleno na ten Mírov?

uz balim pomalu, ale nigda sem tam nebyla tak nevim co secko si mam vzit.

A co ste tomu rozumbradovi napsala?

jako doslova to chcete ?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 46 . 47 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání