Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:04
- Nahlásit

Maya
Myslím, že jsem to tu napsala dost jasně. Nebo to chceš zopakovat?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:32
- Nahlásit

impact
Ani ne. Můj styl to není jednoho za něco plácat po ramenou a druhého za stejnou věci kritzovat, tudíž i opakování by bylo k ničemu.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:39
- Nahlásit

Maya
Tak proč ses ptala?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 21:34
- Nahlásit

impact
Jsem myslela, že jsem to asi špatně pochopila, no a jak teď vidím, tak ne, takže mě to takto stačí a opakování netřeba. Tak už je ti to snad taky jasný.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:07
- Nahlásit

Maya
Jasný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 19:23
- Nahlásit

děckáááá neví někdo essi je něco novýho s tim belgánem??

jinak tady máte další nálož
http://www.novinky.cz/krimi/202337-hroznys-odlozen y-v-kosi-u-olsanskych-hrbitovu-bojuje-o-zivot.html

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Prej je lepší, už byl i na procházce, ale further nemá vyhráno.
Dala bych sem fotku z fcb, ale na tyhle z.urveny placce nevim jak se to dēlá. : mad:

NikisekX
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:31
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6282054/Hledam-Pit tbula-ke-kryti.php

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
šiš tak snad to už dá..kde ja na FC?? se f tom nevoryjentuju
NikisekX
no tak to mi posol bulvu!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:14
- Nahlásit

davidkova renatacus,tak pry ten belgicak uz je na tom lip,mama rikala,jo a hadecka mi je lito,fakt vypadal bidne,jak rikali ve zpravach,ze ma jen 10%na preziti a ze ma sileny bolesti,tak jestli neni lepsi ho utratit humanne.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

davidkova renata

já musela jít pryč od počítače... bo jsem myslela,že za ní dojedu a vysvětlim jí to ručně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

davidkova renata
Je tam skupina: sto ran kladivem, pro kretena, kterej malem umlatil svyho psa, nebo tak nejak, nevim presnē , je tam fotka, jak už má tu hlavičku zacelenou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak to s tim hedem je taky dēsny, mēl je uškrtit nebo nevim, hajzli, co ho tam nechali!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

nemethova5
mám doma taky hada, vypadá fakt špatně, viděla jsem ho jen na obrázku v troji, ale někdo někam psal, že už je snad lepší.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:28
- Nahlásit

kejtlin
zuzanarosakovaja to fakt nepochopim,jak se nekdo dokaze takhle zbavit zvirete!jen mi je lito,ze ten had tak trpi,jak ja ty lidi nesnasim,dnes jsme se bavili o tom v praci s kolegou.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:31
- Nahlásit

nemethova5
Lidí jsou celkovē špatnej druh!ale fakt, nez nadsázky!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:32
- Nahlásit

zuzanarosakovataky si to rikam pani,taky si to rikam,mate recht!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:33
- Nahlásit

nemethova5
zuzanarosakova
prej v tom koši prádelním byl asi půl roku, musel strašně trpět zimou.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

nemethova5kejtlin

Ja už se tak nējak narodila s nedùvērou k lidem, ale každej den mi to nējaká takováhle zpráva ještē posílí... Vidēli jste film "Renē"? Mēl na krku vykērované : FUCK
OFF PEOPLE!...jak trefné

NikisekX
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:48
- Nahlásit

zuzanarosakova

si to taky nechám vytetovat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:50
- Nahlásit

kejtlinno prave,chudatko zvire,ja bych ty magori valila hlava nehlava!!!!co se do tech hajzlu vleze!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:50
- Nahlásit

NikisekX
Taky jsem o tim premyšlela, ale mám už dvē kérky, tak už nemám moc místa

NikisekX
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:51
- Nahlásit

zuzanarosakova

Já mám jenom jednu tak tahle by se ještě někam vlezla... nejlépe na čelo.. aby to každej viděl

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:52
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ja už se tak nějak narodila s nedůvěrou k lidem
já se zklamala v lidech už jako dítě, jako dospělá ještě několikrát, věřím pouze sama sobě a pak asi ještě dvěma lidem a to ne 100%. dost lidí v mém okolí si myslí, že jsem divná, oni jezdí do luxusních hotelů na dovolenou do známých letovisek, já nejraději na chatu s psiskama, kde není zavedená voda - je tam studánka, elektřina teda tam je, já jsem tam spokojená.
film jsem neviděla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:55
- Nahlásit

kejtlinpani,to je upa neco pro me!s coklidama na chaticku,nebo srubecek a upa sama a nikde nikdo a ten kliiid,to je prece balzam na dusi a nervy,vite co to pro me je,delat v takovy fabrice,kdy tam je na sichte pres tisic lidi,pro me je to desny horor!ja jsem spise samotar a cim vic psu tim lip,ale bohuzel,musi mi stacit jen dva!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám taky 2 kérky, půjdu ještě někdy na třetí
nemethova5
kdyby ho aspoň dali do útulku, nebo prodali, dostali by za tak velkýho hada dost peněz

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

kejtlinnemethova5

Holky, ja bych taky byla pro chatičku a jen s psíkama, ale moje drahá polovička je spíš na ty lux hotely když jsem rekla, že chci na tábor se psama, kde neni v chatce záchod, tak to vúbec nestihl chudák ale musim zase rict, že naše pejsky nade vše miluje, tak mu to odpouštím ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

kejtlinjo,taky si rikam,co by za to chovatel hadu dal,hele,ale mi ame taky takhle zofku tyranou,jako nasi zelvu,sfine decka zkouseli,co vydrzi krunyr,zkouseli ji hazet z oken,co to vydrzi,tak jim bracha nabidl pajdu a pry to jim musi stacit,nebo jeste dostanou navdavek po tlame za tyrani a zofka je u nas uz patnact let,taky byla v hroznem stavu,mekky krunyr,nedostatek vytaminu,nevidela na jedno ocicko,no bida pani bida,ale ted je to krasavice nejvetsi.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:05
- Nahlásit

kejtlin
I
mám taky 2 kérky, půjdu ještě někdy na třetí

Ale kam, porad

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:13
- Nahlásit

zuzanarosakova
mám kolem kotníku, na rameni a budu chtít asi někam mezi krkem a lopatkama, ještě nevím co.
nemethova5
já našla 2 suchozemský želvy, huga-okousanej krunýř, vyhublej, říkal vet na želvě to nepoznám, mám ho asi 4 roky a žofinu měla a má deformaci krunýře, jen na krunýři nahoře takový 2 hrboly jinak zbarvený , taky hubená, nechtěla jíst mám nji asi 2 roky a oba měli plíseň na nohách, nechtěli nic jinýho než salát-asi to neznali, ted´ žerou všechno ovoce i zeleninu a jsou v super kondici, celý léto venku na zahradě v ohrádce.ted´ teda ne, je v noci ještě zima.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání