Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:31
- Nahlásit

Terri
Jo. Ale nepoznala jsem nikoho z nich. Není to stopro potvrzené info.

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:33
- Nahlásit

bisonka
Nejsou zlá zvířata, jsou jen zlí lidé
jsou zvířata, co trápí druhé zvíře...
Mucholabka
Jo. Ale nepoznala jsem nikoho z nich. Není to stopro potvrzené info
no kéž by nebylo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:35
- Nahlásit

Terri
To máš jedno, odkud jsou, každopádně prý z našeho kraje, některý z nich Frýdek.

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:40 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Mucholabka
To máš jedno, odkud jsou, každopádně prý z našeho kraje, některý z nich Frýdek.
jo no...jen jak si člověk představí že to má za humny, tak to zamrazí ještě víc

Podle Primy pocházejí podezřelí z Ostravy, Frýdku-Místku a dvou menších vesnic v okolí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:05
- Nahlásit

isdpch
hm,sem zvědaná moclipak dostanou...nedělám si iluze,ale rozbít hubu by jim někdo moh,to by bylo možná jistější

aren
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:21
- Nahlásit

Tohle je taky perla: "Kopací míč si zase z ježka udělal o dva roky dříve v Ostravě devatenáctiletý mladík. Zvíře málem ukopal. Když se jej strážníci ptali, proč to dělal, odpověděl, že netušil, že se to nesmí."

Kelly
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 12:32
- Nahlásit

aren

U nás v parku jsme před pár lety našli ježka probodnutýho klackem. Fakt hnus jak se někteří baví!

aren
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 13:33
- Nahlásit

Dva z nich jsou tady:
http://picasaweb.google.cz/fuchsie1/TyraniKoEk/pho to#5158958039025268018

aren
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 13:35
- Nahlásit

A tady je sympatická aktivita:
http://www.kocky-online.cz/forum/viewtopic.php?t=4 204&postdays=0&postorder=asc&start=0
"Za pár dní jsme společnými silami udělali kus práce. Je známa totožnost obou kluků, jejichž fotky dnes i včera vyšly v několika lokálních i celostátních novinách. Policie jejich jména nezveřejnila, ale my už je známe. Bydlištěm obou je Frýdek-Místek. Mnohého napadne, co s těmi informacemi teď podniknout. Mým plánem je pokračovat v pátrání a zjistit jména všech osob, které se účastnili onoho zrůdného natáčení vraždy. Včetně holek. Až tyto informace budu mít k dispozici, vyrazím s kamerou a několika lidmi do Frýdku, případně kamkoliv, odkud ty bestie jsou, a natočím dokument s jejich rodiči, s lidmi v místě jejich bydliště, s lidmi, co je znají a ideálně i s nimi. Tento dokument by se pak mohl stát pilotním videem nového webu, který bude podobné případy dokumentovat a po dalších takových zrůdách pátrat. Naším společným cílem by pak mělo být hlavně to, abychom dosáhli výrazného zpřísnění trestů za týrání zvířat a jeho pachatelům udělali ze života peklo."

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2008 14:07
- Nahlásit

aren
abychom dosáhli výrazného zpřísnění trestů za týrání zvířat a jeho pachatelům udělali ze života peklo."
no,sice pochybuju,že by tohle přispělo ke zvýšení trestů,ale vostudu by mít teda mohli.Nehledě k tomu,že věřím na jistá pochybná individua,která by jim tu jejich zábavičku dala krapet okusit.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:23
- Nahlásit

To jsou oni:
http://na-stope.wz.cz/
a článek z dneška:
http://zpravy.idnes.cz/tryznitele-kocky-z-videa-vy patrali-nadsenci-na-internetu-pmx-/krimi.asp?c=A08 0125_132000_krimi_pei

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:34
- Nahlásit

aren
to je sila internetu...
ale nechapem, preco nam autor toho clanku potreboval oznamit toto: "Do pátrání se zapojil i bývalý zakladatel neonacistického hnutí Filip Vávra. Za informace vedoucí k dopadení dokonce vypsal odměnu."

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:38
- Nahlásit

Bela
Možno mu chýbali riadky No, ale zaujímavé to trochu je, nie?

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:41
- Nahlásit

aren
no dost ma to zarazilo, pravdu povediac. Som na tychto typkov totiz dost alergicka. Tak len dufam, ze si nejaky nacek nechce na tejto strasnej kauze prihrievat polievocku

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:44
- Nahlásit

Bela
No, polievočku neviem, ale priznám sa, že ma to dosť prekvapilo, a na základe tohto som im musela priznať prvý a jediný plus bodík na do tej doby tiež celkom čiernej stránke

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:45 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Bela
no dost ma to zarazilo, pravdu povediac. Som na tychto typkov totiz dost alergicka. Tak len dufam, ze si nejaky nacek nechce na tejto strasnej kauze prihrievat polievocku

... i mě to zarazilo... a taky to na mě působí dojmem přihřívané polívky

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:48
- Nahlásit

aren
a na základe tohto som im musela priznať prvý a jediný plus bodík na do tej doby tiež celkom čiernej stránke

.. tak s tím já bych počkala, Hitler taky miloval svoji fenku...

aren
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:52
- Nahlásit

maixnerova
Počkáme

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:54
- Nahlásit

aren

Bela
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 21:57
- Nahlásit

maixnerovaHitler taky miloval svoji fenku...

asi tak nejak

Johule
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 12:42
- Nahlásit

ten Vávra je členem OHZ...neonacista je myslím pořád-OHZ kvůli tomu mají docela potíže-ostatní ochranáři jim nadávají, ale oni se ho zastávají...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 12:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Johule
ten Vávra je členem OHZ...
nechci tu rozpoutávat debatu na tohle téma.Jen krátce..kdo je z Prahy ,ví kde je Ladronka.Než to páni radní upravili pro veřejnost,byl to jeden z nejznámějších squatů(nevim jak se to píše ).Ze zajímavosti jsem onehdá zašla dovnitř s dítětem asi 4letým,páč dělali něco jako "dětskej den".Uvnitř bylo velké množství materiálů o ochraně a týrání zvířat.Vůbec bych to nečekala,prostředí strašný,špína ,bordel,humus.Jsem na tohle silně alergická,ale tehdy jsem poprvé přehodnotila své názory na podobné týpky.Koneckonců ti co stojí za týráním zvířat v jakékoli pozici si taky servítky neberou.Na hrubý pytel hrubá záplata,nemám dojem,že by si dali říct po dobrým.

Johule
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
bych to nečekala,prostředí strašný,špína ,bordel,humus.
já to prostředí taky neprožívám, ale o Ladroce jsem toho dost četla a proti squaterům nic moc nemám. Když se ten barák stejně rozpadá, tak proč by tam nemohli bejt...A dost velká část právě takovejch lidí se o ochranu zvířat docela dost zajímá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 13:00
- Nahlásit

Johule
A dost velká část právě takovejch lidí se o ochranu zvířat docela dost zajímá...
no právě.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 13:09
- Nahlásit

Johule
davidkova renata
A dost velká část právě takovejch lidí se o ochranu zvířat docela dost zajímá...

...kdyby mě dnes bylo 13, nejspíš bych si se squoterama a vůbec anarchistama zakoketovala..., s náckama - nikdy... i kdyby ochranu zvířat měli na druhým bodě programu, hned za vyhlazením židů a cikánů...

Johule
Člen
# Zasláno: 26 Led 2008 13:40
- Nahlásit

maixnerova
souhlas

Siria
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 19:40
- Nahlásit

Teď dávali tu reportáž v Televizních novinách. Konečně se jim ty hajzly podařilo vypátrat, prej jim hrozej až dva roky vězení. Málo - já bych jim dala tak deset nejmíň!
Jinak tentokrát sice nepoužili výraz bojové plemeno, ale prej to byl pitbul - hmmm, takovýho pita jsem ještě neviděla...
Co mi na reportáži vadí, je, že opět spustí "hnutí proti bojovým psům".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

No a dneska bylo v upoutávce Na vlastní oči,že tam o tom bude reportáž.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
no já na to koukat tedy nebudu,to půjjdu venčit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:43
- Nahlásit

http://www.lovcibestii.org/index.php

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání