Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2013 14:31
- Nahlásit

Ona Dines to s tím vražděním jezevčíků nemyslí do detailu,je normální.A její dva králováci si udělají pořádek,když už.
Já bych spíš ,obrazně řečeno,vraždila lidi,co udělají ze psa obtížnou potvoru.
A ta bojová plemena,když už se jim tak říká.Těch psů mi je líto,jako plemen.Bohužel si v nich nalezli zalíbení vyčvachtané mozky a úchylové a to je přímo katstrofa.Množí to stylem "kámen cihlu" a vybíjejí si jejich prostřednictvím svoje úchylky a mindráky.Střílela bych je bez milosti.Za tohle a taky praventivně.Za čas to vylepší a vyřádí se na ..náctileté holce,nebo dítěti.

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2013 15:14
- Nahlásit

Eninka

Tohle už je trochu starý případ, z roku 2007. Dneska už by tohle:
...naší klientce nebylo odmítnuto poskytnutí léčení, ale byla odmítnuta pouze přítomnost asistenčního psa...
nemohli napsat, protože dneska už je to diskriminace. V roce 2010 popsal ombudsman statut asistenčního psa a podle toho, zamítnutí vstupu asistenčnínímu psu je to samé, jako zamítnout vstup jeho majiteli.
Ale oni vy mýšlejí různé jiné důvody, proč tam člověka nepustit.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2013 21:29
- Nahlásit

Walda
Lidi s asistenčníma psama nechtějí brát do českých lázní, protože tam za velký peníze jezdí muslimové a psy v lázeňských domech nechtějí.
Jak to souvisí s tím islámem? To někdo vede statistiky, kolik návětěvníků lázní a kterých vyznává islám jo?

EnnyForMe
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:00
- Nahlásit

zbrnd
Souvisí to úplně jednoduše.Ať s islámen,nebo čímkoliv jiným.Když budete v lázních na pokladnu,tedy od nějaké naší zdrav.pojišťovny,budete mít pokoj s výhledem na popelnice,jinou jídelnu a všechno.Pokud ale budete platící a třeba z těch emirátů nebo od jinud,tak bude všechno jinak a každá vámi vznesená prkotina se bude promtně řešit.Protože jsme národ,kde se přizpůsobujeme všemu cizímu,místo obráceně.A tak to souvisí.Český invalida by měl zmizet,protože host z ciziny považuje psa za něco špatného.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 12:17 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

EnnyForMe
Souvisí to úplně jednoduše.Ať s islámen,nebo čímkoliv jiným.Když budete v lázních na pokladnu,tedy od nějaké naší zdrav.pojišťovny,budete mít pokoj s výhledem na popelnice,jinou jídelnu a všechno.Pokud ale budete platící a třeba z těch emirátů nebo od jinud,tak bude všechno jinak a každá vámi vznesená prkotina se bude promtně řešit.Protože jsme národ,kde se přizpůsobujeme všemu cizímu,místo obráceně.A tak to souvisí.Český invalida by měl zmizet,protože host z ciziny považuje psa za něco špatného.
Rozumím tomu, co mi popisujete.
Já se ale ptal Waldy vyloženě na to, jak to souvisí s tím Islámem resp. muslimama.

Jinak je to opět naše chyba, že nemáme jednoznačnou legislativu případně si nehlídáme její dodržování.
Osobně by mi to asi vadilo taky, když vyjdu z toho, jaký obraz lidí s asistnčními/vodícími psy mám vytvořený.
Představa, že pošlu do lázní třeba dítě a vedle něj tam bude třeba špatně vycvičený/vedený pes vlastně bez dozoru ...děkuji nebrat...

Nicméně jak jsem psal, mnezajímalo, jak konkrétně to souvisí s těma muslimama, krom toho, že muslimové budou jedni z těch, kterým to vadí, protože Walda to popsal tak, že z toho prostě vyplývá, že zlí muslimové nechtějí hodné české asistenční pejsky v lázních. A reagovat se mu nechce, protože on reaguje jen když se mu to hodí logicky

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 14:33 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

zbrnd

z toho prostě vyplývá, že zlí muslimové nechtějí hodné české asistenční pejsky v lázních.

tak z toho, co napsal Walda
to takto vůbec nevyplývá, tys nečetl ten článěk? Nejde mi do hlavy co vlastně řeříš, protože Já se ale ptal Waldy vyloženě na to, jak to souvisí s tím Islámem resp. muslimama.
a v tom článku máš na toto odpověď, tak se neptej a přečti si to

edit: abych upřesnila první větu - z Waldovy řeči nevyplývá nic o zlých a hodných, ale pouze fakta

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 15:15
- Nahlásit

Eninka
tak z toho, co napsal Walda
to takto vůbec nevyplývá, tys nečetl ten článěk?

Vyplývá, ale nechápu, jak ovlivňuje obsah článku odjinud to, co vyplývá z toho, co zde napsal Walda. Můžeš mi ten mechanismus prosím osvětlit? Mechanismus, jak obsah článku kdesi onde ovlivňuje to, co vyplývá z Waldova konstatování zde?
Reagoval jsem na to, co zde napsal Walda, ne na jakýsi článek onde.

A Walda napsal:
S tím už se setkáváme i u nás. Lidi s asistenčníma psama nechtějí brát do českých lázní, protože tam za velký peníze jezdí muslimové a psy v lázeňských domech nechtějí.
Což je asi stejně seriózní konstatování jako když napíši:
V Ostravě je každej druhej chlap pedofil a budu to následně odůvodňovat třeba tímhle článkem:
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/v-ostrave-radil-ped ofil.html

a v tom článku máš na toto odpověď, tak se neptej a přečti si to
V článku je odpověď na to, proč zde Walda prohlašuje, že v českých lázních nechtějí asistenční psy, protože si to nepřejí muslimové, kteří tam jezdí? To myslíš vážně?

edit: abych upřesnila první větu - z Waldovy řeči nevyplývá nic o zlých a hodných, ale pouze fakta
Asi sejná jako to s těmi pedofily že? .)

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:05
- Nahlásit

zbrnd

já jsem asi hloupá, ale nějak nechápu tvoje argumenty s lázněmi a pedofily, máš na mysli to, že všem muslimům v lázních nevadí psi stejně jako že není každej druhej v Ostravě pedofil?
I kdyby tomu tak bylo, výsledek je ten, že nějací cizáci jsou nám bližší, než místní člověk, že neustále někomu uhýbáme, podlejzáme (protože má prachy) atd atd...pedofil je nemocnej člověk, kterej díky tomu něco provedl, tam chybí "volní" složka jeho jednání, ovšem ředitel lázní to dělá na základě své vůle.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:24
- Nahlásit

Eninka
tam chybí "volní" složka jeho jednání
to si fakt myslíš?
to leda kdyby zároveň byli v psychotické atace nebo pokročilé demenci, pak by tam skutečně nebyla.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 16:28 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vero

leda kdyby zároveň byli v psychotické atace

no tak tak jsem to samozřejmě myslela, proto jsem psala - nemocnej, brala jsem ty případy, kdy ano, jeho vůle to udělat tam je, ale je ovládaná právě tou nemocí, vím, že ne všechny případy pedofilie jsou zároveň těmi, kdy pachatel skutku jedná pod vlivem té ataky.

edit: fakt jsem to blbě formulovala, když to teď po sobě čtu, ten dřívější příspěvek

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2013 20:14
- Nahlásit

Eninka
fakt jsem to blbě formulovala
ok.

ještě bych jen připomněla, pedofilie (jako sexuální reaktivita) je něco jinýho než pohlavní zneužití dítěte, přičemž zneužití dítěte se většině případů statisticky nedopouští pedofilové, ale sexuálně normálně orientovaní lidi s narušenou osobností.

a obávám se- a to už je ale jen domněnka - že za většinou případů vykonání pohlavního zneužití dítěte nebude stát psychotická ataka, ale spíš porucha osobnosti, popřípadě alkohol, popřípadě snížené iq, ale tohle už se fakt jen domnívám.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 12:09
- Nahlásit

Eninka
já jsem asi hloupá, ale nějak nechápu tvoje argumenty s lázněmi a pedofily, máš na mysli to, že všem muslimům v lázních nevadí psi stejně jako že není každej druhej v Ostravě pedofil?
Ale nejsi chloupá.
No ne přesně toto jsem měl na mysli, ale i toto. Hlavně teda ten způsob dedukce a zobecnění, který tu byl předveden.

I kdyby tomu tak bylo, výsledek je ten, že nějací cizáci jsou nám bližší, než místní člověk, že neustále někomu uhýbáme, podlejzáme (protože má prachy) atd atd...pedofil je nemocnej člověk, kterej díky tomu něco provedl, tam chybí "volní" složka jeho jednání, ovšem ředitel lázní to dělá na základě své vůle.
Tak vážně jsem nesrovnával pedofily s ředitelem lázní, ale ten způsob dedukce a zobecnění.
Proč do toho problému ale zase pleteš to, že jsou to cizáci, jde tam o ten profit, o ty peníze a je přeci zcela fuk, jestli je tam dávají černoši, muslimové nebo gayové z Portorika.
Nebo chceš tvrdit, že jim je vyhověno proto, že jsou muslimové? Pokud ne, imo to znamená, že způsob, kterým zde byla ta fakta prezentovaná je přinejmenším zcela zavádějící.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 12:12
- Nahlásit

Tak podle vás jsou pedofilové nemocní? A co homosexuálové, to je přeci z hlediska biologie zcela to stejné, liší se akorát vztah k legislativě.

a obávám se- a to už je ale jen domněnka - že za většinou případů vykonání pohlavního zneužití dítěte nebude stát psychotická ataka, ale spíš porucha osobnosti, popřípadě alkohol, popřípadě snížené iq, ale tohle už se fakt jen domnívám.
Prej že taky rozčarování vzniklé čtením odborných textů na cz-pes to občas bývá

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 13:09 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

zbrnd
Tak podle vás jsou pedofilové nemocní
pedofilové určitě můžou být nemocní úpa stejně jako já a ty nebo homosexuál, spíš nevím, zda mi vykáš či zmnožuješ či jinak.

Prej že taky rozčarování vzniklé čtením odborných textů
nechci ti bráti iluzí, ale dle mého to by spíš mohla být určitá náhražka za zneužívání.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 13:10 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Nebo možná raději jejich psaní.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 13:50
- Nahlásit

Ta otázka byla i na Eninku.
Nezmnožuji Tě, to bych si nedovolil.
Jakože psaní těch pedofilů?

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 14:05
- Nahlásit

zbrndTa otázka byla i na Eninku.
Já jen, že já nic o pedofilii samé coby nemoci nepsala, nebo aspoň teda nemyslela.

Jakože psaní těch pedofilů
ne, psaní těch článků

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 14:47
- Nahlásit

Psala nepsala, to máš fuk, prostě jsi se tu angažovala, tak jsem vás zařadil do jedný škatule no ohledem těch pedofilů, co píšou ty články.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:24
- Nahlásit

zbrnd

tak jsem vás zařadil do jedný škatule

hele, škatulko, tos byl ty, kdo psal o pedofilech jakožto příkladu, my s Vero jsme to jen rozvinuly jiným směrem

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:56
- Nahlásit

zbrnd
tak jsem vás zařadil do jedný škatule
ňák ztrácíš grády!

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 16:15
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/321272-mladik-v-centru -prahy-brutalne-zmlatil-psa-a-hodil-ho-do-skleneny ch-dveri.html

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 16:31
- Nahlásit

Asi jsem se minule špatně vyjádřil. Moje formulace měla znít:
"Tak jsem vás omylem zařadil do jedný škatule"

Eninko, to je paráda ten bulvár co? Nebejt jich, já bych nemoh prožívat žádný emoce. Dík mladýmu Novotnýmu a podobnejm nooovinářůůům si přijdu na svý!

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 16:58
- Nahlásit

zbrnd

předpokládám ale, že u toho videa z mýho odkazu sis asi na svý moc nepřišel, když tam dement dělá tohle svýmu psovi

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 17:01
- Nahlásit

Předpokládáš správně. Zcela vyjímečně jsem zapomněl se na ten článek i podívat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2014 19:33
- Nahlásit

twe to sou debilové..důvod vrácení!

evidenční číslo: 500/2014
plemeno: kříženec
popis: pes, 6 měsíců
srst: černohnědošedá,bílé znaky, dlouhá
velikost: štěně
nalezen: 16.03.2014, 16:10
vrácen náhr,maj.-vyrostl
charakteristika:
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 222025917, 222025916

a druhej to samý,asi si vzal hnedle dva kretén

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2014 20:52
- Nahlásit

tak aspoň paní mámo snad už jednou pochopíte, k čemu ta pomoc psům vlastně je co?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 15:20
- Nahlásit

http://jihlava.idnes.cz/policie-vysetruje-zmizeni- uctu-sdruzeni-psi-sen-na-zachranu-baka-z-jihlavy-1 65-/jihlava-zpravy.aspx?c=A140328_2050629_jihlava- zpravy_mv

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2015 19:53
- Nahlásit

http://www.spolekjasmina.cz/?p=115

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 09:33 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

http://www.spolekjasmina.cz/?p=115
a je teda horsi toto nebo proste holy fakt, ze vetsina granuli je proste zpracovany odpad, ktery nasledne zerou ne jednotlivi tyrani psi na pokusech, ale statisice psu po celem svete?
jako samo že chápu, že tahle story nás více dojme i když už je čtvrtstoletí stará...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2015 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zbrnd

ani jedno není horší, obojí je špatně. Jenže spousta lidí nevěří tomu, že to je prostě odpad. Což by na tom nebylo to úplně hrozný (sám jsi kdysi říkal a svůj smysl to dává - že stovky let žili psi na "odpadcích" co jim lidi dali a byli zdraví a to, že dnes naopak žijí v dostatku, či spíše v přebytku - stejně jako my- tak jim taky nesvědčí) , hroznější je, že TO JE CHEMICKÝ ODPAD.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání