| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:34
- Nahlásit
vlk
vubec, Plzák už je dávno překonanej, naopak nekrmit, jen za odměnu, hrozně se mu tim zlepší poslušnost!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:35
- Nahlásit
Adiddaska
hrozně se mu tim zlepší poslušnost!
...ale náladu bude mít v hajzlu....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:42
- Nahlásit
vlk
to mě nezajímá, radostnej projev mi stačí u psů
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:47
- Nahlásit
cernej caj
nevim, jak moc odlehcujici je
myslím, že moc odlehčující to není... sice se průběh tohoto týrání děje pro psa příjemnou cestou, ale ty důsledky jsou děsný...
Tonička, když jsem jí k nám přivezla, na tom byla strašně. Místo cca 11 kil, co měla vzhledem ke své výšce vážit, měla 16,5kg.
Sotva se valila, oči vyvalený z důlků, chroptěla, nohy jak sirky, jak se nemohla pohybovat - přední prolomený do "O", zadní do "X"...
To nebyla jen vada na kráse, ale zvíře zmrzačený obezitou...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 17:51
- Nahlásit
Adiddaska
to mě nezajímá, radostnej projev mi stačí u psů
..máte recht Cecilko.... co je mi vlastně po chlapovi, hlavně když sou spokojený psové....
...a jak se ti ji podařilo zhubnout ???
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:07
- Nahlásit
vlk
můj Rambík měl taky nadváhu velkou od chovatele a navíc kulhal, takže musel zhubnout bez pohybu chudák. Ale dneska je jak proutek a majitelé retrívrů, který potkávám se vždycky zhrozej, jaktože ten můj chudáček je poloviční než ten jejich. Nevim jak jim mám vysvětlit, že je to proto, že ten jejich je vyžranej jak prase!
|
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
vlk
...a jak se ti ji podařilo zhubnout ???
Libový vařený maso, zelenina (hlavně listová), malinko rejže. Kousek ovoce jen občas. Žádný piškoty apod.
Začala jsem krátkýma častýma procházkama v parku před barákem.
Cca za 3 měsíce už na tom byla tak, že ucapala celou velkou procházku s Hipíkem, sice se mě pořád držela u nohy, ale v pohodě to ušla.
Za půl roku už ve Hvězdě dělala průzkumy jako samostatná jednotka. Nohy jí zesílily a narovnaly se.
A to jí bylo přes 12 let, jak mi řekli v útulku i náš vet...
Na "ideální" váhu se dostala cca za rok. Z počátku to šlo trošku rychleji, takže se mohla začít brzy hýbat a normálně dejchat. A pak to šlo pěkně pomalinku dolů. V jejím věku to ani jinak nešlo...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:17
- Nahlásit
no já bojuju s nadváhou u Pindi.... je kastrovanej, tak má větší sklony k tloustnutí..... navíc je to typ psa, kterej se dokáže přežrat do bezvědomí.... má vetamix se zeleninou a přílohu jsem mu teď zrušila úplně...
|
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:27
- Nahlásit
vlk
Mě tenkrát napsala Neessie, kolik čeho by Tonka při redukční dietě měla jíst (i s ohledem na věk a zdravotní stav).
Pokusím se to někde najít...
Jo, a taky nafotím ten bidet , zapoměla jsem...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:34
- Nahlásit
děcka víte co je zajímavý? Mně psiska žerou děsně málo, neznám vůbec situace, že by někdo z nich se dokázal přežrat, granule běžně zůstanou nedojezeny. Borderka vypadá jako z Dachau, Bára je tak akorát, ale nasvalená (díky tomu když má DKK 3/3) zatím vůbec nepociťujeme a nemá sebemenší problém celých 8,5 roku, a Eninka je sice podsaditější, ale to australáci mají takovou fuguru. Kolikrát jsem se ptala veta, jestli nejsou nějaký hubený a on mi tvrdil, že vůbec hubený nejsou, že takhle mají vypadat. Člověk má asi jiný oko a při pocitu hubenějšího psa zjistí, že hubenej není. Asi máme výhodu, že holky mají hodně pohybu a hodně plavou, protože po kastraci jsem měla strach z přibírání a zatím to musím zaťukat na čelo...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 18:38
- Nahlásit
Jo, a taky nafotím ten bidet , zapoměla jsem..
super, ale žádnej spěch, k bábině jedem až příští víkend...
Pinďovi je šest a když jsem si všimla že přibral, pídila jsem se proč, když dostává stejně jako holky a ty jsou akorát.... a zjistila jsem, že jim dojíždí misky... to jsem mu zarazila, pamlskování taky, honíme aportek, to ho baví tak snad půjde s váhou dolů....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:06
- Nahlásit
Eninka
mně taky Koko nežral dokud byl na granclích, vůbec je nechtěl, byl děsně vyzáblej. Rozežral se až na mase.
|
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:10
- Nahlásit
Eninka
děcka víte co je zajímavý? Mně psiska žerou děsně málo, neznám vůbec situace, že by někdo z nich se dokázal přežrat
fáááákt? U nás jsou všichni pažraví... a jak psala Vlk, dokázali by se přežrat do bezvědomí... i Hipík takovej byl ... Teda Toninka už vlastně takovej hltoun není, ale mladý holky by se přežraly, až by vláčely břicho po zemi, kdyby na to přišlo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:13
- Nahlásit
Adiddaska
když jsem první roky vařila, nežraly taky nic moc, Bára ryla v misce jako divočák, když hledá (sakra jak se to menuje ty houby), to je skleróza...vyhledala zásadně pouze maso a to bylo vše, Eninka čekala, až dojede maso a vyjedla zbytek (nikdy nebyla na maso). Byly hubený stejně jako teď. Teďka mají granule, protože ta alergie, no. Jsou na tom tělesně stejně při obou druzích krmení.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:16
- Nahlásit
Eninka
tak mně Kokos po mase přibral, protože mu chutná, ale neni to taková ta popelnice furt, to Rambík sežere uplně všechno a taky by byl schopen se přežrat do bezvědomí, kvůli těm kloubům ho musim hlídat, když třeba trénujem a pamlskuju už nekrmim pak.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:17
- Nahlásit
U nás jsou všichni pažraví
já právě tohle vůbec neznám, každej koho znám má psiska, který by fakt sežraly cokoliv, kolikrát jsem si říkala, jestli nemám divný psy a to jsou všechny tři na tom stejně. Jako mlsouni to jsou, ne že by nebyl zájem o nic, ale třeba jim něco dávám dobrýho, venku zaštěká pes, ony vyletijou ven a už ani nemají zájem přijít pokračovat.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 19:19
- Nahlásit
Eninka
každej koho znám má psiska, který by fakt sežraly cokoliv, kolikrát jsem si říkala, jestli nemám divný psy
hele mně Kokyn ze začátku na cvičáku normálně plival anglickou slaninu, všichni se mi tam smáli, že ať to dám radši jim, že by si dali
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 10:21
- Nahlásit
vlk
Mě vetka doporučila na hubnutí dávat místo části žrádýlka (třeba granulí, to je fuk) mrkev.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 16:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Jeden "profik" ze sportovni kynologie, z Lucemburska. Diky tomuhle videu mu byla zakazana ucast na MS, ty zvuky si tam teda mohli odpustit... (Kvetinky, radsi nekoukejte!)
http://www.youtube.com/watch?v=fKR4FfRSe9E
Ten se mi dostat do ruky..... Napadaji me jen velmi sprosty slova.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 18:27
- Nahlásit
Fifi
Taky to před chvílí přistálo u nás. Docela úlet. A ti čumilové. Úplný leháro na sluníčku a vejraj, jak kdyby to bylo normální.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 18:59
- Nahlásit
Jo, to valí i na fb teď. Zase jeden impotent, co se snaží dokázat, že je drsný muž....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:08
- Nahlásit
Ja fb nemam, sama sem si to nasla, zajimalo me, proc ho vyloucili.
impact
A ti čumilové.
Presne. Na bliti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:17
- Nahlásit
Fifi
nj vyloučili ho z FCI..
A ti čumilové. Úplný leháro na sluníčku a vejraj, jak kdyby to bylo normální.
to budte rády. že ste neviděly ten "nácvik" aportu přes EO to byl prosim normální seminář co pořádali pro lidi nějaký čuráčí hlavy jak skutečně nejsem květinka tak z tohodle mi běhal mráz po zádech ..dala bych to sem,ale jednak byste to stejně nedokoukali a dvanak jsem to ondá hledala ale je to už odstraněný..z itálie tušim to bylo
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:06
- Nahlásit
Fifi
takovýhle magoři by měli být zavřený nejlíp někde v uhelnym dolu.
nechutný prostě!!
a bohužel sem rozklikla i další videa pod uživatelem..
labrador.. ani sem to nedokoukala.. neskutečný svi.ě!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=idW63NU3VdQ&feature =plcp
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:43 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Ty jo, ta malina je neskutečně splachovací.....po tomhle všem a ona pořád chce vyhovět
Ten uživatel vypadá jao někod,kdo jde těmhle ldiem po krku..zejvně je to všechno točený skrz nějaký křoví na zapřenou....ale je to peklo....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:50
- Nahlásit
já vím, že co dám za příklad je něco jinýho než jsou tady odkazy, ale já od jistý doby, co jsem rozklikla video, jak nějaký svině uvázaly retrievra ke kolku k zemi, polily benzínem a zapálily a děsně se bavily, jak ten pes umírá v šílenejch bolestech a chce utéct, tohle mě fakt dostalo a nemám žaludek už na nic. V těchto případech bych byla za sankci: oko za oko, zub za zub, a vůbec by mi nevadilo, že bych nechala upálit člověka, protože by bylo o jednoho psychopata na světě míň
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:12
- Nahlásit
At tu neni toho humusu prilis. Este jednou, z MS, tentokrat standing ovations pro malinu. Aneb jak se do lesa vola.....
Mr. Poompitak Phensrinukul
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd ed&v=LugZI4dzEcE#
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:52
- Nahlásit
Fifi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 13:02