Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:28
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/131231-opili-kocku-ne chali-ji-roztrhat-psem-a-vse-si-nataceli.html

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Taky jsem to četla. Ani se mi nechce věřit, že někoho takovýho můžu potkat na ulici.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:34
- Nahlásit

ja kdyz to vidim, tak se ani nedivim, ze vetsina verejnosti je proti tem "bojovejm" psum, pac kdyz ho ma ve vychove takovejhle zamindrakovanej cur.. kterej ho ma jako doplnek svy zhrzely image.....

je mi nanic

želva
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:38
- Nahlásit

bullvnouzi
raději to ani číst nebudu,ale je to hnus velebnosti

Kelly
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:39
- Nahlásit

A samozřejmě to těm parchantům projde!

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:39
- Nahlásit

no video si pouštět nebudu by mi bylo šoufl...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:50
- Nahlásit

nika00
Tak pro priklad jak to taky muze vypadat mezi "bojovym psem" a kockou.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:51
- Nahlásit

Takovýto lidé jsou asi nemocní nebo já nevim...co s nima? Opít je a pustit na ně tygra

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:53
- Nahlásit

je proti tem "bojovejm" psum
mě to přijde jako vořech.....

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:58
- Nahlásit

Fuissem
To tady bohužel asi všichni vědí. Ale laická veřejnost si udělá další čárku, že jsou tihle psi nebezpeční
Nikdo z nich už si holt nespojí, že když je pán č...k na entou, tak je v jeho rukách nebezpečnej i retrívr.
Mrzí mě to kvůli lidem, kteří se snaží o osvětu mezi lidmi a nějakej zamindrákovanej kretén to takhle zařízne

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:06
- Nahlásit

Mel
i kdyby to byl jen "vořech" je to hnus od nějakých ubožáků kéž by je ta kočka i ten pes každou noc strašili až na do smrti

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:08
- Nahlásit

Fuissem
jasny ja sama mam dva psy a kocku....

Mel
me to pripada jak nakej stafordik ci co

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:09
- Nahlásit

Tý vole humáč. A to Buca dostává zprda, když naše kočky líže za ušima a Draka kočky vyhánějí od misky. To abych zas Bucu převlíkala na ulici za bígla.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:12
- Nahlásit

Mucholabka
převlíkáš Bucu za bíglíka?
jako se převlíkal žralok za delfína

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:14
- Nahlásit

jejdajaja
No jistě, vybledlý bígl

Mel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:16
- Nahlásit

nika00
no, trošku nějakej přerostlej.....

jejdajaja
jako, že ty lidi jsou vylízaný dementi, vo tom žádná... jen mě prostě se*e, jak vždycky se jedná o bojový plemeno...... už na to mám trošku alergii

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:17
- Nahlásit

jejdajaja
i kdyby to byl jen "vořech"
víš tady jde o to že lidi tyhle plemena nemusej..a tohle přidá
nika00
jak nakej stafordik ci co
to mě ne...možná tam proběhl ale spíš to bude mix...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:32
- Nahlásit

Chjo, je to děs. Bych ty dementy pověsila za koule do průvanu

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 17:13
- Nahlásit

Mel
no jasně já hlídala kámošovi pittbulku a chodila jsem na prochajdu já, pittbulka a můj tenkrát skoro 3-letý syn, a to lidi čuměli, když chodil vedle ní a držel se jí za hřbet babči z toho určitě nespali

zelmont
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 17:23
- Nahlásit

Nacpat do pytle zmlátit lešenovou trubkou pověsit na několik dní na strom po sundání zase pomlátit a až potom z pytle vysypat.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 17:23
- Nahlásit

jejdajaja
tak to některým tady u nás stačilo, když šel vedle sebe jezevčík s RR...

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 19:12
- Nahlásit

Baico
<i>laická veřejnost si udělá další čárku, že jsou tihle psi nebezpeční </i>, laická veřejnost by si měla uvědomit, že nebepeční jsou takoví lidé a měla by se zajímat, jak ostatní společnost před nimi chránit !! A ty holky tam, to byly také pěkné svině !

Kelly
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 19:20
- Nahlásit

Teď to dávali ve zprávách na primě. Pochopitelně neukázali všechno. Je to strašný!!! Doufám, že ty zmetky někdo pozná a hodně jim znepříjemní život...

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 19:29
- Nahlásit

Je to hnus hnus hnus Jen jsem to přečetla a je mi z toho blbě

Siria
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Je to hnus! Nic jinýho. Chudák kočička, je mi jí líto, jak musela trpět. Ale je mi líto taky toho psa Takovýhle lidi by vážně měli mininálně zavírat na psychinu, tam by jim snad napravili hlavy

Co mě ale taky naštvalo, bylo, že to byl pes "bojového plemena". To bude zase voda na mlín pro některé lidi... Souhlasím s tím, že to byl nějakej kříženec (nic proti nim). Jen jsem tak přemýšlela, v jakých podmínkách asi ten pes žije, když se chová takhle.

Já sama proti pesanům typu staforda či bulíka nic nemám, mnohem víc mi vadí např. uňafaní jorkšíři nebo nevypočitatelní jezevčíci či knírači, které u nás potkávám (většinou ve společnosti starších dam či pánů, kterým nahrazují děťátko) a myslím, že tihle jsou obecně mnohem víc nebezpečnější než stafík (jasně že mluvim o normálním socializovaným stafovi a ne o psu, kterýho jeho páneček vede a chová jako zbraň).

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 19:59
- Nahlásit

Siria
Souhlasim....většinu jezevčíků bych vyvraždila, protože jen čekám kterej mi kdy zakousne mýho velkýho pudla - chudák vždycky netuší když po něm nějaká takováhle kousavá bestie vyjede,a že je to minimálně každej druhej "jezevčík"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 20:39
- Nahlásit

Na vořecha bych to neviděla. Spíš typický "bojový pes" za tři tisíce běžným teriérům typu bull podobný, nervózní a agresivní.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 20:44
- Nahlásit

Zase já si myslím,že hodně psů by bylo schopných rozthat kočku - mají to taknějak zakódované,ne? A může to být klidně i čivava - a když se jim to nezakáže,tak se s ní nemaj proč kámošit....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 20:48
- Nahlásit

Dines
No jistě, kočky by škubala Aša, kočky by škubalo tisíc a jedna psů, ale vysvětluj to idiotům.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 22:23
- Nahlásit

Dines
většinu jezevčíků bych vyvraždila, protože jen čekám kterej mi kdy zakousne mýho velkýho pudla to jako královského ?

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání