| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/200855-studentce-nekdo -zastrelil-psa-kdyz-ho-vencila-na-louce.html
svině
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:09
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/201931-muz-temer-ubil- sveho-ovcaka-kladivem-veterinari-bojuji-o-jeho-ziv ot.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:10
- Nahlásit
davidkova renatado prčic, já věděla, že to tu někdo nacpe. Ani jsem to neotevřela na tom seznamu!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
Hajzl jeden.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:17
- Nahlásit
makrel
renatado prčic, já věděla, že to tu někdo nacpe
tyvoe,tak na tu fotku nekoukej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
sem koukla do troje,zatim nic nepíšou,je nejvyšší čas abysme založili ten avízovanej koncentráček
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
šak nekoukám..rači dva koncentráčky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
Ted sem to cetla.
!!!!!!! Emotivni vykricniky posilam!!! A majitele - proc si neumim predstavit zenskou, aby todle udelala cokloj? - bych zavrela pekne do izolace nekam s tricitkou nadrzenejch veznu - pak posadit zadeli do mraveniste. a ... mam velkou predstavivost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:27
- Nahlásit
Fifi
mam velkou predstavivost.
to my taky,akorát mě zamrazilo u tohodle
Případ vyšetřuje policie z Prahy 9. „My budeme určitě dávat podnět na městskou veterinární správu s návrhem k odebrání psa majiteli,“ uvedl vedoucí útulků.
jako jak "návrh" ?????????????????????????????????????,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
jako jak "návrh" ?????????????????????????????????????,
To sou ty naše zákony poblbaný, hnusácký
Fifi
bych zavrela pekne do izolace nekam s tricitkou nadrzenejch veznu - pak posadit zadeli do mraveniste. a ... mam velkou predstavivost.
Sůl prosím, mohla by v té zadeli hrát nějakou roli sůl?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:49
- Nahlásit
Biluška
mohla by v té zadeli hrát nějakou roli sůl?
jedině poctatnou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
jedině poctatnou
F pořádku. Tchán dělá skladníka v Solných mlýnech Holomóc, seženu neomezené množství
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:19
- Nahlásit
fifi
Biluska
ja bych to tak nehrotila....normalne v klidu, bez emoci bych toho pana majitele umlatila kladivem. A rozhodne ne "skoro", ale docista uplne na sracku..:B
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
normalne v klidu, bez emoci bych toho pana majitele umlatila kladivem.
Si blbá? Budeš špinavá jak prase. Víš jak ta kref stříká? Z riflí to v životě nedostaneš
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:23
- Nahlásit
Biiluska
si vemu gumovy kalhoty, co mam na plaveni psu asi, ne?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
si vemu gumovy kalhoty, co mam na plaveni psu asi, ne?!
No to by šlo. Ale radši si vem i kondomovou pláštěnku a nějakou kapuci na hlavu. A brýle. Svářečský. Víš jak, eště má ten debyl ajc, nebo žloutenku....musíš být opatrná.
|
angus
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 15:25
- Nahlásit
tyvole no že sem to vůbec četla!!! dostat se mi ten s*áč do ruky tak ho kladivem umlátím nadobro!!!
mám takovýho černýho šmudlu doma a dokonce stejně starýho... představa že by to mohl bejt třeba náš bráška, jelikož nevim, kam se sourozenci poděli, je teda děsivá!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:15
- Nahlásit
Biluška
No jiste, pak z toho ten mozek jen osprchnu a jedu dal
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:21
- Nahlásit
já tu fotku neotevřela, ale nechápu to absolutně, nevím, proč neexistuje zákon, který by umožňoval nám takovýho tvora půjčit, třeba na týden, psi by si vyzkoušeli hladkej, strhat nehty, spoutat a k prdeli přivázat kýbl s hladovým potkanem-prý někde oblíbený způsob mučení, když chce ven, musí se prokousat skrz tu prdel, už bysme něco vymysleli.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 17:23
- Nahlásit
Na břicho plechovej kýbl(dnem nahoru zajisté), do toho pár těch potkánů, kýbl nahřát a je vymalováno
|
bea
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:26
- Nahlásit
Taky jsem se zhnrozila toho "návrhu na odebrání." A co když návrh přijat nebude a psa vrátí? Nejlepší by bylo ho v útulku ukrást, ale možnáí by stačilo tomu jeho hajzlovi - nechci psát majiteli - předložit fakturu za léčení. A pes by byl asi volný.
Nevíte, dělá se to tak - že tedy se předloží účet a vyžaduje se úhrada? Ale asi ne - to by byly útulky plnější.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 12:32
- Nahlásit
bea
Nejlepší by bylo ho v útulku ukrást, ale možnáí by stačilo tomu jeho hajzlovi - nechci psát majiteli - předložit fakturu za léčení. A pes by byl asi volný.
ukrást??? tak na to zapomen,to je asi stejný jako kdyby ses chtěla vloupat do alcatrazu..
co vim,tak pokud se pes zaběhne a skončí tam ,majitel platí jak mourovatej dle ceníku..pokud ho teda chce zpět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:00
- Nahlásit
pokracovani...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:31
- Nahlásit
Hm, na jednu stranu asi dobře, že jestli byl fakt mimo, tak že tím kladivem nevzal nějakého člověka, ale "jen" psa. Ovšem na druhou stranu, doufám teda, že to nebude důvod k vrácení psa.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:26
- Nahlásit
Maya
zas dyby vzal člověka,asi by ho lepčí pohlídali.. ,čert mne vem,ale na lidi já se*u,za to nemůžu no...
chudák pes,furt na něj myslim,snad to přežije..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:31
- Nahlásit
davidkova renata
Tak není člověk jako člověk, že jo....třá kdyby vzal něgde nějaký malý děcko tak by to asi tak úpa růžový nebylo... čímž teda nechci říct, že s tím psem to růžový je. Třá v těch Bohnicích potká nějakého jiného psychouše co bude mít neovladatelnou touhu vzít kladivem do hlavy jeho
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:19
- Nahlásit
Mimochodem, když už jsme tohle téma zas oživili, sledujete někdo další osudy Mimy, které kretén soused usekl všechny čtyři nohy? Momentálně ji čeká výroba protéz na přední nohy a koleček na zadní, zatím není psychicky OK, ale to se není čemu divit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
corgi
sledujete někdo další osudy Mimy, které kretén soused usekl všechny čtyři nohy? Momentálně ji čeká výroba protéz na přední nohy a koleček na zadní
si děláš kozy ne?? jako ten případ byl strašnej,ale todle teda... ,skutečně bych postupovala jinak.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:24
- Nahlásit
corgidavidkova renata
fuj, takhle na večer ...myslím, že souhlasím s paní davítkovou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
corgi
hmmm, tak to je síla, nedokážu si to představit jak ta fenka bude chodit, bála bych se otlaků od protéz, není na to ani psych. dobře jsi psala......
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
čert mne vem,ale na lidi já se*u,za to nemůžu
Tak ty seš nejvíc hustá, to me baví pripomíná mi to jako když jsme se ségrou u babičky na prázdninách dēlali po sousedech pejskarích anketu : horí dum a vy mužete zachránit jen jednoho, svého psa nebo cizí dítē, kdo to bude???...všichni odpovēdēli stejnē ....
|