Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:00
- Nahlásit

zuzanarosakova
všichni odpovēdēli stejnē
cizí dítě
corgidavidkova renata
naprostej souhlas s Renatou

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

Až bude foto Mimy i s těma hejblátkama, tak to sem dám. Hustý, no.
zuzanarosakova
vy mužete zachránit jen jednoho, svého psa nebo cizí dítē, kdo to bude???
Typické zbytečné otázky v kriminalistice

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
.všichni odpovēdēli stejnē
fakt? a co by zachranili?
Alexa
naprostej souhlas s Renatou
se pripojuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:13
- Nahlásit

leyenda
Dítē cizí, jsem si celej život prála najít nēkoho, kdo by jako já zachránil svyho psa a ted s pani Davídkovou mám myslím nadēji

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
se mnou nemas nadeji ale hned jistotu, ja sokovala pred casem mou matku tim, ze jsem ji rekla, ze pri srazce myho kone s autem bych si delala vetsi starosti o kone nez o ridice, kdyz to dovedla v rozcileni do extremu a polozila mi otazku ve smyslu te tve, tak jednoznacne zachranuju sve zvire

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:25
- Nahlásit

leyenda
Supeeeer! mē zas tuhle prítel nepochopil, když jsem rekla, že chci zkusit dēlat canisterapii kvuli psovi, že mám pocit, že je na to super a že by ho to mohlo bavit, když cvičení ho moc nebaví, a že ty lidi u toho jsou mi víceménē u pr...

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
no, ja to chapu docela dobre.

bea
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:16
- Nahlásit

Zaslechla jsem ráno u zubaře, že Max ( ten málem umlácený pes) je po operaci. Je na něj vyhlášena sbírka a když přežije tento týden, má dobrou šanci na život. Tak ať zabojuje, chudák.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 11:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsem si celej život prála najít nēkoho, kdo by jako já zachránil svyho psa a ted s pani Davídkovou mám myslím nadēji
máš jistotu! todle tady už jednou proběhlo,někerý měli odvahu přiznat že by volili svýho psa..já sem jedna z nich.
bea
Zaslechla jsem ráno u zubaře, že Max ( ten málem umlácený pes) je po operaci. Je na něj vyhlášena sbírka a když přežije tento týden, má dobrou šanci na život. Tak ať zabojuje, chudák.
bezva! alexa u mě psala ,že něco zkopčila z belgánů,ale nevim kam to dala

angus
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:16
- Nahlásit

jj kopíruju text z klubových stránek belgičáků www.kchbo.com:

SOS výzva pro všechny, kterým není lhostejný osud belgického ovčáka, kterého vlastní majitel málem ubil kladivem
Pejsek přežil operaci, stále je však ve vážném stavu (stav k 02.06.2010 - 17:00), ale podle vyjádření pracovníků útulku je to velký bojovník. Pokud chcete pomoci, můžete přímo do útulku donést materiální pomoc (hodí se například deky a kvalitní krmivo). Finanční sbírka bude probíhat ode dneška, peníze na veterinární ošetření můžete posílat na klubový účet 129 776 627 / 0300, nezapomeňte uvést variabilní symbol 1033 a do textu "SOS". Příští týden předáme vybranou sumu zástupcům útulku. Děkujeme za pomoc!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:35
- Nahlásit

Klubove stranky? Ty woe, tady se zase nekdo lukcucne prizivuje na cizim nestesti.. A co ostatni BO v utulcich, co? Fuj, jsem se nakrk.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

impact
Klubove stranky? Ty woe, tady se zase nekdo lukcucne prizivuje na cizim nestesti.. A co ostatni BO v utulcich, co? Fuj, jsem se nakrk.
teď jsem tě nepochopila???? Co je špatného na tom, že klub belgických ovčáků pořádá sbírku na zraněného belgického ovčáka????? a tuto sbírku zveřejňuje logicky na klubových stránkách????

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 12:40
- Nahlásit

impact
a ještě kdyby ses na ty stránky podívala tak tam samo BO v nouzi jsou taky

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:34
- Nahlásit

Alexa
Jj, BO v nouzi, papíráci. Přesně, jak jsem předpokládala... Todle je taky papírák v tom útulku? Kolik je bezPP psů v útulcích, proč nepomůžou i jim? Aspoň tím, že je dají na ten svůj pitomý web..

Přijde mi to slizský. Pobereme peníze a s velkou slávou je zaneseme na pomoc psíkovi bez PP, kterej, kdyby nebyl pomlácenej kladivem, by nebyl hoden ani jejich letmého pohledu. FUCK !!!

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:42
- Nahlásit

impact
asi vím jak to myslíš, bohužel na takových hnusných případech se dá i dost zviditelnit, ale třeba pomáhají i ostatním...co jsou na tom stejně, akorát nebyli v novinách a telce. možná...

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:50
- Nahlásit

makrel
třeba pomáhají i ostatním...co jsou na tom stejně, akorát nebyli v novinách a telce
Šiš, toliko naivity ve dvou řádcích?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:51
- Nahlásit

impact
Šiš, toliko naivity ve dvou řádcích?naivitanebo ironie, ať si každý vybere

angus
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:54
- Nahlásit

impact
Mají tam i odkaz na BO v útulcích a jejich křížence. Přijde mi docela logický, že klub určitého plemene ma na svejch stránkách uvedený psy zas jen tohoto plemene (tedy s PP, jelikož u bezpapíráků prostě nevíš, jestli jde o BO nebo nějakýho kříženečka co se tomu podobá - tím NIC proti bezpapírákům z mojí strany!!! nicméně za sebe můžu říct, pokud chci typickýho představitele BO, pořídím si vždy papíráka a hotovo dvacet a nemíním tu rozjíždět debaty typu PP x bez PP nebo dokonce o garanci povahy u BO
Pochybuju, že by klub za tohle získal nějakou extra slávu a ocenění a aby bylo jasno, klub je mi šumák byť mám papíráka, jen mi přijde divný se hned ježit a hledat za vším nějakou špínu a snahu o zviditelnění se, to by pak nikdo nemohl dělat nic. Ani vy tady lidičky, zvlášť vás pár, co se často tak horečnatě angažujete v záchranách různejch hafanů, no neděláte vy to taky pro svoje zviditelnění a nahonění vlastního ega cooo? (just joking, ale snad chápete co sem tím chtěla říct)

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

impact
Jj, BO v nouzi, papíráci.
hele seš normální???? kdyby jsi koukala pořádně je u BO v nouzi hned první řádek: Nabídka BO a kříženců BO z útulků: http://belgicak-v-nouzi.wbs.cz
a naprosto souhlasím s angus
jen mi přijde divný se hned ježit a hledat za vším nějakou špínu a snahu o zviditelnění se, to by pak nikdo nemohl dělat nic

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

angus
Odkaz jsem přehlídla. Mohli by si tam dát alespoň banner.
O PP/bezPP se bavit fakt nebudu..

A jinak mi to prostě smrdí.. Deky a granule odneste rovnou, s tím se tahat nebudeme, ale penízky šup šup na náš účet. A MY je za nás pak hrdě předáme. Nelíbí se mi to. Nic víc, nic míň..

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:12
- Nahlásit

Alexa
hele seš normální????
Ne. Ty sis to o mě někdy myslela?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

impact
Jj, BO v nouzi, papíráci
no nevim,papírově nevypadá ani jeden z nich
http://belgicak-v-nouzi.wbs.cz/Malinois.html
http://belgicak-v-nouzi.wbs.cz/Tervueren.html
naštěstí taky žádnej nevypadá takhle

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:16
- Nahlásit

davidkova renata
Ty, pocem. Napřed čti a pak piš. Mluvila jsem o klubových stránkách.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:17
- Nahlásit

impact
Ty, pocem. Napřed čti a pak piš. Mluvila jsem o klubových stránkách.

nápodobně
maj tam v prvním řádku odkaz na tyhle webovky, jak jsem již podotýkala vejš

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:20
- Nahlásit

davidkova renata

Človēk si schválnē neotvírá články s fotkama, aby nemēl noční múry...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:20
- Nahlásit

impact
Mluvila jsem o klubových stránkách
jenže ty mý vodkazy sou právě z těch klubovek kde jaxi předpokládala sou jen papírácííííí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Človēk si schválnē neotvírá články s fotkama, aby nemēl noční múry...
jenže člověku je to hovno platný bo příde kráva davídková a flákne tam fotku rovnou ..proč má bejt blbě jenom jí,že jo...

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Alexa
Já to taky vejš komentovala.

davidkova renata
Tvůj odkaz je na BO v nouzi a ne na Klub chovatelů BO. I když proklikem se z tama tam dostaneš, stále je to web BO v nouzi a ne web www.kchbo.com

http://www.kchbo.com/?Novinky:BO_v_nouzi

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:27
- Nahlásit

davidkova renata

Presnē, človēk si v klidu obedvá a najednou mrd ho!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:09
- Nahlásit

impact
A co bys chtěla? Aby kluby se na svejch stránkách zabývali vyhledáváním a inzerováním kříženců a vořechů?
Jinak nechápu, proč ti vadí aktivita klubu belgánů, vždyť komu se to nelíbí, nemusí žádné peníze posílat.
A nebo jak by sis to představovala? Jako že by lidi, co chtějí dát stovku, jednotlivě courali do útulku to předat?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání