| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
kejtlin
Ja mam nad zadkem a na krku, jmeno exmanžela- špatnej nápad ted jsem si chtēla dát R a R, jako Rocky a Rambo, ale pritel je prti, asi žárlí, že nechci jeho jmèno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
kejtlinno zofka taky mela plisen,ale to oko bylo fakt desny,ted je super a nejradsi ma rajcata,to se muze po nich utlouct.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
jména jsou fakt blbej nápad, já mám růži takovou zvláštní a pěknej ostnatej drát okolo kotníku.
nemethova5
jééé hugo má taky nejradši rajčata , žofina zas jablka a ani jeden nemusí okurky.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
kejtlin
Jo a hele, u nas na rybnice, zijou dvē zelvy, jsou dost veky, vubec nevim, jak se tam dostaly, jsem uplnej neznalec v plazech, ale nevim teda, jestli tam patrej a muzou prezit. Maj asi 20cm v prumeru krunyre.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
to budou vodní, u nás na rybníce žijou taky je jich tam několik. kde se tam vzali, bud´ je tam někdo vyhodil to je nejpravděpodobnější, nebo odněkud připlavaly, přežijou v pohodě, rybičky si uloví, jestli to jsou samice, tak ještě porostou, samci ne, bylo by dobrý, kdyby tam někdo v zimě vysekával ríry do ledu a kdyby byl rybníček hlubokej víc jak metr a půl, aby nepromrzal.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:43
- Nahlásit
kejtlin
Tak hlubokej snad je a snad tam i prosekávaj díry, protože je tam spousta ryb, tak snad to dají holky želvičky ( nebo kluci)
|
datura
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:53
- Nahlásit
to budou vodní, u nás na rybníce žijou taky je jich tam několik. kde se tam vzali, bud´ je tam někdo vyhodil to je nejpravděpodobnější, nebo odněkud připlavaly, přežijou v pohodě, rybičky si uloví, jestli to jsou samice, tak ještě porostou, samci ne, bylo by dobrý, kdyby tam někdo v zimě vysekával ríry do ledu a kdyby byl rybníček hlubokej víc jak metr a půl, aby nepromrzal.
Hmm - to budou želvy nádherné. prodávají se jako malinké, blbečci si to nakoupí a pak zjistí že v akvárku to žere ryby , sviní vodu a rychle roste.
Takže šup s tím do rybníka. Tahle želva je schopná se zazimovat a přežít mrazy do -4. Takže jestli se pomnoží, bude to pěkný malér pro naše vody. Je to dravec a u nás nemá žádné přirozené nepřátele.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 11:12
- Nahlásit
datura
Tak to je tam musel nēkdo dal nedávno, protože ted v zimē bylo -20 preci..
|
datura
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 15:01
- Nahlásit
No to je právě to. Jestli jsou vyhozené letos a nepřežijou zimu, tak je to dobrý. Ale jestli zazimovaly v nějaké díře ve břehu - a to klidně mohly - a namnoží se , bude to malér.
Kámoš vloni taky jednu vyfotil když byl na rybách, takže kdoví jestli se nám tu už nemnoží.
Ony tu ty severoamerické zavlečené druhy přežívají dost úspěšně. Viz rak signální, nebo norek severoamerický.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 22:55
- Nahlásit
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/foto-v-dolnom-kubi ne-vyhodil-muz-zo-7-poschodia-dvoch-psov.html
nemám slov
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 19:02
- Nahlásit
NikisekX
s chutí bych ho hodila osobně za nima
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 23:46
- Nahlásit
NikisekX
Zmrd! preju mu rakovinu varlat!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 09:09
- Nahlásit
zuzanarosakovato ja mu preju,at ho sezere rakovina celeho!
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
To prostě nepochopim
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 20:39
- Nahlásit
Abych vás trochu rozveselila (rozveselí to někoho?), tak Mima, fena s odseknutýma nohama, už má protézy předních končetin, staví se na ně a snaží se chodit. Během června dostane kolečka na zadek a bude plně pojízdná...
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 21:18
- Nahlásit
corgi
viděla jsem na fecabooku, je to dobrá zprávička
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 10:33
- Nahlásit
corgi
To je fajn, že se chudinka zlepšuje, ale ještē víc by mē rozveselilo, kdyby po zásluze potrestali toho hajzla, co jí to udēlal!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
corgi
(rozveselí to někoho?),
mě teda vůbec ,ale rozhodně ses snažila..
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 17:16
- Nahlásit
davidkova renata
ale rozhodně ses snažila..
No její "veselé" foto sem vkládat nebudu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 19:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
corgi
No její "veselé" foto sem vkládat nebudu...
to voceňuju.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:51 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit
Fakt hnus humus
http://www.facebook.com/album.php?aid=283730&id=32 3427940409&fbid=10150091605425410&ref=nf
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
Martinna
na DF jsem četla,že by čubina měla zakotvit u jedné dobré dívky až se trochu dá dohromady
jinak humáč
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 15:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Nejedná se o tak očividně drastický případ, jaké jsou uvedeny v této diskuzi, ale..
Předevčírem v noci jsem potřebovala pracovat a došly mi cigára, zašla jsem tedy naproti do večerky. Byl tam nalitej chlap, vypadal dost omšele, s nádherným štěnětem NO nebo jeho křížencem, cca 4 měsíce. Byla to fenka a jmenovala se Betty. Lítala tam navolno bez obojku i vodítka a nikomu to nevadilo.
Chlap si fenečky vůbec nevšímal a odešel. Prodavačka za ním vyběhla, aby se vrátil pro psa. Ovšem štěně jak ho vidělo, tak s hrůzou v očích a ušima zklopenýma se snažilo před ním utéct a plazilo se do nejzazšího kouta. Chlap štěně popad, řval na něj, a začal ho brutálně trestat. To jsem nevydejchala já ani prodavačky.
Byla přivolána policie, chlap se snažil pod jejich nátlakem přivolat štěně k sobě, štěně se odmítlo hnout ze svého "bezpečného" kouta, šíleně se ho bálo. Policisti byly slušný, viděli, jak štěně zoufale nechce být se "svým člověkem" a sami byli nešťastný z toho, že vlastně nemůžou nic dělat. Skončilo to tak, že asi po hodině chlap odešel a odnesl si Betty v náručí pryč.
Tvrdil, že štěně zachránil před utopením. Kolik je takových lidí, kteří se ujmou psa jen aby měli nějakou živou bytost pod palcem a mohli si do čeho kopnout a na kom vylít vztek? Doufám, že míň než těch druhých... Pořád na to myslím a je mi z toho blbě.
Moc bych si přála, aby ten člověk přemohl vlastní démony a ke svému psovi se choval slušně... ach jo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 18:23
- Nahlásit
Moc bych si přála, aby ten člověk přemohl vlastní démony a ke svému psovi se choval slušně
Ja bych si spis prala, aby zdechnul a psa si vzal nekdo normalni
|
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 18:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
... a psa si vzal nekdo normalni
Nebo tak... furt na to myslím, Hipíka jsem před 17 lety pořídila v hospodě, kopal do něj nějakej hnusák. Až pak vyšlo najevo, že štěndo mělo jít na pekáč...
Pořád na tu fenečku myslím... Že jsme ji měla vykoupit a nabídnout k adopci. Jenže podařilo by se rychle někoho slušného najít?
Momentálně na tom s prachama nejsem nejlíp a 5 psů bych nezvládla, jak ekonomicky, tak fyzicky... Do prdele!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 18:44
- Nahlásit
ku*va to mi nedělej!
nemůže se "ztratit? pátýho psa mít nemůžeš,na to zapomen!ale i kdybychom jí měli propašovat do nějakýho slušnýho útulku...pokud teda je šance,že se tam vyskytuje nějak pravidelnějc..to je v břevnově?
jinak to vidim jak zuzka
|
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 19:00 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
jj, má bydliště kousek ode mne, stála jsem vedle polišů, když ho lustrovali. Jak se jmenuje nevím, ale nebude těžký ho najít tady po hospodách a v non-stopu.
Štěně se může ztratit, ale myslím že za pětikilo by mi ho nechal . Řval tam na ty policajty, ať si teda klidně štěně nechaj, že mu takovej pes jen dělá ostudu .
Policisté to brali jako vožralý výkřiky, což do jistý míry bylo pravda... Ale to ho kurva neomlouvá!! Jsem děsně nasraná i na sebe, že jsem rychle nezareagovala a štěndo nepopadla a neodnesla pryč... Dám ti vědět...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 19:45
- Nahlásit
Jsem děsně nasraná i na sebe, že jsem rychle nezareagovala a štěndo nepopadla a neodnesla pryč
sim tě nech toho sebemrskačství ,vono pak je dycky každej děsně chytrej.Prostě vyšpízuj se se dá a něco zkusíme nebo nebudem mít klid
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2010 21:27
- Nahlásit
Hele, jestli jí najdeš, tak bych jí třeba na čas ubytovala. Nebo bychom jí někam dali do některého z mých známých útulků.
|
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2010 17:14
- Nahlásit
Vlčáčkovádavidkova renata
zatím nic, domluvila jsem se i s prodavačkama z večerky, že mě cinknou, kdyby se tam objevila..., Díky
|