| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:31
- Nahlásit
impact
a gde teda je ted?????????????????????
kachna_
tak jestli to pomůže
tak mě jo,se mi uleví ))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
No, v koši.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:41
- Nahlásit
Naši měli jednou v garáži obří krysu, táta jí umlátil lopatou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
táta jí umlátil lopatou
se nezdá, tvůj táta. Už nikdy nebudu na magion vzpomínat jako dřív
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:46
- Nahlásit
kachna_
se nezdá, tvůj táta. Už nikdy nebudu na magion vzpomínat jako dřív
Ty vole, ty jsi šílená. To mě zabilo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:48
- Nahlásit
impact
No, v koši.
živá???
kachna_
Už nikdy nebudu na magion vzpomínat jako dřív
Bingo!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:48
- Nahlásit
kachna_
Už nikdy nebudu na magion vzpomínat jako dřív
chudák, měl z toho trauma! Jednou čokl dotahl od nekud minikrálíčka, táta mu ho páčil z huby, pes byl jak umanutej, chtěl ho hrozně papat když mu ho konečně vypáčil, hodil ho za plot na kompost, aby na něj ta stvůra nemohla. Pak tam šel, že ho buď zachrání nebo dodělá (opět lopatou) a králíček tam už nebyl myslimže táta byl rád...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
nejlepší jsou ty outlocity z paneláku! když jsem se nastěhovala do baráku, taky jsem ty malý, co je past nezabila, vypouštěla tajně ven, aby mě muž neviděl...teď už to nedělám, letos a loni byla taková invaze, že jsem měla v myši nastěhovaný i v dodávce, v psí kuchyni, všude hovna, bordel a když už mi začali chodit i na maso, tak jsem vytáhla do boje, protože to se nedá. A to jsem chtěla bejt "přírodní" a pořídila jsem kočku, tedy jsem ji dostala, sama bych si ji nepořídila, protože to dopadlo přesně, jak jsem tušila.... kočka potkala jednoho z našich "přírodních" psů...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
Ne, mrtvá. Mercí ji přežvejkla.
Ebony
nejlepší jsou ty outlocity z paneláku!
Jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:56
- Nahlásit
Ebony
ejlepší jsou ty outlocity z paneláku!
trhni si nohou , Nemám na tvý rejpání náladu a navíc smyslu pro humor taky moc nemáš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:57
- Nahlásit
impact
Mercí ji přežvejkla.
no dyk si psala,že sou psi k ničemu tak sem myslela,že nic!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
Mamba s Meginou, dvě největší myšilovky na ňu čuměly jak vrány. Hlavně, že tady řekneš "myš" a už letěj s řevem do koupelny. A když jim ju nasypu pod nos, tak nic. Mercí to naštěstí pojala stylem "hele snídaně"...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:00
- Nahlásit
impact
Ebony
nejlepší jsou ty outlocity z paneláku
Hele jako já sem z baráku a v zimě mrtvé potkány kremuju v kotli ovšem jeden tam pak po smrti několik let strašil tak bacha jo-duch zabitého potkáního pradědečka je fakt peklo v baráku!!§
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:03
- Nahlásit
impact
, že tady řekneš "myš" a už letěj s řevem do koupelny
tagže problém vyřešen ,můžem udělat na mý foře hromadnej myší pochřep páč f sobotu ty psí mrchy Maryje a spol taky zabily myšku ,tak gdo chce ,dostafte se na pochřep
danajasa
duch zabitého potkáního pradědečka je fakt peklo v baráku!!§
biluška bé mít fstek,má jen normál Kvjetoše
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
No, problém vyřešen. Doufám, že nemá ještě sourozence.
danajasa
To byl beztak Krysí smrť.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:22
- Nahlásit
impact
Šíš jo-to takle u dveří zazní zvonek a ženská votevře a tam stojí15cm vysoká smrtka.Ženská se vyděsí začne plakat,že nechce umřít,že je ještě mladá má děti atd.No smrták říká-Paní klíd já si du pro vašeho křečka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:28
- Nahlásit
danajasa
Paní klíd já si du pro vašeho křečka
impact
Krysí smrť.
tak ale ta hlava je skoro totožná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:46
- Nahlásit
danajasa
davidkova renata
Krysí smrť.
tak ale ta hlava je skoro totožná
Každopádně by to vysvětlovalo, proč ty další dvě chycený nebyly mrtvý.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:50
- Nahlásit
davidkova renata
trhni si nohou, Nemám na tvý rejpání náladu a navíc smyslu pro humor taky moc nemáš.
aby ses nepo...řekni rovnou, že mám zakázáno na tebe reagovat, mileráda ti to splním, aby ti náhodou ze mně neprdla céfka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:55
- Nahlásit
Ebony
aby ti náhodou ze mně neprdla céfka
nefandi si tolik ,zas tak dobrá nejsi
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:12
- Nahlásit
já mám na potkany slabost-měla jsem smečku 12ti holčiček a jsou to nádherný a citlivý zvířata...chápu, že vetřelců v baráku je třeba se zbavit, ale ten jed je humus, hooodně dlouho po něm umíraj a je to velmi bolestivá smrt. Pokud už někdo najde hnízdo a nebo odchytí onu, tak je ideální jí strčit do láhve s éterem....pokud jsou to mláďata a máte auto, tak je strčit do krabice a rozjet autem-musíte se trefit.Já jsem tak rozjížděla polovylíhlá holoubata-je to rychlý. Je na prd, že nepomáhaj pastičky-myšky u nás v baráku pojedí návnadu a pak to raději vycvaknu, aby to neulomilo kočkám nohu.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:14
- Nahlásit
nebo kladivem do hlavy, když má na to člověk náturu.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
radkah
nebo kladivem do hlavy, když má na to člověk náturu.
no právě... Před časem byly v domě, kde jsem bydlela, jedovatý návnady na potkany.
Pak jsem po domě viděla třesoucí se vyděšený zvířata, který se nemohli hejbat a evidentně jim bylo zle.
Když jsem šla do práce, jeden otrávený potkan byl hned za dveřma. Zmohla jsem se jen na to, že jsem mu tam dala krabici do které si mohl zalízt.
Bylo mě jasný, že nejlepší co bych pro ty potkany mohla udělat, by byla rána do hlavy, ale toho jsem bohužel nebyla schopná a nijak pyšná na to nejsem. Říkala jsem si, že až se vrátím z práce, posbírám je a odvezu ke známé vetce, aby je dorazila. Už tam nebyli, asi je někdo sesbíral.
Jasně, že invaze potkanů, krys a myší se nedá, ale hrozně mě sere, že není možné koupit jed, po kterém rychle a bezbolestně umřou.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:29
- Nahlásit
jednou mi vyprávěl jeden rus, jak se to dělalo u nich. Potkani se hodili do sudu a zavřeli víkem. Po 14dnech zůstal v sudu potkan, který všechny ostatní zabil a pojedl..ten se naučil na potkaní maso a...ale už mi neodpověděl na otázku, co se dělo, když potkani došli. Pak ještě-potkana chytili nabarvili na bílo, z toho mají prý piotkani hrůzu a utíkají před ním...no a jak jsou kontaktní, tak se bílej snažil "zařadit" mezi ostatní a ty brali kramle...tak je vyprovodil z obydlí-jen tak pro zajímavost, ale etický to taky není. Je fakt, že když se to přemnoží je to průšvih. Kamarádka měla před dvěma lety na statku potkanů, že jich třeba 12 bylo ve vaně...tak volali deratizátora a od té doby nic a taky pořídila 11koček....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:35
- Nahlásit
nemůžeš mít rychlej krysí jed (myší jo, ty jsou blbý), ale potkani prý (a naše zkušenosti tomu odpovídají) vysílají ochutnávače a když ten pojde, už ti to nesežerou, proto to musí být jed, který účinkuje dlouhodobě
Třá do potkanopasti se ti chytí, jeden,, max dva, pak už ani noha.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:36
- Nahlásit
když oni jsou tak hrozně odolný..ty jedy se mění, protože po dvou generacích se stanou imunní ...budem to řašit v létě taky-zatím se drží v neobydleném pokoji, který budem v létě rekonstruovat. Krmím je, aby mi nepožírali co je napadne a kočky tam nepouštím, protože mě sere, jak dlouho s nima blbnou, než je usmrtěj
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:37
- Nahlásit
kachna_
no to je průser pastiček, jakmile tam jeden vleze a dostane do zátylku, tak ti ostatní už tam nepůjdou. Moji ochočení potkani mají taky ochutnávače...chvilku čekaj, než se pustěj do jídla....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:39
- Nahlásit
no ale někdo tvrdí, že ti ochutnávači jsou jen legenda. Nevim
|
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:44
- Nahlásit
kachna_radkah
nemůžeš mít rychlej krysí jed
když oni jsou tak hrozně odolný..
To jsem nevěděla
Teď bydlím v domě. Naštěstí zatím tohle nemusím řešit. Nevím jestli je to tou mátou, ale je fakt, že už dost let je tady od hlodavců klid. Až teda na myší mumii, kterou jsem našla v příborníku...
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:49
- Nahlásit
kachna_
nejsou....proto mají ty jedy účinnost postupnou a první příznaky se objeví až po dlouhý době-právě kvůli "ochutnávačům". Naše potkanky si vemou jídlo, ale začnou jíst až když zjistí, že je to OK. Vzhledem k tomu, že jsou to zvířata chytřejší než člověk, je boj s nima těžkej. Třeba to, že každý potkan mazlík umírá na rakovinu, protože jejich praprapra......byli testovací a....tak si vem jak je to zajímaví, ač nepochází po laboratorním, má genetickou informaci, kterou předává. Když strčíš v americe potkana do bludiště a on najde cestu k jídlu, tak půl hodiny na to potkan v evropě, ve stejným bludišti, už jde najisto...jsou neuvěřitelný, musí mít nějaký telepatický schopnosti
|