| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:26
- Nahlásit
impact
i když tam dáš ohrádku z pletiva okolo?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
impact
Jako nejsem nějakej vrahoun..
Ta myš by na to asi měla jinej názor , ale furt mi to přijde milosrdnější než jedy, který zabíjej pomalu.
tak to psi pochčí a stejně zdechne..
nezdechne... , teda čerstvě vysazenou by očůrávat neměli, ale jak povyroste tak vydrží i tohle...
Biluška
Nemusí to bejt souvisle, my máme keříky v asi 2-3 metrových rozestupech anebo zkus ten heřmánek...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:33
- Nahlásit
Jestli se podaří na jaře vybudovat plot co rozdělí naši a psí zahradu tak to zkusím. Pokud zase nezbydou prachy a nebude plot tak to nemá význam, páč saň zničí všechno tak dokonale, že rostou akorát kopřivy Zabili dokonce i pivoňky a to mi zahrádkáři tvrdili, že pivoňky jsou plevel, který přežije fakt všechno
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:36
- Nahlásit
Holky tady nepřežije nic. Naprosto nic. Leda kaktusy v oknech. A oplůtek kolem toho dát nemůžu, páč bych přišla o polovinu prostoru.
Ta myš by na to asi měla jinej názor
To je zákon džungle. Já měla taky jinej názor na to, jak spotřebuju to krmení.
|
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:39
- Nahlásit
Biluška
nojo, je fakt, že u nás zahradu očůrávaj jen 4 psi...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:40
- Nahlásit
impact
aha, to je nějaká pidi zahrádečka
heled asi pitomina,ale já viděla na granule,kde byl utulek,normál měli sud z železa a v tom granule ,třebas by to pomohlo
ale počkej ty nemáš asi 80 psů ,no tak to nic
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:42
- Nahlásit
nojo, je fakt, že u nás zahradu očůrávaj jen 4 psi...
To očůrávání by nebylo až tak úplně nejhorší. Nejvíc kytek zničí tím, že si na ně lehají, hrabou v nich a tak... chápej nejlepší myši jsou výhradně pod trsem kosatců a nikde jinde
|
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:51
- Nahlásit
Biluška
Nejvíc kytek zničí tím, že si na ně lehají, hrabou v nich a tak... chápej nejlepší myši jsou výhradně pod trsem kosatců a nikde jinde
Hajzlíci... . To by u tý máty tak vadit nemuselo. V Praze jsem jí měla v květináči pod wistárií a Rozinka si do ní umanutě chodila lehat. Věděla, že nesmí, ale jak mohla, už se tam povalovala. Měla jsem dojem, že čím víc jí valchuje a láme, tím víc máta bují...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 22:52
- Nahlásit
impact
mně se to stalo taky, ale já si myslím, že ji někdo okousal, měla vohlodanou hlavu a vyžranej mozek....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 23:02
- Nahlásit
Mě se jednou stalo, že jsem našla jen ocásek. Takže asi myška byla sežraná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 01:15
- Nahlásit
Tak tahle byla fakt chudák svlečená.. A myslím, že ho neměl kdo sníst. Teda, vyvinula jsem teorii, že to byl myšák. Jsem totiž večír pak chytla paní myšijovou. To bylo vidět, že je samička. Aspoň myslim.. A od tý doby je v koupelně klid. Akorát já mám výčitky, essi někde nenechali malý myšítka. Neměli to se mnou lehký. Paní myšijová totiž blbě sklapla a žila a Mamba jí musela dopomoct. Už jsem tu chytla několik desítek myší, ale taková tragedie jako dneska to ještě nebyla..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 06:40
- Nahlásit
To by u tý máty tak vadit nemuselo
Jednou přivezli dřevo a ti chlapi ho naházeli přímo do mátovo-pivoňkového záhonu. Na podzim teda, pivoně už nekvetly a mátu nejspíš považovali za trávu Pivoně zdechly, ale máta vesele prorůstala mezi jednotlivými kládami
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 07:20
- Nahlásit
A nemáte někdo zkušenost s živolovnými pastmi?
V jeden den jsem byla u 2 zákazníků, kteří je používají. Jeden mi tvrdil, že to po něm chtějí jeho odběratelé (humánní metoda, bla, bla) a že je každý den kontrolují. Ten druhý mi na rovinu řekl, že je taky kontroluje, ale že myši jsou většinou KO, protože prý umřou stresem, že se nedostanou ven. A že je to nejlepší a nejefektivnější metoda, kterou zná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 07:31
- Nahlásit
Evey
A nemáte někdo zkušenost s živolovnými pastmi?
Nemáme. Myslím, že tohleto si může dovolit někdo ve městě, kde mají jednu myš za rok. Ale ne na vesnici, u polí, kde jsou těch myší doslova stovky. Mám po baráku patnáct pastí, několik koček a několik myšolovných psů. Makají všichni. Z pastí jich vynáším denně tři až pět. Vyjímečně i víc (na podzim nebývalo vyjímkou, že byli všechny plné). Kdybych je nosila živé někam za barák jak daleko bych je musela odnést, aby se nevrátili? A škodili by tím pádem někde jinde, protože bohužel nežijeme na Urale, takže obydlené místa jsou tu všude
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 07:44
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že tohleto si může dovolit někdo ve městě, kde mají jednu myš za rok.
No když oni to právě mají ve mlýně, o myši tam fakt není nouze. Ten sdílnější pán mi říkal, že jich z toho vysype třeba 10 a mrtvých.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 07:48
- Nahlásit
Evey
No když oni to právě mají ve mlýně, o myši tam fakt není nouze. Ten sdílnější pán mi říkal, že jich z toho vysype třeba 10 a mrtvých.
Tak jaký to pak má efekt?
Zdrhlé křečky jsme chytali do kýblu. Postavil se kýbl, dal se tam hadr, který visel až na zem, ale v kýblu končil tak v polovině. Dovnitř nástraha (nejlíp šunka ). Křečci v noci vylezli po tom hadru, spadli do kýblu a ven už nemohli. Co vím tak stresem nám nezdechl ani jeden. Soused takhle chytá myši a zdokonalil to o vodu nalitou do kýblu, takže se ty chuděry utopí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:27
- Nahlásit
Asi na to nemám nervy... V barelu na granule je minimyška. A živá... Co teď? Jak ju mám chytnout? Na to asi nemám nervy..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
impact
barelu na granule je minimyška. A živá... Co teď? Jak ju mám chytnout? Na to asi nemám nervy..
hlavně jí nezabíjej.. ,chyt jí a někam jí vodnes nebo nevim..mě se myšky líbjej,ale ta tvoje fčerejší už ne
chyt ju do hadru esi se bojíš,že tě napadne )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
Když ju chytím a odnesu pryč, tak umrzne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:40
- Nahlásit
impact
Když ju chytím a odnesu pryč, tak umrzne
no ale to je už její věc ,si f tom nevinně.
navíc jí teda vodnes někam do tepla,no.. jako chápu že myši sou problém v baráku..ale dyš voni sou celkem rostomilý a kor minimyšky ..eště že su f paneláku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
no ale to je už její věc,si f tom nevinně.
No tak to ji radši hodim mezi ty psy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:50
- Nahlásit
impact
vrahu!!!
aspon to semka nedávej pak!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:56
- Nahlásit
impact
navíc jí teda vodnes někam do tepla,no..
nejlíp k davítkojc. F paneláku je teplo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:01
- Nahlásit
impact
Davídková tomu nerozumí, hoď jí mezi psy, jestli jí nezvládneš šlápnout na hlavu (myši, né Davídkový), rychlá smrt, dobrá smrt.
jed je svinstvo, ale ukaž mi, co jinýho funguje na potkany .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lola1
F paneláku je teplo.
no tak at jí teda pošle busem s těma vyteklejma kočkama no...
kachna_
jsi velmi očklivá,abysem ti nešlápla omylem na hlavu aš se potkáme
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:18
- Nahlásit
Moji psy jsou naprosto neschopní...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:19
- Nahlásit
impact
Moji psy jsou naprosto neschopní
tys jí tam hodila??????????????????????????????????,
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
Jo.
Nebudu ju nosit ven, aby umrzla.
A šlapat na ni taky nebudu.
Jsem tyran, no a co.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:24
- Nahlásit
impact
počkej, až někde povyroste a pak se chytí do pastičky. Poradila bych ti živochytku, ale co pak s nima. Leda má-li soused slepice?
davidkova renata
jsi velmi očklivá,abysem ti nešlápla omylem na hlavu
tak jestli to pomůže
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:28
- Nahlásit
kachna_
Nemá slepice.. Ty by ji sežrali, jo? No to je humus.
|