| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:25
- Nahlásit
corgi
Nesdílej, vlož si na zeď tenhle odkaz...
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015036095416 6227
Jinak já už budu díky petardám doma třetího Silvestra. Si tak nějak zvykám už. Bubý je, že vždycky stihnu do půlnoci usnout. Chudák Mambice. To je podpora..
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:51 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Gi a smečka
To už jsem taky zkusila, ani to nejde - hlásí to chybu.
Nevadí mi Silvestr doma, stejně to moc neprožívám, ale tak nějak si nejsem jistá, jak to Bětka přežije. Už jí v duchu vidím zavřenou v kennelce, deku přes to, utemněno, utěsněno - ach jo...
Edit: Už mi ten link funguje, stačilo umazat mezeru
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:57
- Nahlásit
Gi a smečka
tak to s tím psem je úplně nějvíc šílený. Je mi z toho nanic..
Tohle video a ještě to, kdy borci přivázali psa ke kolíku, polili benzínem a zapálili jej a smáli se jak pes umírá v šílených bolestech, to jsou fakt hnusárny největšího kalibru. Za tohle bych těm lidem udělala to samý, jinej trest není dost odpovídající těm činům.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:58
- Nahlásit
to zasraný video sem viděla už ráno neb sem netušila co můžu za 46 vteřin co trvá vidět tak děsnýho..vod rána sem úpa f prdeli a tak trochu mimo realitu,myslim,že todle patří k tomu nejhoršímu co sem kdy omylem shlídla
nekonečněblicíchsmajlů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 17:59
- Nahlásit
Eninka
a tohle bych těm lidem udělala to samý, jinej trest není dost odpovídající těm činům.
ještě je musíš u toho natáčet na mobil a pak hodit na joutrupku, aby celý svět viděl, že seš frajer.
Já někoho takového někdy chytit tak jdu sedět za vraždu . Ono by mi asi stačila ta slepice co se chce cítit jako zvíře
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
davidkova renata
hele já dneska ráno koukala na enimlplanet, jak tam je ta veterinární policie hjůstn a podobný pořady a tam byla taková malá křížená teriéřice, zachráněná, v dobrým stavu, ale s deformovanou zadní nožičkou patrně po nějakým"úrazu" a bylo mi na nic eště před chvílí z toho, že jí tu nožku budou muset amputovat, jenom proto, že nějaká lidská zrůda neměla vzteky co jinýho rosekat.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:12
- Nahlásit
To video na fb je na poblití, doufám, že ten pes už byl posílán za duhový most, jinak by to natáčení byl stejnej hyenismus.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:38
- Nahlásit
Gi a smečka
A nahou bych ji tam poslala, čupku.
No to je jasný. Chce se cítit jako zvíře tak jí to dopřejem, ne? Nahou, bez prachů a bez žrádla - ať si něco uloví když je to zvíře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:46
- Nahlásit
Maya
dyk to tam píšou že byl pes uspanej..co taky jinýho s nim
Pumpa
já tedle program nemám a sem ráda bo kámoška dycky líčí ty hrůzy..já to prostě nedávám,nemám na to ,neunesu to prostě..
pizda s koněm je vyndaná jak sviń,bezpochyby je narušená maximálně,ale aspon ten kůn byl starej a utracenej snad normálně..samosebou jí to nevomlouvá,to vůbec,ale tim co udělala mu nezpůsobila už žádný utrpení......akorát bych jí zavřela na uzavřený oddělení psychiny a nechala jí tam hnít jako zvíře
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:47
- Nahlásit
Biluška
Chce se cítit jako zvíře tak jí to dopřejem
někteří lidi jsou fakt nechutný, ten kůň byl sice mrtvej, to už je jen o psycho toho, kdo do něj vlezl, ale ten pes s tou petardou...
já jsem asi fakt cvok, ale zavedla bych tady všeobecně vzor starýho Říma, oko za oko, zub za zub a to jak u provinění vůči lidem, tak vůči zvířatům. Nedělala bych v tom rozdíl. Zvíře je na týhle planetě stejným právem, jako člověk, cítí bolest, prožívá emoce atd. tak proč v tom dělat rozdíly.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
dyk to tam píšou že byl pes uspanej..
ale dýchal a pohyboval očima a tlamou, nespal ještě...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:49
- Nahlásit
Eninka
tak proč v tom dělat rozdíly.
Budeme všichni vegetariáni? Mě by to nevadilo, nejedla jsem maso asi pět-šest let a klidně v tom pojedu dál, ale nevím jak donutíš ostatní
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:50
- Nahlásit
Biluška
no já nemyslela porážky, ale záměrný ubližování, mrzačení, týrání apod.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:53
- Nahlásit
Eninka
ale dýchal a pohyboval očima a tlamou, nespal ještě...
proboha nech toho už
myslela sem,že byl utracenej prostě ,po zhodnocení jeho stavu jakožto beznadějnýho...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:58
- Nahlásit
davidkova renata
myslela sem,že byl utracenej prostě
mě by totiž to video nezdrtilo tak strašně, kdyby už spal, ale on byl právě naživu, já ten pohled budu dlouho mít před očima, do prd..e, fakt jo. Jak psala Bilu, kdybych u toho byla, zavřeli by mě za vraždu toho hovada.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:07
- Nahlásit
No, ty vole, že jsem si to pouštěla
Udělalo se mi normálně zle
Ten pes fakt dýchal a hýbal se, ale vzhledem k tomu stavu v jakým byl jsem přesvědčená, že ho bezprostředně po natočení utratili.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:07
- Nahlásit
Eninka
ten pohled budu dlouho mít před očima,
no to ti bohužel přesně rozumim páč takový pohledy a výjevy mě osobně ničej život už pár desítek let a to myslim smrtelně vážně
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
mně dost ničí ta představa, že takový lidi choděj mezi náma.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
já si vždycky přísahám, že tyhle záběry, ať už v telce, nebo jinde nechci za žádnou cenu vidět, ale přesto to vždycky udělám a nejhorší na tom celým je, že podobnejch hnusů se děje o moc víc, dnes a denně, o těch se třeba nedozvíme, ale pořád si uvědomuju, že to tak je a to mi dost ztěžuje život. Mnohdy se dějí různé věci i lidem, ale těch zvířat je mi nějak víc líto, protože lidé mají aspoň nějakou možnost se zkusit bránit, ale ti důvěřiví a bezelstní chudáci prostě nemaj
brečícísmajlík
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:19
- Nahlásit
Eninka
le těch zvířat je mi nějak víc líto, protože lidé mají aspoň nějakou možnost se zkusit bránit, ale ti důvěřiví a bezelstní chudáci prostě nemaj
někdy přemýšlím, jestli nejsem divná, když slyším, že se stala vražda, nijak to neprožívám, lidi sou svině, toho, koho zavraždili neznám a možná byl taky svině. Jestli někdo někoho nas.al, tak ať ho jinej zastřelí. Ale v případě zvířete, to dost prožívám...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:19
- Nahlásit
Pumpa
twe přesně! já hlavně nechápu PROČ takový lidi vůbec existujou?? na co sou a k čemu sloužej takový jebky??co je todle za svět nebo vůbec za planetu , že někdo je schopnej dělat takový věci? jak je může dělat?????? nebo co to je za "lidi" co dou ráno do práce do labáku,tam umučej k smrti x zvířat,vůbec jim to nepřijde divný ,dnes denně dělaj staršný věci,pak dou domů a žijou si svůj život a večer úpa v klidu usnou
ty voe musim jít vocud než mi škrábne ,od rána sem na sračku z toho videa,,nedim se brejvikům a jinejm ti řeknu na rovinu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:22
- Nahlásit
ne holky nejste divný,mám to samosebou přesně tak..lidi mě nedojímaj,řeknu si..no to je děs a v momentě na to zapomenu.Na toho ovčouna nezapomenu už do smrti
normálně na to nekoukám,ale todle byl mžik,nevěděla sem co tam bude bo text nebyl v češtině a pak bylo pozdě už..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:25
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně dyž vidim ty oči, který vůbec netuší co se děje a proč se to děje..... no nic, seru na to, nemá to cenu nad tím přemejšlet, lidi bohužel jiný nebudou.......
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:25
- Nahlásit
Pumpa
mně dost ničí ta představa, že takový lidi choděj mezi náma.....
Tak to máme stejně
Taky mě dost ničí, když zjistím třá, že někdo, koho jsem považovala za prvé za naprosto normálního člověka a za druhé za pejskaře, který opravdu miluje svýho psa, je bez mrknutí oka schopen odvézt svou kočku i s koťaty (který "ty mrcha zase přitáhla") ikx kiláků daleko a vyhodit ji z auta
Vím, že to s výše uvedeným nesouvisí, ale mě to prostě dostalo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:27 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
Na toho ovčouna nezapomenu už do smrti
... taky tak a ještě jednoho oběšenýho a uzmlácenýho psa, kterýho jsem kdysi viděla taky na nějakým "super" videu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:30
- Nahlásit
Eldoguero
no jo, no. Prostě a jednoduše sme odrůda lidí, která propláče noci za potulnýho psa, ale za bližního slzu neuroní......
ale neva mi to......
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:41
- Nahlásit
Pumpa
Lidi mi taky nic moc neříkají, ale podobný videa a fotky apod. prostě nedávám
Když vedle ve vesnici chlap podřízl sousedovi psa a ten se ještě doplazil s kňučením domů a umřel až 20 minut! po tom co ho ten ko... podřízl, tak jsem měla hoodně dlouho noční můry a dodneška moc nemůžu rozchodit, že ta svině tam bydlí pořád
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:45
- Nahlásit
Eldoguero
hele asi stačí.... nebo budu taky zralá na ňákej opyját.....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:00
- Nahlásit
Pumpa
huš du, stejně budu mít noční můry
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:02
- Nahlásit