Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
staropramen
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:12
- Nahlásit

Proč ho neuspali rovnou..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
essi to dobře chápu,tak to byl sousedskej spor..doufám,že ho ten majitel zabije nějakým hodně hnusným způsobem

jo, soused to byl. Taky vidim jediý řešení, že ho majitel musí voddělat. Nebo mu minimálně uříznout hnáty.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
že ho majitel musí voddělat
ty voe,ti řikám,že bych to uděla,přisámbůh!!!!! bylo by mi fuk jestli strávim x let v kriminále,mě by to za to stálo!!!!!!!!
bože takhle blbě mi už nějakej čas nebylo..že já kráva to vodevřela

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:18
- Nahlásit

Jako už jsem viděla psa, co mu někdo ustříh uši nůžkama - už tenkrát jsem si říkala, jaká to musela bejt hrůza, když mu ustříh to první a šel na to druhý... Tohle teda už vůbec nepobírám... První noha, druhá, třetí, čtvrtá, díkybohu jich nemám víc.... dopr.ele už...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:20
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně dík já debil jsem to vodevřela taky mám to pořád před očima

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
ty voe,ti řikám,že bych to uděla,přisámbůh!!!!! bylo by mi fuk jestli strávim x let v kriminále,mě by to za to stálo!!!!!

no já taky nastopro!! Kdybych ho neoddělala, zemřela by moje duše! Oddělat ho je jediná možnost!

že já kráva to vodevřela

já ani nemusela...

NikisekX
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 08:34
- Nahlásit

viděla jsem bohužel horší video a je mi z něho do breku.Nebudu ho sem dávat protože opravdu pokaždý u toho bulim. Ale jistě jste někdo už slyšel o tom s prominutí čůr***** co hodil psíka z mostu a natáčel si to na video Je mi z těhlech lidí na blití, fakt jo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

NikisekX
néééééééééééééé! proč tohle téma otvírám???? Nedávej to sem prosim!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:16
- Nahlásit

hele děti, já vim, že je takový případy třeba ukazovat, ale ne tady. Tady to všichni víme, jak to je... Tak co kdybychom toho nechali... Jsem otrlá, ale tohle je i na mně moc....

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 10:44 - Změnil/a: staropramen
- Nahlásit

Tady to všichni víme jak to je? To píšeš za všechny nebo jenom za "starou gardu" která jediná ví jak to všechno je?já třeba nevím jak to všechno je

Pumpa
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:14
- Nahlásit

staropramen

předpokládám, že většina lidí, co se tady běžně pohybuje a Ti co doma psa maj, asi vědí, že se každej pes nemá, jako ten jejich...
Nechci za nikoho mluvit, jenom mně to prostě odzbrojilo...

NikisekX
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 12:05
- Nahlásit

zuzanarosakova

neee nebudu.. však jsem psala, že to sem nechci dávat..je to fakt zlé. Nebudu dělat trauma i ostatním ...

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 14:51
- Nahlásit

co ste to tu udelali za diskuzi fuuuj me je pak spatne ja vzdy vul neco otevru ztoho a to je bleeeeeeeeeeee pak se mi zda jak mi bada duchodci mlatej holema nebo ho zas zachranuju z reznicvi!!!!! ja toto nemuzu ...

corgi
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 15:53
- Nahlásit

ketty
Mně se kvůli tomuhle dneska v noci zdálo, že nemám ruce...

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 16:39
- Nahlásit

corgi jezis taky mazec noo ja pak nektere veci porad mam pred ocima bo mi to naky pes pipomene a mazec noc po te pak je fakt fajn ..jako se mi zdalo ze sem bada nechala odlozeneho na zastavce ze sem sla koupit listek a ze ho tam zacli duchodci mlatit a ze ne,muze utect no hnus a ja uz envim proc sem se tam zas nemohla nebo nemuzu dostat takze parada ale jednou se mi to dozdalo do konce sem ho zachranila duchodce zlikvidovala ono asi rvu na duchodce ze spani a bad me vzdycky probudi studenim cumakem milacek je to nencha me silet

aren
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 08:27
- Nahlásit

Dá se podepsat ta petice aniž by člověk musel vidět to video?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:28
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/198046-nez-by-majitel- nechal-psa-v-utulku-radeji-ho-ubil-a-mrtve-telo-vr atil-do-kotce.html

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:31
- Nahlásit

davidkova renatareni,to uz jsem videla vcera ve zpravach,clovek jako tvor je hovado nad hovadama,nekomentuju to,bo bych dostala banana

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:32
- Nahlásit

A jak ho dostal z toho útulku? mu ho dali zaměstnanci? A na základě čeho? A proč oznámení na neznámého pachatele, musí mít přece nacionále, jestli mu ho dlai.

staropramen
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:41
- Nahlásit

Nejdříve ho ASI odvedl do útulku,pak se pro něj vrátil a zabil ho..tomu vůbec nerozumím , co to je za útulek že si tam můžeš psa brát a vracet dle libosti?

NikisekX
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:44
- Nahlásit

staropramenmakrel

Dyť tam říkali, že ho našli uvázanýho u plotu...

bea
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:46
- Nahlásit

To už je jedno, nejhorší je, že s tím nikdo nic neudělá - pokud ho najdou, když tedy se neví, kdo to byl - dostane nanejvýš podmínku.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:48
- Nahlásit

bea

Přesně..hlavně třeba jestli ten pes nebyl ani přihlášenej nebo tak něco, tak ani nemusej dokázat kdo byl jeho majitel.. i kdyby třeba někdo z lidí řekl, že je to toho a toho pes, tak by mě zajímalo jak mu to dokážou...

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:48
- Nahlásit

bea
toho majitele by teda měli znát, když si psa z útulku vyzvedkl, horší mu bude dokázat, že psa opravdu zabil on
NikisekX
u plotu ho našli, ale když si ho pak někdo odvedl, tak mají údaje z jeho občanky, ne?

NikisekX
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:50
- Nahlásit

makrel

Tam přece říkali, že se pro něj vrátil večer(tzn. že už v útulku nikdo nebyl, takže mu ho nikdo nevydal..)...šmarjá

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:52
- Nahlásit

NikisekX
no tak v tom případě v tom má útulek nehorázný bordel, že si tam jako někdo přijde a odvede si co chce. Tady varianta mě teda fakt nenapadla!

NikisekX
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:54
- Nahlásit

makrel

to jo no...však tam říkali, že si pro psa přijeli na výzvu policie, že mají u plotu přivázanýho psa. a večer když už tam nikdo nebyl tak se pro něj ten *píp* vrátil.. zajímalo by mě jako jak ho mohl dostat z toho kotce a vůbec, ale ukazovali tam vršek toho kotce tak jestli ho tam nějak protáhl, těžko říct. Kdyby to měl útulek nějak zabezpečený, tak se to třeba ani nemuselo stát..ale kdo ví, takový hovada si vždycky najdou nějakej způsob

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:56
- Nahlásit

NikisekX
však to právě, o tom, že je chlap hajzl není pochyb, ale to, že se tam mohl vrátit a psa si odvést asi taky nebude úplně v pořádku, ze strany zabezpečení toho útulku.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:58
- Nahlásit

makrel

no právě..i když určitě to mají oplocený, ale to vůbec není překážka, že jo.. U nás v útulku mají kamery právě proto aby jim tam nikdo neuvazoval jen taky psy, nebo si je jen tak jak se mu zachce bral..

bea
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:00
- Nahlásit

]makrel[/b]
No nebude, ale zase - nikdo nebude vinit útulek, nakonec, fakt si myslím, že toho mají dost přes den a na ostrahu v noci už asi nejsou peníze a odnesou to psi - i když zase málokdy se pes z útulku ztratí, to tam spíš přes noc přibude

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání