Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Humus, humus, humus...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 22:29
- Nahlásit

mac1
Jako královského a potkali jsme jen asi 3 jezeve který se na něj nevrhli - většina se naštěstí vrhá z "bezpečné" vzdálenosti 10m a na vodítku, takže bez šrámů (jen místama koukam jestli to ti důchodci ustojí)

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 22:46
- Nahlásit

Dines
jakého ? Královák se často nevidí. Mám psy v kohoutku 52 a 53 cm , že by je zakousnul jezevčík, to mě ještě nenapadlo , já se tedy naopak necítím jistá, když se vzpouzí na vodítku nějaký ten stafbull či jeho kříženec apod. a nemá košík :-/, mrňousi mi nevadí , z těch strach nemám

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 22:52
- Nahlásit

mac1
Asi jsi ještě nepotkala dostatečně neurotickýho jezevčíka na chatrnym vodítku , s ještě chtrnějšim stařečkem na druhym konci toho vodítka a nemáš psa,kterej by neublížil ani mouše...

Bob
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:08
- Nahlásit

Bohužel stařečkum to nevysvětlíš.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:10
- Nahlásit

Bob
Ale ještě jednou mi na něj některej (nedejbože navolno) vyjede,tak to vysvětlim tomu psovi hezky ručně stručně a pak budu žalovat stařečka za léčebný výlohy, protože bych se divila kdyby se jezevec nezakousl i do mě

Bob
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:12
- Nahlásit

Bohužel pes zato nemůže a vyprášit kožich by potřeboval majitel.

Bob
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:13
- Nahlásit

Ještě že stařečci nechovaj stafíky a podobně ,to by byl teprve mazec.

Dines
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:15
- Nahlásit

Bob
Já taky nehodla psa zmrzačit,ale pár výchovnejch neuškodí nikomu - a majiteli jí fláknout nemůžu..... Tak jestli svoje zlatíčko fakt tak miluje, tak bude držet hubu a příště psa na vodítku a obcházet mě z 20metrů!!!

Jiná situace je když muj pes nějakýho otravuje,to ať se ten cizí klíďo ožene a srovná si toho mýho mlaďocha a neřeknu ani ň

Bob
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 23:24
- Nahlásit

Škoda - majitel by pár výchovných potřeboval , možna by se mu rozsvítilo

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 00:35
- Nahlásit

Bob
jenže ty stařečci maj právě ty jezevčíky a malý psi např. jork, čivava atd. a chovaj je jako děti takže je pes pak neposlochá, vyjede po každym i velkym a oni pak řvou ať si držím psa, že jinak volaj policii, že můj pes zakousl toho jejich šmudlu vřískavýho vzteklýho

Dneska jsem vyslala svého 7 letého synka s se psem jen před vchod se vyčurat a šla kolem stará ježibaba se psem zadekovanym, kluk si našeho psal držel nakrátko, protože musí (má nakázáno, aby neskákal) a ta ženská, aniž by náš skákal nebo cokoliv dělal, mu řekla: "drž si ho nebo tě zabiju" !!! já to slyšet tak jí normálně profackuju tohle se přece neříká malýmu klukovi, kterej drží psa zodpovědně na krátko u nohy

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 00:41
- Nahlásit

Dines
když muj pes nějakýho otravuje,to ať se ten cizí klíďo ožene a srovná si toho mýho mlaďocha

přesně tak...náš mladej si chce hrát a i když má v kohoutku 5O cm není žádnej agresor, ale jestli se to někomu koho otravuje ( a já nestíhám občas doběhnout tak volám z dáli, že je to štěně, že neublíží) tak ať mu to dá najevo třeba plácnutím vodítka nebo ruky (kopanec bych zase brala moc a seřvala bych ho pokud by jeho psa ten můj netrhal) je to prostě jen o lidech a jejich přístupu ke psům a i vědění trochu o nich

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 00:47
- Nahlásit

Taky máme u nás jenu "fiflenu", která má jorka...psi jsou spolu v poho, ale ten náš jí má nějak rád a vždycky běží a hupsne na ní...já to vím tak, když jí vidím, ho držím, ale občas jí přehlédnu. Ona toho našeho zná a pořád nosí ruce v kapsách, i když ví, že k ní pes běží tak je prostě nevyndá... jen vykřikuje a poskakuje...ze začátku jsem ještě za psem běžela, teď vím, že to nemá cenu, že pes je stejně rychlejší, tak jsem jí řekla, že má vyndat ruku z kapsy a prostě ho plesknout, že odběhne pryč. Ne, to je asi moc práce takže já už jen zavolám na Alfa nesmíš (zbytečně) a pak "PARDOOON", pes na ní skočí a běží ke mě, ale to skočení si prostě neodpustí, jako by ho těšilo, že ona se vzteká

bea
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 09:27
- Nahlásit

Dines
To bys mohla chodit venčit se mnou - naše třičtvrtě jezevčice by se dala zakousnout i kočkou.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 09:35
- Nahlásit

Dines
Ale ani ti jezevčíci se nedají házet všichni do jednoho pytle, že? Sama mám jezevčíka a musím říct, že mi nikdy psa nenapadl. Ale taky je pravda, že od malička se pohyboval mezi psy a doma byl jedinej pes pouze 4 měsíce, když mi umřel jeden ovčoun a já čekala až se narodí další ovčoun a ve dvou měsících si ho zase dovezu domu.
Nezpečný podle mě může být každý pes, bez rozdílu plemene, kohoutkové výšky. Je to všechno jenom o lidech.

Bob
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 12:19
- Nahlásit

jejdajaja
Hledáme problém ve psech a on je v lidech.

Bob
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 12:36
- Nahlásit

jejdajaja
Nevím jak máš staré štěně, ale píšeš že ma 50 cm v kohoutku což až vyroste bude určitě pěkný chlapák. To bude třeba, aby měl slušné přivoláni, protože s tím odbiháním to bude jenom horší a samo se to nezlepší.Ne všichni jsou tolerantní a nebojí se psů.Znám pár lidí co mají respekt i z Yorka. A přiběhnuvší cizí větší pes je pak již problém i když neublíží, ale na čele to napsáno nemá.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:38
- Nahlásit

Bob
mám ACD 5 měsíců mu je a těch 50cm by mu mělo zůstat...on na přivolání přijde, ale jak je ještě štěněcí tak mu chvíli trvá než se odtrhne od objektu svého momentálního zájmu prostě se nejdřív musí juknout a pak jde v pohodě zpátky... a zrovna této "fifleně" jsem to už 2x říkala, že je to ještě malý štěně a že se mu prostě líbí a že se ho nemusí bát, ale to je taková ta paní, které je to prostě na obtíž, protože to je šedivej, plesnivej čokl určo směska pouliční si asi myslí. Jemu by podle mne úplně stačilo, kdyby měla ruce venku z kapes, protože si zřejmě myslí, že tam něco má. A když k někomu běží tak z dálky volám, že to je ještě malý štěně a že je jenom zvědavej a že se mooooc omlouvám jestli skočí

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 15:44
- Nahlásit

Ale k hlavnímu tématu: naše máma má 3 kočky pes si sice hrát chce, ale oni si vylezou do výšky a jen tak po něm líně koukaj a jeho to přestane bavit takže je klid.
Já teda neznám ani nikoho kdo by jen štval psa proti "střízlivé" kočce a nebo kočku opíjel co si lidi myslej, že si můžou všechno dovolit

Bob
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 19:34
- Nahlásit

jejdajaja
Hlavní téma je jasné :k tomu není co dodat.Štvát proti sobě zvířata to může jenom ...................
K tvému štěňátku, nechci ti brát iluze , ale ještě poroste.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:37
- Nahlásit

Bob
to mi ani neříkej, chci ho uchovnit a měl by mít maximálně 51 cm

Všechno je podle mne ve výchově dnešních dětí a mládeže - vůbec nemají úctu k přírodě a ke zvířatům, samozřejmě, že to nejsou všechny děti, ale je jich čím dál tím víc my jsme se ségrou dřív vůbec nebyly doma, pořád jsme lítali venku, krmily jsme opuštěný kočky, venčily psi atd. ...můj synátor už nee - pokud se nejde plavat nebo nejede lyžovat tak nejradši jde na návštěvu ke kamarádovi, který má playstation a hrajou hry, i když venku jsou taky dost, když neprší a se psem chodí taky rád...jednou bych ho viděla, že něco týral, kočku psa to je jedno, dostal by tak, že by si týden nesedl a v životě už by to neudělal hlavně je vedenej (nebo se o to snažim) aby byl slušnej k ostatním, aby nebyl zlej, ale taky aby si nenechal všechno líbit tak nějak v shluku, prostě snaha je a co z něj vyleze teď stejně vědět nebudu

Siria
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:42
- Nahlásit

jejdajaja

Řekla bych, že záleží na tom, v jakým prostředí dítě vyrůstá. Třeba moje ségra žije celej život vedle psů (už když se narodila, měli jsme pesana) a i když k nim nějakej extra vztah nemá, nikdy by jim neublížila, chápe, že jsou to živý bytosti, i když jsme ji k tomu nějak zvlášť nevedly. Jen jsme jí zakazovali nějaké to miminkovské ubližování psům - tahání za chlupy apod. měla zakázaný.

Bob
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:46
- Nahlásit

jejdajaja
Dlouhé kosti rostou do 9 měsíců, asi ti přeroste.
Věřím že se ti vložená výchova jednou vrátí.
Ti moji svišti jsou na tom úplně stejně.Hlavně když můžou k počíku.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 20:50
- Nahlásit

Siria
Jj, v tom s tebou plně souhlasím, i když já jako malá měla doma první zvíře až v 10 gžungarskýho křečka, pak ve 12 morče, od 14 jsem začala chodit ke koním a pak teprve první pes společný se ségrou voříšek takže mi jsme ty zvířátka dotahaly domů obě až později...ale moje děti s nima vyrůstaj, na obě dvě nedá pes dopustit a oni jsou na něj hodný až moc - malá mi ho pořád něčím přikrmuje

dejavu
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 16:03
- Nahlásit

snad jsou jim na stope

http://www.novinky.cz/clanek/131474-policie-je-na- stope-cloveku-ktery-postval-psa-na-opilou-kocku.ht ml

Dines
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:23
- Nahlásit

Baico
Neházím je všechny do jednoho pytle,neboj...vybrala jsem jen jedno z plemen,který mi chtěj psa sežrat a z těch malejch hajzlíků jsou ty jezevci nejnebezpečnější samozřejmě jen ti bez výchovy,ale bohužel jsem neměla zatím možnost potkat jiného...

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 17:46
- Nahlásit

Nemám slov,prostě Magoriáda je tohle.Nejradči bych je zabila.A bylo jich tam víc jak na to mohli čumět debilové!!!
Chudák kočička,toho debila doufám najdou.

Kelly
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:56
- Nahlásit

Tak dnes ve zprávách na primě říkali, že jim lidi telefonovali, že poznali ty zmetky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:09
- Nahlásit

Kelly
Jeden z nich je dokonce prý z vesnice, odkud pocházím a bydlí tam naši

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:13
- Nahlásit

Mucholabka
šmarjá, jako ve VP?

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:27 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Nejsou zlá zvířata, jsou jen zlí lidé. Někdy si říkám proč svět funguje jak funguje a proč musímé žít mezi takovýma zmetkama

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 32 . 33 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání