Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krmivo...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:36
- Nahlásit

Terri
jasný, já opravdu končím, i když jsem se náhodou bavila

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:38
- Nahlásit

Terri, akce plodí vždy reakci. Ukaž mi člověka, který se nechá jen tak bez povšimnutí urážet. Myslím, že by bylo fajn, kdyby si příště bezpředmětné urážky mazala - bez varování.

Anonymní
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:41
- Nahlásit

Ebony
Ty jsi se bavila? Spíš napadala a urážela....možná to je smysl tvé zábavy....tady už si každý může udělat obrázek o takzvané "Ebony" ....Díky inteligentní dámo!

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:42
- Nahlásit

nefer
No krome urazek tu zaznely i prime vyhruzky.

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:43
- Nahlásit

Anonymní
No urazky tu vetsinou zazneli od nekoho jineho ze anonymni.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:43
- Nahlásit

nefer
Tak bohužel to bych musela někdy víc mazat než číst a psát..

nestraná
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:46
- Nahlásit

Tchor
Ale uvědom si, že je to DISKUZE. Já čtu jen to, jak se sršáni sesypali na jednoho anonyma. I když je anonym, tak má právo diskutovat o tom to je.

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:47
- Nahlásit

Tchor - jo to máš pravdu, všecno to začlo tímhle anonymem

Zasláno: 13 Čen, 2005 18:48:48
Citát

[b]Sali[/b
Já si spíš myslím, že bys potřebovala přidat práci abys neměla čas se hrabat v druhých. Bude na místě si zjistit něco o Tobě, což pro mne není problém, ale pak bys ten problém mohla mít Ty. Já myslím, že nezaměstnaných kvalifikovaných lidí je docela dost, bylo by dobré se nad sebou zamyslet, jestli máš čím. Více nehodlám ztrácet s Tebou čas, neboť já jsem docela vytížený.

Zvláštní, jak takový člověk o pár stránek dál dokáže fňukat, že: Ty jsi se bavila? Spíš napadala a urážela....možná to je smysl tvé zábavy....tady už si každý může udělat obrázek o takzvané "Ebony" ....Díky inteligentní dámo!

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:49
- Nahlásit

nastraná: viz víše - v tomhle vidíš kouzlo diskuse?

Terri: to je možná fakt, ale když bys smazala takový příspěvek hned jak si ho všimneš a nečekala, co to probudí...ale chvílema to byla fakt sranda

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:55
- Nahlásit

nestraná
Jo jenze diskuze neni sled po sobe jdoucich urazek a vyhruzek. Diskuze je predkladani faktu a podlozenych teorii vcetne zdroju. Nikoliv vykriky dotmy typu muj pes by na maso zemrel. Neznam konkretni situaci konkretniho psa, ale pokud neni z nejakeho duvodu schopen zpracovat zivocisnou stravu je to u psovite selmy patologie nikoli normalni obraz.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:07
- Nahlásit

nefer
No jo, ale nejsem tu furt, a pak se divím, co tu vzniklo

NESTRANNÁ
Kdyby se každý DISKUTUJÍCÍ vyvaroval narážek a urážek typu jak teď (výše) bylo ukázáno, pak to diskuse je. ALe tohle do ní nepatří.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:10
- Nahlásit

někde na minulé stránce to nefer moc hezky shrnula.
nestraná
Anonymní
nějak mi připadáte jako jeden nestranný anonym : z kterého fóra jsi sem zabloudila???

Tchoř, Sali, Ebony

ola
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:15
- Nahlásit

Ghianika
Anonymní = nestraná Napadlo mne totéž!!!

nestraná
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:16
- Nahlásit

Tchor
No já jsem si zpětně přečetla všechny příspěvky a nikde nestálo, že ten pes nebyl schopen zpracovat zivočišnou stravu, ale já jsem z toho pochopila, že pes měl zhoubný nádor, který mu byl vyoperovám , následně mu byla doporučena vegetariánská strava a jeho zřejmě nedobrý zdravotní stav se výrazně zlepšil.Na tom ale není nic tak nepochopitelného, také jsem někde četla o léčbě rakoviny vegetariální stravou. V dnnešní době se zkouší všechno a někdy i nepochopitelné věci fungujou. Myslím si, ač jsem masožravec a můj pes také, že tohle vůbec není od věci. Tak proč to odsuzovat, napadat toho kdo z tím zřejmě má zkušenosti a zesměšňovat jak jeho atak i psa jen proto, že nejí maso. Věda jde tak dopředu, že stejně za chvíli všichni budeme jíst jeden prášek třikrát denně a budem najedený a to včetně psů. Nepochutnáme si, ale bude to možná zdravější a o tom to asi je.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:18
- Nahlásit

nestraná
byla bys tak hodná a našla jedno zesměšňovaní prosím? Nějak mi to uniklo, naopak od Anonymní toho zesměšňování tu je dost a dost

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:21
- Nahlásit

Ghianika
No vcera to zkoluzlo do zesmesnovani na obou stranach, ale az po te co tady anonymni zacala vyhrozovat to uz jsme se opravdu smichy nebyli schopny udrzet.

Ghianika
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:22
- Nahlásit

Tchor
no když ono je zesměšňování a zesměšňování, proto jsem to taky napsala a pokud je nestraná opravdu nestranná tak těžko něco najde

nestraná
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:24
- Nahlásit

Ghianika
ola
Chci podotknout, že s anonymní nemám nic společného, jen se mě nelíbí jak ji všichni stálí štamgasti napadají. A jen tak na okraj jsem si všimla, že každého kdo sem zabloudí prostě vyštěkáte. mě nevyjímaje. Ale proč se vlastně divím, tady se asi štěkat má. Tak ať vám to dobře štěká.

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:27
- Nahlásit

nestraná
Padlo tady ze se prechodem na rostlinou stravu vyresily alergie i zhouny nador ( ten se teda vyresil spise vcasnou operaci) To znamena ze pes mel alergicke reakce na zivocisnou stravu takze nebyl schopen ji bez problemu prijimat. Takovy pes by v prirode velmi rychle uhynul a u lidi by rozhodne nemel zasahovat do chovu (aby na me nekdo zase nerval nevim jetli zasahoval nebo ne pisu ted obecne)

Ghianika
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:28
- Nahlásit

nestraná
no nepřipadá mi že by jsi s ní neměla nic společného, za prvé jsem tady do teď neviděla nick nestraná a to se tu pohybuju už skoro rok a půl, a za druhé nejsem si vědoma, že bych na tebe "štěkala".A tohle dělá s oblibou Anonymní

nestraná
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:37
- Nahlásit

Ghianika
Nick nestraná jsi tu vidět nemohla, protože asi každému "normálně" myslícímu dojde, že ten nick jsem si dala právě po čtení těch příspěvků, hlavně právě proto, že jsem nestraná, tudíš nemám nic společného s vámi všemi ani s anonymní. JE to tak těžké pochopit?

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:38
- Nahlásit

FiSt - a musí se zrovna tobě opakovat, že ten pes, u kterého se vegetariánská strava osvědčila opět nebyl zdravý?
Jasně, že u psa, kterému jde o život vyzkouším cokoliv. Tady jde ale o to, že jakýsi vegetarián odsuzuje krmení masem a vařenou stravou i u naprosto zdravých psů, kteří potřebují podávat výkony - ne jen přežít

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:41
- Nahlásit

nestraná
No musim uznat ze slovnik mas jinej nez anonymni.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:42
- Nahlásit

FiSt
ale to by sis tedy měl pamatovat, že ona nepíše o čistě rostlinné stravě, ale o syrové stravě, tudíž i o syrovém mase a hlavně ona tam právě poukazovala na to, že šelmy v přírodě, co žijí ze syrového masa, nádory nemají, a protože neměla přístup k nezávadnému syrovému masu, a hlavně měl pes nádor v hrtanu, tak by ho ani nemohl polknout, tak krmila ovocem a zeleninou. Respektive hlavně mangem, které bylo kluzké a pes ho dobře polykal. A nikdonemůže říci, jak dlouho by ten pes žil, kdyby ho krmila normálně, ona sama píše, že to neví, jen že si to myslí. Je spousta psů, co vydrželi s nádorem mnohem déle, než byla prognóza, aniž by byli vegetariáni, věř, že vím, o čem mluvím.

Anonymní
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:56
- Nahlásit

Tchor
Ty se nedokážeš vžít do toho, že několik let máš zdravého psa a po operaci nádoru máš o něj příjít, samozřejmě, že pak je nemocný, ale před tím byl zdravý a jedl normální stravu, tedy maso. Pak skutečně zkoušíš všechno, ale ty asi ne, protože by v přírodě nepřežil, tak ho necháš chcípnout, to se teda ani nemusel operovat. Máš divnej přístup k nejvěrnějšímu příteli člověka, možná jsi to chyt od tvý přítelkyně patoložky, která která pozná všechny nemoce, ale až když je pozdě. Na co potom jsou veterináři, proč se psi očkujou, odčervujou a pod. Nechtěla bych být tvým psem, ale ani bych tě nechtěla jako člověka mít v rodině. Není oč stát.

Anonymní
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:57
- Nahlásit

FiSt

Anonymní
# Zasláno: 15 Čen 2005 21:59
- Nahlásit

Ebony
Meleš kraviny...vůbec nevíš kerá bije.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 22:06
- Nahlásit

Anonymní
sím, jsem napadena

jasně, jenže já ty svoje kraviny alespoň podložím článkem, uvidíme čím ty.....
[url=]http://www.bullterier.cz/?pg=zajimavosti-detail&id=10&PHPSESSID= 777f197ecae83cfc1ab8f47ceb377f95[/url]

Tchor
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 22:11
- Nahlásit

Anonymní
Nechtěla bych být tvým psem, ale ani bych tě nechtěla jako člověka mít v rodině.
To jsme na tom docela stejne. Ja tebe taky ne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2005 22:15
- Nahlásit

FiSt
anonym napsal: To, že je pes vegetarián, je zcela normální
Myslíš, že má pravdu?
O nemocném psovi psal jinej anonym, teda možná. Je jich tu moc, měli by se číslovat

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání