| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:36
- Nahlásit
Ebony
Jinak pejskovi strava nesmírně chutná a velice mu prospívá. Dostal se i alergie.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:37
- Nahlásit
Anonymní
tak, tak a já znám takový co choděj většinou po dvojicích a ukazujou obrázky jak se lev spolu s beránkem pasou na jedné zelené louce.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:38
- Nahlásit
Anonymní
Jo a jakou pravidelnou fyzickou zatez ma?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:39
- Nahlásit
Na druhou stranu, můj dobrý kamarád - vegan, už několikrát ležel v nemocnici, když mu totálně zkolaboval organismus, takže je to spíš fanatismus, než cesta ke zdraví, ale každý má na výběr......jestli se nechá zblbnout, či ne
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:40
- Nahlásit
Alexa
jo, dyť říkám, náboženský fanatici, jen jsem je nechtěla jmenovat
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:41
- Nahlásit
Tchor
Nebudu nic uvádět, můžeš si to najít sám. Rozhodně se nehodlám s tebou hádat. Ty prostě nemůžeš ustát názor a zkušenosti druhého. Tak si necháme každý to své.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:42
- Nahlásit
Anonymní
našim taky chutná a výborně prospívají a je jich víc, takže statisticky je to jasné,maso vede...nebo ještě někdo krmí psa trávou? přiznejte se a zvyšte anonymní skóre
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:45
- Nahlásit
Ebony
nebo ještě někdo krmí psa trávou?
myslíš přímo krmit nebo mu po práci dát jointa na zlepšení nálady?Máš dojem,že by se to dalo použít jako záchranná motivačka na stopy? když to začne drhnout,honem umotat,zapálit a dát mu potahat...a jedeme dál.....???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:47
- Nahlásit
Ebony
naši se před chvíli mohli strhat, když jsem jim hodila ty hnusný syrový vepřový nohy
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:54
- Nahlásit
Ebony
No já mám doktora zase zetě a asi by mě taky nelhal, ale ono tu nejde o lhaní, neboť zkušenosti, navíc byl pracovně několik let v Austrálii. Arogantní postoj máš očiviňě ty, já svůj postoj ke krmení nikomu nevnucuji narozdíl tady od spousty jiných, jen popisuji své zkušenosti, které jsem získala a určitě nebylo ani pro mne jednoduché se takto změnit stravu mému psovi, ale jiné východisko nebylo, byla to otázka života a smrti, nešlo váhat. Teď vidím, že se to vyplatilo. Nevím tedy kdo v tomto případě není sorry.
|
*sara*,
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:55
- Nahlásit
Naši jsou nejposlušnější pejsci, když vidí, že se nese hrnec s masíčkem.
A ty hnusný syrový vepřový nohy- po těch se můžou taky utlouct.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:57
- Nahlásit
Sali
teď si mně dostala
Anonymní
zatím jsi tady nic nepopsala, jen se rozčilovala, je mi líto, ale Austálie na mě dojem nedělá, ani Amerika apod.
|
nestraná
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 19:59
- Nahlásit
Nechápu proč tu odsuzujete někoho názor a zkušenosti, uvědomte si vážení -tohle je diskuze. Každý má možnost se vyjádřit a může i anonymně, nikomu by to nemělo vadit a neměl by ho napadat za své názory. Zdá se mě, že to tu dost upadá.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:03
- Nahlásit
Ebony
Na mě zas dojem neděláš ty a ani tvůj rádoby doktor mažílek.Já takovejch doktůrků znám, co poznaj všechno, ale až v pitevně.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:05
- Nahlásit
Anonymní
jen si zanadávej a dokonce už urážíš i mýho chlapa , však on si každý svůj úsudek udělá, možná by sis taky nějakýho měla najít, dělá to dobře na psychiku
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:06
- Nahlásit
Ebony
Mimochodem, popsala jsem to včera, kdybys místo arogance četla příspšvky, tak bys to věděla, ale tobě spíš dělá radost to druhé.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:09
- Nahlásit
Anonymní
a kde,? prošla jsem všechny včerejší příspěvky a není tam od tebe nic jen urážky, klidně si dám práci a okopíruju je, aby bylo jasně vidět co jsi zač
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:10
- Nahlásit
Ebony
Co na to říct ...jestli tvůj muž má alespoň trochu inteligence, tak ho upřímně lituji. Ten můj, by s tebou neztratil ani slovo.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:12
- Nahlásit
Anonymní
nebo já s ním jistě je k obrazu tvému
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:12
- Nahlásit
Anonymní
No nevim kdo je tady vic arogantni a kdo vic nadava druhym, obrazek si kazdy zcela urcite udela.
Mimochodem vcera jsi mela za doktora (patologa ) bratra dneska zete hmm.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:16
- Nahlásit
Ebony
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:16
- Nahlásit
Tchor
M jsme tak trochu doktorská rodina, jestli to ovšem není trestné. Už se docela bojím, že na týhle diskuzi jo.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:18
- Nahlásit
Ebony
Jinak si to klidně okopíruj a hlavně ty svoje příspěvky s tím svým vybraným slovníkem.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:19
- Nahlásit
netsraná: a chápeš, že když někdo svůj názor píše anonymně, ztrácí se přehled o tom, čí názor to vlastně je? očividně tu není jeden anonym, ale já mám jaksi už zmatek v tom, kdo je kdo. od toho tu je jednoduchá registrace.
a teď zpátky k tématu: pokud jsem to dobře pochopila - ten původní vegetariánský pes anonymní paničky, musel přejít na tuhle stravu ze zdravotních důvodů. měl nádor, ten mu byl vyoperován a poté už by vařenou stravu (nedej bože maso) nesnesl. chápu to dobře? pokud ano, nelze to přeci považovat za ideální příklad prospívání vegetariánství šelmě. to je blbost. jde o psa nemocného.
zdravému psu nemůže maso nikdy uškodit, ať si říká kdo chce co chce. pro psa je prostě přirozené žrát maso (mimojiné) a to mi nikdo nevymluví. ani žádný anonym co zná spoustu doktorů. páč to že je někdo doktor ještě nic neříká o jeho racionálním uvažování.
a abych to tu trošku shrnula - sleduji tuhle diskusi od začátku a nevšimla jsem si jediného příspěvku, který by granule odsuzoval. naopak je tu ale dost takových, kteří odsuzují maso a ostatní kvůli tomu napadají. takže bych o upadání místního osazenstva trošku pomlčela a zamyslela se proč je nejčastější odpovědí na otázku: čím můžeš své názory podložit? - jen osočení: vy prostě neumíte přijmout jiný názor.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:21
- Nahlásit
Anonymní
Trestny to neni jen je docela divny ze vyrukujes vzdy stim doktorem co se ti hodi do kramu, cas od casu pises v zenskem rode cas od casu v muzskem, spolu s naprostou neochotou napsat cokli blizsiho at uz o sobe nepo cimkoli podporit teorie ktere tu uvadis to moc verohodne nevipada. Mimochodem kazdy doktror by sve tvrzeni v prvni rade podlozil odbornou literaturou.
|
nestraná
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:21
- Nahlásit
Jste jak sršáni když se tu objeví někdo kdo vám nepochlebuje. Měl by zakročit moderátor.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:24
- Nahlásit
a to bysme měli souhlasit s něčím, co je nám proti srsti jen proto, že to hlásá "někdo nový"?
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:25
- Nahlásit
nestraná
Nevim kdo je tady srsan? Ale kdyz nekdo vyrukuje s velmi odvaznou teorii tak by ji mel podporit nejakymi fakty , zvlste kdyz ta teorie odporuje anatomickemu stavu zazivaciho traktu psa.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:30
- Nahlásit
Měl by zakročit moderátor
Jo, celou dobu přemýšlím jak, když nepomáhá "normální" upozornění, že už je to jaksi "out".
Zamknout téma? To bych musela udělat minimálně na třech dalších. Má to smysl? Neobjeví se jiné? Není teda lepší nechat vřít tahle tři?
Za obsah si fakt můžem sami! My reagujeme či něco napíšeme a ostatní zareagují. Takže my sami bychom měli "zakročit". Jinak se to zvrhne celé.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 20:36
- Nahlásit
Tchor
Je pravda, že v jednom příspěvku jsem se spletla a napsala jsem jak on, ale to byl překlep. Jinak nikdy jsem s doktorem v rodině nevyrukovala první, ale vždycky až když mě tu někdo zastrašil svým titulem v rodině a pod.. Nemám ve zvyku se tím chlubit, vytahuji to jen v krajním řešení. Myslím si, že po tom nikomu nic není. Mimochodem začala o tom ta vaše společná patoložka.
|