Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krmivo...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Štěpka
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:02
- Nahlásit

Sali
Tak k tobě milá Rozáro, už nemám vůbec nic.Tvé vědomosti a správný odhad mě přesvědčil. Jen s tím občanstvím už prosím, něco udělej...NO COMMENT

Anonymní
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:11
- Nahlásit

Ebony
Hlavně, že o Tobě se toho každý doví,jen to, že jsi nějaký smyšlený Ebony.No a slušnýho vychování Tě také moc doma nenaučili. Chudáku.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:29
- Nahlásit

Štěpka
tak neměj....

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:31
- Nahlásit

Anonymní
já se nad sebou zamýšlím tak,že se za břicho popadám a praská mi bránice,teda ty jsi lepší než antidepresíva,žádný "sluníčko v lahvičce",ale anonym "ségra" od mýho kolegy....bože to snad zabere i na zánět okostice....teda to je něco po náročném dnu,to baštím....líp než maso.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:35
- Nahlásit

Anonymní
a ty máš od bráchy nějakej kšeft? Hodinku denně bych snad ještě psům ukrást mohla.....jo zjistit si něco o mě? není problém,více na

http://www.nemorako.cz/oddeleni.html#patologie

času už moc nemám,dělám ještě vedlejšák a mám další nabídky,na které už nemám kapacitu,ale to víš,co bych nepomohla kolegovi....

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:35
- Nahlásit

Anonymní
nějaká, smyšlená, prosím,
ale jinak vtipné, škoda, že nevím, který z roztomilých anonymů či anonymek ke mně promlouvá

Anonymní
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:45
- Nahlásit

Sali
Neboj, nebude trvat dlouho a smích přejde.S Tebou si můj brácha určitě tykat nebude.

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:47
- Nahlásit

Anonymní
tak honem,kdo to teda je?

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:48
- Nahlásit

Anonymní
no tak ,nebuď taková zlá...já se plně představila....tak honem....já nebudu spát zvědavostí

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:51
- Nahlásit

Anonymní
no aspoň víme, kdo pak dal tu bombu na patologii

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:54
- Nahlásit

Ebony na bombu bych to nešacovala,ale pár dní se budu těšít na telefony a s vzrušením otvírat poštu....ale stejně se hovno dočekám...

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:58
- Nahlásit

Sali
jen nepodceňuj nepřítele, podle projevu má chudák vztek na celý svět

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 19:58
- Nahlásit

budu s napětím očekávat kontakt od o o minimálně deset let staršího kolegy primáře patologa,bratra vegetariánky s vegetariánským psem,co podle kontextu jejího zmateně-výhrůžného projevu na jeho odborné doporučení vegetatiánstvím léčí zhoubný nádor z masa,co by byl poslal, psa pod kytičky....teda to je něco,to se napětím snad ani nedočkám...

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:00
- Nahlásit

Ebonyto bude tou malnutricí....maso je holt maso,ty rostliné bílkoviny nejsou ono...já jsem hlady taky agresivní....

Anonymní
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:08
- Nahlásit

Sali
Ty máš strašně ošklivou vlasnost. Jestlipak uhodneš jakou?

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:11
- Nahlásit

Anonymní
jo,jsem svině svinutá ze všech sviní ta nesvinutější.A ještě zvědavá,arogantní a chechtá se ti do obličeje.Pokud jseš ten smprávnej anonym,ten taky patologickej....pokud ne,tak jen ta svině....teda jako já,ne ty,aby se další anonym vzteky nepomát....

Anonymní
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:21
- Nahlásit

Sali
Myslíš si, že jsi vtipná? Ani náhodou.Ale já si počkám na přísloví...vyčkej času jako husa klasu. Pak si to povíme! Tak zatím papa, nemám už bohužel čas, povinnosti volají.

nefer
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:42
- Nahlásit

Sali, bacha na to, ještě dostaneš výpověď kvůli tomu, že své šelmy psovité krmíš masem a hlásáš to do světa. Co pak budeš dělat?

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:44
- Nahlásit

Anonymní
nám stačí, že jste vtipní anonymové, dyť bychom se bez vás skoro nezasmáli

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:47
- Nahlásit

nefer budu se řehtat hodiny a hodiny......už te´d mi praská bránice....hele my jsme tady všichni jeblý....fakt,to má do normálu i při hodně nadneseným odhadu daleko...
Právě jsem Bobulce zalila dva druhy granulí zelňačkou s uzeným,co jsem dovezla z Chomutova chlapovi k večeři a nedojed....psi se vo to porvali.....syrový kuřata dám zejtra na stopě.Asi ještě půjdu a nakrájím jim k tomu kancerogenní klobásu.

Nikita
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:48
- Nahlásit

SALI fakt bacha, Nefer má pravdu! Nezaměstnaných kvalifikovaných patologů jsou všude mraky!!!

Anonymní
nemám už bohužel čas, povinnosti volají
Jo jo, rostlinnou stravu je třeba psovi řádně uvařit, jinak si z ní mnoho chudák nevezme!

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2005 20:51
- Nahlásit

Nikita

rostlinnou stravu je třeba psovi řádně uvařit

spolehlivě zabere jí zasmažit na pánvi s olejem a cibulkou,když přidáš něco andlický slaniny na malý kostičkzy,tak zaručdeně tu čínu nedoděláš....já teda pak nesmím od pánve na záchod....

nemám rád patalogy
# Zasláno: 13 Čen 2005 23:48
- Nahlásit

Jste tu banda patologických parazitů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nemám rád patalogy
# Zasláno: 13 Čen 2005 23:51
- Nahlásit

Sali
Nikita
Ebony
nefer

Evicka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 08:39
- Nahlásit

Takže já jen drobný příspěvek pro NANU, ať neruším Vaši pěkně rozjetou debatu.

Takže NANO,
já nejsem ročník, který by byl za komančů u vesla, navíc nevím, co má moje povolání společného s tvými urážkami. Nepochopila jsem tvůj agresivní ton, ale naštvat mě může opravdu jen člověk konkrétní, nikoli nějaká virtuální odbornice přes psí výživu na netu. Ono je tady těch, kteří mají patent na rozum docela dost. Zařadila jsi se mezi ně. A pro své psy si budu kupovat co chci a jak chci a dávat jim co chci.

ola
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 08:43
- Nahlásit

Evička

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 09:38
- Nahlásit

Evicka

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 09:43
- Nahlásit

Anonymní
Anonymní
Anonymní
Nevím je-li to jeden člověk nebo jich je více, tak pro jistotu. Koukám ,abych se hluboce omluvila svému 13ti letému maliňákovi a 15ti leté pudlici, za to že jim krátím život a zdraví, tím, že je krmím život ohrožujícím masem a ještě občas syrovým a nedostavají ty úžasně zdravé a život produžující granule.
Sali
Ebony
holky už by jste měli začít shánět nová místa, místní anonymové maj dlouhé prsty a známosti na správných místech (teda aspoň se tak tváří)

Evicka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 10:37
- Nahlásit

Kdybych měla dostatek času, ale i občas surovin, tak je krmím vařenou stravou stále, jenže není čas pořád vařit, někde to skladovat a hlavně shánět maso pro tak početnou smečku. Takže granule bereme jako nutnost a nezbytnost, ale masíčko, ať už vařené nebo syrové je prostě absolutní jednička. A budu si je krmit syrovým masem a štěňatům budu tady dávat syrový maso a všechny ty dobroty, které tolik milují a ať si všichni trhnou nohou.

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2005 10:38
- Nahlásit

dámy, pánové, anonymové
No co to je?
Mám dva nemilé pocity: psi se krmí lépe než my (což mi ale až zas tak nemusí vadit) a druhý - patologicky se doháníte (doháníme) do duševní patologie. Naprosto zbytečně.

Chce se mi dodat, všichni skončíme u Sali, dříve nebo později. Tak proč tam spěchat i přes net, že...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání