Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Krmivo...
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
Autor Zpráva
Ghianika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 20:57
- Nahlásit

Terri
jojo, na ten sem zapoměla, taky ho občas mají, naštěstí jim nic nedělá, prý mají nějací psi na něco v salámech alergii, ale vůbec nevím na co, až se tu objeví Sali tak to určitě vysvětlí

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:03
- Nahlásit

nedělá, prý mají nějací psi alergii
Hmm, tak to by mě zas ani nenapadlo. Vrchní pes asi nad námi bdí, že zatím nemáme žádné problémy.
Ten salám má ale jen jednou týdně - to je za ním ale jak divý, tak toho využívám.
Mimochodem - zlepšujem se, škoda, že ho nemám v rukách každý den, to by byla paráda...

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:05
- Nahlásit

PS: nemůže mu ten gumový medvídek zaskočit? Náš to vždycky schlamstne tak rychle (jakýkoliv pamls), že se mnohdy začne dusit.
(jen jsem měla asociaci na takové ty slizové bonbóny co pak stáhli z prodeje a versus Sali )

Ghianika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:10
- Nahlásit

Terri
zatím se nic takového nestalo a snad ani nestane, a přitom mladej je hrozná žíravina, občas mu dávat něco dobrého je o ruku...a to opravdu, taky podle toho občas moje ruce vypadají. Jinak ty medvídci taky nejsou levná záležitost, takže to mají jen pro zpestření, když je stačím ukrást dítěti:

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:14
- Nahlásit

Ghianika
Jsem zvědavá na knírka. Protože zrziska přeci jen navštěvuju jen jednou - cvičák a víckrát týdně pomazlit. Takže pamlsky vyjdou levně (ale zato je každý jiný , kromě mrkve).
On by sežral ale všecko Mám hroznou radost, že nám to docela jde (základní posl.) - ale stejně, ve srovnání s psama mu sýr nic neříká, to fakt jen ten špekáč

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:19
- Nahlásit

Terri
Už máš vybráno? U nás se bude krýt ta Noble Nellie Triumetal, měli mi poslat fotečky, ale někde zabloudily, tak ti je pak pošlu, až dorazí

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:22
- Nahlásit

Ebony
No jasně, dneska se má narodit!!!!!!!!!!!!!!!
Noble Nellie Triumetal
No určitě pošli!

Ghianika
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:22
- Nahlásit

Terri
taky jsem se chtěla zeptat jak to s mímem vypadá

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 21:28
- Nahlásit

Doufám, že bude vše ok... Hned vám napíšu, až dostanu news...

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 22:11
- Nahlásit

Terri
poslala jsem ti ty fotky na meil, tak snad to dojde

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 22:17
- Nahlásit

Ebony
Zatím nedorazily, asi seznam stávkuje. Kdyby do zítřka nedorazily, pošlu Ti jinou adresu.
A to je Tvá fena..? Napiš něco blíž. I když do krmiva to asi nepatří

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2005 22:24
- Nahlásit

Terri
já myslím, že tady už bylo toho, co sem nepatřilo, že knírače to ještě snese
ne není, je kamarádky, ale je úžasná, myslím, že je to přesně povaha, o které jsi básnila

Anonymní
# Zasláno: 17 Čen 2005 07:09
- Nahlásit

Anonymní
Myslím tebe, co se vyhýbáš takovýmu vopruzu jako je Evropa a jsi happy a cool v United States of America (a zjevně tam patříš mezi ty bezduchý vypatlance s bezbřehou národní hrdostí aneb nár. hrdost = světové mocenství v ropném průmyslu, ve vlastnění nej nej zbraní až přijde ta válka, největší armáda, největší prezident, největší filmový průmysl aneb "Nechceš si o tom promluvit?"), myslím tebe co jsi ze sebe jakožto všežravce udělala vegoše a ze psa jakožto masožravce udělala vegoše, jemuž kytičky a bylinky vyléčily zhoubnej nádor, myslím tebe, co máš bráchy patologa a zetě doktora a krvežíznivé psy se super výsledkama, myslím tebe, co napadáš jiné za jejich názory a vyhrožuješ jim vyhazovem z práce a pak meleš cosi o svobodě slova a komunismu, myslím tebe co hodnotíš lidi na tituly vypatlaných evropanů co se jinde ve světě neužití a nic neumí a nemají ani základní vzdělání a přitom hovoříš s vysokoškolsky vzdělaným člověkem s prestižní a úspěšnou profesí, který je (alespoň dle OP) víc amíkem (bohužel) než ty a taky je víc evropan a taky je víc UK (pro tebe United Kingdom) a má trošku rozhled o kulturách, o národních povahách i o psech a výstavách a výživě všude jinde mimo ČR, myslím tebe o níž chci vědět, jestli je CZE nebo USA nebo nic a všechno, kolik ti je let, čím se živíš a kdo a jak tě vychovával, protože tohle mu nějak nevyšlo a slušně řečeno tvůj charakter po..rali, kde mohli.

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 07:16
- Nahlásit

Výše uvedený příspěvek není anonymní, zapomněla jsem se přihlásit. Tady jedna jadrná evropanka.

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 07:45
- Nahlásit

Ebony
myslím, že je to přesně povaha, o které jsi básnila
Netrap mě . Odepsala jsem Ti na mail. Fotky fakt krásné. No "svý" štěňátko už mám napůl zamluvené, tedy pokud porod apod. dobře dopadne...
O povaze obou psů mi také bylo nabásněno, tak jsem zvědavá, na obrázku jsou oba sympaťáci a vybrala bych si je, tož uvidíme...

ola
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:18
- Nahlásit

Garfield

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:27
- Nahlásit

Ebony
Čím to budou krýt?

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:55
- Nahlásit

ad alergie-někdo nesnáší soju a v některých salámech jsou jí kvanta....

Ad medvídci-zadusit se může pes jakýmkoli pamlskem,když ho zobne blbě...

ad moje pamlsky-poslušnost jede na balonky a pešky,stopa na pamlsky,ale když náhodou dělám poslušnost na žrádlo,tak ledvinka plná na malý kostičky nasekanýho psího salámu a krmím levou rukouojakoby v zevní rotaci dlaní dozadu,aby se mi pes lepil k boku a nepřetáčel se.
Jinak na stopě cokoli,co si myslím,že je potěší...maso vede,pak sýr....Kiruna miluje Propesko chunks a králíkem...

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:57
- Nahlásit

jednou jsem měla ledvinku plnou krevet,povařených,z velkoskladu,kde jim pár pytlů prošlo v mrazáku o několik let....urval je kamarád výcvikář a pečlivě rozdal po známých....

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 08:58
- Nahlásit

Garfield
jo jo...tak nějak bych byla ráda,kdybych byla tak dobrá,jak mě líčíš...

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:22
- Nahlásit

Sali
...já budu hrozně nezdvořilá jo? ale Ty mě opravdu fascinuješ svým povoláním, protože člověk se během života setká s kde čím, ale Tvé pracoviště a "materiál" je přeci jen pověstná dvanáctá komnata pro každého (tady alespoň za života). Je pravda, že patologové na vyšších postech (primář je zářným příkladem) pracují už pouze s odebranými vzorky pro "cytologii a histologii" (neznám gramatiku těchto slov, promiň), tzn. se stěry a biopsiemi a tak? A k tělům už se takřka nedostanou... Je to kec či pravda? A baví Tě Tvá práce?

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:54
- Nahlásit

Nikita
člověče mi nenapsala jméno, jen že pes má ZVV3, IPO3 a je kupodivu i krásnej, což jak psala, se jen tak nevidí

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:55
- Nahlásit

Terri
ale já nebásním, já jí znám osobně a je to opravdu skvělá fena a moc hezká

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:12
- Nahlásit

Ebony
Tak to jedině Free Neiro. ZVV3 tady mají snad jen dva psi (a jedna fena), z toho jeden není chovný.

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:17
- Nahlásit

Nikita
já jsem si myslela, že budeš vědět, když napíšu ty zkoušky, a jak to vypadá, to spojení? Myslíš, že by z toho něco mohlo být, ta fena není špatná, v nervech je pevná a neuvěřitelně přátelská, je to takovej šašek, jen ty obrany tak nežere, odkouše si pěkně, nikdo já zatím nevyhnal, ale není to opravdový

Nikita
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:21
- Nahlásit

Ebony
No když si pořádně nekousne, tak ji nikdo ani vyhnat nemůže, to dá rozum
Spojení exteriérák x pracák, viz. dlouhé debaty na hofy. Chceš rodokmen?

Ebony
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:25
- Nahlásit

Nikita
nee, já to tušila

Sali
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:44
- Nahlásit

Garfield
no,právě ten mikroskop mě baví,proto tady jsem,pitva je holt práce co se musí udělat,když je málo lidí,jdu i já,jinak mladým dělám jen vizity,a vůbec je tady pohoda,ani peroperačky tady nejsou takový drama ...

Zany
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:45
- Nahlásit

Když tady tak probíráte to krmení,nemáte nějakou radu,co pomáhá na zácpu? Dík

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2005 10:49
- Nahlásit

Sali
co jsou to peroperačky?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání