| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 17:16
- Nahlásit
Ebony
Včera se "mi" narodil...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 17:51
- Nahlásit
FiSt
Garfield
peroperačka je vlastně rychlé zmrazovací vyšetření tkáně během operace,jde o to zda jsou v nádoru či ne...resp.okraje,jestli už jsou i mikroskopicky mimo....a druhá,ale asi ta důležitější otázka-pokud je to nádor,tak benigní nebo maligní?
ad žebra-při pořádné resuscitaci téměř nikdy nezůstanou nepolámaná....ale jak to kde kdo hodnotí,za to já nenesu zodpvědnost
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 18:10
- Nahlásit
Teda lidi-od krmení pro psy až po zlámaná žebra při resuscitaci-to je skok! Člověk se aspoň poučí! Mám dotaz zpátky ke krmení : dáváte psům i zeleninu,která nadýmá? Naše čubina má moc ráda např. syrovou kedlubnu,ale mám obavy,aby jí to nedělalo ve střevech neplechu?!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 18:39
- Nahlásit
ola
hele já nevím,moi psi žerou syrový ovoce i zeleninu jak si řeknou a nic jim není,ale ty si to nejdřív vyzkoušej....víš,já nevenčím,já mám psí dveře a zahradu
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 19:04
- Nahlásit
Sali
Já mám taky psí dveře a zahradu... Ale zároveň i venčím...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 19:49
- Nahlásit
ola
vidíš,tak se neboj,až se po...,tak si mohou dojít ven kdykoliv se jim zachce,stejně jako u mě....
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 19:51
- Nahlásit
ola
My akorat nevencime na vyprazdnenni psu, psi ale jsou samozrejme dene mimo na trenincich prokadanych relaxacnima prochazkama. Ale psi nemusi cekat s vencenim na to az se vratime z prace. muzou si dojit kdykoli.
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 19:53
- Nahlásit
Garfield
A co ty jsi zač a kdo ti dal právo hodnotit druhé, nota bene když je neznáš.Nejsi náhodou lezba, že Sali tak žereš. Heleď neopruzuj tady s takovejma hovadinama a drž se tématu. Jestli se tu chceš pouštět do nesmyslných debat tak buď změň web a nebo táhni do....háje. Určitě tě tu nikomu scházet nebudeš.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 19:55
- Nahlásit
Jára
Určitě tě tu nikomu scházet nebudeš
No ty urcite ne.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:04
- Nahlásit
Já pořídila tzv. lítačky ze stejného důvodu. Když není nikdo doma,tak si čuba může dojít,když má potřebu... Jinak,taky bych ráda trénovala čubu denně,jenže mám dvě děti! A náš "šéfcvičitel" taky furt nemá čas,jezdí si po závodech....
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:06
- Nahlásit
Tchor
Tak teď ať mě někdo říká, že se tu nenapadá a nejsou tu arogantní lidi. Já nejsem anonym a byl jsem také napaden, jen proto, že jsem si dovolil říct aby se hovořilo k tématu. Lidi copak jsem vážně nemůže přijít někdo kdo není jeden z vás.
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:10
- Nahlásit
Tchor
Když už ti o to jde, tak......"No ty urcite ne".
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:11
- Nahlásit
Jára
Pokud se budes chovat slusne a diskutovat nikoli lidi urazet a posilat pric tak tebe nikdo nadavat nebude, ale tvuj "prvni" pristpevek (prvni v uvozovkach protoze bych se vubec nehadal ze nejses vcerejsi a predvcerejsi anonym) byl jen napadeni diskutujici osoby a o takove prispevky neni zajem na zadnem foru. Tak prestan nadavat a chovej se slusne a bude klid.
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:27
- Nahlásit
Tchor
Víš co ty mě můžeš... slušně řečeno trhnout, nejsem tu poprvé, svýho času jsem tu byl často, ale možná jsi tu nebyl ty, alespoň jsem si popovídal. teď už nějak nezbývá čas a tak si tu občas něco přečtu, ale tohle opravdu nemusim. Jinak tu taktiku, kterou jsem použil já(a byl jsem za ní tak nakopnut) vy všichni tu používáte úplně normálně. To neva, není jen tento web "Tchor" + spol. Díky za milé přijetí. Já se vám pane "Tchor "omlouvám a už se to nebude opakovat.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 20:36
- Nahlásit
Jára
Nejsi náhodou lezba, že Sali tak žereš.
a nebo táhni do....háje. Určitě tě tu nikomu scházet nebudeš
Myslis ze tohle je spravny zpusob diskuze? Divis se moji reakci? Preber si to jak chces.
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 21:57
- Nahlásit
Tchor
Divím, především se taky divím podivné reakci "Garfield". Jde snad o léčení komlexů nebo o co jí jde?!
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 21:58
- Nahlásit
FiSt
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 22:17
- Nahlásit
Jára
Pokud teda nejsi vcerejsi anonym tak si precti vcerejsi a predvcerejsi "diskuzi" a pochopis na co Garfield reagoval.
|
Jára
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 23:10
- Nahlásit
Už se stalo. Ale to ho nebo ji neopravňuje k navážení se do mimoevropských zemí a urážení občanů USA. Kde vzal k tomu tu drzost! A vůbec, kde je teď a proč se nebrání, když je taková třída! Já prostě tohle neuznávám. Navíc co bylo včera je už dávno pryč, vyříkali jste si to s tím anonymem a tak co to tu vytahuje, kdo je mu na takový keci zvědavej, navíc tu ani u toho nebyl. Já myslel,že je tu řeč o krmení a z toho důvodu jsem tu. Ale asi je tu někdo mimo a má zájem o nějaký hloupý žvásty. Já tedy ne a proto končím. Tohle vážně nemusim.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2005 16:43
- Nahlásit
Jára
Tak mě tu máš. Nejsem lesba ani "lezba". Sali žeru proto, že má obrovskej rozhled a alespoň dle vyjadřování a názorů je to sečtělá ženská. Oproti ní anonym z předešlé diskuse jen plácá nepodložený nesmysly a na konkrétní otázky, který by prověřili její, řekněme, pravdomluvnost nedokáže odpovědět. Moje reakce byla možná nepřiměřená a trošku jsem se shodila svým nevybíravým slovníkem, ale je to pořád lepší forma diskuse a výměny názorů než vyhrůžka typu "kvalifikovaný nezaměstnaný". Prostě mně anonym zvedl mandle a Ty mě překvapuješ, že moje v podstatě nevinný kecání, který bylo jen v duchu "jak se do lesa volá" Tě rozhodilo natolik, že bys mě odtud vyhnal a ještě s rozloučením "LEZBO!". Zkus se zamyslet drahý... Já nejsem typ "vy po mně kamenem, já po vás chlebem".
|
Trsoun
|
# Zasláno: 20 Říj 2005 17:26
- Nahlásit
Nevite,jake nejlepsi krmivo je pro kratkosrsteho jezevcika?On nic moc nezere.
|