| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:57 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Mucholabka
Starej se o svůj barák s kadibudkou.
Starám. Už mám i stavební dozor. A že mám kadibudku se mám stydět? Nepovídej. Já jsem zase hrdá na to, že mám svůj vlastní domeček, za svoje vlastní peníze. A že se musí dostavět WC? No a co jako.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit
Tak stavební dozor nemám.
Spadl ze žebříku a má zlomenou patu. Herdek práce.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:50
- Nahlásit
impact
Tak se snad poučím a už nelezu z postele rovnou ven, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:03
- Nahlásit
rain
To je k čemu?
Jako k té patě?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 22:51
- Nahlásit
impact
chudák malej. To vůbec jde - zlomit si patu?
rainimpact
Ae já to nepochopila
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 00:37
- Nahlásit
Paw tys nikdy nemela patrovou postel se zebrem?
Teda ja rain aspon takle pochopila.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 07:30
- Nahlásit
impact
Ne, rain to myslela jako rýpanec na tvojí nedávnou ranní příhodu se sousedem...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit
Heeeeej, ty drzkoooo.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 13:35
- Nahlásit
impact
Já niiiiic
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 13:25
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 16:23 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Zajímavý fotečky na té kládě. Mamba prut do výšky, sebevědomá jako prase, Mordor dolů, jakože trochu nevím, co se děje, ale dobrý a Můra upe v pr...., ptž nepochopila, co dělám.
Tady Máfo dobře kouká, co to letí.
Letíííííííííííííííííím.
Kuk.
Pusť mě dolů...
Jinak teda zajímavý. Dvakrát mi Mord zdrhnul do polí, dvakrát za to dostal vycukáno. Poporvé, když Můra viděla, že ho trestám, tak doběhla a kousla ho do břicha. Po druhé, když viděla, že ho trestám, ho drapla za kůži na krku a zasmýkala s ním. Úlet...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 18:50
- Nahlásit
impact
Jinak teda zajímavý. Dvakrát mi Mord zdrhnul do polí, dvakrát za to dostal vycukáno. Poporvé, když Můra viděla, že ho trestám, tak doběhla a kousla ho do břicha. Po druhé, když viděla, že ho trestám, ho drapla za kůži na krku a zasmýkala s ním. Úlet
Ty, mě to přijde docela normální - mě tohle dělá pes běžně - jednoho zpucuju, tak se na něj druhej taky vrhne, jednoho hodim do řeky, tak druhej čeká na přehu a za každou cenu se snaží ho v tý vodě udržet,...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 19:05
- Nahlásit
Dines
Mě ne čéče... Zažívám takou bandu a její fungování poprvý a prdel. Nakonec to vypadá, že největší kápo po mě bude Můra a ne Mamba...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 22:08
- Nahlásit
pawLINka
Lidičkové, kdo z tadyma jede na Křivonosku?
já jedu - slíbila jsem, že tam pojedu fotit a jako na potvoru všichni, co měli jet se mnou, nemůžou... Takže snad ještě někoho přesvědčím a v nejhorším pojedu sama jen s čoklama.
Když Taru přihlásím na weight pull, tak vyhraje, bo čuba nad 35 kg tam asi jiná nebude
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 22:38
- Nahlásit
Mel
Tak když nejedu já, jedeš ty, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 07:48
- Nahlásit
impact
Jinak teda zajímavý. Dvakrát mi Mord zdrhnul do polí, dvakrát za to dostal vycukáno. Poporvé, když Můra viděla, že ho trestám, tak doběhla a kousla ho do břicha. Po druhé, když viděla, že ho trestám, ho drapla za kůži na krku a zasmýkala s ním. Úlet...
Tohle se ve smečce stává...
Příklad mojí smečky - když dostane Aaron, tak přiletí okamžitě Tom a chce se do něj zakousnout. Chce se pořád dostat na jeho privilegované místo ve smečce a ve chvíli, kdy je oslaben, to prostě zkusí. Takže to u nás funguje tak, že když to na něj zkusí, tak dostane taky.
A pozor, mám vypozorováno, že občas se podobně pokouší chovat i když si s Aaronem hraju. Tady je to spíš projev žárlivosti, protože máme ve smečce složité vztahy tím, že dřív jsem měla jen Toma a Lukáš jen Aarona a teď (vlastně už skoro 5 let ) se musí dělit...
Hlavně mě nikdo nechytejte za slovíčka prosím, že jsem napsala, že moji psi dostávají. Tím rozumějte vycukáno a seřváno...
No a taky si dej bacha na to, že když by se ti nááááhodou chtěl jeden ze psů jít porvat, tak se nejspíš bude chtít automaticky přidat i zbytek smečky. A taky je možný, že v tu chvíli by se opět Můra nešla zakousnout do nepřítele, ale zase třá do Morda. Jednak proto, že je to příležitost a jednak proto, že mu bude chtít dát najevo, že vůdce je tady ona a on nemá právo cizí kousat.
Nechci tě tím strašit a ani neříkám, že se to musí stát, ale stát se může, tak ať jsi připravená
Já podobným situacím předcházím tak, že když vidím, že se k něčemu chystá jeden, tak automaticky volám celou smečku, pač fakt platí všichni za jednoho
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 15:34
- Nahlásit
pawLINka
No vo tom mi něco povídej.
Teď jsem se vracela z prochajdy a koukám, na konci ulice pobíhá po cestě sousedovo štěně. Co čert nechtěl měla jsem všechny psy na volno. Tak jsem akorát chytla Máfa a volám sousedovi, že tu běhá jeho štěně a on prej ježíš a kde, už jdu. A než vylezl na ulic, tak jsem jen zírala a říkám "jen otevři dveře, už ti ho ženou".
A Mamba s Mordem už ho hnali. Jeden zleva, jeden z prava. Blbouni.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 22:46
- Nahlásit
http://www.tvn24.pl/0,1601566,0,1,psia-szkola-glad iatorow-zlikwidowana,wiadomosc.html
Jsem se nasrala!
|
rain
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2009 09:54
- Nahlásit
pawLINka
Dobře jsem pochopila že krom těch štěníků všechny utratili?????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2009 22:41
- Nahlásit
rain
Ano...
Však bylo vidět, že jsou ti psi vůči lidem vyloženě agresivní, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2009 22:56
- Nahlásit
Viděla jsem to dobře, že je uspávali v přímým přenosu?
|
rain
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:37
- Nahlásit
Tak to je fajn, v pátek chci jet na Křivonosku, v pondělí odlítáme na dvoutýdenní dovolenou a tomu blboňovi zrzavému se spustí mlíko.....
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:38 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Aho děcka, dívejte co má Chillda
videjko:
URL
URL
a více fotek
URL
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:08
- Nahlásit
Aisha
Prcek je šikovnej, hulénská smečka gratuluje.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:12
- Nahlásit
pawLINka
Nechtěla jsi
VK ?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:51
- Nahlásit
reneeska
Psala jsem už do tématu, které je tady o něm založené, že kdybych mohla, tak neváhám... Ale mám na krku 4 čokly, kteří se tak tak vlezou do vozíka a tak tak, že je uživím. Jsem závislá jen na tom, co si vydělám po brigádách
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:18
- Nahlásit
pawLINka
takže jako já ... ale mě limituje spíš to bydlení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:28
- Nahlásit
reneeska
Tak ty makáš a neštuduješ, ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 23:11
- Nahlásit
pawLINka
No to jo, makám a studuju, ale mám byt, su 12h v práci. Jsem na holky sama, a s dalším mi mamka ani babička nepomůžou stylem vyvenčení, pohlídání.
|
misenka1
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit
nazdarek,
hele dotazek,ako to bude vyzerat zajtra na Krivonoske?Ma zmysel tam chodit ked bude prsat?Budu vlastne tie sutaze prebiehat?
|