| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2009 12:00
- Nahlásit
misenka1
Asi píšu pozdě... Ale soutěže budou probíhat určitě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:04
- Nahlásit
Sice to sem moc nepatří, ale musím se pochlubit.
Před pár dny jsme museli nechat utratit babičky psici Dájenku. Dnes jsem nevydržela a jela jsem se podívat do kroměřížského útulku a dovezla jsem starší psí dámu Emiru. Babička ji přejmenovala na Emilku...
Fotky jsou z mobilu:
Jinak je tam i jeden pitbull a jeden staford. Nabídla jsem, že je nafotím a dám na net, ale bylo mi řečeno, že ať jsou radši v útulku, že je jim tam líp. Tak by si je prý vzal nějaký debil.
A celé to korunovala větou:"Takovýho debilního psa si stejně může pořídit jenom kretén." Tak jsem paní řekla, že mám doma pity 3...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:05
- Nahlásit
A během asi zítřka nebo dnešního večera bych chtěla dát odkaz na fotky z Křívy. Jen se musím dokopat k tomu, abych je dala na rajče.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:29
- Nahlásit
pawLINka
http://dwwwayne.rajce.idnes.cz/Krivonoska_2009/#al bum
tady mám nějaké fotky co fotil brácha, vaši psi se tam asi moc nemíhají, ale tuším snad na jedné fotce je Aron, jestli se nepletu.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 20:14
- Nahlásit
Mucholabka
od poloviny ty fotky nejsou nahraný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 21:28
- Nahlásit
Aisha
Mi se ukazujou všechny. jestli se nedíváš na album z výstavy s Emmou, to je porouchané.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 21:40 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Mucholabka
Už se mi to ukazuje, ale je tam jen výstava v tom odkazu z 19:29.
Ze závodů něco máš? (ale malá je fakt hezká:up
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 22:11
- Nahlásit
Aisha
Jo, ze závodů tam brácha taky něco má, to prostřední album. Dej si všechny alba uživatele. jinak je tam ještě uživatelka karla1, ta má taky moc hezké fotky. A na webu ZKO by měly být nějaké odkazy.
ale malá je fakt hezká
Dík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:35
- Nahlásit
pawLINka
Dnes jsem nevydržela a jela jsem se podívat do kroměřížského útulku a dovezla jsem starší psí dámu Emiru.
¨
Hele a co ten KM? Dyk když jsme tam byli pro Kiu, tak komunikace super, ni? Ach jo.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 14:54
- Nahlásit
impact
Právě vůbec
Byla jsem mega nasratá jako! A to jsem jí říkala, že jsme byli fotit před rokem kříženku stafbulla, že se hned udala a že se má skvěle. No prostě tenhle útulek mluví sám za sebe. Zařekla jsem se, že už na ně kašlu, páč toto jako...
Ono je to tady celý divný, prý se tady dost psů jen tak utratí a tak podobně... Navíc jsem jim před rokem nabídla, že jim můžu udělat internetové stránky, když ty jejich neaktualizují a to taky odmítli.
Ale Emilka je móc fajn. Asi bude teda starší než jsme mysleli, ale to nevadí. Babička je šťastná, protože si má s kým popovídat. První sice tvrdila, že žádnýho psa nechce, ale jak jsem ji dovedla domů na ukázku, tak změkla
Dostala jsem ji větou:"Podívej jak se k tobě chudinka tulí, přece ji nevyhodíš zpátky do útulku?" A:"Podívej jaký má jizvy na čumáku, roztrhlý ucho a jak ji chybí kus jazyka - přece ji tam nenecháš, aby ji dál ty feny bily."
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 15:58
- Nahlásit
Tak jsem konečně dala na rajče fotky z Křivonosky
Po cestě tam nám prdlo celý kolo od vozíku pro pséky. a to jako fakt celý prdlo. :-o Naštěstí byl pracovní den a byli jsme v civilizaci...
Našli jsme tam Aaronkovu dvojnici. Fenečka je dvoletá z Geneticu... Kdo Aarona zná, tak ten xicht pochopí
Spolu:
Taky se za náma přijel podívat synáček Aaronek...
Tady fotr se synem:
Tady celá smečka:
Aaron si ke své radosti i po dloouhé době kousl:
Všechny fotky jsou tady: http://pitbull.rajce.idnes.cz/Krivonoska_-_pitbull show_2009/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
pawLINka
Ta dvojnice je hustá.
Co ta pi+da, nepotkali jste ji tam?
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:57
- Nahlásit
pawLINka
impact
Hele a co ten KM? Dyk když jsme tam byli pro Kiu, tak komunikace super, ni? Ach jo.
Ahoj. Jenže to jste zřejmě narazili na zaměstnankyni. Když jsme pro ni byli, tak byla absolutně v pohodě. Chtěla jen vědět, odkud víme že tam Kia je a trochu o ní povyprávěla. Jenže provozovatelům není zrovna pochuti dávat pryč psy, když na ně mají dotace, že!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:12
- Nahlásit
ammy
To je peklo jako.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
No todle byla majitelka...
Když jsem se ptala na Emilku, že se mi líbí, protože je klidná a moc hezká, tak mi řekla:"Ta je stará, tu si neberte. Tu si nikdo neveme, tak dožije tady." Pomalu jsem ji musela přemlouvat, aby mi ji dala na vodítko, abych se s ní mohla jít projít.
Ještě jsem jim tam hodila nějaký prachy do schránky, která je určená pro psíky. Když mi řekla o těch pitech, tak jsem měla chuť ty prachy z tama vytáhnout.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
Kdopak se nám to tu vystavuje?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:39
- Nahlásit
impact
Jo jo zkouška mikrofóóónu
Chillda dostal VN2 a jeho brácha VN1 -v sobotu budou stát proti sobě v Brně tak mu to vrátíme
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:39
- Nahlásit
Aisha
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:54 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Byli jsme aj na véletě:
URL
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:34
- Nahlásit
Aisha
Nemáš tohle s tebou?
By mě zajímalo, jestli jsi tak podobný na Chillyho, jako Aisha na Staňku.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:40
- Nahlásit
impact
asi nemám - ale říká to hodně lidí, to je tím, že mají velký hnědý oči .
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:54
- Nahlásit
jako Aisha na Staňku
ty woe fakt a doufám, že budou mět na plavání i stejný plavky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:57
- Nahlásit
MaggieM
Cha cha cha.
Aisha
Nebuď labuť a vyfoť se s nima.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:58
- Nahlásit
Tak teď enom doufám, že nejsem taky podobná třá bezzubému a předkusovému Lálovi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:02
- Nahlásit
pawLINka
No barvičkou byste skorem ladili.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:03
- Nahlásit
impact
1 na rajčeti je, ale seklo se mi rajče - tak vydrž prťka vydrž
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:04
- Nahlásit
Aisha
Taky mi rajče nejde
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:09
- Nahlásit
Chichi ta je 2 měsíce stará:
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:11
- Nahlásit
Aisha
No jo, no jo. Ten tvar hlavy a úsměv, ten máte stejnej. Tomu říkám stvořit si psa k obrazu svému.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:55 - Změnil/a: rain
- Nahlásit
Tyjo, tak jsem teď trochu vyplesknutá
Chtěla jsem info o tomhle chlupáčovi a bylo mi řečeno že když se na něj přijedu podívat, v žádnem případě nemůžu zkusit jestli se snese s mojim psem, dokonce ani na pětiminutovou procházku mi ho nepůjčí.
Tak jak mám sakra vědět jestli si ho mám vzít? Že se mi líbí na fotce??
V Brně nebyl ani s jedním žádný problém, a v Přerově jo.... Jaká je teda v ostatních útulcích běžná praxe, ať si zase někdy v budoucnu nemusím připadat jak tyran psů co jim chce přivodit smrtelné trauma procházkou a očucháním feňule
|