Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:19
- Nahlásit

PeKrato
já jsem nikdy psa typu bull nechtěla- že ho nezvládnu ani fyzicky,natož že by mě poslechl- jsem si myslela,ale divný je, že "strach" ( blbě zvolené slovo,ale momentálně jiný nemám-) jsem vždy měla z NO atd,ale z těhle svalovců nikdy. A dneska už vím, že moje intuice byla správná. A musím říct, že nikdy jsem neříkala tolik sprostých slov, jako co máme krakena- tedy slov směřovaných na lidskou bandu, co plká jednu kravinu za druhou....
Jo - a dneska jsem za psa typu bull vděčná a šťastná,že jsem měla tu možnost sdílet s ním nějakej ten pátek našich životů.....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:30
- Nahlásit

žanda
mě by to ani ve snu nenapadlo, že budu doma mít tu "krvelačnou bestii" před tím jsem měla vždy jen voříšky a plemena jsem neřešial. takže i na mě media zapracovala stačilo mi ale jedno setkání se stafíky a bylo rozhodnuto. a jak píšeš, z NO jsem od malička byla nervózní a to měla babička na lidi totálně neškodnýho doma (psy rval děsně). dodnes si před NO psa připínám absolutně vždy
je to jako se vším, hodně se to pomlouvá, věříš tomu dokud to sama nepoznáš na vlastní kůži. teď už jiné plemeno nechci, tak svělýho psa jsem ještě neměla a je to fakt super zvíře, společník non plus ultra

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:39
- Nahlásit

PeKrato
Máš pravdu, sice náš haf nemiluje zrovna své soukmenovce (já mám AST),jelikož byl jako puboš sežrán a už jsem mu to bohužel nevysvětlila, že psi nejsou jedlí,ale fenky a míma jsou vyjímka. To je jediná vada na kráse) Ale to byl předešlej kokr vlastně taky ne zrovna nadšenej z každýho psa.....Oddanej, pes co vyhodnotí situaci a nešílí z každého lidského bafnutí, nechá si cokoliv udělat od těch doma a ještě má radost. Není to lenoch,ale umí se i válet na kanapi,když se válejí ti jeho a nikdy na své doma neohrnul pysk. ŠKoda jen, že na příštího psa ,až to jednou nastane,nebudu už patřit k té mladší generaci a budu zvažovat,zda nepůjdu do "menšího " řešení- čili taky SBT, protože člověk musí i toto předvídat a přihlížet,zda a co je potom v určitém věku schopen zvládnout.

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:43
- Nahlásit

PeKrato
tedy jukla jsem se na tvé fotky hafinky- tak ta je moje gusto!!!! škoda jen, že stránky její chs nějak nefachaj v češtině.
Asi jsem se zamilovala))

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:48
- Nahlásit

žanda
já mám zatím pohodu i s fenkama, ale je pravda, že trochu počítat s možnou neurvalostí na stejné pohlaví, je potřeba. na druhou stranu, to víceméně u každýho psa bez ohledu na plemeno. holt já taky všechny lidi kolem sebe nemusím
oni jsou AST a SBT povahově velice podobní a ono když zabere SBT, taky to není žádný ořezávátko, ale určo nemá takovou sílu jako AST. zas já na ni sílu nepotřebuju vůbec, na ni stačí huknout většinou a je klid ale já mám doma cíťu, to víš, bojové plemeno

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:52
- Nahlásit

žanda
Reda je sladká Já jsem z ní poču...á skoro každej den Ty ksichty co háže jsou mazec, zatím každej kdo ji poznal mi říkal, že je děsně ftipná. Povahově naprosto lukcusní, trochu moc submisivní, ale to mi nevadí. Je nadšená do všeho, hrozně ráda cvičí, no zlatíčko je to

Zkus tenhle odkaz: URL Já to mám normálně v ČJ O chovce spíš na mail, dívala bych se i jinde

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:56
- Nahlásit

PeKrato
navíc máš i holku a z mé malé zkušenosti jsou ty holky přeci jen "hodnější",než ti chlapi. Proto chci příště babu,ať to mám jednodušší.....))
Asi každej pes holt jednou po někom "hodí" hubou, to by bylo i divný,kdyby se tak nestalo......
To jsem ráda, že máš taky takovou zkušenost, že jsou si ti dva bojovníci povahově podobní...nechtěla bych o tu povahu přijít,jen zmenšit grády- že to nejsou vořezávátka já vím, na cvígru k nám chodili a pár známých je má. Vořezávátko bych ani nechtěla, potřebuju přeci jen trochu akce)
Já mám dominatůrka trochu, a první rok, či dva jsem měla trochu plný ruce práce, i když poslouchat docela chtěl....a já jsem kynolog z leknutí-spíš pejskař)

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:58
- Nahlásit

PeKrato
dívala bych se i jinde- se zatím nezávazně i dívám nějakou dobu, ráda bych měla obrázek o naší "situaci" na trhu, ale .........

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:02
- Nahlásit

žanda
holky jsou určitě jednodušší na výchovu, to jo. já jsem měla před tím vždy samce a už jsem se chtěla vyvarovat řešení útěků za háravkama co měsíc líp se s nima pracuje, ale zase si umí postavit hlavu, chvíli přemýšlí, jestli teda jako poslechnou nebo vymyslí něco lepšího.
jsou to psi, držkování je způsob komunikace a občas to udělá každej bych řekla. Reda teda seřvala jen jednou svoji nejlěpší kámošku, když jí chtěla vzít hovězí kost jinak je udobřovatelka. jak se dva psi začnou ořvávat, frčí tam a líže jim pysky na usmířenou
mám fakt štěstí na fenečku, ona je děsně milá a tak nemáme problém. drobné nešvary neřeším jako problém, to se dá usměrnit.
a neboj, taky o sobě říkám, že jsem pejskařka, do kynologa mám daleko

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:04
- Nahlásit

žanda
to hodně štěstí, s tím obrázkem o situaci na trhu čím víc toho vím, tím míň jsem v obraze chovek je relativně dost, ale prokoukneš je až časem. já teda až po pořízení fenky nelituju výběru, to rozhodně ne! ale asi už bych se dnes chovala jinak a koukala na jiný věci holt zkušenost je zkušenost, to nikde nevyčteš

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

PeKrato
no po tom videu z elektrikou raději nebudu kynolog do smrti(

a to já nestihnu už ani bez elektriky,ale i tak jsem spokojená)

Máš kliku,že je nejen hezká, jak barveně - tak má i krásnou hlavu (tedy já jsem laik a podle hlavy si začínám prohlížet psa...),ale ještě má i skvělou povahu.

máš-li nějaké info o ucházející chovce, a máš-li čas,chuť a náladu.....hoď mi,prosím nějaký odkaz- nespěchá to.
email nemám pod členem,jak koukám) Leonna@centrum.cz.

předem díky,ale fakt nespěchá to.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:32
- Nahlásit

žanda
no po tom videu z elektrikou raději nebudu kynolog do smrti
to každopdáně, to bylo děsný pokoukání

Barevně se podařila moc, ale to mi bylo víceméně jedno, chtěla jsem zlatou, znaky jsem neřešila hlava jí ještě roste, ale snad bude dobrá. na výstavě v dorostu nám vytkli dlouhý čumec, tak uvidíme, co z ní vyroste já jsem vybírala hlavně povahu, znala jsem mámu a o tátovi jsem měla info od chovatelky.

zkusím dát něco dohromady, časem

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 12:25
- Nahlásit

Steph
Mohu mít dotaz? Vodítka (např. z tlapkama) máš extrémně dlouhé ( to je víc jak 2 metry,že) to ti někde dělali? Udělat si umím,jen ten popruh........tedy popruh seženu,ale ne v takových barvách,aby se mi to hodilo buď k obojku,nebo postroji.......

Steph
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 23:23
- Nahlásit

Zanda
to jsou stopovacky ta tapkata ma asi 13m, pak mam cernou neco malo pres 20m. Popruh jsem kupovala v provaznictvi na Ujezde - tapky mely jen zeleno-zeleny a bilo-cerny, karabiny jsem koupila hned vedle v kramku - zelezartvi myslim, nebo neco pro kutily, maji tam i poruhy stoji za to zalezt do obou kramku a porovnat ceny, ty tlapky byly zrovna v akci v provaznictvi pac tam maji slevu kdyz je to zbytek. Pak jsem se vztekala u siciho stroje, pac ty prelozeny popruhy jdou blbe prosit, zkousela jsem vsechny mozny jehly, nejlip se osvedcila na dziny, mam je uz pres 2 roky a porad drzi.

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:13
- Nahlásit

Steph
no já mám tlapkový obojek a vodítko- od magu-ale jako popruh jsem to nikde neviděla,většinou mají klasiku čenou(
já to tedy šiju normální jehlou......a pak tam picnu ještě cvoček a zatím mi všechno drží......jen mě nebaví ta černá)
Mám ráda delší vodítka,než ty co se prodávají a ještě dvě karabinky- líp se uvazuje a někdy karabina i "chcípla",nebo jsem odvedla na jednom vodítku dva psy dom,když se kamarádce podělalo vodítko....prostě klasický vodítka mi moc nevyhovujou....Díky za typ- někdy si tam udělám výlet)

Steph
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 13:07
- Nahlásit

Zanda
jj to znam, ja z kupovanych mam jen canicorssky z manmatu jinak si to radsi siju - kdyz uz se mi libilo nejaky voditko dylkou, byly na nem dost pofiderni karabiny max. na vzteklyho josefcika a hlavne cena byla dost silena.

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 19:10
- Nahlásit

Steph
no já mám spíš obojky mag- i když i ten jsem zkoušela ušít,ale to stroj tedy úpěl-ale ušil.....
koukala jsem ti n afotky, viděla jsem,že hlavně používáš kšírky-musím říct,že teď,co byl marod a občas potřeboval do schodů zvednout jsem taky měla kšírky a nějak jsme si na ně zvykli. Právě by se mi líbilo vodítko, kšírky i obojek........ale v jedné barvě....

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 22:57
- Nahlásit

jo ksandopery jsou fajn, nosime je denne do lesa kvuli stopovacce, aby se jim nemotala pod packy, mam nejradsi Guardy z manmatu, obojky mi zas nejvic vyhovujou polostahovky od Rogzu a ladim to max. tak abych vedela co komu obliknout

žanda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:01
- Nahlásit

Steph
to jak "jim " to oblíknout to u mě nehrozí, tolik hafů nemám,ale podle toho,kolik těch "volovin" už mám, bych jich klidně mohla mít i víc)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Ty fotky z rajčete nějak nefungují.

Steph
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:56
- Nahlásit

Mucholabka
me to taky dneska dopol blbo, to rajce je posledni dobou nejaky pomateny

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:22 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Tak ve Firefoxu se docela daří.
Tak fotky z EBS

Agina 2., Sára 1.

Best Puppy sobota Sára

Jaffu 3., na Kermita fakt nemáme a Jaffu se nechtěl vystavovat, hrbil se jak stará babka.

Fero 3.

...ale nejvíc ho bavilo chodit po zdi

...akorát nešel sundat

Buca měla na věc svůj názor

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:29
- Nahlásit

A Sárina, jak jsem jí pořád nevěřila, se potatila, v tréninku dala 2 m.

Steph
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:55
- Nahlásit

k ty prvni fotce - je ta treti hnedka Callisto - Slancova?
Jinak gratuluju k uspechum, Agina je fakt fesna fena

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:59 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Steph
Jj, třetí je Callisto.

Sára a Agina jsou sestry. Ale já radši Aginu, je sebevědomá a taková kompaktnější, trošku víc nerváček, ale to mi přesně sedí, potřebuju zmetka psa...i když jejich fotřík je docela drsné sousto i na mě.

Jaffu, ten je bohužel moc mohutný po Bucce, to mě trochu štve, ale holky říkaly, že jsou rády.

Steph
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:09
- Nahlásit

a jejich fotrik je Ferous?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:10
- Nahlásit

Steph
Jj, fotřík je Frederik a mamina Bucka.

Steph
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:13
- Nahlásit

povedeny deticky mate

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:14
- Nahlásit

Steph
To nejsou dětičky, to jsou vořeši, případně živé pokladničky, jak se někdo vyjádřil.

Steph
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:17
- Nahlásit

zive pokladnicky je vystizny...šak me nikdy ruzovy cunaci s dirou na zadech nebyli sympaticky, jen by me zajimalo jak se ty nastradane chechtaky z bestii pak vysypou

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání