Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:42
- Nahlásit

ammy
je tam někde v okolí nějaká památka,kam můžeš s hafíkem? tedy pokud jste byli.......

ammy
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:04 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

impact
Ahoj, Kiuška byla u babičky a dědy. Byli nadšení, že mají nějaké vzrůšo. Nechtělo se mi totiž řešit případné jejich rozpory na dovolené a pak shánět veta na šití To víš, pořád mají své špatné chvilky, akorát už to náme vychytaný, takže prakticky bez následků.
Jinak gratulace k nové nudli! Teda spíš špagetě, řekla bych, že velikost nudle už přerostl.

žanda
Byli jsme na té Červené Lhotě (samozřejmě na zámek pes nesmí), mě se hrozně líbí procházka po parku okolo. No, a ještě třeba Hoštice, už jsme tam byli podruhé a pořád se tam rádi mrkmem.

A třeba Boubín.

Nebo Český Krumlov

Tak snad jsem ti dala trochu návod.

žanda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:37
- Nahlásit

ammy
určitě) jedu tam začátkem září,tak snad na to bude počasí a taky čas vše naplánované postíhat) Díky.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:04
- Nahlásit

ammy
Jo vlastněěěě. Ona byla aj loni doma, cooo? Chudák malá.

Jinak gratulace k nové nudli! Teda spíš špagetě, řekla bych, že velikost nudle už přerostl.
Jsem hledala podobný výraz jako je nudle, pro něj, ale nenašla jsem. Tak velký nudle se nedělaj.

Aisha
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 16:46
- Nahlásit

Ahojte,
máte někdo zkušenosti s tím, že se občas objeví v hovinu takový sliz. Hovínko je jako by tím obalené. Ať v průjmu, tak někdy i v pevném stavu. Krmíme BARFEM, tak se ptám, jestli třeba něco nedělám špatně. Chillda je na BARFU od malička a nikdy s tím problém neměl. Teď je mu 10měsíců.
Díky za info. Staňka

impact
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 17:02
- Nahlásit

Aisha
No u mých psů se to sem tam objeví. Vyjímečně. Před pár dny zrovna u Mordora a jen v jednom. Nějak to neřeším. Myslíš, že je něco blbě?

PS: Kam zmizel vlastně ten tvůj muž, jestli to není moc osobní?

Aisha
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 17:57
- Nahlásit

impact
No u Áji taky jen vyjímečně, ale u Chilldy je to teď skoro pořád a dokonce ten sliz z něho i tekl při kadění. tak jsem zašla k vetovi a on mi řekl, že je to na 99% stravou. Nic mu nesmím dávat, on mi naordinoval nějaké granule pro alergiky a teď sbírám 5 dnů hovina na rozbor. Pak budu asi postupně přidávat a podle toho zjistíme co to dělá. Ale když to žere Ája a nic jí není, tak si myslím, že to stravou nebude. Spíš má v sobě nějakou breberku a ta ho trápí ve střevech. Ale nevypadá smutně, nebo utahaně. je normální-v chování žádná změna. Tak jsem z toho taková rozčarovaná.
No a můj muž je v Afghánistánu. No a pokud to půjde, tak na Vánoce se s ním uvidíme.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 18:06
- Nahlásit

Aisha
Šmárjá, tak doufám, když se to objeví vyjímečně, tak to nic není. Tak pak hoď echo.

No a můj muž je v Afghánistánu. No a pokud to půjde, tak na Vánoce se s ním uvidíme.
Já si to myslela. Já se v září dozvím, jestli v únoru pojede nebo ne. Resp. on se to dozví....

Aisha
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 18:37
- Nahlásit

impact
jestli v únoru pojede nebo ne. Resp. on se to dozví....
No je to mazec, můžu říct, že je to na palici. Teprve postupně zjišťuju, co všechno dělal. Kraviny-třeba jsem si musela sama napumpovat kolo ne, fakt je to na palici. Ale už budeme mít skoro 2 měsíce za sebou. Nestihli jsme ani svatební cestu.

Já pak dám echo, co mi řekl vet.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:19
- Nahlásit

Aisha
Tak to já jsem teda samostatná. Stejně je to viceméně jen milenec. Ale i tak si to nedovedu představit...

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 08:59
- Nahlásit

Ten sliz je špatné trávení tuku. Moc mastnoty v krome dávce. Co jedli den pred slizem? Taky to může byt špatné trávení kuřecího, pri alergii na kuře kadí ten sliz

impact
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 11:07
- Nahlásit

reneeska
Jo, měli jsme den předtím kuřecí od jiné firmy, než míváme.
Ale bylo to jen při tom přechodu. Teď, když to krmím už pár dní, tak srajdí normálně.

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 09:01
- Nahlásit

V Tachove nasli minuly tyden AST pry dost zubozeny uvazany u silnice a ve ctvrtek odpol ho nekdo ukradl z utulku, urazil zamek, bohuzel nemame ani fotku. Karel je zrovna mimo Tachov, tak to bude resit az tehle tyden.

ammy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 20:37 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit

impact
A když ses teda ptala na Kiušku, tak tady ji máš při její oblíbené činnosti.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:42 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Aisha - tak 22. září to budem vědet.. Nemáš nějaký mejl pro pár rad.

Ammy - buď ráda, že se ti tak válí jen jeden pes. Víš, co to je mít takových hnojů několik?

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 11:18
- Nahlásit

http://zvirata.identifikace.cz/CMSPage.jsp?id=2d19 fcec-a752-4160-82d7-848f527c7d04&context=5e135a0f- 2fe1-4a30-a6a9-025db4dcd922.a1daadbc-5928-48c6-9b7 4-3fe86325c322.2d19fcec-a752-4160-82d7-848f527c7d0 4&locale=cs&dblockid=3835183f-d2fe-4cde-9df5-81ec8 f1ab5af&ditemid=8825bbb1-7ab3-440b-b005-27c1eeb0ba db

je v Troji.

ammy
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:40
- Nahlásit

impact
Vím jaké je to mít takové hnoje dva! Ammy se vyválí v každé zdechlině a úplně nejlíp, když je to ryba! To nejde umýt ani po pěti dávkách šampónu!!! A jelikož u nás v okolí je samá voda a rybáři hovada, tak o to vůbec není nouze.
Ta fotka Kiušky je asi týden stará a ten den mi i Ammy vletěla za kačenou do hnusný smradlavý stoky, takže smrděla jak stoleté bahno! Obě skončily ve sprše (samozřejmě naráz), k jejich všeobecné nelibosti! Jen aby řeč nestála, víš! A mimochodem, pět hnojů nezávidím ani trochu, ale dobře ti tak!

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:12
- Nahlásit

jen mám radost,tak se o ní dělím) po 11ti měsících pooperačního léčení a rehabilitace jsem byli dneska zkonstatování za už snad zdravýho psa- s ohledem k jeho diagnoze a jeho věku je momentálně OK-pokud tedy nebude skákat přes cokoliv a lítat po schodech-což nebude-schody nemáme. Lepší už to nikdy nebude,ale co je důležitý,normálně nekulhá a tlapky ho už nebolí......

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:39
- Nahlásit

ammy
No mě se ještě v rybě žádnej nevyválel, páč je mám pořád na očích a jak vidím nohy hore, už letí s řevem. Ale co vím od jiných lidí, tak dostat ze psa rybu je skutečně nemožné.

žanda
Bože, a co mu vlastně bylo?

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

impact
artrozu obou loktů, a jeden loket už prasklej- tedy vete říkal ruptura loketního kloubu.......tak udělali operaci obou hnátek a takhle to dopadlo. zaplať bůh (tedy nejlepší by to bylo do slova a do písmene, já jsem už švorc))

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:49
- Nahlásit

http://www.super.cz/bulvar/verte-neverte/33956-dan ove-planuji-vyvrazdit-vsechny-vorisky.html

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:53
- Nahlásit

žanda
Pane Bože.

K tomu super.cz - ano, Super je opravdu medium, kterému se dá vždy a za všech okolností věřit, jehož zprávy jsou skutečně důvěryhodné.

rain
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:56
- Nahlásit

žanda

snad radši ponechám bez komentáře....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:01
- Nahlásit

„Nejsem připraven žít v zemi, kde se nemůžete projít se svým dítětem či pudlem, aniž by vám nehrozil útok,“

tak to je hláška jako blázen

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:03
- Nahlásit

rainPeKrato
jen doufejme, že se nebude ta hláška líbit někomu chytrému u nás.....

rain
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:04
- Nahlásit

PeKrato

Já slyším "bojové plemeno" a vstáváj mi chlupy na zádech .
Prostě pí*oviny od začátku do konce .
Doufám že si z toho budou brát naši zákonodárci příklad...

impact
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:07
- Nahlásit

PeKrato
Jj, upe jsem si představila toho vzteklýhpo pudla, jak mi jede do psa a pán povídá něco o bojových plemenech, co by se měly vybít.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:10
- Nahlásit

žanda
rain

no tak to doufám, teda doufám i v to, že si to super.cz hodně přibarvil a realita je jiná

při označení "bojové plemeno" se mi taky otvírá kudla v kapse. dokud jsem neměla SBTačku, tak jsem to neřešila, ale teď už to řeším. jen výsledkem budou asi pouze moje žaludeční vředy z rozčilování

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:11
- Nahlásit

impact
přesně, jednoho takovýho máme na ulici

rain
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:12
- Nahlásit

impact

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání