| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 16:37
- Nahlásit
žanda
máš to v mailu
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 22:38
- Nahlásit
PeKrato
díky moc, vím, pípnul mi mobil ))
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 00:30 - Změnil/a: Mayiska
- Nahlásit
Ahojky jsem tu nová, mám doma APBT a jsem do nich blázen )) Tak se přidávám do vašich řad ))) I když ne moc s něčím pozitivním
Našla se mladá pitbulka, která je celá olezlá demodexem. Nálezci si ji nechat nemůžou, protože už mají dva psi. Volali na pilicii, jestli si pro ni můžou přijet a oni je poslali slušně řečeno do háje. Útulky psa prý taky nechtějí, tak nevím co s pejskem bude. Fenka je v rámci možností moc hezká, milá k lidem neprojevovala se agresivně ke psům. Je mi jí moc líto.
Tak kdybyste někdo věděl o někom kdo by chtěl nemocnou pitbulku, dejte vědět.
http://imb.lide.cz/large/4AB53875366CA09813480000. jpg?#76225591
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 00:35
- Nahlásit
A alespoň něco trochu pozitivního...Kdo nečetl...Hezká reportáž o APBT v canisterapii :
http://zpravy.idnes.cz/pitbulove-pomahaji-lecit-ne mocne-dq0-/brno.asp?c=A090916_1258124_brno_jag
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 07:45
- Nahlásit
Mayiska
Moc hezká fenka..je to určitě demodex? A kde ji našli?
Jakou fenku máš ty?
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 08:56
- Nahlásit
Chudera a toho kapra na zadech, vypada to na hodne dlouho nelecenyho dexe nebo plisen
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 12:53
- Nahlásit
Mucholabka: No, ta slečna, která se jí prozatimně ujala psala, že to je demodex a našli ji někde u Brna uvázanou ...Prosím Vás všechny: Šiřte to, kde můžete a kdyby někdo měl zájem o pejska nebo info, tak tady je kontakt přímo na tu holčinu :
http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&au th=&user=Beruszenka
A jinak já mám doma tuhle krasavici...Ještě je to mimi, ale roste jako z vody... ))
Protože nevím, jak se sem vkládají fotky, tak tady jsou naše pitbulí webovky, věnované především té mojí:
www.safira.xf.cz
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
Mayiska tak ja mam info primo od Beruzsenky a fenka nebyla uvazana, alebrz dosla ke stajim, mela obojek s vakcinacni znamkou, policii volali, jenze ne tu, pod kterou dana vesnice spada, tze je logicke, ze ji nevzali. Utulky taky bezne neberou psy od civilistu, protoze tak je proste nastaveny system penez. Ja jsem jim radila odvezt psa do Brna, pustit do klidne casti a zavolat MP, ze tam beha pitbull. Jak to dopadlo dal, newim.
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 13:53
- Nahlásit
Já jsem jí psala, že to dám i sem...Kopírovala jsem přímo, co ona napsala...Možná jsem tam něco trošku nepochopila, ale principielně ten pes je nalezenec, který potřebuje nový domov...Alepsoň je to na více místech a třeba si ho ten hafan najde, aniž by se musel vypustit někde uprostřed Brna.
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 14:58 - Změnil/a: Mayiska
- Nahlásit
Nejnovější info přímo od Beruzsenky:
Jinak fenečka už má za sebou veterinář - ta vyrážka je alergie na blechy a demodex. Dnes bude u kamošky a zítra jde do útulku do Vyškova. Naštěstí se to podařilo, takhle rychle domluvit. Samozřejmě by potřebovala individuální domácí péči a nového majitele. Ale alespoň že to takhle dopadlo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 17:28
- Nahlásit
Hele je, mediální hvězdy. Mel s Garym a Jíťa s Roccem z Lánovského dvora.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 08:24
- Nahlásit
impact
No Jíťa ani netušila,že hvězdy jsou ) Zrovna někde v Mexiku záchranařili,tak že pokračují v kariéře ) Tímto je oba zdravím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:40
- Nahlásit
To jsem z toho jelen. Zobrazuje se ten scan tady? Me z mobilu ne, ac jinak obrazky vidim.
Zanda co az kdesi v Mexiku?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
impact
no, všichni už tam jsou )
teď už se to nezobrazuje-alepoň mě ne, ale ráno jsem to ještě viděla.....
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:51
- Nahlásit
impact
me rano jo, ted uz ne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:01
- Nahlásit
To je divny. Mrknu na to po obede na PC. Kdyby je chtel nekdo videt vcil, tak jsou v galerii na www.lide.cz/i.impact .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:10
- Nahlásit
Mi se to zobrazuje normálně..
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
impact
nj, jsme celebrity - ó my se máme
Vtipný bylo, když chtěl fotit Davida, jak si Garyho hladí u rukávu, aby mohl ukázat, že ta bestie se i u rukávu mazlí. Jenže Gary chtěl kousat, žádný hlazení ho nezajímalo, tak furt štěkal a štěkal
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:47 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
pawLINka
Mě ted už taky. Z PC. Tomu nerozumím.
Mel
Však to je na té fotce vidět, jak má hubu dokořán.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:45
- Nahlásit
z ifauny:
Daruji do dobrých rukou fenu Staforda a Buldog pes
Daruji do laskavých a dobrých rukou 3letého pejska a. buldoga (barva žíhaná s bílou) na mazlení opravdu hodný a milý i k dětem, gaučák.Nezodpovědní lidi se ho zbavili,kvůli narození dítěte,překážel jim.Fenečku Staforda asi rok starou žáhaná.Je nedůvěřivá k cizím,ale rodinu miluje.Vhodná i k dětem.Já je dostala na čas do opatrovnictví,ale mám svých hafanů dost a nechat si je nemohu.Prosím pomozte a poskytněte jim někdo dobrý domov.Stafordka potřebuje získat důvěru k novím lidem jinak je strašně hodná.Spíše pro zkušeného pejskaře.Ze začátku bude projevovat nedůvěru,vrčí.Zatím ještě nikomu neublížila.Telefon na mě je 721724520,nejrychlejší komunikace semnou, na mail se častěj nedostanu.Vše jsem ochotna probrat.
Pro rýpaly...NA KRAVINY VÁŽNĚ NEMÁM ČASU NAZBYT!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 12:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Gwen z AE´s se bude krýt Chesterem...sotva před měsícem si ju majitelka dovezla zablešenou z množárny od Košáka, kde se kryla svým bratrem...no fajn.
A já měla takovou radost, že se Gwen dostala odněkud, kde byla zavřená ve sklepě, kde mají snad 4 nebo 5 fen které neustále ošukává jeden pes...a navíc ještě jaký pes!!! Štěnda se tam prodávají za 2-4 tisíce a na jaře měli najednou 34 štěňat.
|
Mayiska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 16:46
- Nahlásit
To je fakt hnus, co ty lidi vyváděj pro prachy.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:32
- Nahlásit
Nejvíc mě štve, že mám v PC fotky chudáka feny, kde jí trčí obratle, žebra a pánevní kosti, mám v mejlu fotky, kde je se svým prvním vrhem-měla jej se svým otcem...tehdy se posměšně vyjadřovala její chovatelka o malých jezevčících (matka Gwen nebyla žádná krasavice, ale je to šikovná fena), fena měla x majitelů, než se dostala k nedávnému majiteli, ten ji měl někdy od března, stihl na ní udělat vrh který měla se svým bratrem bez jakéhokoli chovatelského záměru, prostě jen tak (pokud má u pita příbuzenská plemenitba význam, tak mi nevadí, je to u nich vcelku běžný postup), pak ji inzerovali pod cizím jménem (protože jsou mezi lidmi již příliš profláknutí nejen co se týče pitů, ale i afgánů a šeltií), a nakonec bude mít fena zase štěnda...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 18:41
- Nahlásit
Me taky stve, kdyz nekdo kreje americkeho buldoga, vydavaneho za pita s PP pitem, ktery je totalni psychopat, stence prodava za supr cupr APBT a jeste do inzose napise "nekupujte zajice v pytli".
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2009 19:16
- Nahlásit
Čekala jsem kdy se ozveš, na rozdíl od neustálého krytí Gwen tohle přineslo výsledky a jak říkají i dlouholetí chovatelé apbt, radši nakrýt vořecha co něco umí, než fenu dejme tomu s 20x Jeep v ped která je cold.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 13:11
- Nahlásit
Čekala jsem kdy se ozveš, na rozdíl od neustálého krytí Gwen tohle přineslo výsledky a jak říkají i dlouholetí chovatelé apbt, radši nakrýt vořecha co něco umí, než fenu dejme tomu s 20x Jeep v ped která je cold.
Aha. A ten tvůj vořech něco umí? Nebo jak víš, že není cold?
|
Agra
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 14:37
- Nahlásit
Holky nemyslím si že je potřeba si hned vjíždět do vlasů každej máme jinej pohled na věc , ale v jednom s tebou musím Mucholabko nesouhlasit, a to jest že ," radši nakrýt vořecha co něco umí, než fenu dejme tomu s 20x Jeep v ped která je cold" což je blbost protože fena která je nevyzrálá a nechce tak po štěňatech vyspěje a může být super netvrdím že je to pokaždé takhle ale když ji nakreješ dobrým psem tak nějaká pravděpodobnost kvality tam je na rozdíl od ořecha co nevíš co je zač. toť můj názor ( i Colby to tak dělal )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 14:47
- Nahlásit
Agra
Já vlásky nemám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 16:19
- Nahlásit
Agra
No, tak amozřejmě že se lidi v tomhle neshodnou a já se hádat nechci, nemám žádné ambice, starám se o svůj výcvik a canisku a nic víc mě nezajímá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 15:49 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Pár nových fotek:
Výzva ke hře
Chrt (aneb sprint za jablíčkem)
Už ho má
|