Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:32
- Nahlásit

pawLINka
ONI NEDÁVAJÍ POSUDKY?

V Polsku jsme vždycky dostali, i když v tom měli trochu zmatek, ale dostali jsme.
S F by sprint šel, ale na sporty pojedeme jinam, mezi lidi mezi kterýma je mi dobře, a je nám to trochu blíž.
Ale přímo WP s F nejde. Holt pes z řetězu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:33 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Mucholabka
No co jsem slyšela, tak ne, ale raději se zeptej někoho, kdo tam vystavoval. My jsme vystavovali jen v Brně...

hmm, já bych ten sprint chtěla jen zkusit. Nejde nám o umístění(tam taky nemáme šanci), ale jen o to si to prostě vyzkoušet. Tak uvidíme no...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:38
- Nahlásit

pawLINka
No, mi jde v tomhle taky jen o zkoušku, ale nechci to zkoušet tam, ale fakt radši pojedu na akci, kde vím že mi rádi poradí-ale přitom jsou to profíci, a nevysměje se mi celá republika :-D chtěla bych tam sprint, high jump i climbing, posledně jmenované Ferdíkovi celkem jde a už to jednou dělal, akorát já mu to zkazila, tak už jsme poučení snad oba. Jsem měla velké oči

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:39
- Nahlásit

Mucholabka
Pojedeš asi do Polska, že? Hmm, taky z ruky no...

Jinak mi je fuk, že se mi vysmějí, nikdo mě nezná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:43
- Nahlásit

pawLINka
Tam taky, ale až na podzim, jinak ještě pojedu na Slovensko v červnu.

impact
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2009 14:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

pawLINka
Jak jste na tom s flekem v aute?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 11:48
- Nahlásit

reneeska
Co děláš v době Křívy?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 12:10
- Nahlásit

Soutěěěěěěěěěěěěěěž.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:16
- Nahlásit

pawLINka
Už mám nějaké fotky...

Kdyžtak mi pošli mejl a dám ti odkaz na všechny.

Aisha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2009 22:01 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 08:26
- Nahlásit

Aisha
Hezký "Malej" roste jak z vody.

Včerejší projížďka na kole:

A jedna na závěr: Jessie Křivá nožka

impact
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:01
- Nahlásit

pawLINka
Knedla vypadá dooost dobře.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:45 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Tak co Psí Kusy, už jste četli?

reneeska
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:45
- Nahlásit

Taky máme novinky, díravýho psa - Aranku, o větvičku asi

arwen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:02
- Nahlásit

impact
a ten troubelín u nadpisu je naše Arwen...myslím, že napsaný je to pěkně. Nevíte co je to za hafana na titulce?

impact
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:35
- Nahlásit

arwen
Jj, to vím, že jste to vy.

Jinak v tiráži je napsaný "foto na obálce - ISIFA" a podle gůglu je to nějaká databáze fotek pro novinářské účely. Tže těžko říct...

arwen
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:21
- Nahlásit

impact
těším se na zbytek fotek od Jíry. Ten hafan s míčudou je bezva, moc pěkná fotka, nedivím se, že jí z té ISIFy vytáhli a použili.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:13
- Nahlásit

Tyjo lidi, řekněte mi někdo že jsem de*il a hlavně mi to rozmluvte . Dívala jsem se na stránky Brněnského útulku a na první pohled jsem se zamilovala do tohole stvoření http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/psi-k-adopci/ 2155/ . Pár dní jsem nad ním tak nějak pořád přemýšlela, říkala jsem si že tam zkusím zavolat a zeptat se na něj, za to přece nic nedám, třeba mi řeknou že žere lidi nebo už ho má někdo zamluveného.....
No a co se tak asi stalo, paní (mimochodem hrozně ochotná) mi ho rovnou zamluvila .
Jak se to zvládá s dvouhlavou smečkou v bytě?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:00
- Nahlásit

Rain jdi do nej.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:03
- Nahlásit

impact

Ale to se mnou zas celá rodina nebude rok mluvit
Teda né že by mi nějak extra chyběli......

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:11
- Nahlásit

rain
Ten je nádhernej, chápu že jsi neodolala. Hodně zdaru při začleňování do smečky.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:17
- Nahlásit

Bůůuuuuuuuuuuu
A nechcete mi ho radši rozmluvit?

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:33 - Změnil/a: rain
- Nahlásit

Pořád mám takové to dilema jestli to bude:
dvojnásobná radost nebo dvojnásobná starost

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:40
- Nahlásit

rain
Obojí? Jako ze mě by byl bezdomovec, takže chápu tvé rozpoložení. Já si doma už teď připravuju prostor, až mi štěník odsroste a bude mít poslušnost, na druhýho pesa. jako je to dřina a musím se hodně soustředit, aby mi chlap nezjančel, že jako rozhodně ne

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:45
- Nahlásit

PeKrato

No naštěstí teď bydlím sama, tak si teoreticky může každý jančet jak chce
Ale samozrejmě bych byla vděčnější za podporu....
Spíš pak muže přesvědčit že to není až takové omezení, že skoro všechno se dá provádět i se smečkou a vlastně je to ještě větší sranda, atd...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:48
- Nahlásit

rain
Spíš pak muže přesvědčit že to není až takové omezení

Na tom průběžně pracujeme Teď s prckem bych do toho nešla ani já, počkám si až trochec vyroste a třeba i pobere rozumu

Ale ten pejsan je fakt krásnej, to je veliký lákadlo.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 12:55
- Nahlásit

PeKrato

No můj prcek už celkem vyrost ale v to že pobere rozum už jsem přestala doufat . Ona je strašný tukánek...
Včera jsme potkali skupinku lidí - dva takový jojopsi typu čivava, ti se jí pořád snaželi ojet :-D pak mini jezevčík, taková zákeřná potfora, krčil se páníčkovi u noh, pak najednou vyrazil, chňapnuk jí po čumáku a zase rychle do bezpečí . Ona se akorát vyvalila na trávu aby na ní ti dva pořád neskákali a vtírala se jezevčounovi....
Aspoň že peška miluje, jinak bych jí asi šla reklamovat, že tohle určitě pes není

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:09
- Nahlásit

rain
Ty jo, nemáš mou fenku doma? To je jak přes kopírák Se před každýho jojíka hned natáhne jak prkno a nechá po sobě fšechny lašovat. A snahu o usmiřování má taky, někdo na ni vrkne nebo cvakne a to pako to jde zase zkusit, jestli si to třeba nerozmyslel
Ale je skvělá k úplným mimískům. Ty jen tak něžně žužle a nechá se od nich přeprat. To je jako doost roztomilá situace
Přetahování miluje ze všeho nejvíc, aspoň při tom vypadá jako ten strašnej "bojovej" pes

rain
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:16
- Nahlásit

PeKrato

Tak s úplnýma mimíkama jsme se ještě nepotkali ale na děti je hrozně vysazená
Přišli k nám kamarádi s dvouletou holčičkou, seděli jsme na zahradě, malá si šmatlala po trávě a pak vzala do ruky kus větve. Jak jí tchoř zmerčil, hned přiběh a že si budou hrát - chňapla klacek a chtěla se přetahovat. Za dvě vteřiny byl její malá se otočila a začla brečet, ta klacek okamžitě pustila a začla se jí omlouvat (dloubat do ní čumákem).
To jsme se bavili všichni....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:25
- Nahlásit

rain
sorriii, jsem se špatně vyjádřila. já myslela psí mimís ale na děcka je ujetá taky, na ně vždycky hledí jak na svatej obrázek a čeká, co vymyslí za hru jen kolem sebe nemám nikoho za prťatama, tak nemá moc příležitostí. děti venku se jí boojí (a když ne děti, tak rodičové)

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání