| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:25
- Nahlásit
AOZ
Není. Je pryč už...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:26
- Nahlásit
Podobnost čistě náhodná....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:32
- Nahlásit
Mucholabka
http://www.xtremebullypitbulls.com/
nechci aby se zde šířili
Taky nechci, aby se tu šířili.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:49
- Nahlásit
Gerda
kdyby to aspoň pojmenovali staford a ne pitbull.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:03
- Nahlásit
Gerda
To je hustý. Na to už potřebuješ zbroják ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
impact
kdyby to aspoň pojmenovali staford a ne pitbull
stačilo by mutant a nemusela se dělat vostuda pitům a stofárdům. Neumim si vůbec představit, co s takovymhle hovadem můžeš jako dělat. Jakej je rozdíl mezi pitem a stofárdem? Nepoznám je od sebe...
PeKrato
To je hustý
To sem dávala jako ukázku mucholabka, když tu někdo nabízel štěně po fotrovi z týhle chovky, že to bude atypický pit v ČR.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Gerda
AST ve výstavní kondici...
APBT...
Sorráč wardogu, ale tys to dal taky na lide.cz aniž bys řek.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:53
- Nahlásit
Gerda
To je fakt těžká váha. Jak píšeš, nechápu, co s takovým psem můžeš dělat. Sportovat asi ne: -) A RTG kloubů bych nechtěla vidět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:15
- Nahlásit
impact
Stofárdi sou teda dycky zavalitější, nižší a s širšíma hlavama?
PeKrato
A RTG kloubů bych nechtěla vidět.
Radši uvidim rtg kloubů než toho psa naživo )))
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:20
- Nahlásit
Gerda
No to je pravda. I když teď nedávno jsme při venčení potkali psa AST, kterej byl hodně těžká váha a nějak mi nešlo do hlavy, že je to AST (já je vnímám jako štíhlejší a větší SBT). Tak třeba ho měli taky z podobné chovky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:25
- Nahlásit
PeKrato
já je vnímám jako štíhlejší a větší SBT
SBT mi přijdou z celý týhle grupy nejhezčí - jednoznačně nejroztomilejší je Ejmina od suri, vypadá jako gekončík s odklápěcí hlavou )))
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:30
- Nahlásit
Gerda
taky proto mám SBT je to roztomilouš a moje slečna je navíc až neskutečně hodná (zatím, puberta je ještě před náma).
To je moje krasavice - http://picasaweb.google.cz/polus.michal/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 15:47
- Nahlásit
PeKrato
je krásná! A nemá malou tu hlavu?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:03
- Nahlásit
Dellinka oslavila v sobotu 5. narozeniny!
Pár fotek:
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:08
- Nahlásit
Gerda
Hlava roste až jako poslední. Zrovna za posledních 14 dní jí docela poskočila. Tak uvidíme. Ona je celkově drobná, byla nejmenší z vrhu (vyhovuje mi to, nechtěla jsem velrybu )
Ať doroste jakkoliv, je mi to vcelku jedno, je skvělá povahově a neměnila bych
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:12
- Nahlásit
Gerda
Po pravdě já to třá na ulici taky nepoznám, ptž tam většinou ty typicky výstavní hovádka nepotkáš. Válej se na gauči a žerou. Ne, to je ftip.
Jinak jasný, AST má svůj standart, tže by měli být jednotní, jenže pit standart takovej nemá, tže může klidně vypadat jako AST a navíc linie pitů se od sebe liší, tže bůh ví, jak to je. Já to prostě nepoznám. Teda poznám, když přede mě strčíš tyhle dva případy. je jasný, že to první nemůže být normální pit a je jasný, že to druhý nemůže být normální AST.
pawLINka
Na té první ji chce ten černej ojet, že jo? To znám. To mám doma. Takej tupej výraz.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:20
- Nahlásit
PeKrato
je skvělá povahově a neměnila bych
to věřim, sou fakt krásný a moc příjemný, jen sou strašně nebezpečný, když vítaj ))
impact
Já je venku radši ani moc nekoumám, jedinej stofárd, ke kterýmu pustim svýho psa, je Trini od Saraksový. Jinak se jim vyhejbám, teda vyhejbám se jim podle lidí, který když se mi nezdaj, nebru to obloukem. Furt je ještě dost kreténů, co je maj jen na prohánění sebevědomíčka a neberou je jako parťáky na náročnej sport, bo mám pocit, že tenhle pes s tebou při sportu ustojí snad všechno (myslim, co se zátěže týká). Pak to vláčej po parku na flexinách na 20 minut denně a když to někdy náhodou vypustěj z vodítka, je to jak kdyby hodili odjištěnej granát.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:38
- Nahlásit
Gerda
Ta naše ani nevítá tak děsivě. Od malinka si k ní čupám, když se vítáme, tak jsme si ji docela pěkně naučili, že nejde tak razantně do kontaktu hnedka.
Tohle mě děsně se..., že se někteří lidi chovají takhle. Se pak můžu zvencnout, když se mě někdo ptá, jestli to moje mimino nekouše a vehementně si svého psa drží A ona přitom všechny psy miluje a jen by si hrála.
S tou zátěží je to určitě pravda. Dokud nepadnu já, i to mimino nepadne, i když už je totálně vyčerpaná (což teda nedělám, nejsem fanda přetěžování psa v dětském věku )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:20
- Nahlásit
PeKrato
jestli to moje mimino nekouše a vehementně si svého psa drží
A to buď ráda, že neni černá. To už bys měla úplně největší problémy ))
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:31
- Nahlásit
AST ve výstavní kondici...
Ou jé, to je škaledý
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:32 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
pawLINka
to černobílé s Delčou je ten prcek co sme ho viděli v lomu? Jako mímo od vaší krvelačné bestie?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 21:35 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
impact
Ano, snaží se ji ojet. Delu je tak hloupá, že by mu klidně podržela i když je vykastrovaná. Ale jinak si spolu furt hrají.
reneeska
Áno, je to Ronýšek. A ináč není černobílej, ale tmavě hnědej
Ti dám krvelačnou beštii. Jessinka je většinou hodná
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
My máme taky AST na honění trika
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 14:07
- Nahlásit
Aisha
Hele pocem, nevytrháváš to tak trochu z kontextu.
Jestli je to poznámka k ASTwebu, tak jsem řekla, že si wardog honí triko na malé holce zužováním fotek...
Navíc co jsem si všimla, tak na Aishe hrají svaly a neplacá se sádlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 15:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Aisha
impact
Možná je to spíš reakce na mě, jak sem psala, že je ještě pořád hodně kreténů, kteří mají bullovýho psa ke zvedání svýho sebevědomíčka. Jenže zrovínka na týhle foře to tak neni, vy víte, co máte za psy, že to sou silný zvířata, který třeba někdy nemusej dobře vycházet s jinejma psama, věnujete se jim a víte, proč si je pořizujete. Takže nemusíš bejt vztahovačnej, Aisho, pokud je to teda reakce na mě.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 15:56 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:00 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:04
- Nahlásit
Gerda
Edituj to a místo tutěch příspěvků dáme smajly a můžem dělat, že se nic nestalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:18
- Nahlásit
impact
jakoby nic
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:22 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
Gerda
já to nebral vstahovačně - já jsem to honění trika myslel k těm fotkám, jak jsou zabalení v dece
impact
A dyť se nic nestalo - já to fakt myslel z prdele.
ALE jinak sohlasím s tím, že na výstavách jsou přežraní psi - brácha od Aishy byl kritizovanej za to, že je moc svalmatej (nebo tak nějak si to matně vzpomínám)
|