| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 16:30
- Nahlásit
Aisha
No já moc ne, ptž co zase dělal wardog za scény všude po netu, to byl nářez... Mrkni na forum AST na lide.cz. Tak dvě tři stránky zpátky.
Gerda
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:45
- Nahlásit
impact
Hele ani jsem to nepřečetl - nechápu, jak má někdo čas a náladu na hádání na internetu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:50
- Nahlásit
Aisha
Nj, zase Amazonka dělá ftípky.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:00
- Nahlásit
impact
nechápu
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
Aisha
můžete se mi prosím taky ozvat-mailem....
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 18:23
- Nahlásit
Baileys
Dneska už je to odeslaný - byl jsem pryč, tak jsem si nečetl mail.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:19
- Nahlásit
Aisha
to je ok další info pošlu mailem,hezký den
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:34
- Nahlásit
dacani se flákají
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:25
- Nahlásit
Aisha
Ten už je veliký
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 22:34
- Nahlásit
Jinak Ájinka je po kastraci (byla včera), tak jsme z toho byli vyhukaní - celou noc prokňukala, ale dneska už venku brala klacky a zdrhala předemnou - tak snad se to rychle zahojí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 12:10
- Nahlásit
Aisha
Vy jste kastrovali? A prooooč?
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 12:37 - Změnil/a: Aisha
- Nahlásit
impact
No přemýšleli jsme o tom hodně dlouho - a když jsme si pak pořídili Chillyho, tak jsme se rozhodli, že jeden bude kastrovanej.
Ája moc dobře nesnášela hárání (byla unavená bez nálady, prostě klasika) - dlouho jsme to rozebírali s doktorem (fámy o změně povahy atd atd), tak jsme se rozhodli.
Stejnak jsme nechtěli na Áji chovat - možná to někdo neuznává, ale my máme zatím hafáky v bytě, tak to pro nás byla rozumná volba.
Teď je druhej den po kastraci a už je to zase drak, tak doufám, že toho nebudeme litovat a že budeme spokojeni my a hlavně i Ája.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 17:45
- Nahlásit
Aisha
tak doufám, že toho nebudeme litovat a že budeme spokojeni my a hlavně i Ája
si pište a poslán mailík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 18:42
- Nahlásit
Aisha
Achá. Já právě myslela, ona je s PP, ni? Jsem myslela, že valíte výstavy nebo tak a budou malý modrý kuličky.
No já mám kastraci té malé zmije taky v plánu.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 20:33
- Nahlásit
impact
Je s PP, ale výstavy nevalíme - Ája je pizizub.
I kdyby nebyla pizizub, tak by jsme s ní výstavy nevalili - byli jsme tam s ní a moc dobře to nezvládala (vystreslá), takže modelka z ní není.
S prckem možná na výstavu půjdeme, ale valit určitě nebudeme - moc se nám tam nelíbí - to rači půjdem s tebou na prochajdu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 08:26
- Nahlásit
Aisha
S prckem možná na výstavu půjdeme, ale valit určitě nebudeme - moc se nám tam nelíbí - to rači půjdem s tebou na prochajdu.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 11:49
- Nahlásit
Koukejte, jakou krasavici jsme objevili u nás na hraní....
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:30
- Nahlásit
arwen
To je krásná princeznička, ta by se Chillymu taky líbila
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 19:56
- Nahlásit
Aisha
objevila jsem jí úplnou náhodou a jsem z ní nadšená, samo, že Ar je nejhezčí, ale ona je skvělá tím zbarvením, ještě jsem žíhaného s bílou tlamičkou nepotkala...je jí 5 měsíců a jmenuje se Bany. Povahově je zatím zlatá a snad i majitelé ví, co si pořídili.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 09:58
- Nahlásit
Tak už je to rok co je Dellinka u nás doma...
Takhle žila než jsem si ji vzala...
A takhle s námi žije dnes...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 10:24
- Nahlásit
pawLINka
My jsme měli rok 28.3., zrovna o víkendu jsme to řešily...pak taky dodám foto
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 10:55 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Podle téhle fotky jsem si ho vybrala-na první pohled hajzlík, a pořád jsem váhala.
Tohle byl jeho bejvák...
Takového psa jsem si vzala...
Nechala ho opravit v servise...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:29
- Nahlásit
Mucholabka
Ta poslední fotka se nezobrazuje.
Jinak Ferda celkově zmohutněl, zkrásněl a hlavně má úplně jinou hlavu... Mazec.
U Delu je největší změna v těch zádech - tím jak nasvalila, už nemá tak prohlá ta záda a hlavně už tak moc nešmajdá zadníma nohama.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:57
- Nahlásit
pawLINka
J nemohla v tu neděli přijet, páč jí bylo hodně blbě.
Mi se nezobrazují ty fotky předchozí-z estránek se neukazují... což je určo škoda...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 12:58
- Nahlásit
Mucholabka
Sakra, zapomněla jsem, že to z estránek nefachá. Jak budu doma, tak to sem večer dám. Jsem v práci a tahala jsem ty fotky z mejlu. Doma to dám na rajče a předělám to.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:00
- Nahlásit
Mucholabka
Jinak je škoda, že J nedojela, protože jsem si brala k vůli tomu volno v práci a hlavně jsem se těšila, jak bude Del reagovat...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:07 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Tady dávám ještě fotečku ze zimy, kdy měl 28 kil, mezi fotkama nahoře a touhle je rozdíl 10 kilo.
Ferda reagoval úžasně, a já taky. Seděla jsem s ním na nádru a čekala na nástupišti, ale ten vlak zastavil jinde než jsem předpokládala. Koukala jsem na nějakou ženskou s tašku, jak skáče přes koleje a říkala jsem Bože, tu jednou něco přejede...pak si položila tašku na lavičku vedle mě a já si říkala Tolik laviček tu je, a ona se musí nasáčkovat zrovna ke mně, až jak se vrhla na psa tak mi to došlo jsem byla mimo, asi to bude tím, že jsem šla na nádr pěšky.
Ferdík se líííísal, ale to on ke každému. J mu sundala náhubek, tak jsem si vytáhla nohavici, ukázala otisk chrupu a říkám Ty teda riskuješ tak na chvilku zmrzla
Jinak ještě další výročí, touhle dobou je to rok, kdy umřela Diana
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:19
- Nahlásit
Mucholabka
Pojedeš na Křivonosku? Bych chtěla vidět ty tvoje hafáky taky jednou osobně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:21
- Nahlásit
pawLINka
No, asi na neděli, Ferdíka bych chtěla vystavit-ale zřejmě jen jeho, malošce kvůli úrazu nenarostl zub, i když je to jinak moc líbivá fena.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 13:25
- Nahlásit
Mucholabka
jen na neděli?
My snad zase na celý víkend. ale vystavovat nebudeme, chtěli bysme, ale štve mě, že nedávají ani posudky, takže když tě vyřadí tak ani nevíš co si o tom psovi myslí...
Ale chtěli bysme zkusit s Jessou w. sprint. Ale jen ze srandy, nikdy to neběžela :-D Škoda, že si to nejde někde zkusit
|