| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:13
- Nahlásit
reneeska
my taháme i kolobku Ale neumí to. Používáme ji jen na sprint a nebo před ní jedu na kole a ona běží za mnou a přitom táhne Lukáše.
Ale je to o držku, takže já na ní moc nejezdím... Stačil jeden pád a jsem vyléčená
Jinak toho Bazybrucosi psa má skoro gab. Vofčák jak vofčák - německej nebo belgickej, to je fuk, ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:18
- Nahlásit
pawLINka
Tak Aranka by kolobku spolehlivě táhla jen na závodech, ona stejně jinak netahá. Takže netřeba trénovat, dorazíme na závody, a chce předběhnout ty rychlejší na 100%
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:21 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
reneeska
To je stejně mazec, že normálně netahá...
Ináč teda bysme mohly vobnovit naši slepičárnu na skypu Budu mít prázdniny za chvílu, tak bude čas
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:24
- Nahlásit
heh já čas nemám ani kdybych se rozkrájela tak nevím kdy budu slepičit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:10
- Nahlásit
pawLINka
Ts, jsem se urazila a Máfo taky.
Mel
Právě aj tam hledám a všude hledám a furt nemůžu najít. Ach jo. Ale teď už by se při tom počtu hladových krků fakt hodil.
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:05
- Nahlásit
impact
Ahoj, mám pro tebe jeden tří šuplíkovej jestli budeš chtít - právě jsem ho hodil do elektriky a zkouším jestli jede, ale ještě nedávno jsem ho používal (ale není to žádnej módní hit).
Utopil jsem telefon, tak na tebe nemám číslo, tak se kdyžtak ozvi - já mám číslo stejný.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:16
- Nahlásit
Ahoj, mám malou otázečku - jak umravnit malýho ale vytrvalýho žárlivýho vzteklouna? (SBT 4,5 měsíce)
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:19
- Nahlásit
impact
Jede, takže když budeš chtít, tak je tvůj.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 19:44 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Aishaci hrozne moc jste mi pomohli, fakt. Dekujuuu.
Jsem za poslednich par dni sjela tolik inzerci a furt nikde nic. Pritom muzu brat levne to veprovy z PR a z ruznych marketu ala sleva 33 bo 50%, ae mam jen pidi mrazacek v lednici. Fakt dik!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:31
- Nahlásit
Dines
To chce napsat trochu víc no...
impact
Se raduju s tebou, že mražáček bude
Ináč teda div, žes přidala fotku Mafiánka teda...
|
Aisha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:34
- Nahlásit
impact
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 20:59
- Nahlásit
pawLINka
reneeska
ono to není cílený křížení maliny s pitem.. Okolo tohodle plemene je spousta mýtů, začal tady s tím před nějakou dobou psíček a admin tomu věnoval i článek: http://www.cz-pes.cz/cl-2007022601-q-Ussurbey---su perplemeno-nebo-superpodvod
Pak tady je taky něco: http://karcamujblog.blog.cz/0609/malo-znama-plemen a-psu-bazybruzsky-pes
Dokud jsem ho neviděla na vlastní oči a nemluvila s jeho majitelem, tak si taky myslím, že si to někdo vymyslel...
Ale na výběráku byl fakt boží, tak razantní obrany by mu mohla závidět kdejaká malina, loni vystupovali na CACITu v Letech: http://www.cacit.cz/2008/dogshow_2008.htm
a tady kousek z obrany na Labíka: http://fram.wbs.cz/Jarda_-_videa/Kromeriz/LVT_Bede a_07_08/Bazybruz.wmv
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:07
- Nahlásit
jo, a tady je ještě obrana podle ZVV3 na tom CACITu
http://fram.wbs.cz/Ruzne/Cacit_2008/Gapp_obrana.wm v
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:08
- Nahlásit
impact
já mám z annonce skoro 300litrovej mrazák za 1500,-, což sice není za odvoz, ale je to taky skoro zadarmo. Hlavně do toho narvu tak 100 kg masa, takže nám to pak nějakou dobu vydrží
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:35
- Nahlásit
pawLINka
Co víc? Povídej co by pomohlo správně poradit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 21:38
- Nahlásit
PAW ja uz Mafa moc nefotim, ptz ma fotek mrte moc a mali, co pribyvaj a zajimaj puvodni panecky, fotky nemaj. Jinak neboj, ja se o nej staram moc a moc ho porad tulim a muckam, aby se necitil odstrcenej. Ae on vi.. On vi, ze je moje laska. Ptz prcci se nadostavaj takejch facek, kdyz si na nej dovoli, ze to bys nenapocitala. Zrovna rano jsem dorvala Muru, ptz po nem vyjela. Vyhodila jsem ji z postele, vcetne vsech mrnat, a Mafa nalozila do postele a muckala a muckala, aby videli, ze tohle teda ne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 07:17 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Dines
Na co ten pes žárlí? Jak se to projevuje? V jaké situaci k tomu dojde?
Mel
Jak bude čas tak na to mrknu.
Jen stále tiše doufám, že to nezačnou křížit úmyslně...
impact
Ae já fím, že se vo něj staráš. Já jen, že tady to téma usíná a věnuješ se jinýmu
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 10:20 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
Můžeme se taky vnutit? Fotky hnusný z mobilu, ale na Lubné bylo krásně!!
Jinak holky se už neperou!!! Dali jsme na rady Paw a funguje to!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:11
- Nahlásit
ammy
A jako sraz v sobotu nic?
Jinak k holkám gratulace. To jim to ale trvalo.
pawLINka
No jako nedá se svítit. Stejně už si po Máfoi další takový tele nepořídím a zůstanu u jacků.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:30 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
impact
No jo, ale stejně je to pořád takové chatrné přátelství. V určitých situacích je to pořád s očima na stopkách!
V sobotu bohužel nic. Už jsou jiný plány. Tak snad příště.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
ammy
No nech bejt. U mě se bez problémů snese jen Máfo s Mambicí. Mordor vyjíždí do Máfa, i když se to hodně zlepšilo od té doby, co jsem ho chtěla uškrtit. A Můra pro jistotu vyjíždí do každýho, kdo se ke mě přiblíží.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:39
- Nahlásit
Stejně je krásná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
ammy
Hele poslouchej, nechceš napsat pár řádek o Kiuši plus odkaz na tutu galerii a hodit to na mejl bull.v.nouzi@seznam.cz ? Právě koukám, že nejste v příbězích bullů z útulků a to je chyba.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 13:14 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
impact
No, jo jenže ty si snad vybíráš naschvál samý problémový psy. Jenže já na to jaksi nemám! Tak jsem jaksi naivně doufala, že Kiuška bude v pohodě. Ale už je to ve snesitelné formě.
Akorát teda musím říct, že moje máti si pořídila štěně labrouše a jaksi jim přerůstá přes hlavu. Tak jsem si ho vzala dva dny po sobě do parády a pak jsem sklidila obrovskou pochvalu, jaký je to vyměněný pes, že v tom musím pokračovat. Tak jsem si říkala, že kdyby se tak lehce jako ten labrouš daly vychovávat ty moje bestie.
A pokusím se teda něco ze sebe vyplodit o Kiušce.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:00 - Změnil/a: ammy
- Nahlásit
impact
Toto je fotka vyloženě: "Klidně mě zakousni, ale hlavně pokračuj, je to hrozně příjemný!
Dva šílení psy!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 14:58
- Nahlásit
pawLINka
Na co ten pes žárlí? Jak se to projevuje? V jaké situaci k tomu dojde?
Žárlí na jiný psi . . . když si třeba páníčci hrajou s mým hafanem, tak zčnebát vzteklá, nejřív ňafe, pak začne štěkat a dorážet, a nakonec se mýmu psovi vrhne po nohách - to vše s výrazem a projevem critters. Prostě štěká, a pak vrčí a vyjíždí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:32
- Nahlásit
Dines mu to zakazu, neee? To je jak u nas. Vsici zarlej na vsechny a panicko rozsekni to.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:40 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
impact
Zakážu, zakážu - ale jak? Pes ani neni muj, a jedinej zákaz kterej na ní platí je vzít jí pod krkem, fláknout s ní o zem a pár desítek vteřin čekat dokud se nevyvzteká z nejhoršího
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:44
- Nahlásit
Dines moje rady jsou sice velmi ucinne, ae bohuzel nepublikovatelne.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 17:53
- Nahlásit
impact
No, myslím že máme podobný náhled na věc Tak asi i tuším co bys radila ty - ale tak by mě zajímaly i jiné způsoby.
Teda nejlíp to vyřešil muj pes když malou dvakrát bacil po hlavě packou a byl klid....
|