Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 18:30
- Nahlásit

Mel
uf, ja zila v tom, ze bazybruzskyho psa vymysleli chvd s Biluskou na ifaune!?! ..tak jak teda, von teda fakt existuje? nebo.. ze by realita dohnala fabulaci?

impact
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 19:09
- Nahlásit

StaHi zadej si to do gůglu a uvidíš.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit

impact
gugl mi krom odkazu od mel (a drobnych obmen) nasel jen jakysi negramotny blog...
"Neberte život vážně stejně zněho neviváznete živí!"
..stejne furt nevim

impact
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 20:07
- Nahlásit

StaHi faaakt? Me to naslo mrte odkazu a fotky a to, ze je to z Ameriky vyslechteno pro armadu a tak.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 20:34
- Nahlásit

impact
no tak se teda priznavam, ze jsem prolitla jen prvni gugli stranku

Mel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 21:16
- Nahlásit

StaHi
no, asi takhle, majitel toho psa mi řekl, že to je bazybruzský pes a nepůsobil na mě dojmem, že by si potřeboval honit triko na speciálním plemeni.
A vzhledem k tomu, že to není uznané FCI, tak proč by nemohl existovat bazybruzský pes? U pita taky víš prd, jestli to je pit nebo nějakej vořech

Aisha
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 09:56
- Nahlásit

Máme novou kamarádku Pepsi:

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit

Aishaci
Rucicky bozkavam. Pet kilo jsem dala varit a 15 rozpytlikovala a naskladala dovnitr a jeste mam horni suplicek volnej. Konecne muzu zas krmit masko.
Hodinama to toci malinko a myslim, ze az se celej namrazi, bude tocit jeste min. A az na podzim doplatim notebook, tak si koupim novej a peknej a timhle podaruju nejakyho nestastnyho pejskare.

Aisha
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 18:09
- Nahlásit

impact
Není zač - nám to taky bodlo, že jsme ho nemuseli vyhodit a že se někomu aspoň na chvíli hodí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 17:16
- Nahlásit

ammy
Ahooj, zrovna nedávno jsme na vás s Lukášem mysleli a říkali jsme si, že ani nevíme jak dál bojujete...
Je super, že se holky nakonec sžily!!!

Dines
No... Obávám se, že máme s impact podobné metódy

impact
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 18:19
- Nahlásit

pawLINka
Obávám se, že máme s impact podobné metódy
Jako s tím Luboškem dneska. Ten koukal teda, jak pejsek po dvou kotrmelcích čelem vzad přestal tahat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 18:40
- Nahlásit

pejsek po dvou kotrmelcích čelem vzad přestal tahat.
Aby pak pejsek po dvou kotrmelcích byl použitelný i na něco jiného než "netahání".

impact
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 18:45
- Nahlásit

No zápasit s ním určitě nebude a traverza taky není traverza.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 18:49
- Nahlásit

Hm, ale pokud by v budoucnu chtěl dělat poslušnost, mohl by se divit, kde se v něm berou různé reakce.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2009 19:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Mucholabka
Hm, na tom něco bude. Ono se dá totiž vcelku slušně předpokládat, že těch kotrmelců bylo několik, že se u toho každou otočku břinkl hlavou a prdelí o zem plus určitě nějaký ten kopanec a taky, že vlastně má Luky houno zkušenosti s výcvikem a vlastně vůbec nevěděl, co dělá. Což je dost dobře vidět na tom, jak má vycvičený a převychovaný svoje týraný psy. A na tom, kolik nevycvičených psů běhá po jejich cvičáku.

Víc k tomu nemám, co dodat.

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 09:50
- Nahlásit

Jak sem včera slíbil

impact
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 10:53
- Nahlásit

Psíček
To jsou velkokynologičtí canisterapeuti opepření rudánkem.

nerosekdas
Dííík.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 12:46
- Nahlásit

http://cora-apbt.rajce.idnes.cz/mensi_sraz_lidi_z_ pitbull.webz.cz/

http://bulldogiis.rajce.idnes.cz/Bull_sraz_Kokotin _9.5.09/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 18:10 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Krásní... Moji

Přistižena při činu

Jinak tady je ještě jedna galerka, na kterou tady myslím není odkaz http://lubosko.rajce.idnes.cz/Vylet_Kojetin/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit

Lidičkové, kdo z tadyma jede na Křivonosku?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 12:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Paw ja ne. Mam v ten termin byt v praci, ptz sefka a kolegyne maj rodinou oslavu, mam jet pracovne na AT konferenci, mame sraz ze zakladky po 15ti letech, taky bejvalej porada monstrozni narozeninovou party, kam dorazi vsichni nasi kamaradi z Praglu a je Krivonoska. Mam se jako pos*at asi?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit

Psíček

reneeska
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 20:58 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Jedna z treku

a album

misenka1
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2009 21:24 - Změnil/a: misenka1
- Nahlásit

Ahoj,
tak ma napadlo,ze by Vas to mohlo zaujimat.
Ked tu uz echo na tuto akciu bolo,tak sorry,nemam cas sledovat historiu sprav.
Diky.
P.s.A prispejte.

http://btsc.cz/index.php?option=com_content&task=v iew&id=108&Itemid=79

impact
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 11:28
- Nahlásit

Aisha
Tak to jsem trochu nedořešila.
Jsem vzala to hrubomletý vepřový, napytlíkovala, naskládala do mrazáku a vono to samozřejmě projelo těma mřížkama v šuplících a teď to nejde vyndáááááááááááááát.
Příště tam musím dát nějakou lepenku nebo takk

misenka1
Bych byla radši, kdyby pohnuli tou výcvikovou akcí pro bully z útulků. Nějak s nima není domluva v tomhle.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit

To jako luxusní mít zátěžový obojek na půl roční feně...

I když předpokládám, že bude panička tvrdit, že tam má složené noviny a že to má jen proto, aby si zvykala.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:00
- Nahlásit

Pěkná bouda.

nerosekdas
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:21 - Změnil/a: nerosekdas
- Nahlásit

Sim tě, tomu vůbec nerozumíš. To nevíš že pitbul už od štěněte je takový drsoň, že zátěžák(mám pocit váha 3 kg?), i kdyby nenaplněný celý, je pro něj jak nic? Bych to tak viděl, že ta malá má nastartovanou skvělou kariéru, odchovaná na vynikajícím promyšleném krevním spojení, už jako malá bez zubů díky chytrosti majitelky, a očividně ze stejného důvodu krásně kur..ná zátěžovým obojkem. Bravo, doufám, že to štěně, které má zamluvené, bude mít podobnou skvělou budoucnost, myslíš, že tady ty místní přikyvovatelky bude krmit taky historkama, jak jí jde jenom o cvičák?
Btw. Mám ten dojem, když se tak vehementně bojovalo proti doggyho boudám, sbitým na koleně(tudíž na pohled značně neestetickým), které alespoň byly zateplené, tahle bouda mi přijde jako opravdový luxus. Ty šrouby tam jsou na to aby se pes mohl podrbat za uchem až mu nějaký jiný pes ze smečky třeba zláme packu opět vinou dokonalého přemýšlení majitelky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:24
- Nahlásit

impact
když předpokládám, že bude panička tvrdit, že tam má složené noviny a že to má jen proto, aby si zvykala
A proč bych ti to měla tvrdit? Starej se o svůj barák s kadibudkou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 14:25
- Nahlásit

V té boudě pes nebydlí, tenhle pes bydlí v posteli.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání