| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:01
- Nahlásit
makrel
Žije. Ale jen díky tomu, že mám totálně narvaný mrazáky a nemám ji kam nasekat.
Monty
Kousnej aj hodnej.
makrel
Dočti si to.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8100.html#24
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
Biluška
Začínám si dělat velkou zásobu antidepresiv a dřeva
hlavně to nepoplet a netop těma antideperzývama ))
jinak doufám,že větci sou k hovnu stejně jako tůdle dyš předpovídali pro změnu globální voteplení a subtropický podnebí a květenu u nás f česku ..věřim,že to zas změněj a vymyslej si něco jinýho jak je jejich dobrým zvykem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:03
- Nahlásit
Baico
já se jí taky nedivím, takovýhle držkatý haranty bych zabila.. jako děcka bych učit nechtěla ni za zlatoprase!!!
Fuj, dobře dělá mamina, bych se rozhodně zachovala stejně.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:04
- Nahlásit
impact
aha, už sem to dočetla
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
Baico
krásná idea, ale bohužel nereálná. Na jakýkoliv úkol holka reaguje slovy a to cituju zcela přesně, protože jsem byla u toho : jdi do prdele ty stará krávo.
jako to je strašný...takový děti snad by neměli ani do normální školy chodit, je to příšerný a ta učitelský platy tohle snášet...mamku lituju upřímně, jen ať parchant zůstane doma,aspon to nezkazí ostatním....každopádně vim,že já kdybych musela učit,šla bych si asi brzo sednout za krutej nářez takovýmu spratku...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:16
- Nahlásit
makrel
nebo spíš normální psi :-D
impact
Kousnej aj hodnej.
hele, tak jako Monty ani Soph teda normální nebyli snad nikdy, ale nekousli by ani kdybych já nevím co
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:20 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se, nesměju se...
ad Monty: Bajša by taky v životě nekousla, třá u veta panikaří fakt slušně, ale kousnout ji nenapadlo, ani když měl ruku skoro po zápěstí v její dršce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Baysha
Bajša by taky v životě nekousla, třá u veta panikaří fakt slušně, ale kousnout ji nenapadlo, ani když měl ruku skoro po zápěstí v její dršce
no jasně a ympactová se tady vymlouvá a píše nesmysly
makrelito a biluše jí to říkaly už k tomu došlo a nechce si to přiznat
edit? a jak se vůbec Bayshi vede?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
Monty
nebo to bude tím, že s nima netřepeš když spí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:29
- Nahlásit
Monty
děkuju za optání, Bajša se má dobře, právě dostala večeři, což jí stačí ke štěstí občas sebou eště cukne, jak jí v břuchu škubne či co, ale jinak je veselá, akční a rána se krásně hojí a antibijotika baští z ruky - rozkřoupe a chce eště
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:33
- Nahlásit
makrel
nebo to bude tím, že s nima netřepeš když spí
hele tu moji příšeru když náhle probudím nebo vylekám (přítulovi už se povedlo ji i shodit z postele), tak můžou nastat pouze dvě reakce - buď zdrhne, nebo začne loudit žrádlo útočnej mód vůbec nemá...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:37
- Nahlásit
makrel
tak jako bacha, nevím jak s ní ympactová zatřepala, ale já s Montym taky někdy, když dělal mrtvého brouka, dělal to často, že z toho byl skoro rituál a nikdy nic, tak teda nevím však víš, jak jsem ti to říkala, že jsem měla infarktové stavy, on se probral, podíval se co mi jebe, já byla šťastná, tak jsem mu dala vždycky pusu, vynadala jsem mu, že pproč mě straší a šli jsme spát dál
a i Soph jsem si jistá, že by mě nekousla
Baysha
tak to je super, já ti to říkala, že to dobře dopadne, že je mladá, že to bude probíhat ok
co ty stehy? budeš je teda vytahovat sama?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:40
- Nahlásit
Monty
Baysha
tak já jsem si taky jistá, že by mě nekousl, ale stejně na něho nejdřív mluvím. A v posteli už je zvyklý, že do něho žduchám jak se furt otáčím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Monty
stehy má samovstřebávací, takže s tím není potřeba dělat vůbec nic po operaci to nebylo poznat přes vrstvu toho zelenidla a až druhý den na kontrole mi to doktorka podrobně vysvětlila
akorát na jednom konci se jí ta rána maličko zanítila a rozjela, asi na 2-3 mm, ale nasadila jsem hypermangan a zacelilo se to krásně, akorát v těch místech bude jizva vidět, škoda že jsem s tím hypermanganem nevyrukovala o dva dny dřív, by se jí to zahojilo rychlejc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:44 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
já na něj taky mluvila, ale on nereagoval nikdy
co mluvila? řvala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:47
- Nahlásit
Monty
hm. jste divní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:51
- Nahlásit
makrel
hm. jste divní
jo jsme, ale nekoušem
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:04
- Nahlásit
Baicocituju zcela přesně, protože jsem byla u toho : jdi do prdele ty stará krávo.
Kámoška se teď vrátila ze školy v přírodě a něco podobného tam zkusil jeden žák na starší učitelku v důchody ta stará dáma ho chytla pod krkem a dostal průplesk. A do konce pobytu už s ním nebyl nejmenší problém
davidkova renata
chcete za "zásilku" poslat prachy na účet nebo při předání
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
mimochodem lidijové, odpoledne sme koukali na Zelenou míli - brutálně dobrej a emocionálně silnej film, fakt doporučuju!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:07
- Nahlásit
Baysha
výbornej film
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:09
- Nahlásit
laguna
nemluf vo "zásilce" každej hned příde na to že jedem v marjáně
počkáme aš to příde..
Baysha
Zelenou míli -
to je starý!je to vlastně instruktážní film pro budoucí majitele elektrických obojků lagunu to tak oslovilo že si pomenovala stejně chofku )))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:09 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Baysha
Doporučuju "Chlapec v pruhovaném pyžamu"...
Pak se můžem bavit o emocích.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
jo paní, to mi připomíná, že jste mi neposlala č. účtu za ten bílý prášek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
Monty
za ten bílý prášek
jako dýler bych ráda zvostala ynkognyto!!!
platí to co pro lagunu...aš to příde
du se svalyt jelyta
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, jestli pojedete příští ýden do Prokopák, nebude vám vadit, že pro vás pošlu Gerdu s Knedlíčkem? Hárající Nanda by kluky v autě určitě potěšila, ale mám obavu, že by asi v tok kufru Nána s Baicem své manželství naplnili
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
laguna
davidkova renata
njn, sem těšce pozadu jako vždy - ale užila sem si to
impact
Chlapec v pruhovaném pyžamu
du hledat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:18
- Nahlásit
Baico
mi je to fuk...sem myslela právě,že asi běloby budou spolu vzadu a nanda na sedadle místo fandy,ale s gerdou to bé lepčí..nemůžu ject ani s Fandou dyby nááááhodou jel páč Tedík je krapet nevychovaný mírně řečeno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
mi je to fuk
No my vám to jindy vynahradíme
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:47
- Nahlásit
davidkova renata že jedem v marjáně za ten bílý prášek evidentně rozšiřujete nabídku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
No nic přátelé, jdu následovat psíky a jdu to zalomit. Ty víkendové pikniky u cest mi dávají velmi, ale opravdu velmi zabrat. Takže dobrou!!
|