Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:47
- Nahlásit

Gerda
Průůůser, nemáme postel pro Agátu
snadné řešení..dej jí tu mou,já spim nahoře f pokoji na posteli nebo nejedu..

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:48
- Nahlásit

Gerda
Ráda bych tam dorazila aspoň na den. Kdeže to tam je v těch mlíkoších?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

Maky a Trix

evidenční číslo: 1258/2011
plemeno: bišonek
popis: pes
srst: bílá, zanedbaná
velikost: standard
nalezen: 20.06.2011
P-6,Tomanova,park Ladronka
charakteristika: Na sobě měl červený látkový obojek.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

ale tys chtěla jen čubu co?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

Tak jsem konečně zkoukla film, který jsem dlouho odkládala - Chlapec v pruhovaném pyžamu. Neměla jsem na to pořád žaludek, ale impact o tom furt píše, kolegyně v práci o tom furt mluví, tak jsem se teď podívala. Musím to trochu rozdýchat...

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:54
- Nahlásit

děcka, nevíte jak je to s odchodem k lékaří? je právo na 4 hodiny, ale nevím jak často, a když se mi seskupí 3 lékaři na jeden den, tak nemusím do práce vůbec?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:54
- Nahlásit

pawLINka
Musím to trochu rozdýchat...
řekni vopsach stručně..mě eště žádnej film nepoložil,pokud by to nebylo o utrpení zvířat,to se skládám hned,ale lidi mi neserou..případně naval odkaz kde se to dá sčíhnout,díky

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
jop, mám trochu obavy, že rozmazlovanej pes mi po pár měsících začne prudit Trixe, když tam jezdíme dost pravidelně...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:57
- Nahlásit

davidkova renata

http://filmy.kinotip.cz/?s=chlapec+v+pruhovan%C3%A 9m+py%C5%BEamu

Čék si uvědomí jaký jsou lidi mrdky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:57
- Nahlásit

Lola1
super, bezva.

Maky a Trix
posílaj se k tomu nějaký info maily?
neposílaj, zatim se řešilo jen vestění. K táboru se to začne posílat teď. Ty si dost jasná, bydlíš ve svý megadodáfce, takže tě v ubikaci mám zahrnutou pod kolonkou stan )) Jsi započítaná na celý termín, ti, kteří jsou započítaní, jsou 100%, že se složej na pronájem placu, domluvíme se s těmi, co dojedou na chvíli a na pár dnů či návštěvu, jestli dají prachy aspoň do závodu, jestli se ho zůčastní, nebo prostě jen přivezou nějakej žvanec, myslim, že sme dost slušný lidi, abychom se dohodli, jak ten pronájem poplatíme, vyžírka tu neni nikdo.

K tomu ale už potřebuju Kejtlinu, aby řekla, jaký vnitřní uytování je k dispozici, narostl nám počet lidí, co budou chtít spát uvnitř. Jsou to ti filajoví v tabulce. Rozhoďme už teď horní pokoj, pak budem vědět, kdo spinká dóle, v klubovně. Samozřejmě Bambi a Zlatovláska jsou dole, třá by večer ani nevyšli ty schody. Horní ubikace pojme tušim že klidně 5-6 a možná i víc čékůch spících na postelích, který už tam jsou + máme i ty nafukovačky. Pokud je hodně nafukovacích pro ty co spí nahjoře, snesem si postele dolu, do klubovny, aby mohli spát na posteli ti, co nafukovačku nemají.

UVNITŘ SE BUDOU V PRVNÍ ŘADĚ SKLÁDAT TI, CO JSOU NA CELÝ TÝDEN, ZUEJMÉNA TI, CO SI PŘIVEZOU HARANTA, JAKO TŘÁ JANA S VELKOKNÍREM, DĚTI ZEMĚ, V PRŮBĚHU TÝDNE ELDORÁDO, LAGUNA.
Potřebuju někoho chytrýho, kdo by se koncepce ubikace chopil, já toho schopná krs debilitu nejsem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
Stáhni si to tu: http://www.uloz.to/hledej/?q=chlapec+v+pruhovanem+ pyzamu+cz+avi

Proč mi furt nejde edit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

pawLINka
Čék si uvědomí jaký jsou lidi mrdky.
to já dávno vim
a dyš kliknu na skouknout zdarma tak to de jo?
edit..jo už si odpověděla..)

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:59 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

davidkova renata
snadné řešení..dej jí tu mou,já spim nahoře f pokoji na posteli nebo nejedu..
Bezvadňácký, ty se do horního pokoje počítáš, to je jistá věc, takže tvá postel se přesune k Agátovi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

Gerda
Průůůser, nemáme postel pro Agátu, neudělala sem si poznámku, opakuji - Bajkofkooo, Aleksooooo - nejedete některá ještě tesko?
jesli kachna_muš přinese dnes penězůch, tak jedeme dneska do tesca na Mělník a můžeme se tam mrknout.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

pawLINka
hele to se musí potahovat po částech nebo jak? su debil,tak nevim
Gerda
osobně spim tam nahoře jak posledně,odmítám jinej návrch krom maríny vod gustava f kterou eště tajně douám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
Né, klikni na jedno z toho. Třá tady http://www.uloz.to/9149184/chlapec-v-pruhovanem-py zamu-cz-avi

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kachna_
jesli kachna_muš přinese dnes penězůch, tak jedeme dneska do tesca na Mělník a můžeme se tam mrknout.

hele tak mrkni essi maj tu dvoupostel , mám pocit že psala bajkofka za 299,- tak tu bych chtěla kdyby jí měli ju

Gerda
dyť máš krásnou tabulku, nevim proč by se toho měl ujímat někdo jinej, když to máš tak pjekně sesumírovaný

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

Gerda

Já přijedu jen na pár dní, samozřejmě přispěju jak na pronájem, tak i na žrádlo atd., stačí napsat kolik a komu, nebo případně pokud to budeš rozpočítávat až po, tak to prostě nějak spočítáš a je to. Nejsem teď schopná říct, jak dlouho a od kdy do kdy tam budu, ale doufám, že jeden stan a Hat a já se vejdem dycky.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

Alexa
hele tak mrkni essi maj tu dvoupostel
A co budem dělat s tvojí jednopostelí?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Baico
na tu má pořadník danajasa

bonc
Člen
- Nahlásit

Baysha
bude maksimálně o pár stupňů míň a v zimě víc sněhu,
a tomu ty řikáš nepanikař??!!! Dyk huž je doba ledová teď, zima 3/4 z roka, metry a metry sněhu, mrazu že už to teplometr nepobírá a ty si kliďánko řekneš - bude o pár stupňů míň a víc sněhu???? To už se krze nepřeživatelnej mráz a milijon metrůch sněhu můžu jít zabít hnedka 1. října páč to už to začíná

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:12
- Nahlásit

Zdááár žumpo pakůn včerá voslavil narozky páč už je velký a má tu smlouvu a tak dostal zlopověstný obojek vod ted bude budit hrůzu(divný je,že přes zlobojek ten blb vysouval milánkovsky jazejček a prostě nevypadá zle místo pěny u huby akorát dělal bubliny koutkem huby)

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele mě je jedno, kdo kde bude spát, nemám zájem dávat na postele cedulky, čí je to postel, jde jen čistě o to, abychom neslibovali spaní v pokoji dalším lidem, kteří už by se nikam nevešli. Takže jediný - chci vědět, kolik se nahoru vejde lidí, jestli ti lidi maj svoje postele, nebo budou potřebovat, aby se přebytečný lůžka daly do klubovny dolu a mohli tam chrápat další lidi. A zároveň, aby v těch pokojích nespala hlava na hlavě. Nevim, no, aby to prostě bylo tak nějak trošku předpřipravený, vešli sme se a na pohodičku se umístili. Spíš tam, kde si spala, to problém neni, místo ti nikdo nebere ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:12 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Baico

kdybste ji neudali, koupím ji pro ségru já, sháněla ji taky.

edit: Hat měl v sobou tři roky. Tak snad bude těch narozek ještě hodně...

Alexa
Člen
- Nahlásit

bonc
hele já bych byla v klidu, páč po té co mnoho let strašili jak se hrozně zvjetšuje ozonová díra a že za chvíli nebude žádná, najednou zjistili, že se po xxxtisích letech se ten cyklus stále opakuje, jim nevěřím ani slovo

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:13
- Nahlásit

bonc
gdy byl sních?? máš jakousik zkreslenou paměť, dyk je furt hyc, v listopadu sme chodili po venku v tryku a kraťasách a v únoru nanovo, to mně příšera dokonce chytla aji klíště cu sních, a cu a cu a eště víc jak puve

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
kruk v pruhovanym pyžamu:

koncentrák...syn šéfa koncentráku se přes plot kámoší s malym židem...ovšem ten film má v sobě horzně moc nepřesností, něco by vůbec nebylo možný, jako zápltka je zajímavá,ale já jak jedu ty lágry,tak se mi to nelíbilo protože takhle to být vůbec nemohlo, bylo tam jakoby spojený několik lágrů dohormady,všude nebyla plynová komora, děti takhle nepracovali...kde zas plyn byl šly rovonou do plynu atd...je to spíš symbolickej film a vině a trestu,tak jsem to vzala...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:15
- Nahlásit

Gerda
Paní, ta vesta se zasekla u mě. Stěhovali nám poštu a nepřijímali balíčky vůbec. Ale dnes jak přijde muš z práce (já furt marodím, tak nemůžu), tak tam s tím zajde a hned pošle Lole. Ju? Se omluvuju, že mi tady zůstala trčet.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:16
- Nahlásit

Baysha
cu sních, a cu a cu a eště víc jak puve

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

Jbat

voleeeeee,co děláš?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 10:18
- Nahlásit

danajasa
Přeju pakůňíkovi mooooc zdravíčka a hodnou paničku.

Tady má k narozeninám konečně to maso, který mu furt odpíráš

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání