Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

Gerdaale napsala sem jí jako Janu
tak proto jsem jí tam neviděla já hledala velký D na začátku jména

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:37
- Nahlásit

BaicoTy dvě maliny byl uplně někdo jinej a navíc ta čupka byla křížená s NOčkem.

tak to mě nějak ani nenapadá kdo to tak mohl bejt.
Jdu chvíli spočinout v poloze ležmo, pže jsem nějaké ospalé po prááci :zíf:

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:37
- Nahlásit

Gerda
simtě sem sem dala takovou velkotabulku, si jí neviděla? Taková velká a barevná...
huš vidííííííí,velkotabulka krásná...jojo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:39
- Nahlásit

Gerda
no ale to je zásadní a bude to muset zjistit, nebo aleksa, ta je strašně dobrá na různý vyjednávání.

no to by totiž bylo dost na piču, kdyby tam lezli cizí lidi s čoklama a my sme museli furt naše chytat, já počítala, že jak je to tam voplocený, že budou moct bejt furt na volno

Biluška
Člen
- Nahlásit

Gerda
Vás si vůbec psát nebudu, sežeňte si někde stan, se tam stejnak nevejdete.
Su uražené a pět minut s tebou nemluvím

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
no jistě, já věděla, že "ta s velkokníračem a maloděckem a malopsem", ale myslela sem, že Jana. V každém přípatku se s ní počítá, aji s tim, že když má maloděcko, musí mít aji jeden z přednostních výběrů ubikace krs haranta.
Hlavně musíš vzít Asinku, abysme mě zase nacvičili v bránění pro tu případnou De Florace - fenku Z květin.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
dyš si jí umístí doprostřed,bude to f poho

no to právě ne, páč má krátkej ocásek, pořád by padal na držku.

Marush
na celou dobu ne, nevím vůbec jak to bude a jak to bude zvládat Toby, kdyby bylo vedro, tak vůbec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:45
- Nahlásit

Marush
zuzanarosakova
Maky
Mamka
děcka, sme se tu právě sešly se švadlou a řekly sme si, že lehce a pomalu začnem promejšlet kolekci bunda-gatě, spoléhám na vás, bdue se dělat krásný jemný dámský střich, spoléhám na vás, že budete nosnou pilířou akce a pudete do toho. Ne vše najednou, pěkně postupně, je úplně jedno, kdy, ale někdy a je fuk, čim začnem, jen jako že se to bude navrhovat společně, aby pak nebyl každej pes jiná ves, kdyby to náhodou oslovilo vícero žumpistůch.

zuzanarosakova
no to by totiž bylo dost na piču
no to bychom neradi, pak bychom neměli pronajatej plac a v nejhoršim bychom ty cizí psy nechali pokousat našima a von už by tam nikdo nelez. Když řekneš býkohryzoj - di na ně, tak je sežere. A dyš to řekneš Kyře, přijedou dokonce aji policajti a koronárka a vrtulník a dvě sanitky.

Biluška
no to nemluv a jdi si rozmejšlet, jesi přijedete nebo ne - stan máte? A nafukovačku? Vy byste nám strašně nabourali nečekanym příjezdem spací pořádek....kdybyste chtěli postele...měli byste dojet, až tam bude eldorádo, dvě huby prořízlý...bestak eště neviděli Lilátko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:47
- Nahlásit

jbat
jak to bude zvládat Toby, kdyby bylo vedro, tak vůbec
jasná věc, Mařena taky půjde trošku umírněneji, jinak je tam super to, že tam maj betonový odkládačky, ve kterých je celej den docela chladno. Když dostane podložku od bříško, v domečku z betónu může krásně přežít celej horkej den. Ale je jasný, že když bude nějak extra masakrovitě, že to nebudeš pokoušet.

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:48
- Nahlásit

jbat
na celou dobu ne, nevím vůbec jak to bude a jak to bude zvládat Toby

aj sí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:49
- Nahlásit

Gerda
maj betonový odkládačky, ve kterých je celej den docela chladno

a máme taky žumpastan proti slunci přece!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:49
- Nahlásit

ta kunda Axa je zasae v prdeli, tentokrat prokousala plot aby se dostala ven, tak at´ jde, sama odešla se smečkxy v době kdy se chystalo žrádlo, tudíž ho ani nedostane, až se vrátí, at´ je hlady

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:50
- Nahlásit

Gerda
samozřejmě, že bysme chtěli postele, v mým věku a s mýma zádama uš se nigde na zemi jak čundrák válet nebudu Ale páč tam nemají samostatné pokoje a nechce se mi bydlet s milionem dalších lidí a pořád hlídat komu leze některá saní hlava do postele, nebo do žrádla tak bysme asi bydleli ve velkoautě Miňonce. Pravděpodobně to stejně neklapne, páč nebudem mít to hlídání na velkokoňa Božetěcha a kozu Čůzu Žanetu. Taky na pejsky asi ne, musela bysem vzít akity a to by zase některým lidem ruply céfky, že po nich moc řvu

S Eldorádem se dávno známe a velmi si rozumíme

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:51
- Nahlásit

Gerda
řekneš býkohryzoj - di na ně

gdo to je?? A neseřere mi Kokýnka třá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:52
- Nahlásit

zuzanarosakova
a máme taky žumpastan proti slunci přece!
jo to jo, ale pod igelitovou plachtou extra chladno nebude, právě pro psy, co nesnášej vedro, jsou ideální ty betonový odkládačky, jsou veliký, psové se v nich na pohodu celý natáhnou, fakt je v nich chlano, takže tam můžou přečkat to nejhorší. Třá i psové, ktrý neplavou, páč normální pes se ochladí tím, že se vykoupe....až na maryji, která rači umře na vedro.

kejtlin
tak to už si dobře navykla si chodit na samostatné procházky...kudy se dostala ven?

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:54
- Nahlásit

Gerda

ad gatě

Ty vé gatě,jo? A ne rači minisukně?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:55
- Nahlásit

Gerda
jo to jo, ale pod igelitovou plachtou extra chladno nebude

no přez to musíme něco přehodit ty blázne starý, to je snad jasný!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:58
- Nahlásit

Biluška
tak bysme asi bydleli ve velkoautě Miňonce
paráda, klidně přijeďte ))))))

S Eldorádem se dávno známe a velmi si rozumíme
no právě, to sem myslela, že by bylo děsně hlučno a veselo )))

zuzanarosakova
gdo to je?? A neseřere mi Kokýnka třá?
to je nanda přece, to je býkohryz ))))

Marush
chceš v zimě chodit bránit v minče?????

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
má krátkej ocásek, pořád by padal na držku.
si strašně negatývní dneska!! ocásek mu tupíruj a rovnováha bé nastolena!
Gerda
že lehce a pomalu
tak tak..žádný rychle a zbjesile!!

du dřít degenííí

Baico
Člen
- Nahlásit

Marush
No tak to já minisukni tozhodně ne se svými stehny dosahujících šířky sloupů Akropole v Athenách.

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 12:59
- Nahlásit

Gerda
chceš v zimě chodit bránit v minče?????

jo,jo...já nosim minisukně furt a všude,nevšimla sis?

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:00
- Nahlásit

Crysa
tyvm

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:02
- Nahlásit

Biluška
no nedif se - i s kozou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:04
- Nahlásit

zuzanarosakova
no přez to musíme něco přehodit ty blázne starý, to je snad jasný!
třá kus betonu, aby tam bylo chladno? )))))

Baico
Marush
No tak to já minisukni tozhodně ne se svými stehny dosahujících šířky sloupů Akropole v Athenách.
jo,jo...já nosim minisukně furt a všude,nevšimla sis?
a budete k tomu chtít nahoru i lambádku? ))) Zimní asmozřejmě, s kožíškem....)))

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
a budete k tomu chtít nahoru i lambádku?
Jasně a s chupem donvitř. Myslím, že by se apk ty naše pikniky u cest staly divácky velmi atraktivní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
prokousala plot, ale shánět ji nejdu, jdu spát, mám dneska další noční posranou
Alexa
dovču závidím, já už nebyla 4 roky vůbec nikde-od doby kdy pracuju v cukrovaru a nezbejvá mi ani na jídlo natož na dovolenou

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to by totiž bylo dost na piču, kdyby tam lezli cizí lidi s čoklama a my sme museli furt naše chytat, já počítala, že jak je to tam voplocený, že budou moct bejt furt na volno

MĚLI BY JSME TO MÍT CELÝ, PÁČ KEJTLINA ŘÍKALA, ŽE KDYŽ JE TAM TÁBOR, NESMÍ TAM CVIČÁKOFSKÝ CHODIT, áááááááá kapslok, nebudu to přepisovat, a chytit si je budeš muset, když bude někdo cvičit (speciálně já s Barunkou) aby nevotravovali cvičící čokle, nebo je mít pod dozorem u sebe, bo u kantýno, bo někde jinde, aby prostě nelítali na plac

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:12
- Nahlásit

Baico
Jasně a s chupem donvitř.
s kožešinou z mořského ježka, s chlupem dovnitř, rozumim, zadávám )

kejtlin
holka čoveče nejstli by fakt nebylo dobrý promyslet tu předzahrádku, aby čuby vůbec nemohly k plotu, aspoň velký, malý se držej, viď? Nebo prostě Axu dávat po dobu tvý nepřítomnosti na řetěz? V kotci jí celej den nechat nemůžeš....hele to je peklo, to je mi jasný, žádná hitparáda.

já už nebyla 4 roky vůbec nikde
já taky ne, z toho si nic nedělej. Prostě děngy nejsou, krásně se dá užít i v čr.

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:13
- Nahlásit

sem se teď vrátila z pojišťovny a děje se věc nevídaná - jsem po tomto aktu tuze radostná! to se mi ještě nestalo. Ale paní které bych ruce zublíbala mi udělala pojistku takovou, že i s havarijkem budu platit půlku toho co jsem platila do teď jenom za povinko. A až mě ňákej kokot smete z povrchu zemskýho, dostanu místo 100 litrů 300, takže si budu moct koupit kryplkáru a hejno čoklůch který mě na ní utáhnou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 13:15 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Alexa
neměli by tam cizí chodit, ale jistě to nevím
Gerda
nemůžu jí dávat na řetěz řvala by tam jako píča a navíc se umí vyvléct i ze stahováku, holt bude v kotci má smolíka. kde myslíš že jsou psi když jsem v práci v zimě? celejch 13 hodin zavřený nahoře, protože je dědek neschopnej
edit: v čr jsem byla jen jednou a to na soukromé chatě, kdy se platilo 700 za týden, tot´ celá moje dovolená za 4 roky

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání