Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

Gerda
zrovna když měl pomej erotickou scénu s kuklovou. Sem se strašně styděla )))))))

My to taky sledovaly se ségrou...hlavně ty sexy kekrkáče elasťáky co tam on nosil furt...z toho jsem šla do kolen!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Davítková tě zabije za tu fotku, s tim doufám počítáš.
áááááááááááááááá uš se bojim mám eště lepčí, focenou z terasy, kde sme bydleli a budem zas bydlet

Lola1
byla jsem v Bibione, tady to vypadá ještě l
Bibione neznám, ale tady se mi po Gargánu líbilo zatím nejvíc, jsou tam kamenný mola, a krásně čistá voda, a k moři přes ten parčík, no bohužel letos tam jedem naposled už sme tam byli 3x tak chceme někam jinam

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

Marush
hlavně ty sexy kekrkáče elasťáky co tam on nosil furt
a jak byl karakter, co? Úplnej rozvrácenej hrdina, jak nes to méno rodiny a nevadilo mu, že ti malí plebejci ho nenávidí....nejvíc dandy tě řikám!

Lola1
mejl na vlčáčkovou sem ti posílala, dávala sem do mailu obě vaše adresy, abyste se mohly spojit a domluvit ))))

Maky a Trix
pani, vy ste fakt strašný pako. Ztratit očkovák...takovou velkou kníšku....

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:10
- Nahlásit

makrel
to víš, že budeme
jo se sl. štěňaty masakr, asi tady máme málo psů, kteří nemají domov

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:12
- Nahlásit

Gerda
pani, nejhorší je, že já ho nikde nevyndavám. nosím ho pořád v batohu na cvičení a na tréninky. Nikdo mi ho už od ledna nekontroloval, ale nosím ho pořád u sebe a z toho batohu ho maximálně přendám do jinýho batohu. A to jsem si jistá, že jsem ho měla před 14dny, vezla jsem ho na chatu. Doufám, že ho tam naleznem, neboť se mi úplně nechce investovat do novýho pasu a očkování. Zatím jen zkouším všechny okolo, kdyby náhodou, ale věřím, že je na chatě.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:12
- Nahlásit

makrel
tak jdu v pátek k oční a na krev, to bude
ale aspoň si prodloužím trochu víkend a budu se Sophijí, nechceš se v pátek stavit na vajno, když má ta puboška ty první narozeniny ???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:14
- Nahlásit

čus kreténi a nejvěčí je aleksa,samo jí nenávidima pošlu na ní býkohryza hnet při první příležitosti

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/veda-skoly/236497-na-zemi-za cne-behem-deseti-let-mala-doba-ledova-zjistili-ved ci.html

Mamko, co budeme dělááááááááááááááááát???????

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

Maky a Trix
očkovat znovu nemusíš, vet by měl mít záznam a udělat ti duplikát, ne? ale určo ho najdeš

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
nevím co vy, ale my se budeme s makrelito a spol. radovat

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
hurááááá

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Alexa
Lido Adriano
Tam jsme byli předloni i s čoklama na 3 týdny. Bylo to super A kde jste tam bydleli? My úplně na konci, kde jsou volný pláže bez slunečníků a měli jsme takovej byt s předzahrádkou, moc výborná dovolená

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

Baysha
na konci prázdnin jedem do Itošky aj s čoklem a dost pochybuju, že je bude zajímat nějakej podpis. Měla by tam být známka s číslem šarže a já nebudu riskovat, že se to nějakýmu kontrolorovi nebude líbit a čokla si tam nechaj

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Vsechny vas po vikendu zdravim a DURAZNE oznamuju, ze nechci zadna stenata, diry v baraku budu asi ucpavat kotatama (timto dekuji Kachnicceza napad), pac jsem vcera objevila pod lavickou za kuchyni dalsi varku. Nevim, no, uz jsem nechala vykastrovat vsechny kocky, co jsem potkala, uz to ani neresim s majitelama. Vidim kocku, drapnu ji, hura na veterinu, dva tydny ji podrzim v rekonvalescenci a pak pustim. Stoji me to spoustu penez a presto tu furt nachazim kotata. Dvoje uz nasel pes
Gerda
Pani, to je hnusny, co pisete o tom parkovani. Vidite, ja myslela, ze jste tam parta samych fajn lidi, vzdycky pisete tak pozitivne.
Doufam, ze se to podari v klidu vyresit domluvou a nebude z toho zadna valka, vypustene pneumatiky a tak...

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:21 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

zuzanarosakova
http://www.novinky.cz/veda-skoly/236497-na-zemi-za cne-behem-deseti-let-mala-doba-ledova-zjistili-ved ci.html
Baysha
hurááááá

ale tak zas čék nemusí ten život moc řešit, když už ví že do deseti let stejně humře..

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

Venta
Tam jsme byli předloni i s čoklama na 3 týdny. Bylo to super A kde jste tam bydleli
my taky skoro nakonci za náma je ještě pár baráků a pak snad už jenom kemp, naproti tomu našemu baráku byl nějakej dětskej zábavní park a vedle tenisový kurty, essi ti to teda pomůže s identifikací, ale taky ste mohli bydlet na druhym konci, páč tady když tak přemejšlým moc vilek není, tady sou spíš paneláky a takový ty velký residence, tady je fakt supr, že je před barákem park, docela velkej, kde ráno a večer choděj lidi s čoklama, na pláži přes den sem teda žádný čokle neviděla, ale ráno a večer tam s nima choděj

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:25
- Nahlásit

bonc
že do deseti let stejně humře..
simťa nepanykař, bude maksimálně o pár stupňů míň a v zimě víc sněhu, to je celý - né že by tu celá česká kotlina zmizela pod ledofcem jak v pravěku akurát Novinky potřebujou katastrofickej scénář

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:25
- Nahlásit

Maky a Trix
Novej pas a očkování? Vet, kterej vás očkoval by měl mít záznam, ne? Pak to stačí opsat...?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

impact
Baysha
na konci prázdnin jedem do Itošky aj s čoklem a dost pochybuju, že je bude zajímat nějakej podpis. Měla by tam být známka s číslem šarže a já nebudu riskovat, že se to nějakýmu kontrolorovi nebude líbit a čokla si tam nechaj

leyenda
Člen
- Nahlásit

bonc
Jako pripada mi pravdepodobnejsi mala doba ledova nez to oteplovani, co s nim 20 let strasili. Hlavne ty duvody zelenejch jsem nepobirala. Jinak je mi to v zasade dost jedno, starosti si zacnu delat az prijde doba mistralova

Lola1
Člen
- Nahlásit

Gerda
mejl na vlčáčkovou sem ti posílala, dávala sem do mailu obě vaše adresy, abyste se mohly spojit a domluvit
Dnes vesta snad odejde od Pawlinky, Tvůj mail jdu hledat, nejsem totiš doma a tak v tom mám trochu guláš.

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

Maky a Trix

Jsem to z mobila asi přehlídla.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:39
- Nahlásit

impact
v poho. já osobně si taky myslím, že by mi stačil duplikát, ale bojím se to riskovat v zahraničí...

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:40
- Nahlásit

Alexa
Jo, tak to asi vim, kde.
My jsme byli směrem když jdeš po hlavní ulici směrem k moři, tak po pravý straně až na konci. Až za těma hřištěma, byla to taková uzavřená rezidence dvoupatrových řadových domků, asi přes 100 m od moře. No a psů tam na pláži několik bylo i během dne. To spíš pak večer v ulicích byli ty naši asi jediný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mamko, co budeme dělááááááááááááááááát
uš to sem fčera dala biluše..no spolíhám,že vědí bestak hovno,akorát "zkoumaj" za naše prachy..dyby jako náhodou,vidim to podobně jak bonc..a nabrala bych si mnoho půjček tim pádem

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

Maky a Trix
To bych taky neriskla.

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:43
- Nahlásit

davidkova renata
zuzanarosakova
Mamko, co budeme dělááááááááááááááááát
Tak jedině lyžovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:44
- Nahlásit

Lidé milí, už se nám ten tábor blíží, prosimvás, jenom orientačně - už máme přesnej počet lidůch? A rozmístění stan/pokojík? Průůůser, nemáme postel pro Agátu, neudělala sem si poznámku, opakuji - Bajkofkooo, Aleksooooo - nejedete některá ještě tesko?

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:46
- Nahlásit

Gerda
uš jsem to našla.

Vlčáčková
máš sovu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 09:47
- Nahlásit

Gerda
posílaj se k tomu nějaký info maily? Přišel mi jen jeden asi před dvěma měsíci a od tý doby nic... tak nevim, jestli mám někde něco potvrdit, nebo tak

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání