Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:43
- Nahlásit

Baysha
http://divx.kinotip.cz/chlapec-v-pruhovanem-pyzamu -2008/

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 21:54
- Nahlásit

Teda ympakte, to tě vzala hodně slušně, máš velmi krásné bebínko, jistě budeš mít i bezvadňáckou jizvu. Maryje mi taky prokousla ruku, dyš se prala s Joudinkou, já chytla Joudinku, bo byla blíž, za hřívu na krku a kterak jsem tam měla ruku, mařena chtíce pojíst joudinky, pojedla mě. Vzala to mezi ty prstový kostičky, mezi ukazovák a prostředník, bolelo to jak sviňa.

Zrovna sem se pořezala o šňůrku, natahovala sem věšící Šňůry na balgoně, ale nesundala prádlo, a tenká šňůrka přední mi projela dlaní. Su utahané, jdu spáti, Mařena se ukryla v ponožkách pod postel a zřejmě si do rána ojebe nožičky tak, že nebude moct chodit. Dostane boty )))

Dobrou jelimánci, pozdravení hojivé Bajšince.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:01
- Nahlásit

impact
pani, děkuji, už sem dávno našla a sosám já nejradši englicky s englickejma tytulkama, takže thepiratebay.org to jistí

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:02
- Nahlásit

Gerda
To budu, páč teda to sešití, s tím si ten kokůtek na pohotovosti moc práce nedal.

Mezi kůstky to bolí jaxviň. Mě Máfo kdysi chytnul mezi palec a ukazovák špičákem, když nám byla krátká větev. Pěkně tam, mezi kůstky, šlachy a žíly. Dobrý to bylo.

Tak du spat. Ještě vám ukážu naši novou kamošku: Jack's Smiles Monkey.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:07
- Nahlásit

Gerda
brou noc, pani, Bajšedlo děkuje za pozdraf, dite rači spat, úrazů bylo uš dneska dost pozdravujeme hlodavýho Mařena, ať moc nehlodá

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:11
- Nahlásit

impact
jůůůůůůůůůůůů. ta je roztomiláááááááááááááááá

brou všem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:14
- Nahlásit

impact
Tak du spat. Ještě vám ukážu naši novou kamošku: Jack's Smiles Monkey.

je moc hezká, necháš si ji?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:18
- Nahlásit

kurwa co ty lidi dělaj v troji jsou zase 2 čivy fenka věk 13 je tam a pejsek. věk neuveden ale dle fotky nebude nejmladší

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

Nové plemenoooo http://opera.aukro.cz/novoskotsky-retrivt-velky-sv ycarsky-salasnik-i1672701380.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:22
- Nahlásit

je čas udělat hají buci, je čas udělat hají buci

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:25
- Nahlásit

Baysha
Aha, tož to já teda jedině překlad.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 22:50
- Nahlásit

Monty a kejtlin
Kuju, vyřídím.

Nevim, esi si ji nechám. Spíš bych chtěla dát dokupy a do nové rodiny. Uvidíme, jak to půjde.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 23:37
- Nahlásit

To by mě šlak trefil.

http://www.facebook.com/event.php?eid=122809414471 395

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 00:22
- Nahlásit

impact

slováci jsou hnusáci v tomhle co!?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 05:19
- Nahlásit

toš vstávejte a koukejte prtínat, já pojedu tak za hodinu a půl domů spát

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 06:22
- Nahlásit

Já už jsem dávno vzhůru - vzbudil mě Tomáš, že chce jít ven a teď už nemůžu usnout.
Tak jsem aspoň zalogovala konečně 3 kešky z minulého týdne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 06:55
- Nahlásit

prtínáte se dámy? Je pindělí, tak fofr

impact
To by mě šlak trefil.
Ježiš to jsou krávy zase Ta holka z prvního komentu má naprostou pravdu. Proč jenom ze Slovenska? Proč sem nenataháme nechtěné čokly z celé Evropy? Co jich je třá v takovým Řecku? Ve Španělsku? Nebo co bývalý Sovětský svaz? To by teprve mohl být ráj pro tyhle pipky V zásadě se Česko může stát jedním ohromným útulkem, proč ne

Cigi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:21
- Nahlásit

impact
To by mě šlak trefil.
Mi povídej!

Tinta76
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:25
- Nahlásit

Brý den

impact Akky0Aime Biluška
To by mě šlak trefil.
vo co go?

Cigi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:30
- Nahlásit

Tinta76
O hromadný dovoz štěňat ze slovenských útulků/KS

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:30
- Nahlásit

bré ráno, ještě 18 dní, je opět hnusné pondělí a mě se nechtělo vstávat a už vůbec ne, do práce

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:36
- Nahlásit

Akky0Aime
Slováci? Kreténi jsou z té české firmy či co to je.

Biluška a Cigi
Neuvěřitelný. Mám z toho teď pocit, že se ta dáma, schovávající se za tou organizací, bude teď pasovat do role velkého záchranáře, na truc všem. Kreténismus, fakt.

Tinta76
Předmět: Home Care 4 Pets

Dobrý den,
po seznámení s podmínkami a pravidly ve slovenských karanténních stanicích jsme se s kolegy z VetMedic rozhodli maximálně podpořit převoz ohrožených šťěňat do ČR. Pokusíme se rozšířit síť dočasných opatrovníků a podílet se následně na vyhledávání adopčních rodin.
Povědomí české veřejnosti o ohrožení slovenských opuštěných štěňat utracením po pouhých několika dnech v KS (nepodaří-li se najít aspoň dočasnou péči) je dle mého názoru velmi nízké. Při větší osvětě se jistě do akce zapojí víc dobrovolníků / opatrovníků i zájemců o adopci. Jestli máme pocit, že psi v našich českých útulcích jsou na tom zle, ve srovnání se Slovenskem se mají ve valné většině případů jako v bavlnce. Zde se skutečně utrácejí mladá zdravá bezproblémová zvířata během pár dní jen z důvodu nadpočetnosti. Prosím zkuste se ve svém okolí porozhlédnout po soucítících duších, které mají prostor na umístění několika mimin (hlavně psích, ale i kočičích) a čas / chuť se o ně na pár dnů - týdnů postarat. Velmi oceníme, když se nám takoví lidé ozvou a popíšou své možnosti. Materiální pomoc se pokusíme zajistit v co nejvyšší míře. Odkaz na jednu KS za všechny:

http://slysim-psi-plac.profi.cz/15983-karantenna-s tanica-vranov-nad-toplou.html

Velmi potřebnou je i možnost přepravy - kdo jezdí častěji na Slovensko a nevadilo mu po cestě přibalit krabici se štěňaty / koťaty, prosím nechť napíší nám zprávu na fb nebo na mail - určitě mu "spolupasažéry" na zpáteční cestu najdeme. Každý den se objeví min. jeden vrh, který se ocitnul v ohrožení života, je to nekonečná lavina.

Ještě jednou vřelé díky Vám všem, veřím, že se dle svých možností zapojíte A veliká prosba na závěr - toužíte-li po psím či kočičím příteli, zkuste si vybrat z těch opuštěných nebo oslovte ověřené chovatelské stanice. Prosím nikdy nekupujte "čistokrevného psa BEZ PP", jen abyste např. ušetřili. Jak taková "velkovýroba" štěňat módních plemen bez PP vypadá - viz odkaz (v Čechách / na Slovensku obvykle nemají ani na ty klece, chov probíhá ve sklepích a stodolách - Vám pak ukáží jen vykoupané miminko ve svém obýváku:

http://www.youtube.com/watch?v=ZVyFSTYY7zg

Srdečně Vás za Home Care 4 Pets a VetMedic zdraví, Tereza Zeliková - homecare4pet@centrum.cz

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:39
- Nahlásit

Biluška
no taky jsem to moc nepochopila, proč by se měli dovážet hafani, ze Slovenska, myslím si, že v Česku nich je až až.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:40
- Nahlásit

Tinta76
Nějaké krafky chtějí organizovat hromadné převozy nechtěných slovenských štěňat k nám. Asi aby si je Slováci mohli dál bezproblémů množit Krom nechtěných psů (kteří stejně z větší části skončí v našich útulcích) sem zavlečou ještě parvu co u nás už skoro není a na Slovači se jí daří a třá i nějaké další nemoci, ale to je vedlejší hlavně, že se pomazlíme s tím nádherným Ňuňu ščeňátkem, uděláme si čárku za zachráněného psa a pak ho vrazíme někam do útulku, protože "nezlobte se, já jsem ho zachránila, beze mě by umřel chudinka, ale víte, já už mám DVA vlastní psy a třetího bych fakt nezvládla, tenhle je moc krásný (chápej černý,hladkosrstý,se zakrouceným ocasem a křivýma nohama, de facto kandidát na titul nejošklivější pes útulku) určitě si ho někdo brzo vezme"
Ježiš, mě tihle lidi serou snad ještě víc než ti, co ty štěňata množí
Odjebavám se radši odtialto a jdu dřít

Tinta76
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:44
- Nahlásit

Tak děkuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:45
- Nahlásit

Biluška
chtějí organizovat hromadné převozy nechtěných slovenských štěňat k nám
to néééé, maximálně desítky ročně

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:47
- Nahlásit

Hele lidi, poďme se nabourat na nějaké slovenské stránky a zorganizovat tam převoz našich útulkáčů na Slovensko

Až to budem mít tak můžeme udělat převozy třá z Polska do Maďarska, z Albánie do Francie, z Německa do Řecka a zpět...taková nadnárodní hra "štěňata hejbejte se"

impact
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:51 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Zuzana Jochmannova
Prečo len šteňatá? Lebo je o ne väčší záujem? Starší alebo starý, prípadne handicapovaný psík so super povahou už nemá právo ani na nádej? Tie sa často ani do KS nedostanú, lebo ich rovno utratia pri odchyte. A pritom sú to často zvieratá, ktoré sú vychované, čistotné, poslušné, milé, ich povaha a chovanie sú známe. Je ich ľahšie spárovať s požiadavkami, možnosťami a povahou nového majiteľa a čo je dôležité aj kastrovateľné!

Magor.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 07:57
- Nahlásit

nazdar paka
už jenom 11 dní a jedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

impact
Magor.
no v týhle a podobnejch kauzách jsou magoři všichni a na druhou stranu, když sem chtěj ty čokle tahat proč jenom štěňata????
Biluška
hele já ti dovezu něco z Itošky chceš??????????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2011 08:02
- Nahlásit

Alexa
Biluška
hele já ti dovezu něco z Itošky chceš??????

Néé, to musíš dovézt z Itálie třá do Rakouska, aby to bylo v souladu s tou hrou.

<< 1 ... 7902 . 7903 . 7904 . 7905 . 7906 . 7907 . 7908 . 7909 . 7910 . 7911 . 7912 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání