Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7893 . 7894 . 7895 . 7896 . 7897 . 7898 . 7899 . 7900 . 7901 . 7902 . 7903 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:05
- Nahlásit

Monty
moje šéfka taky má megeromanýry, ale na druhou stranu je i spravedlivá, řekla bych, tak nějak mám pocit že tuhle práci by někdo míň drsnej dělat nemoh

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:09
- Nahlásit

Grin
já svojí šéfku vůbec nemusím, neumí uznat svou chybu, pořád jen buzeruje (no mě už naštěstí ne) a nejvíce ji nesnáším, jak se zachovala, jak jsem potřebovala odejít o hoďku nebo dvě dříve z práce den po tom co jsem musela nechat Monťáska utratit
No ona vlastně celkově nějak nemá cit, tak co se vlastně divím

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:12
- Nahlásit

Čus pipiny, už sme domki z vejkendu, už ám skoro vypráno a maryje rozpracovaný dvě nohy, maká na tý třetí. Měli sme mocineček bezva víkent, škoda ale, že sme neviděli Nandu bojující s ovenou. Máňa kdysi bojovala s krávou, je to taky hrdina.
Fčéra sme zabili v lomu Grinečka, umazali zbytek pejskůch a knedlíčka, ráno na kousání už Máňa skoro kousla Jiříka, když jí strašil. Má zákaz dát jí facku, až ho kousne dovopravdy, bo von si vo to teda děsně koleduje. Kousání bylo velice komorní, procházka potom též, celou dobu sme tak maličko navlhovali, nakonec sme se děsně uprasili kaolínem. Bůch se koří Fandoj, Fanda se koří Bajkoj, Bajko se koří Bajkofce, takže to je takový malý koloběch, do kterého Bůšek krásně zapat, aji Grineček, bo ten byl pokořen všemi a šoupán rozhňahňaným kaolínem po zádech. Maryje se nekoří nikomu, neb to nesnáší. Večer nesnášela hlavně Bůcha a Sirku, neboť z ní měli radost a chodili jí kontrolovat do spánku, jesi už si teda nechce hrát. V noci na nás přišla Sirka, olízla mi oko, řekla sem jenom - di do hajzlu ty malej sráči, což probudilo Bůcha, který si myslel, že už se hraje, tak přišel taky a stoupnul mi nohou do obličeje. Pak zas odešel k Atuši do pokojíku. A pak se to ještě několikrát opakovalo. Pak bylo ráno a jeli sme do zlovse, nebyl tam přeceda, ale dva guláče, tak sme zas jedli. Pak sme se ještě dívali na přectavení - Psoun-holka jde u nohy mezi hračkami a Psoun-kluk cení zup jako nožní malina. Pak byla několikrát bouřka. Pak sme jeli domki. Pak sme uvízli v zácpě u Můzeja. Pak sme přijeli domki. Vše vybalili, začali prát, i člověka, pes vyfasoval ponožky. Nyní už vás dočítám.
Jak se máte, flundry? Jo a to s těma podprdama je dobrý! Taky potřebuju nějakou.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:12 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Jo a Fanda dneska sbalili další fenku. Byla to velmi drsná maliňačka, její panička říkala, že si s ní žádný pejsek nechce hrát, ale Fanóš byl nadšen. Ale je pravda, že je teď trošku mrkef

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:13
- Nahlásit

PS: Zcela jistě a velice gratuluju Džínoj k pasení!!!!!!!!!! A Davítkoj k oveno-sabyjáku!

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:14
- Nahlásit

Monty
jo takhle tak to je tady blbý... nejhorší je dyš ty lidi neuměj vyjít vstříc. jako ta naše má taky svý, a má oblíbence a ty protěžuje, ale myslím, žekdyby byl fakt problém tak přijde. Její zástupce, to je debil jaksepatří ale

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:19
- Nahlásit

Baico
Jo a Fanda dneska sbalili další fenku.
Psouna-holku, jen to řekni )))) Čupku, která mít kamarády ani nemůže, páč by se musela kámošit s tryskomyšma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:20
- Nahlásit

čus debylové f čem se jede tedka?

laguna
počítám,že kloubní sračky dorazej zejtra páč ve štvrtek mailovali,že to bylo odesláno
marush
twe celkem hustá dyskoška tě povim)))) naše mýtingy u cest sou zcela nevinné proti temuto,budem muset přitvrdit

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:23
- Nahlásit

Baico
add spratek

Nesnášim takový rozcapený drzý smrady...obdivuju kohokoli kdo se snaží je něco naučit, já bych je za den musela zabít...

laguna
Tak jsem myslela že jsem měla děsně pařící víkend když jsem to táhla od pátku do dneška ale tumfla jsi mě "perverní nocí s Robert(k)em" ))

moje účast na této party byla náhodná a víceméně nedobrovolná

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:25
- Nahlásit

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:26
- Nahlásit

Grin
tak my tam nemáme zástupce, ale většinou když tam není, tak je tam její synáček, chování po mamince, takže debil největší
no u nás celkově to vedení je hrozné...
no radši už se nebudeme o práci bavit, stačí, že je zítra pondělí, to je dost na zhnusení nálady

taky u vás padaly kroupy???
my jsme šly s makrelítou do lesa, umokly jsme a jak už jsem byla doma, tak začly padat kroupy

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:27
- Nahlásit

impact
fuuuj, tajčice se teda pjekně rozjela, počkej za chvíli tady bude fotka s 10 stehy, pak se 100 a pak jen parte

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:31
- Nahlásit

impact
co to jééééé za hryzanec?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:33
- Nahlásit

Marush
já ti to řeknu, to je thajecký hryzanec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:33
- Nahlásit

impact

teda ale řeknu tě kuli 3 stehům chdit k dochtoroj... hamba pani..si to máš stáhnout takovou tou mašličkou..

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:34
- Nahlásit

Monty
hehe já jsem v rpáci už dnes a pěkně až do příští neděle.. KRIZEEEEEE!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:34
- Nahlásit

Gerda
Psouna-holku, jen to řekni

No fdobře no. Ale je fakt, že Psoun holka byla velmi ščasná, že si s ní nědo konečně hraje
Marush
Nesnášim takový rozcapený drzý smrady...obdivuju kohokoli kdo se snaží je něco naučit

Hele naštěstí má máti ve třídě i fajn děti a kvůli nim má ta práce smysl. Jsem měla jet původně s klukama s máti, ale kontroly na vinicích se rozběhly později a já si uprostřed svojí kontrolní kampaně nemůžu dovolit vzít týden dovolený

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:38
- Nahlásit

Monty
pak jen parte
Parte nebude, páč pak už nebude co pohřbít.

Marush
Je to někde na straně 8 tisíc něco. Řeknu ti jenom: Nikdy nesahej na spícího psa. A netřep s ním.

davidkova renata
Jako já bych nešla, ale vono se to na mě solidně smálo. Bylo to utržený do hloubky.

Etě mám nožičku. To bylo to první cvak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:42
- Nahlásit

impact
Opakovaně se ti vůbec, ani trošku, nesměju

Baico
Jsem měla takového kluka loni na gulaku. Otec podnikatel- na kluka neměl čas. Matka-paní podnikatelová se dle klukových slov celý den poflakovala, nicméně na něho taky neměla čas. Jediný o kom mluvil hezky a kdo se mu nejspíš věnoval byla babička. První týden byl hajzlík na zabití. Měla jsem chuť ho zmlátit asi tak osmkrát za den. Jednou jsem to i udělala, poté co se jeho vinou málem zranili dva psi (seřezala jsem ho tyčkou vyrvanou ze slalomu). Pak mi tak nějak docvaklo proč to dělá, začala jsem se mu hodně věnovat (plus se mu hodně moc věnovala instruktorka), neustále jsem mu dávala úkoly při kterých byl hodně důležitý a z hajzlíka byl rázem úplně nejhodnější beránek. Čímž tedy nechci říct, že to musí fungovat pokaždé a na každého, ale myslím, že ta holka bude po návratu třídy z přírody zlobit ještě víc. Protože se bude chtít pomstít za to, že byla vyloučená a upozornit na sebe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:45
- Nahlásit

Davídkovááááááááááá, průser

http://www.novinky.cz/veda-skoly/236497-na-zemi-za cne-behem-deseti-let-mala-doba-ledova-zjistili-ved ci.html

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:46
- Nahlásit

Biluška
nápodobně paní.
impact
a pes ještě žije?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:46
- Nahlásit

Grin
chudáku fúúúúúj, a pak budeš mít, ale dlouhé volno, ne???

impact
Řeknu ti jenom: Nikdy nesahej na spícího psa. A netřep s ním.
kecy, kecy, hodní psi by tě nepokousali

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:48
- Nahlásit

Monty
Řeknu ti jenom: Nikdy nesahej na spícího psa. A netřep s ním.
kecy, kecy, hodní psi by tě nepokousali

nebo spíš normální psi :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:51
- Nahlásit

Biluška
, průser
du se zabít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:51
- Nahlásit

Biluška
Pak mi tak nějak docvaklo proč to dělá, začala jsem se mu hodně věnovat

Jasně, já když jsem tam měla tu přednášku o psech, tak mi taky visela na rtech a byla úžasná. Ale, když máš učit a naučit, tak je to těžký. Ty je máš na tom gulagu týden, máma je s nima celý školní rok a její pozornost ve třetí třídě potřebují i ostatní děti. Holka nenosí učebnice, v hodinách odmítá pracovat. Navíc tady je ten problém, že rodiče jsou rozvedení, maminka momentálně žije už asi se 4. partnerem. Holku nechce evidentně ani máma ani táta a přehazují si jí jako horký brambor. S tím učitel horko těžko něco udělá.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:53
- Nahlásit

impact
jako ona tě kousla, žes ji vzbudila? dyť musí být zvyklá, jestli spí v posteli, že do ní sem tam žduchneš nebo ji přilehneš, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
du se zabít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Začínám si dělat velkou zásobu antidepresiv a dřeva A uhlí, ještě že mám hned za barákem ty uhelné sklady

Ty je máš na tom gulagu týden, máma je s nima celý školní rok a její pozornost ve třetí třídě potřebují i ostatní děti.
No to je jasný. Ale přece když jí tu pozornost dá, udělá ji důležitou třá tím, že ji nechá umývat tabuli, nebo zalívat kytky tak by měla dosáhnout toho, že děcko přestane dělat naschvály. Aspoň teoreticky. Tím, že ji vyloučí z účasti na výletě dosáhne přesně opaku

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:55
- Nahlásit

Monty
JJ budu mít pak týden. Naštěstí nejsem v rachotě celodenně ale mám volný dopo. (Za tu cenu ale makám až do 8 ) Takže to neni tak hrozný odstřihnutí se od normálního života..
a hlavně od psůch Ti jsou první dva dny dycky v dyskomfortu a ničej a pak už je to gut

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:58
- Nahlásit

uš sem v hokně a pásovec to ví, proto začíná bolet jako sfině

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 19:01
- Nahlásit

Biluška
udělá ji důležitou třá tím, že ji nechá umývat tabuli, nebo zalívat kytky tak by měla dosáhnout toho, že děcko přestane dělat naschvály
krásná idea, ale bohužel nereálná. Na jakýkoliv úkol holka reaguje slovy a to cituju zcela přesně, protože jsem byla u toho : jdi do prdele ty stará krávo.
Tím, že ji vyloučí z účasti na výletě dosáhne přesně opaku
Nejedná se o výlet, ale o týdenní školu v přírodě. Opravdu se mámě nedivím, kdy na konci školního roku, kdy už toho všeho má plný zuby, nechce riskovat nějaký průser.

<< 1 ... 7893 . 7894 . 7895 . 7896 . 7897 . 7898 . 7899 . 7900 . 7901 . 7902 . 7903 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání