| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
pawLINkaA co si objednáváte z tama?
já teda od nich mám ty podvlíkačky a k tomu triko FLER (FENIX) na zimu, teď jsme to objednávala pro známou, mamce kraťasy SAPHIR, na podzim jsem jí brala tu šedivou polokošili, beru si podprdu pro sebe i mámu, švárovi triko, to skampolo FRANK (Fénix), sousedka si objednala přes mě ty outdoor kalhoty INGA (Saphir) právě taky s tím, že když j to nebude, že se to poštou vymění nebo vrátí, nemaj s tím oni problém vůbec. A pak jsem si objednala eď to triko se zebou Lotus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:58
- Nahlásit
Baysha
tak 90D mají skoro všude, to není eště tak strašný
to si jen myslíš a když seženu tak ty děsný stařecký
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:02
- Nahlásit
kejtlina když seženu tak ty děsný stařecký
http://www.linia.cz/podprsenky/damske-spodni-pradl o/?sz=90D
tumáš stařeno od těch si kupuju často.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:04
- Nahlásit
Crysa
ty jsou až na asi 2 dost děsný ale díky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:14
- Nahlásit
Velikost mikiny jsem vyřešila, ale teď nevím co s kraťasama.
Vybrala jsem si tyto: http://www.klimatex.cz/damske-outdoor-sortky-doris -saphir.html?o[kosikid]=2
Rozměry kalhot mám v pase různé - cca 41 cm. Nevím které objednat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:16
- Nahlásit
kejtlin já myslím že výběr 20 podprd (nepočítám tu kojící) český výroby, (tedy na český kozy, ne vietnamský, kde to tam šijou jak stan a nedokážou si představit, že něco takovýho fakt existuje) je slušný, navíc všechny do pětikila.. já mám tam teda výběr širší, ale vybrala bych si i z toho 90D, navíc si kupuju tak dvě tři ročně.. ne jak fusekle, abych musela mít padesátery.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:27
- Nahlásit
Crysa
navíc si kupuju tak dvě tři ročně.. ne jak fusekle, abych musela mít padesátery.
já tak jednou za 2 roky 2 kusy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 14:52
- Nahlásit
Smrad, špína, chlívy s jackama, bíglama, kavalírkama, zoufalstvím ječící štěňata, fena v životě nebyla dál jak za brankou, vytahaný cecky, vyrozená do mrtě, hubená, špinavá, smrdí celý auto, neočkovaná.. A k smrti vyděšená...
Pán říkal, že mu mám dát vědět, jak se má.. Ale to, co mu napíšu, si chlapec za rámeček nedá..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 14:57
- Nahlásit
impact
napiš to státní veterinární správě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:17
- Nahlásit
Maky a Trix
Mám v plánu. I když moc nedoufám. I když na to očko by mohli slyšet..
Jinak chudina má v tom prošlým očkováku ještě dneska narozeniny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar blázni
tak zas máme cvičák vo kus hezčí
Baysha
já kupuju tady, a v tvá velikosti maj celkem větší výběr jak v mojí http://www.astratex.cz/spodni-pradlo-plnejsi-tvary /?selSize=75%2FG&OnPage=20
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:58
- Nahlásit
Čus dyskomforti!
Dnešní chronický piknik u cesty se velmi zadařil, neb Baico při revíru chytil Zlatovlásku za ruku, co neměl v rukávu a vůbec dneska nepůšťal a to nemá v rodokmenu sopku. Fanda kousal na rukáv a furt se chodil k Jirkovi mazlit. Takže dneska je všechno špatně.
Pak jsme byli v lomu a velmi jsme se umazali. Byl to velmi krásný den, za chvíli dám fotky na rajče.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 16:58
- Nahlásit
impact
dostala k narozeninám světlý zítřky. Lepší než drátem do oka...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:00
- Nahlásit
Maky a Trix
impact
dostala k narozeninám světlý zítřky. L
jo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:11
- Nahlásit
Maky a Trix a Alexa
Lepší než drátem do oka...
No, to jo.
Potřebuju jméno.. Aby ladila s M a G, ale aby nesplývala se jmény Máfo, Mafián, Mamba, Babu, Mordor, Meggie, Meg, dikdik, Mercí, Mrcina, Gara, Kája, Karolína, Kajů. Uf.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:13
- Nahlásit
impact
Molly, Gusie
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:16
- Nahlásit
impact
Koko
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
Takže dnešní fotky z pikniku jsou zde
A tady je jedna spešl pro načuhující, kde je jasně vidět, jak je ten pes do kousání tlačen psovodem
|
archie
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
Baysha
mrkni sem http://www.fashion-intimate.cz/katalog/kategorie-p odprsenky/velikost-75h/strana-1/razeni-asc.html
A omlouvám se všem za neoprávněný vstup
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
Zdáárte dneska sme byli kousat až v dalekém Bzenci,pakůn se dneska snažil ba dokonce byl chválen pánem co říkal,že měl bosíka s pípo3 a že pakoní jednotka vykazuje znaky budoucího ůspěchu.Dále tam byli dogátka,jeden měl7měs a60kg byl velmi nádherný a hlavně děsně rozverný a příšerně zvědavý moc se mi líbil cipísek.A jeden vlkošedý no z velice krásnou vlkošedou taková děsně tmavá vlkoší vypadalo to moc hezky. A hlavně bylo počasí jak na objednávku pod mráčkem bez deště prostě ideál.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:04
- Nahlásit
Baico
hefkýýý a je hodně vidět, že Grineček už má trochu víc sebevědomí, už napíná vodítko
Fotky z mojeho foťáku jsou TADYYYYYYY
zejména věnuj pozornost tomuto:
PŘED:
A PO:
... i když ta špinavost naštěstí tolik nevynikne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:05
- Nahlásit
archie
A omlouvám se všem za neoprávněný vstup
coto????
twe děcka sme domki z pasení ..huuustýýýý )))))))) předně hancaw s džínou maj zkoušku a zadně nána je býkohrys či jinej bojovej čokl .sme zas háraly ,tagže sem šla 31. Ovííí se zdály již velmi nasrané a znavené,taxem měla obavu,že se prostě nehnou,páč vychcaně dycky zaparkovaly u vchodu do ohrátky a většina pejsků s nima nehnula.Obavy se ukázaly liché neb dyš fstoupila nána,ovííí se proběhly jak nikdy twe rozstřelila je jak kuželky,rozhodně se teda nestihly zastavit a jedna vůdčí ovec co furt dupala noškou a dělala výpady a ostatní pejsky pochopila,že neni čas na hrdinství a vyslala berana do útoku ..nikdy bych netypla co nastane, byla sem si jistá,že nána couvne..noooo omyl šla do něj jaxviňa fejs tu fejs,von jí mydlil rohama do koše,vona jeho košem po palici a to několikrát za sebou..hancaw má druhý vánoce,svíjela se smíchy asi 3 hodiny,blpka,různě visela přes ty dřeva vod vohrady,nějakýho pána prej poslintala snad nebo co ,chrochtala a vůbec nebyla schopná nějaký normální reakce ..stále naléhá at jedem znova na pasení ..kdykoli kamkoli ..je to krafka závěr je,že zkoušku sice nemáme,leč mě je daleko milejší ,že nanda do toho šla jak šla a necouvla zpátky ni krok ..je to dobrý pes.
Asi zůstanem u toho tartu a kanysky,no..
proč má bajko krátký vlasy a proč mám dojem,že se bůžek připosral před Fanóšem??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:09
- Nahlásit
davidkova renataty voleeeee,muheee nemas video,ja to chci videt taky,jak nana mydlila berana hlava nehlava,este ze nana nema rohy jak beran,bylo by duci,duc!!!!mas decko doma???ze by jsem ti brnkla na foun!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:12
- Nahlásit
BaicoBaico při revíru chytil Zlatovlásku za ruku, co neměl v rukávu a vůbec dneska nepůšťal a to nemá v rodokmenu sopku. Fanda kousal na rukáv a furt se chodil k Jirkovi mazlit. Takže dneska je všechno špatně.
davidkova renatahancaw má druhý vánoce,svíjela se smíchy asi 3 hodiny,blpka,různě visela přes ty dřeva vod vohrady,nějakýho pána prej poslintala snad nebo co,chrochtala a vůbec nebyla schopná nějaký normální reakce..stále naléhá at jedem znova na pasení
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:14
- Nahlásit
Zdar paka,
ztratila jsem petpass. Nemůžem bez něj na tréninky, což teda prozatím ignoruju a taky bez něj nemůžem na výstavu. Což nemůžu ignorovat a čokl asi bude doma. Akorát teda nevim, kde může bejt, neboť ho pokaždý pouze přendávám z batohu do batohu podle toho, na jakej jedem trénink. Už jsem převrátila byt vzhůru nohama a ta modrá kravina tady prostě není!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:18
- Nahlásit
to je pěkný fík a lavina v červnu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
davidkova renata
závěr je,že zkoušku sice nemáme,leč mě je daleko milejší ,že nanda do toho šla jak šla a necouvla zpátky ni krok
Pani velmi vám gratulíruju k nesmazatelnému dojmu, co jste s Nánou zanechali mezi pastefci. A po dnešním pikniku vám musím oznámit, že těch 10 bodů náskoku za pouštěčky, co jsme na vámi měli, již nemáme, neb ten kretén dnes nepustil ani jednou a ještě Jirku kousnul.
proč má bajko krátký vlasy
Protože jsem sepotřebovala odstřihnout od jisté věši, jestli mi jako rozumíte
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:19
- Nahlásit
davidkova renata
nanda do toho šla jak šla a necouvla zpátky ni krok
tak to převelice gratuluji, moc hezky jsi popsala jak hancaw se svíjela smíchy moc si to umím představit.
Hancew samosebou gratuluji ke zkoušce a moji dutohlávci posílají Džíně slint
proč mám dojem,že se bůžek připosral před Fanóšem??
Bůšek byl velmi připosraženej před Fandou a klaněl se mu, vylizoval mandle a tak vůbec. Dneska byl vůbec divný den, dokonce se unavil, ba i přetáhl, že doma plakal že chce najíst a spát a co hůř stále ještě spí!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:21
- Nahlásit
Maky a Trix
Už jsem převrátila byt vzhůru nohama a ta modrá kravina tady prostě není!
Podívej se do ledničky, do auta, mezi skripta a tak vůbec
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
Atusch
všechno prohlídnutý, dokonce jsem kvůli tomu vyklízela mrazáček auto jsem obrátila naruby, už jsem psala snad všem lidem, u kterých jsme byli za poslední půlrok, jestli u nich není...
|