| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:47
- Nahlásit
kejtlin
no já jen že mi tu ten wobenzym zbytečně projde a tobě by mohl bejt k užitku... ale jak myslíš držím palce, ať ti vyjde jiná práce co nejdřív
Biluška
může oplodnit tou schovanou koulí, zvlášť esi není úplně v břiše, ale někde v tříselným kanále... napadlo mě, zkus se zeptat veta, esi by nešlo udělat něco jako vazektomii, ale teda netuším, kudyma vede chámovod u kryptorchida a jestli by to tím pádem bylo jednoduchý řešení, třá je to úplná blbost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:51
- Nahlásit
Baysha
tak ho pošli když chceš, určo ničemu neuškodí, bo ho vem do mlíkošů na tábor tam se určitě setkáme, děkuji moc
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:54
- Nahlásit
To je hnus venku je krásně mám volno a bolí mě hlava z deseti stupnů asi tak osmička to mě dycky nas..až k pláči ležím tu jak ichtil poránu poránu mokrý hadr na tlamu.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:07
- Nahlásit
Biluška
Bejt to u mě na dvoře, tak řežu aspoň tu jednu, je to na 98 %.Baysha
Když podvazovat musí být co, a kdyby bylo co tak nejlépe pryč s tím , to už by se dala kulka za chámovodek povytáhnout. Já bych si tak zařezala , mě to bavilo s nožíčkem skalpelíčkem. . Prasátečka kvičíčkovala, kouličky poletovaly
A teď už jen tak teoreticky, to neni ono
davidkova renata
Marush
Téma nahozeno, stačí takhle
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:13
- Nahlásit
agáta12
Prasátečka kvičíčkovala, kouličky poletovaly
tywe, člověku dá tolik práce, aby se tomu na školním statku vyhnul a nakonec si ho to najde v žumpě. No to snad ne.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:13
- Nahlásit
danajasa
Jak venku krásně , tady na západě prší, přestane pršet a mrholí, najednou vysvitne slunce , příroda se usměje , zavelí deme ven. Du se oblíknout , nařezat buřta a co ? Leje
Asi tak 9X dneska za sebou a furt.
Tak se jdu podívat co se tu řeší . A tady kozy , koule a krásné počasí. Jen tomu taťkovi to triko sluší
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:17
- Nahlásit
kua trčim v práci nebaví mě to tu všici mě serou a hlavně se mi ani nechce domu... vlastně bych si nejradši zalezla někam do teplíčka a četla si a aby mě všichni nechali na pokoji.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 15:18
- Nahlásit
agáta12
Vyměním počasí at mi néni líto,že tu tluču hlavou do zdi.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 16:06
- Nahlásit
agáta12
máš pravdu přecedo!! Na západě chnusnej den.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
Marush
závist největší!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 16:30
- Nahlásit
cus bus co delate?
Biluška
hele jestli mu jedno varle zustane byt v brise oplodnovat muze. Muze tam byt mensi zivitnost spermii, krz tu teplotu, ale spolehat na to rozhodne nejde.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:05
- Nahlásit
čus bus!
Tak máme za sebou celkem adrenalinový odpoledne. Máma odjíždí s PZ zítra na školu v přírodě.Má ve třídě holku, která strašně zlobí a je drzá. Tak holka za tres nejede. A dneska jí volaj rodiče jejích spolužáků, že holka píše na FB, že skočí zítra pod vlak, když nejede. Takže máma v nervu, musela jsem jí odvézt do školy pro tel. číslo na rodiče, obvolat rodiče. Fakt docela masakr. Mám obavu, aby mámu zas neskolil astmatický záchvat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:14
- Nahlásit
Baico
to sou vjeci... mamča ať si to tak nebere, pézetka vyhrožujou sebevraždou skoro furt... ale záleží na tom kolik holce je teda.
PS: Dneska máme v práci místo uřvaný šeltky a kníračky bombovou rotvici a maďarandu, hned je mi tu příjemněji...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
Grin
ale záleží na tom kolik holce je teda.
Holce je 10 a zažila jsem jí na vlastní kůži a je fakt nesnesitelná.
mamča ať si to tak nebere
To jí říkám furt,ale stejnak se jí asi zítra nebude dobře odjíždět.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:25
- Nahlásit
Baico
Být učitelka je děsně náročná práce A jak to dopadlo dovolala se rodičům? V kolikátý je třídě?
Marush
Tak jsem myslela že jsem měla děsně pařící víkend když jsem to táhla od pátku do dneška ale tumfla jsi mě "perverní nocí s Robert(k)em" ))
davidkova renata
jak to vypadá s objednávkou paní? Nejsem schopná to tady najít je tu snad 100stránek navíc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:27
- Nahlásit
Baico
Holce je 10 a zažila jsem jí na vlastní kůži a je fakt nesnesitelná
Otázkou je proč je nesnesitelná
Alberti to je dneska krásný den
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:28
- Nahlásit
Baico
pani, lity lity pro vasi maminku, ale vite co, holka ma rodice a ti jsou za ni zodpovedni, tak at si ji budto vychovaji, aby byla snesitelna a mohla jezdit na skolu v prirode anebo si ji holt musej ohlidat, aby neskocila pod vlak.
A jinak vam musim rict, ze jsem nikdy nemela tolik velikych hroznu a tak krasny vino jako letos. Pamatujete, jak jsem ho na podzim drasticky ostrihala a pak mela strach, ze umre? Protoze jsem si vsimla, ze tu strihaji vino az v unoru. A vy a Gerdicka jste mi rikaly, ze to nevadi. Tak jste mely pravdu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:29
- Nahlásit
Grin
co děláš za práci, že tam máte hafíky?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:32 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
BaicoHolce je 10 a zažila jsem jí na vlastní kůži a je fakt nesnesitelná.
A co na její chování rodiče? Jinak bych to tipla jen na vyhrožování děvče chce být zajímavé, ale v kůži tvojí mamči bych být nechtěla.
Poslala bych jí ke školní psycholožce(holku samozřejmě)
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:36
- Nahlásit
laguna
A jak to dopadlo dovolala se rodičům? V kolikátý je třídě?
Je ve třetí. Rodičům se dovolala, lépe řečeno otci,u kterého se momentálně holka nachází, ale ten byl uplně mimo. Pak mámě a taprej si jí ohlídá a zítra předá ve škole.
Biluška
Otázkou je proč je nesnesitelná
No to je celkem jasný, rodiče rozvedený a nikod jí nechce, holka na sebe upozorňuje. A chápu mámu, že když jede na školu v přírodě, tak na sebe bere dost velkou zodpovědnost a nechce sebou vzít dítě, který je velmi problémový.
leyenda
Tak jste mely pravdu
To jsem ráda, tak si ty hrozny užijte, v Čechách skoro všechno pomrzlo a na Moravě teprvé dokvétá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
laguna
Poslala bych jí ke školní psycholožce(holku samozřejmě)
Bohužel na naší mále vesnické škole mají jen speciálního pedagoga. A to matka slíbila, že jí vpondělí předá hned té dotyčné učitelce.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:42 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Baico
tak to je ve stejný třídě jak moje dcera
Bohužel případů kdy se rodiče rozvedou a nebo na ně nemaj čas je čím dál víc a pak se děti chovají tak jak píšeš.
Tohle by ale hlavně měli řešit rodiče. edit a né tvoje mamča.
Kámošky nevlastní dcera shodou okolností taky desetiletá vyhrožovala že skočí ze skály, když jí bude nutit mít nádobí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:45
- Nahlásit
Baico
tak si ty hrozny užijte
to neni jiste, pani, mozna je sni ptaci, jako snedli tresne, rybiz a oklovali velkou cast merunek, ale mne to zas az tak nevadi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:47
- Nahlásit
Baico
hmm to je mladičká, tak to bude fakt o tom že chce aby si jí prostě někdo všímal.. dneska je taková divná doba a těhlech bezprizornejch děcek je strašne moc... třeba i muj mladší bratr je poznamenanej rozvodem našicgh, a ikdyž neni moc problémovej tak normální kluk to taky nejni, co si budem povídat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:48
- Nahlásit
Monty
prosimtě tady jsou psi ilegálně, tu šeltku s knírou sem tahá šéfová denně a tihle tu jsou taky na dobrý slovo - vedoucí vydání a moderátor
dělám ve zprávách
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:49
- Nahlásit
děcka, jak dlouho trvá, než tady někoho pustí po registraci??? já už si to nějak nepamatuju
musí ho schválit moderátor, ne?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:50
- Nahlásit
Baico mají jen speciálního pedagoga
aspoň něco.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:52
- Nahlásit
Grin
tak to máte super, já jsem v kanclu sama, nikdo mi tam nechodí (jakože klioši atd.) ale šéfová nemá ráda psy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
Monty
jak dlouho trvá, než tady někoho pustí po registraci
no já se hlásila cca před rokem a myslím že to trvalo asi den
tak to máte super, já jsem v kanclu sama, nikdo mi tam nechodí
jéééc o já bych za to dala, tady ten openspace je někdy na zabití a úplně stejně na zabití jsou šéfový navychovaní drzopsi!!! Ono totiž neni pes jako pes.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 18:00
- Nahlásit
Grin
no já se hlásila cca před rokem a myslím že to trvalo asi den
aha díky
tak jak píšu, já jsem v kanclu sama, navíc se tam docela dost často nudím, tak by to bylo fajn, ale to bych nemohla mít šéfku megeru
|