| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:01
- Nahlásit
Lucie od Arta
Pani, šla bych ráda. Jen teda eště musim zjistit program drahé polovičky, páč řikal něco, že za tu celodenní účast na psím dnu dneska by asi rád jel někam zítra. Takže bych měla dítě no a to není úplně na dlouhý chození eště. Dám vědět tak během hodiny tipuju. Kdyby jo, tak nejlíp ráno.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:02
- Nahlásit
Baico díky pani konečně jsme taky složily nějakou zkoušku Džína si vofce půjčí u Aleksy tam je jich spousta úúúplně vopuštěnejch
Venta já se účastnila vloni ale letos jsem dala přednost pasení a dobře jsem učinila bo to byl zážitek na celý život
Pokud se vám podaří donutit Davídkovou aby do to šla znovu tak néé že mi vynecháte ! Sice mám náskok ale chcu to vidět znova
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:06
- Nahlásit
hancaw
Pokud se vám podaří donutit Davídkovou aby do to šla znovu tak néé že mi vynecháte
No snad se zadaří, chci to zkusit i se veverkama, tak si jí vynutím jako doprovod
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:09
- Nahlásit
Baico
No snad se zadaří, chci to zkusit i se veverkama, tak si jí vynutím jako doprovod
Taky bych to celkem chtěla zkusit. Zkoušku z pasení eště nemáme a navíc by tam bylo i takový super představení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
hancaw
to byla určitě čirá závist! jinak by muselo Lilátko vyhrát určo úpa fšechny ceny hned jak by se usmálo na publikum
Jako víš za co strhly Lilátku body? Za skus a chybějící zuby
Baico
Neke? To snad ani nejde, ne?
Bohužel jde
Docela mě dostávala. Příklad - mám od pořadatelů půjčený mikrofon, povídám, že Dýžej je nalezenec, máme ho týden a hledáme mu nového majitele. Gdo má zájem ať se u mě hlásí (pochopitelně se hrnuly davy ). Žertová ho hrozně lituje, jaký je chudáček, jak je krásný, takový malý novofulanďáček, bla bla bla a vzápětí prohlásí, že mu strhává body za to, že je tlustý a že bych se měla zamyslet nad složením jeho krmné dávky . Sem teda netušila, že se dá zhubnout za týden i s cestou . No a takových keců měla hafec. Třá Kofíčkovi, který neujde cca dvacet metrů v celku taky doporučila spoustu pohybu, aby shodil
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:10
- Nahlásit
Baico další kolo je na podzim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:13
- Nahlásit
Biluška
a vzápětí prohlásí, že mu strhává body za to, že je tlustý a že bych se měla zamyslet nad složením jeho krmné dávky
Aha, tak to se ti nedivím.
hancaw
další kolo je na podzim
No já bych to viděla až za rok, na podzim mám jiné plány s panem Bajkonůrem.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:15
- Nahlásit
kejtlin
já mám tedy 90D a mám problém sehnat, mám i široký záda
no tyvole!!! že se do toho teda pletu, ale 90D nemáš ani náhodou! tadle pani si myslela, že má 90E a vono hovno
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:17
- Nahlásit
Biluška možná žes je měla nechat bježet za autem až na místo určení ne? zhubli by a Lilátku si taky mohla nasadit tu protézu f krámě už ju majó - viděla sem to v reklamě jedné!
Taky jí nemám ráda příjde mi děsně hysterická......
Baico to nevím jestli vydržím fakt nechcete na podzim?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:21
- Nahlásit
Venta
ok, kdyztak mi napis sms, jo? cas je mi jedno , asi ne nadlouho, ejstli bude takhle hnusne, malej je prece jenom malej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:23 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Tinta76
no tyvole!!! že se do toho teda pletu, ale 90D nemáš ani náhodou! tadle pani si myslela, že má 90E a vono hovno
tak si kupuju už několik let asi větší podprsenku
edit: ale já má pevný kozy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:31
- Nahlásit
hancaw
to nevím jestli vydržím fakt nechcete na podzim?
hele mohly bysme tam udělat žumpapárty s párty stanem a nahlas nándě fandit jinak samo gratulace
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:32
- Nahlásit
kejtlin
tak si kupuju už několik let asi větší podprsenku
no hlavně blbou!
edit: ale já má pevný kozy
tak to se máš, ale je fakt škoda se ničit tak obrovskym obvodem, dyk tě musej strašně bolet záda ... ten košík by asi velikostí odpovídal, ale rozhodně ne písmem košík D u devadesátkovýho ovbodu je stejně velkej jako košík GG u obvodu 75
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:33
- Nahlásit
Tinta76
záda mě b olej o tom žádná, ale ne z kozenky, já nemám obvod 75 cm pod kozama, mám široký záda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
hancaw
fakt nechcete na podzim?
Hele na podzim směřuji pouze k jednomu cíly a tím je ZVV 3.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:43 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Alexahele mohly bysme tam udělat žumpapárty s párty stanem a nahlas nándě fandit
začne to Mlíkošema, na podzim myslím už budem dosahovat rozměrů cirkusu Humberto a budem stejně věhlasný, pže na podzim už takle bém mít už ty Rybníky výstavní, esli pojedem ještě celej fanklub a všichní psí na ZVOPky, tak už to vidím, ty auta postavený do kruhu, uprostřed se bé rozcvičovat hadí žena Davítkojc s lítou šelmou Nandou, co mé mít na hubě něco podobnýho jak měl Hanibal Lecter
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:45
- Nahlásit
Crysa
hadí žena Davítkojc s lítou šelmou Nandou, co mé mít na hubě něco podobnýho jak měl Hanibal Lecter
Nemusíš snad být na Davídkovou tak zlá, ne? Dyť kouše jen málokdy a pouze je-li vyprovokovaná
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:45
- Nahlásit
decka cus bus potrebuju poradit, do jednoho naseho depozita pribyli stenata a zenska co je dovezla tvrdi, ze jejich matka byla pudl, me to prijde skoro jako uplna kravina. Vidite v tom nekdo byt i jeden pudli chlup
jo a jeste potrebuju jmeno pro kocoura uz fakt nevim, foto jeste nemam, ale je celocerny, krasny, desne elegantni, a ukecany. Proste nejake hezke vznesene jmeno.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:46
- Nahlásit
Alexa jako myslím že jsme žumpu důstojně reprezentovaly - samože jsme měly židli a deštník veliký a káfu a bábofku navrhovala jsem Davídkové aby dala taky rozhodčímu ale ona nechtěla a ještě mi nařkla z jakési sprosťárny ačkolif já jsem myslela jako bábofku myslím že piknik tedy probjehl dle našich zvyklostí
Baico Však na to moc času nepotřebujete páč už stejně fšechno umíte!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:48
- Nahlásit
BiluškaDyť kouše jen málokdy a pouze je-li vyprovokovaná
to bé mít na hubě lítá šelma Nanda přecíííí!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:48
- Nahlásit
kejtlin
záda mě b olej o tom žádná, ale ne z kozenky, já nemám obvod 75 cm pod kozama, mám široký záda
budu se s tebou hádat, záda tě bolej z blbý podprdy
"široký záda" jsou velice častej argument ženskejch s blbou velikostí podprsenky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:50
- Nahlásit
Tinta76
Ty seš nějakej prsenkovej dýler, nebo jak to, že tomu tak rozumíš?
Crysa
to bé mít na hubě lítá šelma Nanda přecíííí!!
jo ahá, no tak to je dobře, páč Nanda je děsnej sabyják, to ví každej Po dnešku už aj berani
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
hancaw
Však na to moc času nepotřebujete páč už stejně fšechno umíte
No to právě, že ne, když ten debil zapomněl pouštěčky!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
Tinta76
ale u mě to není výmluva, musím posilovat zádový svaly právě kvůli tomu, že mi držej páteř , já když " zatnu " zádový svaly tak mám i trochu " véčko"
lucYnka XIII
pudlí chlup tam nevidím a jméno pro kocoura vznešený-oliver, safír
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška a tos to neviděla dyš došlo na boj muše proti muši bo Nanda neustoupila beranoj ni krok a juž cinkaly rohy - velký a zatočený o košíček!
Jdu spát bo zážitky dneška mě velmi znavily! Brou s kobrou!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
Ty seš nějakej prsenkovej dýler, nebo jak to, že tomu tak rozumíš?
voe, podprsenkovej dýler tak to teda nejsem ... ale vod tý doby, co nosim správnou velikost podprdy (samozřejmě, že jsem dřív taky nosila blbou), nemůžu koukat na to, když hubená ženská s velkejma kozama tvrdí, že má obovod 90 protože to fakt nemá, ale bohužel tady horkotěžko sežene svojí správnou velikost, takže ani netuší jaká že je ta správná ...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
ehm, bejvalej nechápe proč nechci s ním dodatečně oslavit narozeniny, nechci s ním nic ani slavot narizeniny ani žádnej dárek ani prostě nic, proč to nechápe?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
Tinta76
nemůžu koukat na to, když hubená ženská s velkejma kozama tvrdí, že má obovod 90 protože to fakt nemá, ale bohužel tady horkotěžko sežene svojí správnou velikost, takže ani netuší jaká že je ta správná ...
No a co teprv tlustá ženská co má košíčky velký jak pijonýrský stany To se úplně můžeš jít zahrabat. Už roky nekupuju podprdu podle toho co se mi líbí, ale čistě jen podle toho co dopnu a do čeho se mi vejdou kozy Na výběr mám většinou tak z jedné a to až poté co prodavačka obrátí naruby celý sklad, několikrát si mě opovržlivě prohlídne a nejméně třikrát ztrapní před fšema přítomnýma lidma výkřiky typu "a to vám fakt není? Dyť to je nejvější obvod, který tady máme"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 21:00
- Nahlásit
Tady máte Texíčka s pohárem skoro větším než je on sám
Zbytek jako vždycky na rajčeti
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 21:00
- Nahlásit
lucYnka XIII
celocerny, krasny, desne elegantni, a ukecany.
Satan me to prijde skoro jako uplna kravina
Normální maloovčák třá chtěla abyste si mysleli,že neporostou(i kdyý se na tu fotku dívám dýl ten všchápající roštácký výraz kašpara by mohla bejt prabába cirkusový pes)
|