| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 22:42
- Nahlásit
agáta12
bude s největší pravděpodobností i výživnej ve všech směrech
tak to zcela určitě paní
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 22:52
- Nahlásit
leyenda
jj pani kastrace pomuze a urcite dejte vykastrovat oba. ten nekastrovanej by toho kastrovanyho rezal dal. Je to jednoducha operace, za 20 minut to maj za sebou. Ja dnes odpoledne byla s kocourem na kastraci a uz o nicem nevi a je uplne v pohode.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:15
- Nahlásit
lucYnka XIII
čím to že kočky i kocouři snášejí kastrace až obdivuhodně dobře? se mi vždycky sotva se vzbudili s narkózy tak bez potíží chodili, jedli, pili, zlobili
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:30 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
kejtlin
to nevim. Psy to snasej hur? Tak u kocouru je kastrace fakt brnkacka, to jen nariznes kuzi, vytahnes kuli, podvazes usmiknes. Malejm prasatum se to dela za ziva a je to otazka chvilky. U kocky se jde do briska, ale taky vetsinou jsou brzo ok.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
nevím já nikdy psa ani fenu nenechávala kastrovat, ale co jsem slyšela tak to nesnášej moc dobře, nebo ne dobře-hůř než kočky, vím jak se to dělá malým selatům, dělala jsem to,mám kastrační kurs
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:46
- Nahlásit
kejtlin
ja to nastesti u prasat nikdy nevidela. kvicej u toho hodne? Ja u psu taky nemam osobni zkusenost s tim jak je to po kastraci, kastrace jako takova probiha stejne jen u vetsi feny je to vetsi makacka, ale s tim jak je to doma po operaci nevim. Mozna, ze na psy se vic prenasi ta uzkost z majitele, vic vnimaji, ze je panik rozrusenej tak se vic litujou. U kocek to muze byt taky, pro me uz je to bezna rutina takze na ne nic neprenasim a jsou brzo v pohode, u sveho prvniho kocoura jsem byla nervni a snasel to hur, vic se litoval. Tak treba je to tim.
U kocek bych rekla, ze jsou nejvic rozhozene z kosilky nebo limce. Kdyz jsou bez toho jsou taky po kastraci v pohode, ale zas si lezou do stehu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo kvičej, jsem měla hluchátka, bez nich jsem byla naprosto v prdeli než jsem vykastrovala celou porodnu, jsem neslyšela třeba další 2 hodiny.
kočky co jsem měla si nikdy do stehů nelezli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:53
- Nahlásit
tak pavoučí teror mě nezaujal, půjdu spát
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:57
- Nahlásit
kejtlin
kočky co jsem měla si nikdy do stehů nelezli
no me prave dlouho taky ne pak si to jedna potvora rozdrbala tak, ze musela na presiti a od te doby uz jim radsi kosilky davam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 23:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
já už je ani moc nehlídám, když mám kastrovaný a se stehama, tak asi začnu, tedy
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:02
- Nahlásit
kejtlin
tak u me si to rozdrbala jedna z mnoha, ale je dobry to aspon to obcas skontrolovat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
diky, ja jsem to napsala nepresne, on se rve jeden, ten sedivej, reze kocku i kocourka. Proste ten starsi a vetsi kocour (ma asi 5 let) je agresor jako blazen. Kupodivu ale jen na naseho pidikocourka a nasi kocku. Jeste jsem ho nevide skubat cizi kocky, tech si nevsima. Ten maly kocourek je trilety, ale fakt miniaturka, takovy slabounky a ustraseny, i krmit ho musime, sam se nenaji, jsem chtela kastrovat toho velkeho. Ten prcek se rvat nebude. Akorat nechapu, proc se to objevilo az ted. Driv byla pohoda...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:13
- Nahlásit
leyenda
hele ja bych je dala kastrovat fakt oba, proste tech pozitiv je mnohem vic a je to fakt jednoducha operace. Nekastrovani kocouri maj mnohem vetsi riziko, ze se nakazi ruznyma nemocema a u kocouru to fakt hodne tlumi agresivitu. Ale kdyz chces tak zkus jen velkeho a uvidis. Hlavne se primlouvam za tu kocku at nerodi ji dat vykastrovat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
kocka je vykastrovana, pokud mam kocku, nechavam kastrovat co nejdriv, tahle je posledni zijici z peti, co mi ve Spanelsku nekdo hodil pres plot jako jeste slepounky, vsechno byly kocky a vsechny jsem kastrovala, uz si nepamatuju v kolika mesicich, ale rok jim nebyl. ja zadny kotata nechci, staci ta, ktera nachazim
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:23
- Nahlásit
Ja zkusim asi fakt nejdriv jen toho sedivaka, ten prcek je podle me stejne nejakej nevyvinutej, ani neznackuje, nelita za kockama, chova se a vypada porad jako kote. Rikam mu Bonsaj . On je z takove polodivoke kocky, sama vypada jako kote, mela 3, dve umrely a tohohle jsem vypiplala. Tu kocku jsem pak nechala vykastrovat a potuluje se tu kolem staji, je to tzv "venkovni" kocka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:24
- Nahlásit
leyenda
tak to je moc dobre, ze jsi zodpovedna. Me uz se nekdy z tech lidi chce brecet nebo je necim vzit po palici, vsude hromada kotat nikdo je nechce, blbe se umistuje a oni nenechaj kocku vykastrovat...
hele jeste pokud chces zkusit jestli kastrace pomuze da se aplikovat podkozni implantat Suprelorin, neni to klasicke chemicke svinstvo jako antikoncepce, ale zablokuje v mozku tvorbu testosteronu a kocour ( pes) je jako vykastrovany jen kulky ma. Funguje to asi pul roku, pouziva se to u chvovnych zvirat. U nas to stoji cca 2000. Ale podle me je lepsi kastrace rovnou a mas klid nic tim u kocoura ztratit nemuzes jen jeho kule. Leda, ze by treba byl nemocny na srdce a narkoza by byla nebezpecna.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
no, ja nikdy zadny svoje zvire nerozmnozila
necham vykastrovat sedivaka a uvidim, jestli se zklidni. Prcka necham zatim tak, jak je. A kdyby to nedelalo dobrotu, tak pujde taky. Ale myslim, ze to nebude treba. On je skoro porad doma, ani moc nechodi ven, kdyz uz tak se mnou.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 00:34
- Nahlásit
jdu spat, dobrou noc
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Čen 2011 01:09
- Nahlásit
kejtlin
jo ,ale nemám volnej obvod, já stejně prsenky skoro nenosím
tyvoe, tak na co si stěžuješ
impact
Jenže já když mám podprdu tak pevnou, abych ju měla vzádu vodorovně, jak má bejt, tak od toho prostě budu brutálně otlačená, až pořezaná. Páč mám tak mega těžký kozy. Že mi to prostě buď musí vyjet nahoru a nebo se to zaříznout.
To je ale pěkná blbost
Tak dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 07:51
- Nahlásit
Tinta76
tyvoe, tak na co si stěžuješ
protože si ji někdy vzít musim
äll
dobrý ráno fšem opět se m i rozjíždí pásovec, musím vocad´ hodně rychle a ze zasranýho cukrovaru taky-mám dneska první zkurvenou noční, nebo mě to totálně zničí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 07:56
- Nahlásit
zdár lemurý, furt jedete prsenký?
jinač souhlas s Tintou, věčina vyvinutějších ženckejch nosí moc velkej obvod a malej košík, páč průměrná prodavačka tomu vůbec nerozumí a neporadí, jako třá mě onehdá urputně přesvědčovala, že 75H je úplně to samé co 95D někerej den musím udělat vejlet do města, našla sem si Komarovskou a eště o ulicu vedle je Timo, tak to obrazím
kejtlin
kurňa už zase pásovec? no to teda potěš...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:02
- Nahlásit
Baysha
kurňa už zase pásovec? no to teda potěš...
to ám z cukrovaru v prní řadě-beze srandy a z dědka z obojího musím do hajzlu. ted´ jedu na cvičák k nám a do zlovsi
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:05
- Nahlásit
kejtlin
hele napadlo mě - mám doma spoustu wobenzymu, kterej už nevyužívám - sem si ho koupila moc tak že bych ti nějakej odsypala, třá by to mohlo pomoct na toho pásofce, rozhodně neublíží... že bych ti ho po někom poslala, co ty na to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
děláte něco lemuřice?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Biluška
ne
jak se mají štěnda?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
zdárek
Biluška
flákáme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
Baysha
jak se mají štěnda?
Dost dobře. Rostou jak fsteklí, furt žerou a spí. Se těším až budou trošku akčnější a bude s nima nějaká zábava
Pumpa
flákáme
A co takhle jít něco dělat, co? Třá vyplevelit Bilušce latyfundije
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
Biluška
a máš čelofku?
|
impact