Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7893 . 7894 . 7895 . 7896 . 7897 . 7898 . 7899 . 7900 . 7901 . 7902 . 7903 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Biluška

ale nechápu na co ji potřebuješ, venku je světla dost

než k Tě dorazím bude tma jak v ranci jinak bych zajela klidně...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 09:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

impact
Tos mi toho moc neporadila
leda si jí nechat ušít. Můžu ti sehnat kontakt (prej to vyjde do litru).
jinak já jsem rezignovala na kostice a skončila u těch hnusnejch babskejch blbě šitejch, který aspon nedřou

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

kachna_
Prdět na to, budu nosit ty, co mám.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

bré ránko, ještě 19 dníííííííííííííííííí
už je tam ve předu jednička, hned to vypadá lépe, to číslo

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:02
- Nahlásit

čus,musela jsem vyfotit tátu jak se krmí,bo má zas žumpí triko,hrozně si ho oblíbil:

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:04
- Nahlásit

Marush
musela jsem vyfotit tátu jak se krmí,bo má zas žumpí triko,hrozně si ho oblíbil:

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

Marush

úplně nejvíc

Tinta76
# Zasláno: 19 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

impact
Tos mi toho moc neporadila.
A cos chtěla poradit? To cos napsala je blbost, páč by všechny velkoprsatý ženský museli bejt rozřezaný nebo co
Kdybys to měla kousek do Polska do Bielsko-Bialej, tak bych ti něco suprovýho poradila ... ale asi nemáš, co?

Bayshavěčina vyvinutějších ženckejch nosí moc velkej obvod a malej košík, páč průměrná prodavačka tomu vůbec nerozumí a neporadí, jako třá mě onehdá urputně přesvědčovala, že 75H je úplně to samé co 95D
vono né většina vyvinutějších ale prostě většina ... když holt nejběžnější velikosti v obchodě jsou 75B a 80B

Sorry, že tu furt vopruzuju s těma prsenkama, ale nemůžu si pomoct ... osvěta je strašně moc zapotřebí

Marush
čus,musela jsem vyfotit tátu jak se krmí
Tak ten je úplně bestest

Tinta76
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:03
- Nahlásit

kachna_
jinak já jsem rezignovala na kostice a skončila u těch hnusnejch babskejch blbě šitejch, který aspon nedřou
paní, jenom to néééé, taky vám ráda poradím

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:11
- Nahlásit

Tinta76
No, to nemám.. Nevím, asi sem chtěla poradit velikost. Podle těch mír, co udává ta paní (nechci říct prodavačka podprsenek, prostě víš která, nemůžu vylovit jméno ), bych měla tak 75H minimálně. Polsko mám daleko. A jo, je mi jasný, že u té paní bych si vybrala. Ale zase nezakrytě přiznávám, že nemůžu dát celou výplatu za dvě tři podprdy.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:23
- Nahlásit

impact
nemůžu dát celou výplatu za dvě tři podprdy
hele to mě sere úpa nejvíc, třá v Angliji ty samé podprdy stojej třetinu ale přes net bez vyzkoušení si objednávat netroufám

Tinta76
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

impact
no ono to s tou velikostí nejni až tak úplně jednoduchý ... můžeš si totiž podle nějaký tabulky zjistit, jakou máš velikost ... ale pak existujou různý výrobci a různý materiály a najednou zjistíš, že ti správně sedí podprsenka o velikosti úplně jiný ... koukni na tyhle polský stránky, jsou tam recenze na podprsenky, ten katalog je strašně vobsáhlej, takže když tam najdeš třeba tu tvojí velikost 75H (pozor lišej se od sebe anglický, polský i český velikosti), tak můžeš podle "rozměrů" nositelek tak nějak určit, jestli by ti ta která podprda byla ... směrodatná je tam tahle tabulka velikostí
jinak já nakupuju na internetu, poslední podprdu (polský velikosti 70I) jsem ale právě koupila v tom Polsku u brafitterky (stála mě 850, víc jak litr za podprdu nedám), což jsem ti chtěla doporučit ... nějaká Konarofská jí nesahá ani po kotníky ...

Tinta76
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:29
- Nahlásit

Baysha
hele to mě sere úpa nejvíc, třá v Angliji ty samé podprdy stojej třetinu ale přes net bez vyzkoušení si objednávat netroufám
no ale ona je to docela výhoda, páč to můžeš ozkoušet a v klidu nesedící vrátit zpět ... je teda fakt, že poštovný zaplatíš vždycky, ale až najdeš tu správnou padnoucí, tak pak už je to brnkačka ... a furt lepší do toho něco ze začátku investovat, než nosit blbou velikost a ničit si tak prsa a záda ... a ještě něco ... nošením správný velikosti podprsenky se může stát, že se prsa ještě trošku zvětšej, páč díky špatný velikosti jsou rozplizlý až do podpaží

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

impact
Přijeď k nám. Máme tady ťamanský velkoobchod. Fakt velko. Takový ťamanský Globus . Mají tam velkosekci s podprdama. Dost přesně obšlehlý od té Koranofské . Uš od nich mám dvje, fakt sedí a dobře drží. Pochopitelně ťamanská qualita tagže nevydrží věčně, ale co bys chtěla za stopadesát korun

Nedávno jsem si tam kupovala plofky a měla jsem na výběr dokonce ze tří

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

Tinta76
ně navopak přijde, že se mi díky správný velikosti kozy opticky zmenšily, páč nevisí, ale sou tam, gde maj bejt já svou velikost vím (75G-H plus mínus, podle modelu), ale i v té velikosti si jich dycky musím vyzkoušet tak deset-patnáct, než mi ňáká fakt padne, takže z toho netovýho nakupování mám docela strach...

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:41
- Nahlásit

Baysha
ale přes net bez vyzkoušení si objednávat netroufám
No, právě.

Tinta76
No, to je právě to, co si nelajznu. Objednat přes net.. Mám s výběrem správné podprdy už 15 let problémy. A když někde objevím nějakou, co sedí, koupím si tři, od každé barvy jednu. Páč mám fakt úzkej hrudník (75-80 max) a mega kozy.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

Biluška
Takovej je i u nás. Náhodou, mě od nás vydržej i rok. Teď jsem si koupila tři a stály mě dohromady asi pětikilo. Na to, že běžné oblečení maj jen v pidi velikostech, maj s podpradama dobrej výběr.

Tinta76
# Zasláno: 19 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

impact
No, to je právě to, co si nelajznu.
A proč proboha, když v krámě nic nemaj, tak zbejvá internet ... vrátit to můžeš vždycky do 14 dnů ze zákona! Nastuduj tu balkonetku a budeš vědět víc ... fakt budu strašně ráda, když někomu pomůžu najít správnou velikost

danajasa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 12:01 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Zdáár žumpo,furt řešíte ty čísla podržkozy?Já vůbec nevím co znamenaj sem štastná žena beru ty natahovací http://www.epuls.cz/sport-a-pohyb/77-jak-si-vybrat -dobrou-sportovni-podprsenku Jo hele příští so.máme v obco retro akci tož sem našla kompletek po babči i s tím kloboučkem se sítkou huž sem v tom jednou jela ve vetránech,jako ale neumím šimišimi to zas bé ostuda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:30
- Nahlásit

Navrhuju změnit téma a přejít od koz ke koulím

Novej nalezenec Dýžej je krypťák. Gdyž mu nechám ufiknout tu jednu kuli co má venku a tu v břiše mu nechám, bude plodný? By mě nasral, gdyby mi tu něco nakryl Ale do velký operace a odstraňování té břichokule se mi nechce, páč je mu asi sto let a v kondici moc není Čekat dlouhou dobu nelze, Geta začla dneska hárat Jak začla jedna pojedou postupně fšechny, to je jasný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:33
- Nahlásit

Biluška
Navrhuju změnit téma a přejít od koz ke koulím
že bych šla akorát?

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
že bych šla akorát?

taky zrovna přicházím

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:39
- Nahlásit

Biluška
A na co ho teda budeš kastrovat? Jednokulkini se kastrují hlavně proto, aby se vytáhla ta koule v břiše, páč u ní může dojít k rakovinnému bujení.

A jinak essi bde plodný či ne, když jednu necháš, ti nikdo nezaručí. Teoreticky by spermie neměly přežít v té kulce, co je v břiše, páč je tam na ně vysoká teplota. Ale otázka je, jak moc to "teoreticky" lze považovat za platné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 13:46 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

impact
A na co ho teda budeš kastrovat?
No přece proto, aby mi nenakryl čuby a neběhalo mi tu za pár měsíců milion malých, uřvaných dýžejů

Jednokulkini se kastrují hlavně proto, aby se vytáhla ta koule v břiše, páč u ní může dojít k rakovinnému bujení.
To je mi celkem jasné, ale mám pocit, že tohle by si mohl zajistit nový majitel. Na rovinu - nemám na to, abych někomu sponzorovala takovéhle operace.
Jelikož ten pes je kretén, který si a) jakékoliv dveře otevře a za b) kdekoliv zavřený ječí na celou vesnici iks hodin tak mi nezbývá než ho nechat volně. No a nechat ho volně s háravkama jaksi nemůžu...
Pochopitelně ho nikdo nehledá a než najdu nového majitele bude to chvíli trvat

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:00
- Nahlásit

Biluška
osobně bych mu nechala vzít obě, ale chápu, že sedo toho nechceš pouštět. S tou vnitřní ti to nikdo nezaručí, i když jak psala ympakt kvůli té teploty by plodný být neměl a jestli jste nebyli na sonu, tak tu druhou třeba může mít úplně zakrnělou

impact
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:03
- Nahlásit

Biluška
No přece proto, aby mi nenakryl čuby a neběhalo mi tu za pár měsíců milion malých, uřvaných dýžejů
To jsem pochopila, ale nechápu to v kontextu, který píšeš.

To je mi celkem jasné, ale mám pocit, že tohle by si mohl zajistit nový majitel. Na rovinu - nemám na to, abych někomu sponzorovala takovéhle operace.
A je to takový rozdíl? Uspat ho musej tak jako tak.. A mezi náma - bůh ví, kdy nový majitele najdeš. Notabene majitele, kteří budou muset vrazit prachy do operace.

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:16
- Nahlásit

makrel

takže v pátek prostě největší haluz, jsem s divnobratrom dorazili na neuvěřitelně surrealistickou diskotému Calypso ve Vimperku..kde se k našemu zděšení konala party "perverzní noc s Robertem Rozenbergem",bylo to nejvíc moc nechutný, soutěže v cukání,někfo ukazoasl kozy, někdo sex polohy...uváděj to DJ Uwa a měli tam 2asistentky a těm řikali Pinda a Rajda...fut řvali do mikrofonu citace s Roezmbergovy "knihy", typu....joooo tu sem šukal tam a tam atd. Pokud v tom sále byl někdo kdo třeba měl chuť na sex, musel jí při této šou minimálně na několik měsíců ztratit!!!
Nakonec jsem se vožrali samozřejmě a naší hrou na facky jsme se úspěšně propili do5ti ráno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:22
- Nahlásit

Baysha
jsi moc hodná skrz wobenzym ale nepomůže, prostě dokud budu dělat noční a dýchat cukernej prach tak se to nesrovná a dědek tomu taky nenapomáhá, hlavně ty noční jsou problém t
y hodně podráží imunitu i zdravým lidem natož mě

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:24
- Nahlásit

impact
A je to takový rozdíl? Uspat ho musej tak jako tak..
no je v tom finančně dost velký rozdíl.
A mezi náma - bůh ví, kdy nový majitele najdeš. Notabene majitele, kteří budou muset vrazit prachy do operace.
Tak nemusej. Je to velké plemeno, čili pochybuju, že se dožije víc jak cca dvanácti-třinácti. Tak odhadem těch deset už mu je. Možná víc. Když s tím žil doteď tak už ho ta operace asi moc nevytrhne.

Ale zájem o háravou Getynku má takže riskovat, že mi tu nějakou nakryje fakt nebudu. A poslouchat tři měsíce jeho vřískání, že je někde zavřený taky ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 14:34
- Nahlásit

Biluška
jo může oplodnit koulí v břiše, teda vím o jednom případu kdy nakryl jork čubu křížence a zabřezla po něm a jistě to byl on, mají jen 2 feny a toho psa

<< 1 ... 7893 . 7894 . 7895 . 7896 . 7897 . 7898 . 7899 . 7900 . 7901 . 7902 . 7903 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání