| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 08:20
- Nahlásit
impact
No, kdybys vzala všecky, tak možná aj jo.
Tak to by mě už Opava neminula
za chvíli jdeme k Ostravici s basenžíkem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 08:29
- Nahlásit
Dobré jitro ženy, fčéra mě to odpojilo, už sem vám nestihla říct ani nazdar. Je trošku hnusně, že? Celou noc močilo, chudák Reneta s Hancem. Už dorazili na místo, je velmi ošklivě, vůbec nezabloudili, takže se ptám - co je to za lidi, když neumí ani zabloudit???? - Hanc se chvástá, že navigace se dá použít i dobře a jiná další hesla tam vykřikuje, zřejmě bude muset projít vyloučením z žumpy, aby si uvědomila, že bloudění je něco jako plemenný znak.
lucynkasčíslem
Pani nechto ho dekulit co nejdřív, ať vám neposmrdí váš nový byteček.
ympakt
budeš mít dalšího hečbeka?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 08:58
- Nahlásit
Gerda
Hanc se chvástá, že navigace se dá použít i dobře a jiná další hesla tam vykřikuje
No jako má pravdu s navigací není důvod k bloudění aspoň většinou, ale znáš mě, ztrácím se i v lesoparku, a to protože tam tu navigaci nemám. To jsem pak v pr...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
Atusch
obuju boty a vyrážim, pořád popršuje, budeme děsně namokření.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:22
- Nahlásit
Gerda
Bezva, ten déšť je dost na na houby...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:26
- Nahlásit
Zdar ženy!
Venku je krásně až nádherně, idejální počasí na válení v pelechu. Naštěstí nikam nemusím. Bajša se venčila v tryku, aby jí nenacákalo na břuch bláto. Tryko je bleděmodré se znakem Slováckého krúžku, velmi jí slušelo. Těším se na hadry z Klimateksu, co sem fčera objednala, su velmi prefíkaná, bo to, co neměli v mojí XL velikosti, sem páleně objednala v eLku s tím, že si to na prodejně ozkouším a vyměním
Jak se máte, dífky a ženy?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
Baysha
počkat ty sis obědnávala XL? Jsem koukala na kalhoty a seběvědmě se mi líbily jedny a dumala jsem nad eLkem, tak ještě že sem je nevobjednala, protože by mi na tuty nebyly, když ty kupuješ XL
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
Atusch
sem koukala na tabulky velikostí, porovnala s měřením krz žumpavesty a vycházelo mi z toho XLko... ale uvidím, dala jsem si převzetí na prodejně s tím, že to tam všechno ozkouším a co nebude sedět, tak vyměním nebo vrátím... jo u kalhot mě taky štvali, všechno jenom do Lka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
tuná přestalo chcát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
Atusch protože by mi na tuty nebyly, když ty kupuješ XL hele taky mám věci XL.. a třá máma má šedivý triko se zapínáním u krku na knoflíky od nich to největší, tedy XXL! pže jinak jí to nesedělo přes ramena, čož je rozměr, kterej zásadně neuváděj ani u trik, který na ten klasickej ramenní šev.
Jinak něco jinýho maj v tabulce, kde jsou rozměry jako lidí a pak v tý druhý (kterou rádi někde zapomínaj!!) kde jsou rozměry výrobku.. a aby mi netahlo na cemr když si kupuju triko, tak jedno si taky objednávám teď XL..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 10:43
- Nahlásit
čus bus, my jedem s šamponama na festival vín, že chčije nevadí, jsou tam stany a já budu hlavně za chvíli taky nachcaná, tudíš všechno bude OK
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
Atusch
Baysha
si objeddnáváte na netu gatě? nebojíte se, že vám budou krátký? Mně je dycky všechno krátký
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 10:56
- Nahlásit
zuzanarosakovaMně je dycky všechno krátký
jenže ty máš taky obvodově S a na dýlku nohy co maj jiný u L. Ségra má podobnou postavu a tý kupuju teda XS, tedy prodloužený S.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
Crysa
já to řešim tak, že si koupim EMka, aby mi byly trochu volný a stáhnu si pas na boky, takže mi pak nejsou krátký, akorát mám teda rozkrok u kolen pak, ale to neva, to je teďka in!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
zuzanarosakovanebojíte se, že vám budou krátký? Mně je dycky všechno krátký
Mně je vždycky všechno spolehlivě dlouhý.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
pawLINka
a mně je dycky všechno malý v pase
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
pawLINka
mě je zase všechno spolehlivě malý přes prsa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:22
- Nahlásit
zuzanarosakovaakorát mám teda rozkrok u kolen pak, ale to neva, to je teďka in!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:23
- Nahlásit
kejtlin
všechno spolehlivě malý přes prsa
kalhoty???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:24
- Nahlásit
Baysha
kalhoty???
jasně ty je nenosíš vytažený na kozy?
samozřejmě když jsem si někdy objednala tričko apod...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:29
- Nahlásit
kejtlin
dyk jo, já to znám taky... trička eště jakž takž, ale podprdy a hlavně plafky sou téměř neřešitelný boj - onehdá sem vlezla do Intimissima a ptám se té vychrtlé prodavačky, esi mají něco na mě, odpověděla sebevědomě "no samozřejmě, my máme na všechny", toš sem jí sdělila, že mám 75G-H, tak chvíli čuměla jak černoch na zamrzlej kýbl a pak se mě jala přesvědčovat, že 90C je úplně to samý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:36
- Nahlásit
Baysha
já mám tedy 90 D a mám problém sehnat, mám i široký záda, tak tričko i když má být volné je stejně skoro obepnutý, plafky sem vzdala, nosím k vodě jen spodek a vršek mám holt zavázaný na uzel, jinak by mi spadly když jdu občas do krytýho bazénu, někdy přemýšlím, že půjdu bez vršku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
Děcka, kde jsou na tom Klimatexu velikostní tabulky???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:41
- Nahlásit
kejtlin
tak 90D mají skoro všude, to není eště tak strašný - já mám problém, že mám malej obvod a velkej košíček, no už sem si zvykla, že obrazím 10 obchodů, vyberu jednu podprdu, která se mi sice nelíbí, ale aspoň sedí, nechám tam 1500 a du plafky nemám už tři roky, no ale stejně se moc nekoupu, tak je to fuk
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
pawLINka
když si rozklikneš kterýkoliv zboží, tak pod obrázkem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:44
- Nahlásit
Já nevím jakou velikost. Chjooo.
Mám blbou postavu. Trička mám někdy s (sam) a někdy klidně L - XL.
Podle těch mír jsem na hranici S/M asi.
A chci si objednat i tu mikinu krásnou, co škrábe u krku, ale taky nevím velikost.
Chtělo by to tak obecně, jestli šijí menší nebo větší věci...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:44
- Nahlásit
pawLINkaDěcka, kde jsou na tom Klimatexu velikostní tabulky???
pod každym obrázkem zboží, když si rozklikneš produkt.
Jen tabulka "velikost výrobku" zjistíš, s metrem v ruce, že se kolikrát od velikostní tabulky liší až tak, že místo běžného M kupuješ S nebo XL. Jen někde tabulka velikosti výrobku prosně néjní.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
pawLINka u tý flísový i tý žlutý jsou tabulky velikosti výrobku, tak se voměř podle toho co tam oni maj a neboj se podle rozměrů jít i do XL.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:49
- Nahlásit
Crysa
U té flísové mi to zase vychází něco mezi S a M. Měřila jsem svoji oblíbenou mikinu a ta má šířku na kozách něco mezi.
Bojím se, aby mi pak nebyla velká.
A co si objednáváte z tama?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 11:50
- Nahlásit
pawLINka
dyž ti to nebude, dá se to vyměnit buď na prodejně, nebo poštou
|