| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
impactPotřebuju jméno.. Aby ladila s M a G, ale aby nesplývala se jmény Máfo, Mafián, Mamba, Babu, Mordor, Meggie, Meg, dikdik, Mercí, Mrcina, Gara, Kája, Karolína, Kajů. Uf.
MIG
Jinak gratulírn všem ke všemu, Imkaptoj k přírůstku co má narozeniny, přírůstku k narozeninám, Hancaw ke zkoušce, Náně k bojovnosti typu Sopka, Farujovi k rukávu, Baicovi k urvaný živý ruce, Bajkový k dijetním úspěchům, bo na fotkách je vidět jak z ní padaj už i elastický džíny, Atuši k utahání psa, a určitě jsme na něco zapomněla
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
Maky a Trix
u nás teda není, ale Ziro má ještě nevyplněný kdyby jen se samolepkama, můžu zapůjčit, pán na výstavě mi vynadal , že neví čí pes je a že mám razítka od veta ale nemám ty přiblblé samolepky, a já nevím kde je ten původní očkovák..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:32
- Nahlásit
Crysa
Mig. Ty vle. Ale tak to by se hádalo s Dik dik.
Každopádně to asi bude Monkey.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:40 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Zdarec
jako fšichni houfně litujte že jste se dneska neúčastnili pasení! Bo by jste viděli nevídané! Začalo to již cestou páč jsme nezabloudily což Davídkovou značně namíchlo a přeprogramovávala mi cestou navigaci aby jako zabloudila což se jí fšak nepodařilo tagže jsme slavně dojely na místo. Džína popatřila na ofce a upadla do tranzu pak jí byly ofce na chvíli půjčeny tak byla mocinky šťastná a nemohla jsem vyrvat z ohrady bo nechtěla připustit že jsou tam i jiní psové. Zkoušku tedy složila což fšak naprosto nebylo překvapivé. Nejlepší přišlo nakonec a to byla Nanda již před tím ofce dělaly že jsou nasrány a unaveny a velmi výhrůžně dupkaly a nechtěly behánkovat. Renata měla obavy že jako nebudou bjehat a Nanda si s nima neporadí. Každopádně Nanda si velmi poradila a hnala je jak fík beran se snažil do ní napasovat a došlo na čelní srážku což mě naprosto skosilo bo cinkaly rohy o košíček a Nanda klapala zubama jak kastanětama - hotová korida! Mocinky jsme chtěla aby šly na školení a na opravu ale prej kvůlivá háíraní nemohly. Nicméně by to měly zkusit znova bo Nanda na to má chtěla jsem podávat protest ale Davídková mi to ztrhla a odvlekla mi do lesa v naději že se konečně ztratíme ale neklaplo to a dojely jsme v poho až dom
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:42
- Nahlásit
impact
Monkey
http://www.xkonici.estranky.cz/clanky/jmena-koni-o d-m.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:43
- Nahlásit
hancawmuheeeeee,ja nemuzu ja tu brecim v praci a rvu smichy,chlapy nechapaji a cumi,pani to jste nemohla aspon natocit?jinak gratuluji ke zkousce!!!!!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:50
- Nahlásit
nemethova nemohla bo Davídková schválně vytřískala baterky ale její kamaradká to fšechno fotila tag doufám že to dovalí ty fotky bo je mocinky chci
PS nejen že jsem slintala a válela se po té ohradě ale také jsem si málem cvrkla a chlápek co si se mnou nejdříff hrozně poudal páč jsme voba veleúspješně vodpásli to schytal páč stál vedle mě tak jsem ho poprskala po té co Davídková vyrvala Nandu jsem se musela hbitě odebrat do křovíčka kde jsem řvala smíchy až žáby prchaly a křoví se třáslo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:51
- Nahlásit
hancawty voleeeee,to vidim naprosto zive,ja bych si taky smichy cvrnkla do trioly,pac to bych jako nedala psychicky.jo schvalne jo'????no ze by se jako pochlubola,tak to neeee.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
Maky a Trix
ta modrá kravina
važ slova nebo tě vedle vypnou )))))))))))))))
Baico
gratulíruju k nesmazatelnému dojmu, co jste s Nánou zanechali mezi pastefci
jo to je velmi výstižně řečeno )))))))))))))))))
těch 10 bodů náskoku za pouštěčky, co jsme na vámi měli, již nemáme, neb ten kretén dnes nepustil ani jednou a ještě Jirku kousnul
dostanete vod nás prdel, příště a zvažte to optéčko, zlatovláska dnes cosi naznačovala )))))))))
hancaw
chlápek co si se mnou nejdříff hrozně poudal
myslíš ten jaxi na něj hodila tu nudli? )))))))))))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
hancaw
to musela být super akce ))) Kdy jedete zase? Asi by stálo za to se taky přidat
Fšichni
No a co tady novýho jinak? A jak dopadl ten den s taťkou Magionem? Byla jsem od tý doby pryč a asi by ani nešlo to tady dohledat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:03
- Nahlásit
Venta
Kdy jedete zase
vystoupení super tatka magyjon je bezva,tady vídyjko vot aleksy..
co je novýho se bohužel nedá obsáhnout za těch 14 dní.-)))
http://www.youtube.com/watch?v=Xk8I9BWKNnY
http://www.youtube.com/watch?v=zde3Kg1ZpLE
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
zlatovláska dnes cosi naznačovala
No vám pani jen naznačila a mě to řekla přímo. Nemám vyhnutí, neb na můj povzdech, že nemáme hlídačku a odvazovačku nebyl vůbe brán zřetel a se slovy, to se natrénuje, to dáte, jsem byla postavena před hotovou věc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
Baico
mě to řekla přímo
no to mě taky,to je na vás du jen tak vopatrně .-)))))
naučíš to pouze a jen jako cvik,už sem ti to řikala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:09 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Baico to se natrénuje, to dáte, jsem byla postavena před hotovou věc.
jooooooo
a pak už OPT 2 a 3 jsou jednodužší, pže tam ty dvě kraviny nejsou a jsou to jen kousačky a ovladatelnost (i bez pouštěček to jde )
edit: jinak hlídačku bych Baica učila jako přelehnutí NA hlídanou věc hrudníkem (cvik probíhá tak, že je věc položena před přední nohy) a pak už mu jí nikdo nesebete, tedy brát sehnutí se "figuranta" k věci jen jako povel k zalehnutí věci.
A pak odvazovačku můžete klidně oželet a jinak to jde i bez těchto dvou cviků pokud jsou pouštěčky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
tak se můžu rozloučit asi s velkými psy že, dědek myslí čůrákem, jasně jsem mu řekla nwepouštěj psy, když tady byli ti m yslivci, co se nestalo když jdem přijela, psi puštěný a goša, kyra a axa v píči, já nevím mě musí půřece každej soudce osvobodit když to tupý hovado zabiju ne???????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
kejtlin udělej plot mezi vstupní částí k domu a plochou, kde můžou ti psi bezpečně běhat, tedy zahradou. Nebo prostě našetři na ten neviditelnej ohradník a k tomu kup tři obojky. Je to ranec (i když na aukru se dá sehnat i levně), ale lepší, než si nechat psy zastřelit nebo každej den šílet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:23
- Nahlásit
Crysa
já na to ale nemám ani na plot ani na ohradník a já sem cpát prachy nebudu do hajzlu, já musím každou korunu ob rátit několikrát, chápeš že já mám měsíčně 10400 kč a z toho platím 8500 poplatky, zabiju dědka vyjde mě to levnějc, prostě se musím odstěhovat co nejdřív nejde to jinak nebo ho fakt zabiju, neušetřím z vejplaty ani kundu!!!!!!!!!!!!!! běžně mi nezbejvá ani na jídlo natož abych něco ušetřila!!!!!!!!!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
vystoupení super tatka magyjon je bezva,tady vídyjko vot aleksy..
co je novýho se bohužel nedá obsáhnout za těch 14 dní.-)))
Hezký video, díky Muselo to bejt fajn
My sme dneska soutěžili na nějakejch předváděčkách o pejska šikulu, mimo jiné přivolání přes buřty a nebo žraní chleba na čas
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
kejtlin
nemám ani na plot ani na ohradník
Tak béte muset koupit vobojek dědovi,z důchodcema je to těžký vidím to na mojem milionkrát mu čék něco řekne a von po milion první udělá opak eště se tváří že su debil a nemůžu tomu rozumět on jediný ví co je správně,to byste fakt musela psy mět pod zámkem a stejně ho jednou uřízne pilkou a bé tvrdit,že museli ven páč n jediný ví.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Crysa
jinak hlídačku bych Baica učila jako přelehnutí NA hlídanou věc hrudníkem
Pani, pomalu na mě. Ještě jsem se psychicky na to nepřipravila
Pokud jsou pouštěčky. To jsi dneska toho kreténa měla vidět. A to pouštěl automaticky, kretén!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:42
- Nahlásit
čus babizny žumpizny. Uš sme taky doma. Opět jsme ulovili další umístění a další poháry, začínám mít dojem, že u nás doma není pro poháry kam šlápnout.
Texíček je oficiálně uznán Nejvoříškovatějším voříškem, má pohár větší než on. Za chvíli dodám fotky a můžete posoudit sami
Dýžej R a F vyhrál první místo ve psech-křížencích.
Kofíček je druhý v hendikepovaných.
Dost mě šokovalo, že žádnou cenu nevyhrálo Lilátko Posuzovala to Žertová, evidentně nepozná krásného mimozemšťana
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
Biluška
Dost mě šokovalo, že žádnou cenu nevyhrálo Lilátko
COŽE??????????????????????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
COŽE??????????????????????????????????
Blpka no Myslím Žertovou teda, nikoliv Lilátko
Jako beze srandy - těma řečma co tam vedla u mě klesla ještě hloubějš než byla. Už zdárně konkuruje Rudínkovi
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:52
- Nahlásit
Biluška
Už zdárně konkuruje Rudínkovi
Neke? To snad ani nejde, ne?
Jinak též gratulujeme k dnešnímu úspěchu
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:52
- Nahlásit
Venta jako nevim proč ale Davídková už nechce jet jsem jí i nabízela že ji odvezu ale fakt nechce
asi jí naštvalo že jsme nezablodily ale jsem ochotná příště předstírat bloudění pokud nechá Nandu pásti
Jsem se chtěla stavit ale nakonec jesm byla vyšťavená pasením toš jsem uháněla domki
Davídková jo jo to byl on pak jsme ho potkávaly cestou do vsi a vyhýbal se mi obloukem asi abych ho zase neposmrkala
Biluška to byla určitě čirá závist! jinak by muselo Lilátko vyhrát určo úpa fšechny ceny hned jak by se usmálo na publikum
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:53
- Nahlásit
čubky jsou doma, přišly samy
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:54
- Nahlásit
Biluška
nic si z toho nedělej, mně, když se praly feny a byla u mně na to jakože "kouknout", tak mi poradila, ať dám Enince prášky na uklidnění, to mě fakt pobavila, spíš mi přišlo, že tohle nemůže naordinovat ani úplnej antikynolog
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:55
- Nahlásit
hancaw
jako nevim proč ale Davídková už nechce jet jsem jí i nabízela že ji odvezu ale fakt nechce
Hele pani nezoufejte, ještě jí předsvědčíme, protože to chcu vidět na vlastní voka
A jinak Džíně moc a moc gratulujeme, teď by ste jí měla pořídit pár ovcí, aby měla co dělat, když už na to pasení má glejt
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:56
- Nahlásit
hancaw
ale jsem ochotná příště předstírat bloudění pokud nechá Nandu pásti
Jsem ochotná vás tam příště vést, když uvidim Nandu s Davítkovou v akci
Jsem se chtěla stavit ale nakonec jesm byla vyšťavená pasením toš jsem uháněla domki
Jako na tom psím dni? Já tam musela kvůli předváděčkám, ale s kamarádkou same si to zpříjemnily právě účastí v těch soutěžích. No a máme poháry, granule a poukázku na nákup psích věcí Jen teda dělat parkur se psem a vodítku a eště s vajíčkem na lžíci šlo těžko.
Biluška
těma řečma co tam vedla u mě klesla ještě hloubějš než byla
Byla chytrá jako v těch svejch pořadech? Určitě se jí zdálo Lilátko ošklivé proto, že nemá svůj pelíšek a spí v posteli.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:57
- Nahlásit
Venta
pani, nešla byste zítra do Krčáku socializovat mi štěně a vyběhat Vendulku s Benjim? Mi tak napadlo, když tě tu vidím. Na cestu do Modřan je moooc hnusně.
|